C:\Users\myuserid\AppData\Local\Google\Chrome\Application otvori ovo, ako ti imaju 2 foldera s brojevima, javi se
Jedan ovakav 20.0.1132.47 npr...
Moderator/ica: insider
http://blogs.computerworld.com/browsers ... wont-start" onclick="window.open(this.href);return false; Znaš Engleski, snađi seGazijaKalesija je napisao/la:Ako neće onda ovako,
C:\Users\myuserid\AppData\Local\Google\Chrome\Application otvori ovo, ako ti imaju 2 foldera s brojevima, javi se![]()
Jedan ovakav 20.0.1132.47 npr...
Izgleda da je prešao momčiluk na IE, čim ne odgovara ovolikoOnlyUnited je napisao/la:Koliko je rjesenja ponudjeno, evo kod mene pc frcera kao nov..
Jedno pitanje vezano za ovaj program. Jeli sigurno kad odradi sve, repair i to, da slucajno ne bi izbris'o nesto sto je potrebno, pa da ne napravim kakvo njesra, jer mi se vec jednom desio taj scenariji sa nekim drugim programom.Otelo je napisao/la:I jel sad treba restart ?

OnlyUnited je napisao/la:Siguran za razliku od nekih. Evo otp kako djeluje:

U kakvom stanju su ti hladnjaci, uzmi malo ih očistiMARCELO je napisao/la:Ljudi pomagajte.
Imam racunar koji sam kupio prije 5 godina,s vremenom su pojedini dijelovi mijenjani.Ugl trenutno je ovakva situacija:AMD Athlon 2x2.9,2GB rama,80 GB HD,maticnu sam uzeo novu prije godinu dana,i graficka je trenutno integrisana i uzima 512 MB(nedavno mi ona "prava" pregorila).
Al u zadnju godinu dana pa i vise je ovaj PC ko qrac,znaci spor boze,hiljadu puta sam se **** sa sistemom itd.
Do cega bi to moglo biti jer mi malo fali da se,onako,izivim na njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.