NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Donnie Darko » 19 feb 2017, 23:21

Moje uvjerenje je da je Irving glup.

Jel to nazivaš moja uvjerenja ignorantnim i glupim?

Btw inteligencija =/= pamet.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 feb 2017, 23:24

Donnie Darko je napisao/la:Moje uvjerenje je da je Irving glup.

Jel to nazivaš moja uvjerenja ignorantnim i glupim?

Btw inteligencija =/= pamet.
Tvoja uvjerenja se mogu nazvati bilo kakvim imenom,ali bez poznavanja tebe kao osobe,cjelokupno,ne mogu znati jesi li TI glup.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 feb 2017, 23:24

Meni je cudno da niko od igraca nije istrolovao tu izjavu :lol:

To koliko je pametan se ne moze izracunati.. ali cisto sumnjam da bi neko govorio da je bistar lik koji na forumu napise npr. "Matt Barnes je najbolji igrac na planeti. Duplo bolji od MJ-a." Bez obzira sto je to samo njegov stav.

Irving mi je svakako jedan od najdrazih igraca trenutno.. a nadam se da ce kad zavrsi karijeru isfinansirati sebi neki avion da stigne do kraja svijeta :mrgreen:

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 19 feb 2017, 23:24

ne mogu da vjerujem ko sve na forumu pise, nije yebeno misljenje da je zemlja ravna, ne znam kako to moze biti yebeni stav i misljenje
ne mozes imati misljenje o nekoj nepobitnoj cinjenici, isto ko da ja kazem 2+2=9 i to je moje misljenje, sto sam glup ko ku.rac jer mi je 2+2 jednako 9 to nema veze jbg to je moj stav, kakva je to yebena logika??

ne mogu da vjerujem da o ovome uopste raspravljamo :crazy: :crazy:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 feb 2017, 23:27

Jedino gluplje od vjerovanja da je Zemlja ravna ploca je vjerovanje da 2+2 nije 4. Eto toliko je to glupo. Svako ko misli da je zemlja ravna ploca, nebitno bio on megazvijezda il najobicniji jado, je jednostavno glup covjek. Cak mi je i mnogo gore da jedna takva megazvijezda koja konstantno putuje avionom i mijenja vremenske zone moze vjerovati u nesto toliko glupo. Nije to neka fizikalna teorija koju tek treba dokazati matematicki, teorija o evoluciji covjeka od primata il nesto takvo nego stvar koja je jednostavno nepobitna i dokazana prije Bog zna koliko godina. Momak je vrhunski kosarkas ali isto tako mnogo glup. Nit prvi nit zadnji primjer.

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 feb 2017, 23:33

Quinlan je napisao/la:ne mogu da vjerujem ko sve na forumu pise, nije yebeno misljenje da je zemlja ravna, ne znam kako to moze biti yebeni stav i misljenje
ne mozes imati misljenje o nekoj nepobitnoj cinjenici, isto ko da ja kazem 2+2=9 i to je moje misljenje, sto sam glup ko ku.rac jer mi je 2+2 jednako 9 to nema veze jbg to je moj stav, kakva je to yebena logika??

ili da imas misljenje da je npr. durant visok 187 cm,bey obzira sto je golim okom vidljivo da to nije tako

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 19 feb 2017, 23:36

filip13 je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:ne mogu da vjerujem ko sve na forumu pise, nije yebeno misljenje da je zemlja ravna, ne znam kako to moze biti yebeni stav i misljenje

ili da imas misljenje da je npr. durant visok 187 cm,bey obzira sto je golim okom vidljivo da to nije tako
ali jbg to je tvoj stav i misljenje :rol: :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 feb 2017, 23:57

Epidaurus je napisao/la:Jedino gluplje od vjerovanja da je Zemlja ravna ploca je vjerovanje da 2+2 nije 4. Eto toliko je to glupo. Svako ko misli da je zemlja ravna ploca, nebitno bio on megazvijezda il najobicniji jado, je jednostavno glup covjek. Cak mi je i mnogo gore da jedna takva megazvijezda koja konstantno putuje avionom i mijenja vremenske zone moze vjerovati u nesto toliko glupo. Nije to neka fizikalna teorija koju tek treba dokazati matematicki, teorija o evoluciji covjeka od primata il nesto takvo nego stvar koja je jednostavno nepobitna i dokazana prije Bog zna koliko godina. Momak je vrhunski kosarkas ali isto tako mnogo glup. Nit prvi nit zadnji primjer.
2+2 ne mora uvijek davati 4, može biti 1 :kafa:

Matematika je izmišljena od strane ljudi, zemlja je okrugla po prirodnim zakonima, svaka osoba koja govori da zemlja nije ravna jer je ta osoba nešto drugačije zaključila je glupa i retardirana.

Nevjerovatan stav pojedinih forumaša kao da se radi o nekoj teoriji koja može i ne mora biti tačna, a ne o tome da li je zemlja ravna ili okrugla :facepalm:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 feb 2017, 01:23

Kyrie: London je glavni grad Francuske.
Neko iz mase: svako ima pravo na svoje misljenje

:problem:

Glup k'o qurac, if you ask me. :kafa:

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2017, 06:51

Quinlan je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

ali jbg to je tvoj stav i misljenje :rol: :rol:

Da

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2017, 06:53

SlevinKelevra je napisao/la:Kyrie: London je glavni grad Francuske.
Neko iz mase: svako ima pravo na svoje misljenje

:problem:

Glup k'o qurac, if you ask me. :kafa:

:thumbup:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 feb 2017, 14:25

Znam da su male sanse da se napravi neka ozbiljna reforma All Star tekme, ali ja bih totalno napustio podjelu po konferencijama, jer ne bi bilo posteno kad bi tekma dobila takmicarski karakter. Sinoc 1.40 na Zapad :roll:
Dva najbolja trenera iz prosle sezone biraju igrace, a imaju na raspolaganju bas sve igrace. Bira se onako kako smo se mi birali na igralistima, prvo jedna, pa drugi.. I tako do 12 igraca po ekipi. Malo veca pauza, neke mini-pripreme od 3-4 dana i onda tekma. Ovdje je malo zayebano, jer treba izmisliti nesto kako bi stvarno igrali. Mislim da bi im najteze palo da im syebes ljetne praznike, pa gubitnike 'nagradis' nekim poslovima u lokalnoj zajednici barem sedam dana preko ljeta :urnebes: E, to bi valjalo pogledati... Da ne Cousinsovog trejda zaboravio bi ovaj All star vikend do srijede :mrgreen:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 feb 2017, 19:28

Eh da... :mrgreen:

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 20 feb 2017, 19:32

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 feb 2017, 19:38

Edin i Ivan vise ne izbacuju podcaste ?

Kako su redizajnirali web sajt arene izgubili su se i oni prijasnji podcasti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 feb 2017, 19:39

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 feb 2017, 19:45

Irving sada ispade glup :) onda su i vjernici glupi :salut:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 20 feb 2017, 19:55

Puma je napisao/la:Edin i Ivan vise ne izbacuju podcaste ?

Kako su redizajnirali web sajt arene izgubili su se i oni prijasnji podcasti.
poslušao sam par njihovi podcasta na YT,ali to je dosta davno bilo,vjerovatno ih ne rade više
ali imaš na ispodobruča podcast-e ,zadnji prije tjedan dana bio.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 feb 2017, 00:04

jel i ovaj vjeruje da Zemlja ploča ?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 feb 2017, 09:02

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.