Nemoj dalje Allahati , de samo napisi kako je Sarajevo osteceno, jeste pobjedili, jeste dobili 3 boda, jeste . Da bi bio ostecen moras pretrpiti neku stetu. Pises kako je isto ( jer su obje ekipe ostecene) nas gol kojim bi izjednacili, ili Nukicu gdje je podignut ofsaj jedan na jedan sa golmanom u prvom, gdje smo mogli povesti 0-1. Vas ofsajd koji je nije bio ofsajd, je stvar sekunde, kao i nas prvi sa Nukicem, to mogu reci da nije bila namjera da se nekom pomogne ili navuce, ali da vas igrac vrati loptu a sudija svira ofsajd, e brate tu je namjera jasna, tu nema bilo je blizu nije mogao dobro procjeniti...Na kraju cestitam na pobjedi, ako vam treba ovakva pobjeda protiv nas, sta trazite u evropi ...Zivio ti meni, sve posteno i uredno.MortemHz je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:46Ako mi možemo reći da ste vi na početku teško oštećenielvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:13Valjda zato sto nama digne ofsajd u prvom, kad Nukic izlazi jedan na jedan koji eto ni ti ne spominjes. Valjda zato sto pokaze zuti Karicu, a za iste prekrsaje nema kartona Vrancicu i Ziljkicu, valjda eto ko ce znati...Stavrno od tebe nisam ocekivao da na takav nacin opravdas onakvu smijuriju, mogao sam od bilo koga ocekivati al vjeruj od tebe nisam..Hvala dragom Allahu pa nismo mi dobili onako kako ste vi, svakako mi je draze da ste vi nas ostetili, nego da smo mi vas..MortemHz je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:54
Na stranu mitovi i sve ostalo ali možda bi i bila navučena da nam opet nisu poništili čist gol. Javite vašim u upravi da se ne blamiraju i da ukažu na sve greške a ne samo jednu gdje njima to odgovara. Ako mi možemo reći da ste vi na početku teško oštećeni pa da smo na kraju i mi, da su poništena 2 gola na štetu obje ekipe ne znam zašto to vaši ne mogu uraditi.![]()
Jesi li ti pročitao moj post, ko bolan koga i šta opravdava?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ovo sto je ponisteno Tuzli je dokaz da u nas sudjenje svake godine tone sve dublje i dublje. 2023 godina a oni ovo uspiju svirati.
VAR podhitno ako nista da se blamiraju pokusavajuci ovo objasniti.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Posušje nastavlja sa ruganjem i s posjetom. Pa ovo nije normalno i imaju li delegati oči
Protiv Leotara 3500 stavili. Hahahahah

Protiv Leotara 3500 stavili. Hahahahah

-
- Kontakt:
Racunali su ove stambene objekte okolo, moze se gledati i sa prozora.
1921
Ja sam prvo mislio da je ofside svirao kod predaje lopte (ofside ni blizu), kad tamo ono mahao na dodavanje Šerbečića.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2023, 13:13Ovo sto je ponisteno Tuzli je dokaz da u nas sudjenje svake godine tone sve dublje i dublje. 2023 godina a oni ovo uspiju svirati.
1. Meni ovdje smrdi prvo na glavnog sudiju.
On je sa pomoćnim u stalnoj komunikaciji i on je znao šta vidi svojim očima a sigurno je i čuo pomoćnog kada je rekao ofside.
Znači svjesno ignorisao.
Jedina odbrana u njegovom slučaju je da nije bilo komunikacije.
2. Šta radi 4 sudija, njemu je situacija još lakša. Mogao je preispitati komunikaciju jer se vidi gdje je pomoćni stao.
3. Zašto klupa Tuzle nije preispitala situaciju? Kod očiglednih sudijskih grešaka, pritisak klupe odradi posao sa tv-stanicom.
Vidili smo neki dan kada je igrač Želje Krpić dobio drugi žuti zbog simulacije pa je pod pritiskom igrača i klupe sudija poništio svoju odluku jer je pogrešnom igraču dodjelio žuti karton.
Iz sezone u sezonu sve veće i veće greśke.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Shategabri
- Kontakt:
Pripremi drugi link, taj rabiti možeš još mjesec dana.
Selam za Koševo.
Selam za Koševo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Sve po potrebi , kad vam treba navlacite , kad ne prodajete i da ispadnemo prije zadnjeg kola vi ne možete Evropu osigurati prije zadnjeg kola ma da mislim da ce te je mnogo ranije izgubiti!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 13:04Haj dogovori se sa sobom je li navlacimo il prodajemo utakmice debilu mali
Necete docekati da nam izbijete borbu za europu ispast ce te prije zadnjeg kola
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Cist ofsajd za igraca Tuzla City-a ne znam cemu ikakve polemike vezano za ovaj dogadjaj. U trenutku kad mu Serbecic dodaje, igrac Tuzle se nalazi u ofsajdu

