FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Navodno cemo pricekat 2018da goretzki istekne ugovor i onda ga potpisati,zajedno s brantom koji ce tad umjesto 25doci 12miliona i doci kao zamjena za riberya
Sanchezov agent je u munchenu i njegov transfer je manje vise izvjestan
Sanchezov agent je u munchenu i njegov transfer je manje vise izvjestan
Na transfermarktu Goretzka je došao do 51%, znači gotov gotovo. A jesu zapeli za tog Brandta, prosjek obični, pa niko ga neće osim nas
da je dobar otišo bi ko halva

- Nerminovic
- Kontakt:
yebo ih vise Julian Brandt pa tacno mi se popeo na vrh glave covjek u 40 utakmica ima 4 gola sta vise reci... 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
@isakovich,
Nisu to nikakva nagađanja. Šta je van gaal radio u Minhenu? Šta je radio u svakom klubu u kojem je bio?
Lik je forsirao mlade igrače.
A anćeloti? Uvijek je gurao provjerene igrače. Dakle, samo sigurica bez truna rizika. Naravno da je on u stanju da svaki tim učini boljim, pa je doveden da ovaj jaki bayern učini jačim i osvoji lp.
Bio je na korak do cilja. Loma nesreća, loma pogrešni potezi i to je to.
Ako neko misli da će karlo podmladiti ekipu, taj se grdno vara.
Ps.
Kalle još jednom potvrdio da će kimih igrati na beku.
Nisu to nikakva nagađanja. Šta je van gaal radio u Minhenu? Šta je radio u svakom klubu u kojem je bio?
Lik je forsirao mlade igrače.
A anćeloti? Uvijek je gurao provjerene igrače. Dakle, samo sigurica bez truna rizika. Naravno da je on u stanju da svaki tim učini boljim, pa je doveden da ovaj jaki bayern učini jačim i osvoji lp.
Bio je na korak do cilja. Loma nesreća, loma pogrešni potezi i to je to.
Ako neko misli da će karlo podmladiti ekipu, taj se grdno vara.
Ps.
Kalle još jednom potvrdio da će kimih igrati na beku.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Bild kaže da Arsenal nudi oko 20 mil plate za produženje Alexisu kao i Chelsi za njegov potpis. Prema drugim pričama Bayern ispada iz igre jer ne želi da da 17 mil plate za koliko bi Alexis bio spreman da pređe.

Chilean newspaper El Mercurio's cover:
Alexis Sánchez is inches away from joining Bayern.
Sanchez je uskoro završen transfer,koji Arsenal i 20 mil nema od toga ništa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto ponovo cu bit kontras,ne iz inata vec sto tako mislim,ali smatram da bi taj Brant pokazao dosta vise u prvoj sezoni nego npr. Renato Sanchez,Brant uopste nije los igrac ali dovoditi i njega i davati ga u amanet Anchelotiju bi bila velika steta kao i sto je slucaj Renata,Komana,Kimiha.
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN
Šta će pokazati kad bi odigrao 80 minuta u cijeloj sezoni?isakovich je napisao/la:Eto ponovo cu bit kontras,ne iz inata vec sto tako mislim,ali smatram da bi taj Brant pokazao dosta vise u prvoj sezoni nego npr. Renato Sanchez,Brant uopste nije los igrac ali dovoditi i njega i davati ga u amanet Anchelotiju bi bila velika steta kao i sto je slucaj Renata,Komana,Kimiha.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neznam za bas ali imam neki osjecaj da bi nas uprava mogla iznenaditi o alexisu se stalno prica ali ozbiljno nebi me iznenadilo da nam samo jave grizman novi igrac bayerna
Nebi bilo prvi put da se okrene situacija
Mada je i alexis starasan igrac i veliko pojacanje
Ne znam da li ima vremena za nas jer je u međuvremenu osnovao udruženje "nestajači u bitnim tekmama" i "produkt sistema - muda pod bubrege".Bayern111 je napisao/la:Neznam za bas ali imam neki osjecaj da bi nas uprava mogla iznenaditi o alexisu se stalno prica ali ozbiljno nebi me iznenadilo da nam samo jave grizman novi igrac bayerna
Skup a može ako je ispod 50 mil.
- anelbavarac
- Kontakt:
Costa 99% odlazi, najblizi Juventusu.
-
- Kontakt:
Tz je napravio sjajnu analizu bayernovih propusta u ovoj sezoni i podcrtao ono sto se treba popraviti da bi sljedeca sezona bila jos uspjesnija
1 -nedostatak alternative za lewia
2-preceste ozljede stopera sto prouzrokuje neuigranost zadnje linije
3-ovisnost o robberiu,pogotovo robbenu koju nemamo niti izbliza nekakvu alternativu
4-jako los rad s mladim igracima ,izgubljenja sezona za kimmicha ,sancheza i comana
5-slaba rotacija,sastav dosta predvidljiv
6-nedostatak sportskog direktora(po meni ova pozicija uz ulli i rummenigge plus reschke je nepotrebna )
3-ovisnost o robberiu,pogotovo robbenu koju nemamo niti izbliza nekakvu alternativu
4-jako los rad s mladim igracima ,izgubljenja sezona za kimmicha ,sancheza i comana
6-nedostatak sportskog direktora(po meni ova pozicija uz ulli i rummenigge plus reschke je nepotrebna )
Mislim da sto se tice dubine kadra u bayernu zapravo vise treba kriviti ancelotija koji nije spreman da rotira i daje drugim igracima priliku
- anelbavarac
- Kontakt:
I dalje je to po nekima ovde "najbolja uprava na svijetu".schickeria je napisao/la:Tz je napravio sjajnu analizu bayernovih propusta u ovoj sezoni i podcrtao ono sto se treba popraviti da bi sljedeca sezona bila jos uspjesnija

