KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Mukiol
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Mukiol » 12 mar 2010, 23:36

neno#4 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Onaj Kojadinovic jest dobar igrac al vjerujte da isam vidio glupljeg igraca od njega, 1,8 sec do kraja imas dva bacanja, dobro sto si fulio ono prvo al na tolko vremena do kraja od pogadja drugo bacanje idaje sansu FMP za pobjedu, bas moras biti malo cvaknut za to.

A sto se tice namjestanaj tih utkmica cisto sumnjam da je to posredi da bi rakocevic otiso u to valjevo ili da je kojadinoic ucestvovo u tome, malo je smjesno. A da smo uzeli to bi bilo vise namjsteno jer zna se ko je glavni i odgovorni u FMP-u.
A uz to nevjerujem da ce olimpija prodati tekmu heliosu pogotovo ako sutra odigra dobro protiv cibone, jer je u borbi za play off tako ako sutra odigraju dobro protiv cibone mislim da nece to biti prodano, a sta vise mozda cak i ocekujem pobjedu u ponedeljak protiv partiizana, kojem ne treba ni za sta, malo su pod euforijom prolaza dalje mozda ce i odmarati neke igrace, dat im zasluzeni odmor i uz jaku igru u odbrani i kolku toku kontrolu defanzivnog skoka moze se pobjediti kao i protiv zadra
naravno da se zna ko je glavni.....Nebojsa Covic, Filipov otac......
Ma sta ti znas...? :D :lol: :lol: :lol:
mB!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 mar 2010, 23:40

kojadinovic je najbolji igrac ove bosne. optuziti njega da je kriv za poraz bio bi isto kao kada bi lakersi krivili kobea za poraz jer je usrao zadnji napad.
You are someone else I am still right here

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 12 mar 2010, 23:49

Kojadinovic ne najveci borac u Bosni,covjek oko kojeg se sve vrti,on jeste najveci krivac za poraz,ali po meni jednako krivac je i Rakocevic kojeg menadzer naprosto tjera u Metalac iz Valjeva,i on psihicki nije bio spreman za ovu utakmicu iako je u zadnje vrijeme najbolji igrac Bosne..u svakom slucaju propustili smo nevidjenu sansu,znalo se da Bosna ima grozne igrace,ali evo veceras se ispostavilo da imamo najgluplje igrace u zadnjih nekoliko godina..Gnjev navijaca je ogroman,uprava je na stubu srama,to su najnepopularniji likovi u Sarajevu,jedino ih titula prvaka drzave moze izvuci,ali to je naucna fantastika za njih,sa ovim igracima mozemo sanjati finale u domacem prvenstvu,a o tituli hm,,ako kao klub uopste opstanemo bice veliki uspjeh za ovu nemoralnu i kriminalnu upravu..
Zadnja izmjena: k_c, dana/u 13 mar 2010, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 mar 2010, 23:53

fera je napisao/la:kojadinovic je najbolji igrac ove bosne. optuziti njega da je kriv za poraz bio bi isto kao kada bi lakersi krivili kobea za poraz jer je usrao zadnji napad.
Poredis nemoguce bolan. Kakav Feliks, kakvi bakraci ba. Na sta je spala Bosna, da joj Feliks bude "glavni" igrac. :oops:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 mar 2010, 23:53

fera je napisao/la:kojadinovic je najbolji igrac ove bosne. optuziti njega da je kriv za poraz bio bi isto kao kada bi lakersi krivili kobea za poraz jer je usrao zadnji napad.
Slazem se u potpunosti...covjek je nosioc igre, bez njega bi tesko funkcionisali :!:
mB!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 mar 2010, 23:57

deniso je napisao/la:Pošto je Čović na malo manje od minuta pre kraja sa linije penala poentirao za 70:71, Jovanović na drugoj strani nije pogodio trojku. I napadu koji je možda mogao i da odluči pobednika Raduljica nije uspeo da se probije i poentira. Usledio je brz faul domaćina, posle koga je Kojadinović na iznenađenje mnogih umesto da namerno promaši, ubacio drugo bacanje i dao FMP-u šansu da se vrati.

