Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ja igram ponekad NBA 14ku, a 13ka mi je draza dosta.
NBA2K mi je nekad bio najdrazi serijal igrica, dok nisam jednom s rodjakom igro 18ku na plejci.
Brate mili koje smece, nemoguce za igrat, polaganje nmg da ubacim.
Grafika je haos, ali gameplay fuj
trcim po terenu, fol nesto ubacujem a nemam pojma sta se desava xd
NBA2K mi je nekad bio najdrazi serijal igrica, dok nisam jednom s rodjakom igro 18ku na plejci.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma 19ka je vrh, meni dosta bolja od 18ke, meni perfektna igraSMR187 je napisao/la:Ja igram ponekad NBA 14ku, a 13ka mi je draza dosta.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
ja cu je obrisati nece se na meni pro botovi izivljavati nisam ja tolika budala 

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ja sam radio test na 19.Vise poena za cetvrtinu zabio tako sto sam samo sutao trice nego sto sam ulazio pod kos.Lebron ide na ulaz dirne ga neko bevzeze i frajer promasi cisto polaganje lol.
Idem sa PG13 na ulaz dirnu me JJ Barea i on masi ulaz wtf.To mi je najvise smetlao u svim nba igrama al jos nisu popravili.
Idem sa PG13 na ulaz dirnu me JJ Barea i on masi ulaz wtf.To mi je najvise smetlao u svim nba igrama al jos nisu popravili.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moraš tad pustiti na vrijeme tipku za šut, ne možeš i tad i kad nema nikog na isti način šutati. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zato je meni 13ka bila najdraza. Zaletis se s Howardom ili Griffinom, R1+kocka cim udjes u reket, prodju kroz citavu ekipu i zakucaju 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
nema to veze, sjebali su ulazeUnofficialpage je napisao/la:Moraš tad pustiti na vrijeme tipku za šut, ne možeš i tad i kad nema nikog na isti način šutati.
mozes imati relentless finisher i acrobat na HoF i neko puhne u tebe, ti promasis polaganje, pogotovo na superstar i HoF
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kupio na us store 29.9 + 1-2 dolara porez valjda (y)Azpi je napisao/la:Eno ti na Us storeu 30 dolara tj. Oko 50kmAzpi je napisao/la:https://store.playstation.com/en-gb/pro ... OTBALL2019tale07 je napisao/la:Hoce li fifa bit ovih dana na kakvoj akciji, kako je bilo prijasnjih godina sjecal se ko ?
Eto je nekih 80km,malo manje
Sad sam u dilemi da li da uzmem ps plus na ovim popustima.
Kakva je fifa sto se tice online igranja, da li se dugo ceka da spoji i da li ima ono da spaja igrace slicnog kvaliteta?
Uzmi adresu na ps storeu za drzave u Us koje nemaju poreza pa neces placati poreztale07 je napisao/la: Kupio na us store 29.9 + 1-2 dolara porez valjda (y)
Sad sam u dilemi da li da uzmem ps plus na ovim popustima.
Kakva je fifa sto se tice online igranja, da li se dugo ceka da spoji i da li ima ono da spaja igrace slicnog kvaliteta?
PS plus jbg najjeftiniji ako ces uzimati uzmi sad, fifa spaja bas brzo i bar meni sve radi bez problema
A ps plus za Aziju imas za 27 dolara cini mi se ako hoces jos jeftinije da prodjes
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Da li je iko igrao ovaj euro truck simulator 2 online? Da mi kaze kako to funkcionise, je li isto kao singleplayer samo sto ovdje vidim druge vozace? Ima li neki rank i tako to?
Na steamu 70% snizen pa da kupim ako se isplati..
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako da ti kazem ako volis kamione onda ti preporucujem. Ja imam sve dlc osim nekih paintova za kamione.belaa7 je napisao/la:Da li je iko igrao ovaj euro truck simulator 2 online? Da mi kaze kako to funkcionise, je li isto kao singleplayer samo sto ovdje vidim druge vozace? Ima li neki rank i tako to?
Ima jedna stranica sto je zaduzena za mp mod. Skines client i igras.
I vecinom igram online i nema ranka. Udjes u server i vozis.
Ahaa a moze li mi neko reci da li se isplati na 4gb rama i core 2 duo 3.0 uzeti neko osrednje napajanje i neka grafa od 1-2gb?
Pitaj Mikija kamiondžiju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
http://www.mediafire.com/file/17v3653d4 ... te+1.0.fmfDerdiyok je napisao/la:Jel ima naša liga za fm19 ?
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Izašla je narodna verzija PES-a.
Remember, remember the 5th of November.
Hvala, probaću kasnije.Azpi je napisao/la:http://www.mediafire.com/file/17v3653d4 ... te+1.0.fmfDerdiyok je napisao/la:Jel ima naša liga za fm19 ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jel to samo editor fajl? ako mozes poslati stranicu da vidim sta je sve uradjeno itd..Azpi je napisao/la:http://www.mediafire.com/file/17v3653d4 ... te+1.0.fmfDerdiyok je napisao/la:Jel ima naša liga za fm19 ?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Proslijedi stranicu. Ja na guglu nisam mogao nigdje naći ništa.Ponos Torina je napisao/la:Jel to samo editor fajl? ako mozes poslati stranicu da vidim sta je sve uradjeno itd..Azpi je napisao/la:http://www.mediafire.com/file/17v3653d4 ... te+1.0.fmfDerdiyok je napisao/la:Jel ima naša liga za fm19 ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ponos Torina je napisao/la:Jel to samo editor fajl? ako mozes poslati stranicu da vidim sta je sve uradjeno itd..Azpi je napisao/la:http://www.mediafire.com/file/17v3653d4 ... te+1.0.fmfDerdiyok je napisao/la:Jel ima naša liga za fm19 ?
Evo ovde čitah da je neki portugalac pravio našu ligu, ali koliko upratih nije napravio sistem kako treba. Nakon 22 kola nije ubacio razigravanje :S
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.