Odakle kod vas u prašumi brza poštaMilanMladenovic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:43Ja narucim s pika danas dodje mi sutra. To se zove brza posta. Ima je i kod nas...

Ja sam mislio da se u Bejha i sad koriste konji i kočije za prevoz robe...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odakle kod vas u prašumi brza poštaMilanMladenovic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:43Ja narucim s pika danas dodje mi sutra. To se zove brza posta. Ima je i kod nas...
Problem je sto numan to neironicno mislikraljttbvb je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:01Odakle kod vas u prašumi brza poštaMilanMladenovic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:43Ja narucim s pika danas dodje mi sutra. To se zove brza posta. Ima je i kod nas...![]()
Ja sam mislio da se u Bejha i sad koriste konji i kočije za prevoz robe...
MilanMladenovic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:43Ja narucim s pika danas dodje mi sutra. To se zove brza posta. Ima je i kod nas...
A nije vrijeme oko Božića da ti vilenjaci donesu, šta ti je Evropa…numanumaye22 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:28Jucer narucih veci paket s Amazona oko pola 10 navecer negdje, jutros oko 10 ujutru kod mene na adresi. Volim te EU.![]()
![]()
Bude li ovako i u realnom životu, neće njemu trebati Emrah, da ga neko sastavi sa zemljom.SamuelMbangula je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:12joj Emrah majku ti ****, pucao si na pogresne minhenske prozore
Kakvo saketanje debilnog Leoreya.MilanMladenovic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:43Ja narucim s pika danas dodje mi sutra. To se zove brza posta. Ima je i kod nas...
Kako misliš "kod nas" i "što su nam" ?numanumaye22 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:19Jel se uopste moze narucit i prodavat s Amazona kod nas? Znam da logicno nije moglo
Haj sto ne mozes narucit s Temu, ali to sto su nam IP adresu blokirali je bas hardcore![]()
Pa čitava Arizona kad skontas haman sve kinesko i ponešto tursko...
Davno sam rekao da nije ni otisao u Baustelsku. Lazovcina.Finn je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:33Kako misliš "kod nas" i "što su nam" ?numanumaye22 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:19Jel se uopste moze narucit i prodavat s Amazona kod nas? Znam da logicno nije moglo
Haj sto ne mozes narucit s Temu, ali to sto su nam IP adresu blokirali je bas hardcore![]()
Da na Arizoni imas dio gdje su samo Kinezi, a okolno mjesto Dubrave su cijelo zakupili, tu imas i neko udruzenje kineska opstina/zajednica tako nesto se zove.bavariapivo je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:09Pa čitava Arizona kad skontas haman sve kinesko i ponešto tursko...