Sezona koja je iza nas je cisti promasaj, a pogotovo se to odnosi u igrackom kadru, gdje je katastrofalna transfer politika dovela do toga da uzmemo samo jedan trofej.
Ni naredna nece biti bolja, ako se ne ulozi u igracki kadar, koji je potrosen, procitan, zasicen itd.
Lomljenje Lewe kroz cijelu sezonu, bez adekvatne zamjene, je cisti primjer kako je uprava "radila" ove sezone.
- Centre forward
- Kontakt:
Mi treba da zaboravimo na Lama i Robbena. Takvi igrači se u jednom klubu zajedno pojavljuju jako rijetko. Svojevrsna fudbalska anomalija, tako da kažem. Kapiten je jedinstven u svijetu fudbala, proteći će Izarom još vode da se rodi takva klasa, a ujedno profesionalac i ljudina. Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da on više nije fudbaler. Roben, s druge strane, je na tržištu nešto najbliže Leu i Ronaldu zadnjih 10-ak godina. Mislim da je time sve rečeno.
Mene neće impresionirat' transfer rok u kojem će se skršit' 200 miliona, a ni to nije garant uspjeha. S druge strane, ne može se očekivat', na ovom vaktu, da se fudbaler koji je potreban Bayernu dovede za cca. 15 miliona. Mah, nema toga više. Osjećaj vatrenog navijača i uprave kada igrač koji je za mizerne novce doš'o, razvali igricu je u nestajanju. Sada, dobra sezona košta najmanje 50 miliona. Meni to nije normalno. Real je neko dijete (ako je istina) neki dan platio oko 40 miliona eura. Sve ovo pišem jer su Englezi (odnosno njihove gazde, koliko god ovo smiješno i historijski nelogično zvučalo) rano krenuli u šoping tako da je moguće da pokupe svu elitu. Uvijek su tu Real i Barsa. Za južnjake posebno a i za neke ostale je dovoljno da ovi zviznu i oni odmah trče. Ne treba zaboravit' ni Juve. Sjajan projekat, anglosaksonski na neki način, po meni, gdje svaka trunčica u ogromnom mozaiku radi pos'o, radi i šuti.
Postavlja se pitanje hoće li i šta ostat' za nas?? Naša uprava jeste sjajna, al' tek sad treba da položi završni ispit, u vremenima velikih tektonskih promjena. Do sada je bilo OK, al' su to ipak bile predispitne aktivnosti.
Mene neće impresionirat' transfer rok u kojem će se skršit' 200 miliona, a ni to nije garant uspjeha. S druge strane, ne može se očekivat', na ovom vaktu, da se fudbaler koji je potreban Bayernu dovede za cca. 15 miliona. Mah, nema toga više. Osjećaj vatrenog navijača i uprave kada igrač koji je za mizerne novce doš'o, razvali igricu je u nestajanju. Sada, dobra sezona košta najmanje 50 miliona. Meni to nije normalno. Real je neko dijete (ako je istina) neki dan platio oko 40 miliona eura. Sve ovo pišem jer su Englezi (odnosno njihove gazde, koliko god ovo smiješno i historijski nelogično zvučalo) rano krenuli u šoping tako da je moguće da pokupe svu elitu. Uvijek su tu Real i Barsa. Za južnjake posebno a i za neke ostale je dovoljno da ovi zviznu i oni odmah trče. Ne treba zaboravit' ni Juve. Sjajan projekat, anglosaksonski na neki način, po meni, gdje svaka trunčica u ogromnom mozaiku radi pos'o, radi i šuti.
Postavlja se pitanje hoće li i šta ostat' za nas?? Naša uprava jeste sjajna, al' tek sad treba da položi završni ispit, u vremenima velikih tektonskih promjena. Do sada je bilo OK, al' su to ipak bile predispitne aktivnosti.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Predator je izmislio fudbal za ovog Brandta, momak prekucao EP sa Ronaldom to što ga je Carlo držao na klupi a gurao tromog Alonsa nije kriv Renato.Ne može momak dobiti na samopouzdanju i formi ako trener u njega nema ama baš nikakvo povjerenje.Uvjeren sam da će momak u narednoj sezoni eksplodirati samo da ga Carlo ne syebe u mozak.
Dokle smo stali sa Sanchezom,....
Dokle smo stali sa Sanchezom,....

