LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ne znam jel iko osim mene primjeti da Clark igra cijelu utakmicu? I od svih igraca na parketu jedino ga Nash nije izblokirao...
SI AMO CONte!!!
Kloc postavlja MWP-a da igra u odbrani protiv Randolpha...
Hebo te zivot kakvi sve klocevi mogu dobiti licencu i voditi ti se kao treneri.
Hebo te zivot kakvi sve klocevi mogu dobiti licencu i voditi ti se kao treneri.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kobi na solidnih 47% 2 minute pred kraj.U prvom poluvremenu je bio oko 65% ali par isforsiranih suteva pred kraj napada i ono kad ekipi bas ne ide ga je spustilo.29 poena,3 skoka,3 asistencije...Ja mislim da je on kriv za ovaj poraz, vi ? 
Mislim da Dwight nece ostati u Lakersima na kraju godine..
mozda da ga u martu stave na pijacu i da dobiju nesto zauzvrat..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Mislim da Dwight nece ostati u Lakersima na kraju godine..
nemozese igrac trade-ati u martu....rok za to je negdje do 20 februara
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma ja , 21 februar haman
mada se to nece desit al s ovim nece daleko svakako
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Ma ja , 21 februar haman
Nema on gdje otici iz Lakersa. Jedini napredak bi bio odlazak u Miami,OKC i Spurse a ni jedni ga nemogu dovesti.
Lakersi ove sezone nece vjerovatno ni u play off,al budi siugran da su se vec sada pocele redati kockice za iducu sezonu. Da je dovesti Jacksona ili Jerryja,siguran sam da bi oni i u ovakvoj situaciji mozda spasili sezonu i doveli nas do playoffa,al kako god. Ja ocekujem da do kraja danasnjeg dana DAntoniju se da otkaz...gore od ovoga nemoze ni sa Mensurom "treca cetrvrtina" Bajramovicem.
Do sada prikazanom u ovoj sezoni,misljenja sam da smo najvise pogrijesili s dovodjenjem Nasha. KOnstantno nam protivnicki playevei trpaju 20+ poena . Olako smo se rijesili Sesessiona,iako tip zapravo nije ni bio los,a 7 mill koliko je trazio je sica. Tek sad kad nemamo drugog playa,vidimo neke stvari.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ma Sessions lave nije ozbiljan kosarkas, previse mana... Ne igra odbranu i nema sut, vise volim Nasha koji samo ne igra odbranu. Lakersi mislim trebaju napraviti kompletan roster makeover, trejdovati sto se moze, uzeti par pickova, i okrenuti se narednim godinama. Kobe je nedodirljiv jer on je legenda, Nash isto tako nije neki trade chip zbog godina, sve ostalo bih ja mijenjao, kao i trenera ali na kraju sezone. Ova skupina luzera nece ni s jednim trenerom nikad biti u stanju nista da napravi. Ubjedljivo najvise me razocarao Dwight...mogu mislit kako je sad Shaqu drago.
SI AMO CONte!!!
- majestic24
- Kontakt:
Mitar je napisao/la:Ma Sessions lave nije ozbiljan kosarkas, previse mana... Ne igra odbranu i nema sut, vise volim Nasha koji samo ne igra odbranu. Lakersi mislim trebaju napraviti kompletan roster makeover, trejdovati sto se moze, uzeti par pickova, i okrenuti se narednim godinama. Kobe je nedodirljiv jer on je legenda, Nash isto tako nije neki trade chip zbog godina, sve ostalo bih ja mijenjao, kao i trenera ali na kraju sezone. Ova skupina luzera nece ni s jednim trenerom nikad biti u stanju nista da napravi. Ubjedljivo najvise me razocarao Dwight...mogu mislit kako je sad Shaqu drago.
Znam da nije nesto posebno,al igra bolju obranu od nasha . Nemoj me shvatiti pogresno,nikad ja nebi dao jednog nasha za sesessiona,al volio bih da smo ga ostavili nego npr jednog blakea.
na kraju ove sezone sljedecim igracima istice ugovor:
-Dwight Howard
-Jodie Meeks
-Antawn Jamison
-Earl Clark
-Devin Ebanks
-Darius Morris
-Robert Sacre
-Darius Johnson-Odom
Ovim boldiranim dati dugogodisnje ugovore i to je to.