#musvdg
-
- Kontakt:
Morate se vi malo uozbiljiti. Da ostavimo po strani da se raspadate i da vam navijaci samaraju trenera i i grace, vi Igrate daleko najgori fudbal u PLBiH, u federalnoj imaju 2-3 bolje ekipe. Ne mozete vi nikoga sprijeciti da ode u Europu ili bilo sta slicno, spustite se na zemlju i bavite se sobom. Mi cemo osigurati Europu ili ne, ali necete vi imati veze s tim, kako god. Krajnje je vrijeme da se oslobodite tih kompleksa, zar ne vidite da vam to nista dobro nije donijelo?samirr je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:30Tanak Željo mi siguran putnik u federalnu njima treba za Evropu u prevodu nama nebitna utakmica, njima znaci spas kluba , ništa ljepše i sladje da im u direktnom duelu vratimo ono za Trebinje.. Ma da bi licno volio da ovo bude utakmica gdje nama pobjeda znaci opstanak a njima Evropu! Pa da se muški potučemo, ljudi su u borbi za prve 3 pozicije iz razloga što pola lige nije igralo na svom stadionu da je liga 'regularnija' oni bi bili odmah ispod nas na tabeli!
1921
Pa i vi ste ubjedljivo najgora ekipa koja se bori za Evropu!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:08Morate se vi malo uozbiljiti. Da ostavimo po strani da se raspadate i da vam navijaci samaraju trenera i i grace, vi Igrate daleko najgori fudbal u PLBiH, u federalnoj imaju 2-3 bolje ekipe. Ne mozete vi nikoga sprijeciti da ode u Europu ili bilo sta slicno, spustite se na zemlju i bavite se sobom. Mi cemo osigurati Europu ili ne, ali necete vi imati veze s tim, kako god. Krajnje je vrijeme da se oslobodite tih kompleksa, zar ne vidite da vam to nista dobro nije donijelo?samirr je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:30Tanak Željo mi siguran putnik u federalnu njima treba za Evropu u prevodu nama nebitna utakmica, njima znaci spas kluba , ništa ljepše i sladje da im u direktnom duelu vratimo ono za Trebinje.. Ma da bi licno volio da ovo bude utakmica gdje nama pobjeda znaci opstanak a njima Evropu! Pa da se muški potučemo, ljudi su u borbi za prve 3 pozicije iz razloga što pola lige nije igralo na svom stadionu da je liga 'regularnija' oni bi bili odmah ispod nas na tabeli!
po autizmu, rekao bihsamirr je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:30
Željo do Trebinja nije izgubio 'godinama' i et slucajno u Trebinju budu poraženi. Naravno da smo sami sebi krivi mi , al' nisam bas siguran da je vaša utakmica u Trebinju regularna , hajd nije ni to problem, izgubio je i Velež kuci od Goška to kolo, dok su oni osudili svoju upravu , vi ste slavili Amara Osima! A sad ga pljujete na a sve strane, a slavili ste njegove titule!!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Covjece ispadate iz lige, ti se bavis gornjim dijelom tabele i kontas ko ce u Europu. Kako ne vidis ironiju u tome? Bjezimo vam 20 bodova, bolan ne bio, gledaj kako da osiguras opstanak, dovi, moli, radi nesto.samirr je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:17Pa i vi ste ubjedljivo najgora ekipa koja se bori za Evropu!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:08Morate se vi malo uozbiljiti. Da ostavimo po strani da se raspadate i da vam navijaci samaraju trenera i i grace, vi Igrate daleko najgori fudbal u PLBiH, u federalnoj imaju 2-3 bolje ekipe. Ne mozete vi nikoga sprijeciti da ode u Europu ili bilo sta slicno, spustite se na zemlju i bavite se sobom. Mi cemo osigurati Europu ili ne, ali necete vi imati veze s tim, kako god. Krajnje je vrijeme da se oslobodite tih kompleksa, zar ne vidite da vam to nista dobro nije donijelo?samirr je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:30Tanak Željo mi siguran putnik u federalnu njima treba za Evropu u prevodu nama nebitna utakmica, njima znaci spas kluba , ništa ljepše i sladje da im u direktnom duelu vratimo ono za Trebinje.. Ma da bi licno volio da ovo bude utakmica gdje nama pobjeda znaci opstanak a njima Evropu! Pa da se muški potučemo, ljudi su u borbi za prve 3 pozicije iz razloga što pola lige nije igralo na svom stadionu da je liga 'regularnija' oni bi bili odmah ispod nas na tabeli!

1921
samir kada ga pitaju zasto sloboda ne treba u drugu ligu:
nasa noc traje danima
Jeli pljuvanje uvriježen način komunikacije kod vrapćićkih domorodaca?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Nakon detaljnog pregleda pronašli su i 4 žvake zalijepljene za stolice !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Više od pola lige igralo na zamjenskom stadionu oni uz Leotar, Široki i Posusje sve utakmice igrali na svom stadionu i u takvoj situaciji nece izboriti Evropu.. Znaci od konkurenata samo ti je Široki igrao na svom stadionu i opet niste stvorili nikakvu prednost, pardon jeste izborili ste opstanak na vrijeme!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:24Covjece ispadate iz lige, ti se bavis gornjim dijelom tabele i kontas ko ce u Europu. Kako ne vidis ironiju u tome? Bjezimo vam 20 bodova, bolan ne bio, gledaj kako da osiguras opstanak, dovi, moli, radi nesto.samirr je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:17Pa i vi ste ubjedljivo najgora ekipa koja se bori za Evropu!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:08
Morate se vi malo uozbiljiti. Da ostavimo po strani da se raspadate i da vam navijaci samaraju trenera i i grace, vi Igrate daleko najgori fudbal u PLBiH, u federalnoj imaju 2-3 bolje ekipe. Ne mozete vi nikoga sprijeciti da ode u Europu ili bilo sta slicno, spustite se na zemlju i bavite se sobom. Mi cemo osigurati Europu ili ne, ali necete vi imati veze s tim, kako god. Krajnje je vrijeme da se oslobodite tih kompleksa, zar ne vidite da vam to nista dobro nije donijelo?![]()
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, CAZIN, feniksptica, Google Adsense [Bot], newton_heath_lyr i 70 gostiju.