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Costu slobodno za dobre pare pustiti Juventusu, a zapeli su i oko Renata, njega ni slučajno.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Pa Brandt bi skoro sigurno pokazao više...Nije problem kod Renata samo taj što nije dobio dovoljno prilike od Carla, nego svakako i taj (i to jako bitan) što on za sad nije u stanju opšte da prati tempo igre. On se nije prilagodio na tempo u Bundesligi, to je totalno drugačija dimenzija nego u portugalskoj ligi. Tako da to što on nije igrao, to ima u uporište u velikom dijelu što i on još u nekim stvarima zaostaje...A svakako da momak sve zna s loptom. Samo Portugalci su stalno imali u svojim redovima, sjajne fudbalske čarobnjake, pa su redovno gubili od Nijemaca...Nije dovoljno znati samo s loptom, treba znati i trčati i pratiti tempo...Isto ko što i obrnuto ne može biti dovoljno.isakovich je napisao/la:Eto ponovo cu bit kontras,ne iz inata vec sto tako mislim,ali smatram da bi taj Brant pokazao dosta vise u prvoj sezoni nego npr. Renato Sanchez,Brant uopste nije los igrac ali dovoditi i njega i davati ga u amanet Anchelotiju bi bila velika steta kao i sto je slucaj Renata,Komana,Kimiha.
Ali opet se radi i o mladom igraču, kojem promjena sredine, posebno države, lige i dolazak na totalno novi teren, može stvarati probleme, da se odmah brzo adaptira. Tako da će mu se sigurno još pružiti prilike (ako se baš nešto specijalno ne desi, pa ipak se proda na ljeto), ali naravno da se i on neće vječno čekati.
A ove sedmice su uprava i Carlo dogovorili strategiju po pitanju transfer politike na ljeto, ali mnogo detalja o tome za sad nije poznato.
A ranije se spominjalo i da je dogovoreno da Carlo više pruža priliku mladim igračima. Pa vidjet ćemo...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bundesliga je objavila rezultate zvaničnog izbora za najbolji tim sezone, a glasanju je učestvovalo više od 7,5 miliona navijača.
Najbolji tim sezone: Manuel Neuer (FC Bayern) - Sead Kolasinac (Schalke 04), Mats Hummels (FC Bayern), Niklas Süle (TSG Hoffenheim), Lukas Piszczek (Borussia Dortmund) - Emil Forsberg (RB Leipzig), Thiago Alcantara (FC Bayern), Naby Keita (RB Leipzig), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund) - Robert Lewandowski (FC Bayern), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund).
Znači, 4 naša igrača, plus jedan budući
Koga kupiti sa ove liste?
Najbolji tim sezone: Manuel Neuer (FC Bayern) - Sead Kolasinac (Schalke 04), Mats Hummels (FC Bayern), Niklas Süle (TSG Hoffenheim), Lukas Piszczek (Borussia Dortmund) - Emil Forsberg (RB Leipzig), Thiago Alcantara (FC Bayern), Naby Keita (RB Leipzig), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund) - Robert Lewandowski (FC Bayern), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund).
Znači, 4 naša igrača, plus jedan budući

Koga kupiti sa ove liste?

Sent from my Philips Smart TV.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Piszczeka? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.