FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 30 maj 2017, 23:04

Zar nije bilo da idu sa AA ukoliko ispadnu u 3 ligu?
Svakako bi ih trebalo izbaciti, ionako igraju tu iz dobre volje Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 30 maj 2017, 23:44

Platit će štetu kao i svi koji prave istu. M1860 ima pravo do 2025. god. da koriste stadion dok je učešće u istom prodato Bayernu prije 5 godina.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 maj 2017, 23:54

Sad ce oni ici sa Arene, 3.liga je amaterska i mislim da ce se prebaciti negdje drugo. Ne isplati se ekonomski igrati na Areni...Ovo je pricano prije nekog vremena.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2017, 23:59

Nadam se da je vrijeme za crvene stolice na AA. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 31 maj 2017, 13:43

Cinimi se da je Alexis sve dalje od nas i sve se vise City spominje u vezi s Alexisom
Nadam se da ce uprava ubrzati sve ovo i zavrsiti ovaj posao sto prije jer jednostavno nevidim ko bi mogao doc ako nas on odbije a da je i priblizno kvalitetan jedino Griezman mada i on ave blizi Utd

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 maj 2017, 13:48

Na kraju ima da iskoci vest da je Pjer Emerik dosao u nase redove, i da je Tuhel zbog toga digao sidro i otisao. A mozda i Grizman dodje, ne bi bilo prv, put da krademo igrace Mancester ispred nosa.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 maj 2017, 13:51

Griezmann je done deal za Utd, ili ovo ili sljedece ljeto ce postati njihova nova sedmica.
Ovo sa Alexisom ce se zakuhavati tokom ljeta pa ce tri dana prije kraja transfer roka objaviti gdje ce.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 maj 2017, 15:37

Jel' koga doveo Bayern :kafa:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 maj 2017, 16:28

anelbavarac je napisao/la:Jel' koga doveo Bayern :kafa:
Da, Sulea i Rudya. :zviz: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 maj 2017, 16:33

anelbavarac je napisao/la:Jel' koga doveo Bayern :kafa:
Zaštop'o search engine na Squawki (pretraga: "isteko ugovor mala plata") pa još nismo aktivni. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 maj 2017, 17:08

slika

Ocito je Sanchez zapeo na relaciji Bayern - City, no ono sto je najizvjesnije je da ce on napustiti Arsenal i da ce karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 maj 2017, 19:54

Slučajno pogledam šta ima od sporta trenutno kad ono uzvratna utakmica protiv Reala na areni... doduše samo 2. poluvrijeme ali opet dosta i to...

Svi oni koji su mi tu pričali o totalnoj dominaciji Reala i uvjerljivom prolazu istoga... Neka si pogledaju to 2. poluvrijeme da vide totalnu dominaciju... ali BAYERNA.

Gledajući u miru tekmu, bez emocija, ne mogu se oteti dojmu da smo imali Real u tom 2. poluvremenu. Igrali smo fantastično i šteta za primljeni gol Ronalda odnosno da nismo zabili mi barem još jedan.

Mogu se opet ponoviti i reći da je prvo Casemiro trebao dobiti drugi žuti već kod penala, a najkasnije kad je ušao u Robbena u 78. minuti na aut liniji.

Prije toga, suci nam sviraju nepostojeće zaleđe kad je Boateng odlično uposlio Lewu po sredini gola i onda nam suci unište priliku. Još jedna kriminalna odluka u korist Reala.

Mnogi su govorili o apsolutnoj dominaciji Reala a odmah poslije našeg vodstva je Vidal imao zicer za čistih 2-0 i pitanje je kako bi se utakmica završila.

Da ne spominjem još i 2 gola iz zaleđa... Dolazimo do onih 5 pogrešaka koje Rummenigge spominje a koje su dosuđene na našu štetu i koje su direktno utjecale na rezultat.