Đurović je zatražio minut odmora da osmisli akciju kojom bi njegov tim za preostalih 1,8 sekundi mogao bar do produžetka
. I – uspeo je. Zamisli trenera u delo je sproveo Raduljica i ušlo se u ekstra period, a u njemu su Panteri samo dovršili započeti posao.

Dejan Parežanin, trener Bosne: I da smo mi slavili ne bi bilo nezasluženo. Bila je ovo odlična košarkaška predstava. FMP je dominirao u prvoj četvrtini, kada smo bili malo uspavani. Tek kada smo podigli nivo igre u odbrani, došli do kontrole skoka i napad je postao bolji. Očekivali smo da će FMP bolje igrati u nastavku, to se i desilo. Ono što nije ubacio u prvom, jeste u drugom poluvremenu. Nije da nismo imali sreće, već nismo imali pameti.

Vlade Đurović, trener FMP-a: Posebno loše smo igrali u drugom periodu, stigle su nas neke žute minute koje su dugo trajale. Lako je posle pobede biti general. Ali, sve bi bilo drugačije da je Kojadinović promašio poslednje slobodno bacanje, što traže svi treneri. Ali, eto on je pogodio. Sačuvali smo čast. Pomoć sa klupe bila je mala. Jedini koji je bio na nivou je Jeremić, ali tek u drugom poluvremenu.

.......
Debil Kojadinović na 1,8 sekundi do kraja umjesto da namjerno fuli slobodno bacanje daje FMP šansu da izvede loptu sa centra i da pogode za produžetak.Vjerovatno prodana utakmica od strane polovnjaka sa strane.
Treba kretena Kojadinovića ostaviti u Srbiji,ne treba dati majmunu da pređe granicu
Auuuu, ovo sam tek sad vidio. Ofirno namjesten X. :lol:
A vi i dalje branite Feliksa... Bryanta. :lol:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 13 mar 2010, 00:03

Braco i sestre, zar ne shvacate da se jednom kvalitetnom igracu kakav je on, bar mi je u potsvjesti takav bio, sa njegovim godina moze desiti da uradi ovo sto je uradio 1,8 sec do kraja?????? Ovo bi rjesio idjecak od 10 godina znao bi sta treba uraditi, al iskusan igrac da uradi takvu glupost mora ili da je bio daleko izvan tog meca ili..... paranormalne aktivnosti, ja ne vidim drugu soluciju. I da da malo se osvrnem na statistiku, kojadinovic je nosilac igre slazem se u potpuosti puno je puta povuke kad niko drugi nio htio i svaka cast, al on i svaku utakmicu izgubi preko 5 lopti, dobro se sjecam ne znam ovdje smo skoro izgubili tekmu covjek je imo10+ izgubljenih, i da meni neko onda kaze da je odigro odlicno taj nek se odmah objesi taj koji mi kaze nije vidio kosarkaske lopte nikad u zivotu.

p.s. Njemu respekt al svaka moja kritika je opravdana i nadam se da ce to biti puno bolje u ponedeljak, ako nista nek ima bar 80% slobodna bacanja i manje od 5 izgubljenih
Mes Que Un Club

