Kakve veze ima sto je 11.12. kad svakako pripreme nece poceti do otprilike 10. januara... A sezona jos haman 3 mjesecaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:40Pošto sam ja rekao ovo za:” nije ni čudo” pa da pojasnim.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:30Postavili 2 reda trave, onaj kaze krivo ne valja. Onaj se nadoveze bit ce koncert sve ce se unistit. Odma negativa
Dolazi Robi, ma ubleha, kockar, alkoholicar, prevarant, gura menadzerske igrace. Odma negativa
Neko prosu pricu nisu se pojavili na nekom sastanku, nisu dosli, izradili, nadoveze se onaj nije ni cudo.. Negativa...
A realnost potpuno drugacija
Trava i podloga mi izgledaju bolje nego na ijednom stadionu, mada preko slika se nista ne moze fino vidjeti, ima nadzor postavljen stalno to prate nece opet greske da dozvole. Robi porodican covjek i vezan za familiju, nakon operacije posebno je te poroke sveo na minimum i pricao o tome. Ovo za sastanak necu ni komentarisati.
Mi ne znamo gdje gonimo, iz greške u grešku, pa ono, ne kažem da je to za sastanak tačno, ali koliko su pokazali (ne)znanja u posljednje vrijeme, ne bi me ni to začudilo(iako, opet kažem, nema nekog validnog dokaza ).
Evo na stranu to, meni nije normalno da smo otjerali igrače određene, a nemamo nijednu odgovornu osobu za sportski segment.
Evo, 11.12., mi imamo iduće u ekipi:
- dva golmana
- 1 stopera, a drugi je syebao križne, a pri tome ima 33 godine i sigurno da je teško ozbiljnije na njega računati
- 3 desna beka
- 1 lijevi bek koji je toliko isforsiran jer nema zamjene da je katastrofa odigrao dobar dio prvenstva
- 1 špic
Itd Itd. Normalno da se ne može zadovoljan biti niti trebamo biti. Pa mi ćemo drugi rok zaredom poslovati ko Tuzla City, na principu 10 ode - 10 dođe. Pa to je sve, samo ne normalno.
Trener se mora riješiti do 15.12. da ima sasvim dovoljno vremena da stekne utiske kroz analizu gdje smo griješili kroz ovu polusezonu, kao i šta mu treba od pojačanja, i plan priprema.
Jer mi moramo do priprema da STVORIMO jednog do dva stopera, kao i špica. Osim ako je ozbiljno da zimske pripreme kreneš sa toliko malo igrača na nekim pozicijama da ne možeš nijednu formaciju uigravati.
Eto ukratko naših problema, napisao se ja u stilu @fere, ali kako i neću, frustrirajuće je gledati i pratiti ovakvo Sarajevo.
Još se sad moramo brinuti i oko investitora, da je to dogovoreno, čisto sumnjam da bi objavljivali da će obavijestiti javnost uskoro s novostima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci bili su na sastanku ?! Koji je izhod sastanka. Kazi da i mi neupuceni znamo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neće početi do 10. , tačno. Ali, analizu cijelu trebaš uraditi. Svaki normalan trener je uradi. Plus, mi trebamo minimalno 5 igrača, minimalno. Ne samo jer kvalitetom smo slabi, nego jednostavno NEMAMO igrača na nekim pozicijama.keli je napisao/la: ↑12 dec 2022, 00:04Kakve veze ima sto je 11.12. kad svakako pripreme nece poceti do otprilike 10. januara... A sezona jos haman 3 mjesecaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:40Pošto sam ja rekao ovo za:” nije ni čudo” pa da pojasnim.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:30Postavili 2 reda trave, onaj kaze krivo ne valja. Onaj se nadoveze bit ce koncert sve ce se unistit. Odma negativa
Dolazi Robi, ma ubleha, kockar, alkoholicar, prevarant, gura menadzerske igrace. Odma negativa
Neko prosu pricu nisu se pojavili na nekom sastanku, nisu dosli, izradili, nadoveze se onaj nije ni cudo.. Negativa...
A realnost potpuno drugacija
Trava i podloga mi izgledaju bolje nego na ijednom stadionu, mada preko slika se nista ne moze fino vidjeti, ima nadzor postavljen stalno to prate nece opet greske da dozvole. Robi porodican covjek i vezan za familiju, nakon operacije posebno je te poroke sveo na minimum i pricao o tome. Ovo za sastanak necu ni komentarisati.
