Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Nijemci su promasili jedno 10 stopostotnih sansi u ove 3 utakmice. Strasan peh a po igri su lagano top 5.
U fudbalu nekad treba imati srece kao sto je ima najsretnija nacija na svijetu Hrvatska.
U fudbalu nekad treba imati srece kao sto je ima najsretnija nacija na svijetu Hrvatska.
- Shategabri
- Kontakt:
Primili pet golova.
Po dva od Japana i Kostarike.
Za ozbiljnu reprezentaciju to je puno.
Po dva od Japana i Kostarike.
Za ozbiljnu reprezentaciju to je puno.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I to sve u nekih 10-15 minuta

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jeli ovo fakat neuer dao autogo? meni nije tako izgledalo
- RollingPaper
- Kontakt:
Na ovom mundijalu sam vidio koliko je zapravo ovaj Mitrovic spor. Kao da gledam 40 godišnjeg Quagliarellu iz Sampdoire.
Kazu navijaci nismo imali srece
Hrvatska uzima opet medalju,samo je pitanje koju??
Igraju najljepsi nogomet na turniru,oni i Brazil naravno!

-
- Kontakt:
Četvrtfinale je realno ove godine s obzirom na smjenu generacije, deficit napadača i sve ostalo. A kad pogledamo ostale reprezentacije Italija zadnja 2 SP ne igraju, Nizozemska je isto propustala, Njemci ispadaju zadnja 2 prvenstva u skupini. I kad pogledamo sve u zadnjih 10 godina Hrvatska je sigurno u top 7 reprezentacija na svijetu a mogli bi reći i top 5, država sa 4 miliona stanovnika. Treba biti zadovoljan.
Uistinu se nadam da ce moj idol iz mladosti piksi veceras podnijeti ostavku i da ce kurvari izgubit… sramota teska sta se desava..
- DavidMoyes
- Kontakt:
Piksi veceras nadam se vodi ovu grupu diletanata u osminu finala. samo mi nije jasno zasto onaj mali vlahovic nije izbacen iz ekipe i poslan kuci odmah nakon utakmice sa Kamerunom. da sam na mjestu Piksija ne bih ga vise nikad pozvao..
piksi ako večeras ispadnu ne samo da mora dati ostavku nego vratiti sve pare koje je dobio i javno se izvinuti preko cijele stranice u novinama .... onakva taktička blamaža nakon 3:1 protiv kamerunaca je ekvivalentna papetovom sastavu bez lijevog beka!
- Shategabri
- Kontakt:
S tim da smo mi ispushili na SP zbog sudijske krađe a ne Papeta.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje si ti vidio taj najljepši nogomet? U duelu protiv Maroka su bili favoriti a bili su izjednačeni ako ne i lošiji. Protiv Belgije ih je izvuklo to što je Lukaku promašio 3-4 zicera i na osnovu toga su prošli dalje, Belgija je bila bolja na terenu. Kanadu su demolirali mada nisu oni omjer kvaliteta jer su ih svi dobili. Jaka je Hrvatska svakako ali ne vjerujem da će biti blizu medalje iako im se otvorilo.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 dec 2022, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ispušili smo mi prvenstveno zbog papeta pa tek onda zbog sudijeShategabri je napisao/la: ↑02 dec 2022, 12:02S tim da smo mi ispushili na SP zbog sudijske krađe a ne Papeta.
prvo je postavio maloumnika na lijevog beka a onda je skonto da je to bila greška pa nije stavio nikoga

hrvatska ima prije svega fizičku spremu (ili se nečim rokaju), ali ono kako su juče trčali je fascinantno! po meni uz to ne igraju nimalo loše i nemaju nijednu pravu rupu u prvih 11. ne vjerujem da mogu do kraja ali oni su uvijek bitan faktor na ovim prvenstvima. stvarno svaka čast!MortemHz je napisao/la: ↑02 dec 2022, 12:06Gdje si ti vidio taj najljepši nogomet? U duelu protiv Maroka su bili favoriti a bili su izjednačeni ako ne i lošiji. Protiv Belgije ih je izvuklo to što je Lukaku promašio 3-4 zicera i na osnovu toga su prošli dalje, Belgija je bila bolja na terenu. Kanadu su demolirali mada nisu oni omjer kvaliteta jer su ih svi dobili. Jaka je Hrvatska svakako ali ne vjerujem da će biti blizu medalje iako im se otvorilo.
Nije Belgija bila bolja osim tih zadnjih 15min. Imala je i Hrvatska svoje šanse koje je trebala zabiti i ranije riješiti utakmicu. Da ne govorim o penalu.MortemHz je napisao/la: ↑02 dec 2022, 12:06Gdje si ti vidio taj najljepši nogomet? U duelu protiv Maroka su bili favoriti a bili su izjednačeni ako ne i lošiji. Protiv Belgije ih je izvuklo to što je Lukaku promašio 3-4 zicera i na osnovu toga su prošli dalje, Belgija je bila bolja na terenu. Kanadu su demolirali mada nisu oni omjer kvaliteta jer su ih svi dobili. Jaka je Hrvatska svakako ali ne vjerujem da će biti blizu medalje iako im se otvorilo.
Otvorilo joj se u osmini finala ali u četvrtfinalu idu na najjaču ekipu.
- Shategabri
- Kontakt:
Poništen nam čist gol na 0-0.jestamaji je napisao/la: ↑02 dec 2022, 12:06ispušili smo mi prvenstveno zbog papeta pa tek onda zbog sudijeShategabri je napisao/la: ↑02 dec 2022, 12:02S tim da smo mi ispushili na SP zbog sudijske krađe a ne Papeta.
prvo je postavio maloumnika na lijevog beka a onda je skonto da je to bila greška pa nije stavio nikoga![]()
Sviran diskutabilan penal protiv nas.
S VAR-om bi ono dobili 100%.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.