Iduce sezone
Burazeru ako Howard ne vrati formu do kraja sezone, ja bi mu dao nogu a ne max ugovor. Eh sad da li ce ta noga biti kroz sign&trade ili slicno, ne znam... Ovakav kakav je sada nije nikakav zalog za svijetlu buducnost. Meeks zasluzuje dobar ugovor po meni, boljeg backupa za Kobea nismo imali nikad...jos da ga ovaj trener bolje zna koristiti...
SI AMO CONte!!!
- majestic24
- Kontakt:
Brate,pod vodstvom ovog kloca,formu nemoze vratiti ni jedan igrac.
Vidi Howardove brojke zadnje meceve. Zadnje 3-4 utakmice nisam gledao,nemam vise zivaca za to mucenje.
vs Memphis
14 minuta,2 poena,sut 0-4 ,2 skoka
vs Bulls
29 minuta ,8 poena sut 2-5 ,9 skokova
vs Toronto
17 minuta,5 poena,2 skoka
Odjednom je glupan od trenera poceo gurati clarka kojeg nije koristio citavu sezonu i daje mu minute startera,Gasol je zavrsio n aklupi i nas je 6 igrac...nista s nicim. Gdje ces ti tu uhvatiti formu.
Vidi Howardove brojke zadnje meceve. Zadnje 3-4 utakmice nisam gledao,nemam vise zivaca za to mucenje.
vs Memphis
14 minuta,2 poena,sut 0-4 ,2 skoka
vs Bulls
29 minuta ,8 poena sut 2-5 ,9 skokova
vs Toronto
17 minuta,5 poena,2 skoka
Odjednom je glupan od trenera poceo gurati clarka kojeg nije koristio citavu sezonu i daje mu minute startera,Gasol je zavrsio n aklupi i nas je 6 igrac...nista s nicim. Gdje ces ti tu uhvatiti formu.
don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakvi navijaci, nakon par poraza odustaju od gledanja utakmica jer se nerviraju, a kada se pobjedjuje, onda se uredno istice kako su dugogodisnji navijaci Lakersa
. Kada bi kojim slucajem LAL krenuo u normalan rebuilding, tankiranje i skupljanje pickova, mislim da bi mnogi navijaci mijenjali tabore
. Svaki dan se trazi novi krivac za poraze, za losu igru, cak se i covjek poput Bryanta pljuje, dno dna.
Glavni uzrok poraza je komunikacija izmedju FO i trenera, jer trener igra s onim s cim raspolaze, tj. s igracima koje ima. Bez plana se uslo u sezonu, doveli se igraci zbog imena, a ne zbog toga sto se uklapaju u trenerov sistem. Sunsi pod vodstvom Mikea su 5 puta bolje igrali, tako da je pljuvanje tog trenera smijesno. Jednostavno Mike nema igrace da igra svoj sistem po kojem je poznat, a to je greska FO. Trebali su dovesti trenera koji igra pozicione napade, a ne run and gun kosarku ili se rijesiti igraca koji koce tu run and gun kosarku, prosto k'o pasulj. Trazenje krivaca u igracima ili trenerima je smijesno, jer ne moze jedan trener preko noci zaboraviti da vodi tim, kao ni igraci da zaborave da igraju. Jednostavno se ne uklapaju i to je to. Bilo je mnogo boljih rjesenja za klupu Lakersa sa postojecim rosterom, ali zbog misljenja da Lakersi zasluzuju samo najbolja imena, desava se to sto se desava. Nekada je odgovor pred nosom, a taj odgovor je mogao biti pomocni trener Browna, koji je u par utakmica dobro vodio Lakerse, ali bitno je dovesti ime, kako kosarkasko tako i trenersko, bez ikakvog plana, a to se jednog dana moralo obiti o glavu.