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 13 mar 2010, 00:07

Moze biti da je i prodana utakmica,ali sad to nije ni vazno...Feliks ono sto je uradio je stvarno idiotski,covjek promasi 15 bacanja i kad je trebalo da promasi on pogadja..ne znam stvarno morbidno,ali sta sad vrijedi..sigurno da se on najvise borio,ali je i momacki usro utakmicu..ali veci krivci od njega su Seha i Rakocevic..ovaj drugi nije smio igrati,menadzer mu nije dao..tuzno je sve ovo sta nam se desava..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 mar 2010, 00:18

k_c je napisao/la:Moze biti da je i prodana utakmica,ali sad to nije ni vazno...Feliks ono sto je uradio je stvarno idiotski,covjek promasi 15 bacanja i kad je trebalo da promasi on pogadja..ne znam stvarno morbidno,ali sta sad vrijedi..sigurno da se on najvise borio,ali je i momacki usro utakmicu..ali veci krivci od njega su Seha i Rakocevic..ovaj drugi nije smio igrati,menadzer mu nije dao..tuzno je sve ovo sta nam se desava..
da li ti znas uopce ko je njemu menadzer....da li znas sta se desava u klubu.....ja cu da ti kazem.....bosna duguje pare misku......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 13 mar 2010, 02:39

neno#4 je napisao/la:
k_c je napisao/la:Moze biti da je i prodana utakmica,ali sad to nije ni vazno...Feliks ono sto je uradio je stvarno idiotski,covjek promasi 15 bacanja i kad je trebalo da promasi on pogadja..ne znam stvarno morbidno,ali sta sad vrijedi..sigurno da se on najvise borio,ali je i momacki usro utakmicu..ali veci krivci od njega su Seha i Rakocevic..ovaj drugi nije smio igrati,menadzer mu nije dao..tuzno je sve ovo sta nam se desava..
da li ti znas uopce ko je njemu menadzer....da li znas sta se desava u klubu.....ja cu da ti kazem.....bosna duguje pare misku......
Ovo za Rakocevica sam cuo da ga menadzer tjera u taj famozni Metalac,i da ta opcija postoji ukoliko Bosna ne izbjegne zadnje mjesto u NLB ligi,jer bi u tom slucaju uprava raspustila igrace,sto im je vjerovatno prikriveni cilj,jer oni nisu sposobni osvojiti titulu,pogotovo ne bez pojacanja kojih nema ni na vidiku,siguran sam da je toga svjesna i uprava zato se oni i ne sekiraju puno da li cemo biti zadnji ili prezadnji u NLB ligi. To za Miska nemam pojma,kome je on sve menadzer od Bosninih igraca? zar on nije dobar s Dinom koji je jednom rekao da nema Miska ne bi bilo ni Bosne,ocito je naglo pukla ljubav.. Sta samo uradise od ovog kluba,zanepovjerovati..

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 mar 2010, 10:21

k_c je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Ovo za Rakocevica sam cuo da ga menadzer tjera u taj famozni Metalac,i da ta opcija postoji ukoliko Bosna ne izbjegne zadnje mjesto u NLB ligi,jer bi u tom slucaju uprava raspustila igrace,sto im je vjerovatno prikriveni cilj,jer oni nisu sposobni osvojiti titulu,pogotovo ne bez pojacanja kojih nema ni na vidiku,siguran sam da je toga svjesna i uprava zato se oni i ne sekiraju puno da li cemo biti zadnji ili prezadnji u NLB ligi. To za Miska nemam pojma,kome je on sve menadzer od Bosninih igraca? zar on nije dobar s Dinom koji je jednom rekao da nema Miska ne bi bilo ni Bosne,ocito je naglo pukla ljubav.. Sta samo uradise od ovog kluba,zanepovjerovati..
Sarajlija, Felix, Rakocevic, Jovanovic, Bajic, Milosevic, to je ovo sto ja znam, mozda ima jos koji ;) ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 mar 2010, 10:37

Da li je neko ovdje gledao utakmicu?
Sport je lijek za tijelo i duh.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 mar 2010, 12:43

storm_raider je napisao/la:Da li je neko ovdje gledao utakmicu?
naravno da nije niko, i odmah su se svi nasli da pljuju po felixu...covjek nas izvadio protiv olimpije, zadra, protiv fmpa kljucna bacanja pogodio....kup nam donio, i opet je on glavni krivac...a niko ne prica o kapitenu koji ubaci 11 poena pri tome sut za tri 2 od 7....i na kraju valorizacija 0?!!!!!