Što se tiče Ancelottija, i dalje ne vjerujem da je frajer zamjenio Riberya i to već u 70. minuti a odmarao ga je subotu prije protiv Bayera. U trenutku kad je Ribery izašao, naša igra se svela samo na Robbena koji naravno nije mogao sam. Ne bi me smetalo da je Ribery bio slab, ali upravo je u tom drugom poluvremenu igrao kao u najboljim danima i to je bila velika, velika pogreška Ancelotija.

Druga velika pogreška je bila zamjena Lewe koji je tu tekmu morao odigrati do kraja jer kad je on izašao mi nismo više stvorili prilike. Trener takvog kalibra mora znati da mu je Muller u katastrofalnoj formi, da mu je Muller prvu utakmicu igrao napadača i da se nije vidio cijelu utakmicu i da tu grešku više ne smije ponoviti a on je upravo ponavlja.

Kad dodamo na sve to da je Thiago po meni bio u te 2 utakmice najslabiji Bayernov igrač, neshvatljivo mi je zašto npr. nije izvadio Thiaga umjesto Riberya ili opet kasnije Thiaga umjesto Alonsa koji je tu tekmu odigrao zaista bolje nego Thiago.

Kad sumiramo sve, pokradeni smo brutalno i k tome još neshvatljive trenerove odluke, iako ću i dalje priznati da je Real sveukupno za nijansu ili dvije bio bolja ekipa i zasluženo prošao dalje.

Mogu reći da mi je ta tekma još jednom potvrdila izuzetno lošu formu igrača sa klupe za što je kriv jedino Ančeloti kao i to da trebamo pojačanja ako želimo idućih sezona pobjeđivati najjače klubove.

Zato bi Sanchez bio dobar početak a skupa s njim može i Mahrez.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2017, 23:40

Bayern Munich are leading the race to sign Atletico Madrid striker Antoine Griezmann ahead of Manchester United, according to journalist Gianluca Di Marzio.
:kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 02 jun 2017, 00:08

Saurman je napisao/la:
Bayern Munich are leading the race to sign Atletico Madrid striker Antoine Griezmann ahead of Manchester United, according to journalist Gianluca Di Marzio.
:kafa:
Teško da ćemo kupiti njega jer onda Muller ide na klupu i biti će samo rezerva većinu vremena a nešto mi to nema smisla.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 02 jun 2017, 00:47

To bi bilo vrhunsko pojacanje sigurno da nemozemo naci boljeg a Muller bi mogao u formaciji 4 3 3 biti kao desni krilni napadac
Ili klasicno krilo nestonkao mandzukic u juveu

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 jun 2017, 11:28

jeli ovo Sagnol novi pomoćnik Carla

Jedan od najdražih ikad igača se vraća u svoje jato. Još uvijek se sjećam odbijanja Juventusa i vjernosti Bayernu. Šteta što je sve moralo završiti onom teškom povredom.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 02 jun 2017, 12:01

Bayern@heart je napisao/la:jeli ovo Sagnol novi pomoćnik Carla

Jedan od najdražih ikad igača se vraća u svoje jato. Još uvijek se sjećam odbijanja Juventusa i vjernosti Bayernu. Šteta što je sve moralo završiti onom teškom povredom.
Tacno jedan od najdrazih igraca .....nebi me iznenadilo da on poslije karla postane trener bayerna da napokon i mi imamo svog trenera

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 jun 2017, 13:17

Bayern@heart je napisao/la:jeli ovo Sagnol novi pomoćnik Carla

:pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2017, 16:01

Bayern are planning a cooperation with PSV Eindhoven to send talents to the Dutch club on loan in order to get playing time
Ovo su trebali davno uraditi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 02 jun 2017, 18:30

Dolazak sagnola vrlo lako moze imati dugorocnu strategiju ,ne treba zaboraviti da ga je rummenigge nedavno hvalio a i hitzfeld stoji iza njega ,također je dobro sto je bivsi desni bek tako da ce i s te strane pomoci kimmichu da se razvije u igraca

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.