Glavni uzrok poraza je komunikacija izmedju FO i trenera, jer trener igra s onim s cim raspolaze, tj. s igracima koje ima. Bez plana se uslo u sezonu, doveli se igraci zbog imena, a ne zbog toga sto se uklapaju u trenerov sistem. Sunsi pod vodstvom Mikea su 5 puta bolje igrali, tako da je pljuvanje tog trenera smijesno. Jednostavno Mike nema igrace da igra svoj sistem po kojem je poznat, a to je greska FO. Trebali su dovesti trenera koji igra pozicione napade, a ne run and gun kosarku ili se rijesiti igraca koji koce tu run and gun kosarku, prosto k'o pasulj. Trazenje krivaca u igracima ili trenerima je smijesno, jer ne moze jedan trener preko noci zaboraviti da vodi tim, kao ni igraci da zaborave da igraju. Jednostavno se ne uklapaju i to je to. Bilo je mnogo boljih rjesenja za klupu Lakersa sa postojecim rosterom, ali zbog misljenja da Lakersi zasluzuju samo najbolja imena, desava se to sto se desava. Nekada je odgovor pred nosom, a taj odgovor je mogao biti pomocni trener Browna, koji je u par utakmica dobro vodio Lakerse, ali bitno je dovesti ime, kako kosarkasko tako i trenersko, bez ikakvog plana, a to se jednog dana moralo obiti o glavu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Lakers thoughts:
Kobe- if I take 10 more shots a game, we might have a chance to win.
Howard- I need the ball to prove I'm the best center ever!
Metta World- I wonder what's for dinner? Is this basketball round, or oblong?
Pau- I wanna go home
D'Antony- I'm getting paid!
Nash- can't we all just get along?
Kobe- if I take 10 more shots a game, we might have a chance to win.
Howard- I need the ball to prove I'm the best center ever!
Metta World- I wonder what's for dinner? Is this basketball round, or oblong?
Pau- I wanna go home
D'Antony- I'm getting paid!
Nash- can't we all just get along?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja uzivam u cinjenici da su pojedini jadnici na ovom forumu i dalje preoptereceni Lakersima da od silnog zadovoljstva zaboravljaju na retardirani odraz u ogledalu.
Ja im opet kazem, kroz istoriju lige, problemi Lakersa nikad nisu dugo trajali. Zato uzivajte dok mozete...
Ja im opet kazem, kroz istoriju lige, problemi Lakersa nikad nisu dugo trajali. Zato uzivajte dok mozete...
SI AMO CONte!!!
Prema Woj-u uslov da Howard produzi ugovor je odlazak pokusaja od trenera 2.0, a takodjer navijaci sa zavnicnog foruma Lakersa su dosli na ideju da svako plati koliko je god u mogucnosti da se po LA-u zalijepe reklame gdje bi od Jerry Buss-a trazili da smijeni onog RETARDA koji ekipom upravlja posljednje dvije i pol godine...
Pa lakse im je bilo Jerry Buss-u poslati pismo sa potpisima sto vise navijaca Lakersa.

Pa lakse im je bilo Jerry Buss-u poslati pismo sa potpisima sto vise navijaca Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ukoliko neko iznese svoje misljenje, koje je suprotno od tvog misljenja, ne znaci da je taj pojedinac opterecen Lakersima, te da zaboravlja retardirani odraz u ogledalu zbog brodoloma Lakersa. Problem navijaca Lakersa je da su navikli na uspjeh, ali kao i u zivotu, tako i u sportu, dodju neki neuspjesni momenti. Nije svako ko pise na temi Lakersa (a nije navijac Lakersa) neki retard i hejter koji uziva u podjebavanju. Daj Boze da su svima Lakersi najveci problem u zivotu, zivot bi bio mnogo laksi i ljepsiMitar je napisao/la:Ja uzivam u cinjenici da su pojedini jadnici na ovom forumu i dalje preoptereceni Lakersima da od silnog zadovoljstva zaboravljaju na retardirani odraz u ogledalu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja nikog nisam imenovao, ali eto da kazem da ne spadas ti u tu skupinu druze. Ti kulturno diskutujes i ne provociras...
SI AMO CONte!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ma Bryant je kriv za sve ba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.