Ostalo je samo ime.....

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 13 mar 2010, 13:42

Ma nema se šta pljuvati.Bilo bi iznanađenje da smo pobjedili.Kojadinović se previše troši,organizuje napade, bori se i onda razumljivo da mu nekad neće slobodna.Nekorektno je pljuvati po njemu jer nam je najbolji igrač.
Bosna bi trebala razmisliti o dovođenju visokog i jakog igrača pod košem.Odbrana je previše šuplja u reketu.Jednostavno nedostaje visine.To se vidjelo u zadnjih nekoliko utakmica a evo vidim Samardžinski i Raduljica su praktički sami pobjedili Bosnu.Svi su oni za glavu veći od Rakočevića tako da me ne čudi njegova lošija partija.Ove izjave od @k_c da je prikriveni cilj zadnje mjesto su paranoične.Čisto sumnjam da bi se i rasprodala ekipa u slučaju da budemo zadnji.Nije ni ta NLB liga sveta pa da sve propadne radi nje.Treba ići na osvajanje domaće titule u svakom slučaju.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 mar 2010, 18:18

nakon sto je zlaja na 70:71 masio trojku, branimo napad, baja skace i dodaje feli koji vara jednog igraca i dodaje do zlaje, ali sudije sviraju faul na feli....staje na slobodna, prvo ni ne dolazi do kosa, drugo mu svi sugerisu da masi, sto on i hoce da uradi...medjutim, kad je peh onda je peh, baca loptu koja se odbija od obruc i ulazi...tajm aut djurovic trazi, preuzimamo sve ne damo im da izvedu i lopta nekako dolazi do raduljice na sest metara od kosa iz ugla i covjek se maltene baca u tribine i ispusta loptu, svirena se cuje i lopta ulazi kao kap u kos......odigrali smo vjerovatno najbolju tekmu sezone dole.....

P.S. uzasno se bojim zagreba danas da ne izgube, jer meni se cini da su odustali od final 4.....

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 mar 2010, 18:43

neno#4 je napisao/la:nakon sto je zlaja na 70:71 masio trojku, branimo napad, baja skace i dodaje feli koji vara jednog igraca i dodaje do zlaje, ali sudije sviraju faul na feli....staje na slobodna, prvo ni ne dolazi do kosa, drugo mu svi sugerisu da masi, sto on i hoce da uradi...medjutim, kad je peh onda je peh, baca loptu koja se odbija od obruc i ulazi...tajm aut djurovic trazi, preuzimamo sve ne damo im da izvedu i lopta nekako dolazi do raduljice na sest metara od kosa iz ugla i covjek se maltene baca u tribine i ispusta loptu, svirena se cuje i lopta ulazi kao kap u kos......odigrali smo vjerovatno najbolju tekmu sezone dole.....

P.S. uzasno se bojim zagreba danas da ne izgube, jer meni se cini da su odustali od final 4.....
mislim da svaka budala zna da promasi koš, a kamoli Kojadinović..tako da mi ta priča ne pije vodu..a sad šta je on kontao to samo on zna..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 mar 2010, 19:33

Helios-Zagreb 69:78 38. minut!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 mar 2010, 20:32

Pobjeda Zagreba 84:71 nada ostaje! :)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 13 mar 2010, 20:38

armin je napisao/la:Pobjeda Zagreba 84:71 nada ostaje! :)
ajd bar neka pozitivna vijest za Bosnu,iako i dalje stoji cinjenica da cemo mi tesko ostati u ligi,jer su velike sanse da Olimpija pusti kuci Helios,u tom slucaju mi bi do kraja trebali dobiti 2 utakmice..kako god,nadam se da plasman u NLB ligi nece utjecati na domacu ligu i da cemo ici na titulu,a za to su nam neophodna pojacanja..bar 2,al kvalitetna..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 mar 2010, 21:45

!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.