Pa ako je tako i to je pokazatelj nekog nekvaliteta kod njega: Šta su forumaši krivi jer on loše igra? Stop pohvalama za igrače na forumima i društvenim mrežama!1921boy je napisao/la: ↑13 sep 2020, 18:37Mi ne kontamo da igrači čitaju forum i nakon one dvije partije dobre ouu dobar svaka čast budući A reprezentativac itd i digne se i kad vidi da ga neko pljuje i da je loše odigro ode psiha i ne može ga niko vratit i onda slijedi pad u formi ne samo kod njega već kod dosta naših igrača
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bas igrace boli k.. Za ove budaletine ovdje i prculadiju, de ba jarane1921boy je napisao/la: ↑13 sep 2020, 18:37Mi ne kontamo da igrači čitaju forum i nakon one dvije partije dobre ouu dobar svaka čast budući A reprezentativac itd i digne se i kad vidi da ga neko pljuje i da je loše odigro ode psiha i ne može ga niko vratit i onda slijedi pad u formi ne samo kod njega već kod dosta naših igrača
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Srecom pa forumasi nw biraju sastav. Njima je Hajdarevic nesposoban, Veseli ubleha itd itd. Da je Hajdarevic pogrijesio danas koliko i Stilic, 10 stranica bi bilo ispisanih
Mujezinović i Šehić katastrofa, Cipetić ih baš maltretira.
mrtva tekma mrtav komentator, bas patnja za gledati
Veseli jeste ubleha.
Miletić, Hajdarević i Fejzić najbolji pojedinci, to dovoljno govori kakva nam je igra bila i prvom poluvremenu.
Miletić, Hajdarević i Fejzić najbolji pojedinci, to dovoljno govori kakva nam je igra bila i prvom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Jesmo losi..
Ovi izgledaju ko Mancester jebote
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovo ni sta ne lici. Veza ne postoji, krila nikakva, zavrsnica smjesna. Nosioci igre totalno van forme.
45 minuta bez sanse, a ja bio uvjeren da cemo uzeti titulu 

Izgledaju ko Manchester kad im mi dozvolimo da se setaju oko naseg gola
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Trebace nama par tekmi da dodjemo sebi i da to bude kako treba, syebala nas je korona haos
-
- Kontakt:
Nije se dzaba 3 sata borilo na aerodrom da se ne ide u izolaciju. Sve je ovo posljedica toga. Poispadali iz forme i sad ganjaj formu 6 godina. Tesko cemo i bod ovdje uzeti i dugo se necemo vratiti u ritam sa pocetka sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ubaciti Lendrića i lagano do pobjede
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Idemo sada malo jače momci, ima prostora. Hajdeeee Željooooo!!!!
Željezničar za život cijeli!
- kontrasviju
- Kontakt:
Dragi Amare šta je ovo, pogledaj samo statistiku prvog poluvremena. Doduše i ne može bolje sa devet igrača na terenu od kojih šest baš tanki. A za dvojicu ne znam da li igraju ili su ostali u svlačionici, nešto ih ne vidjeh.