Mi ne znamo gdje gonimo, iz greške u grešku, pa ono, ne kažem da je to za sastanak tačno, ali koliko su pokazali (ne)znanja u posljednje vrijeme, ne bi me ni to začudilo(iako, opet kažem, nema nekog validnog dokaza ).
Evo na stranu to, meni nije normalno da smo otjerali igrače određene, a nemamo nijednu odgovornu osobu za sportski segment.
Evo, 11.12., mi imamo iduće u ekipi:
- dva golmana
- 1 stopera, a drugi je syebao križne, a pri tome ima 33 godine i sigurno da je teško ozbiljnije na njega računati
- 3 desna beka
- 1 lijevi bek koji je toliko isforsiran jer nema zamjene da je katastrofa odigrao dobar dio prvenstva
- 1 špic
Itd Itd. Normalno da se ne može zadovoljan biti niti trebamo biti. Pa mi ćemo drugi rok zaredom poslovati ko Tuzla City, na principu 10 ode - 10 dođe. Pa to je sve, samo ne normalno.
Trener se mora riješiti do 15.12. da ima sasvim dovoljno vremena da stekne utiske kroz analizu gdje smo griješili kroz ovu polusezonu, kao i šta mu treba od pojačanja, i plan priprema.
Jer mi moramo do priprema da STVORIMO jednog do dva stopera, kao i špica. Osim ako je ozbiljno da zimske pripreme kreneš sa toliko malo igrača na nekim pozicijama da ne možeš nijednu formaciju uigravati.
Eto ukratko naših problema, napisao se ja u stilu @fere, ali kako i neću, frustrirajuće je gledati i pratiti ovakvo Sarajevo.
Još se sad moramo brinuti i oko investitora, da je to dogovoreno, čisto sumnjam da bi objavljivali da će obavijestiti javnost uskoro s novostima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
a ko je rekao da idu na sastanak. Samo izmisljate da bode jos gore u klubu atmosfera
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A koliko ti svojim postovima doprinosiš boljoj atmosferi? Evo, npr, šta si napisao kad je objavljeno da je Prosinečki u kombinacijama?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
ma ne zna ni on sam sta vise pise, bitno je samo da raste broj postovaMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 dec 2022, 09:18A koliko ti svojim postovima doprinosiš boljoj atmosferi? Evo, npr, šta si napisao kad je objavljeno da je Prosinečki u kombinacijama?

Kako je krenulo trener će nam biti čičkovo ulje kosica 
Pa i nismo za boljeg..... Kakav klub trenutno, takav i trener, pa i igraci....
Postoji li neki konkurs za strucnog savjetnika za sportski segment u klubu, radio bih besplatno prvu godinu ili moram imati sestru ili kcerku u sfk kako bi se pitao nesto?
Mislim da na ovoj poziciji trebamo 4 do 5 ljudi koji nisu iz mahale.
Mislim da na ovoj poziciji trebamo 4 do 5 ljudi koji nisu iz mahale.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da Mirvića savjetujemo @napoleon, @ElCartel, @NisamInsajder, @AdoHz, @Morto i ja, mislim da bi bolje rezultate napravili duplo nego do sad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma klub se vratio u 2008 godinu, mahala i mahalasi. Ko ce ozbiljan doci i raditi u ovoj sredini. Ostat ce 3,4 mjeseca i ufatit se noge. Neko da radi sa Ajlom, Hadzicem, i ostalom bagrom retarda u klubu, i da mu se Mirvic javi preko Zooma i puci usne dok prica.... Instagramuse sve u klubu, od "vlasnice'' kluba do ostale hinjarske bagre u klubu.... Cickovo ulje bi idealan da se uklopi sa nim piskavim glasom, ko da ge je neko guzzio prije izjave kad daje, frizurica jos, moze sa Mirvicem da puci usnice... Idealan.... Pun je klub lzbaca, daj i peddere
- egocentrik
- Kontakt:
Kakav bolan konkurs ogrni se zastavom duginih boja i posao te ceka.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ovaj mali iz Akademije sto je otisao na probu u Konyaspor bas me zanima ako prodje za koliko para ce tušnuti dijete. Kunu se u Akademiju a dijete ce dati vjerovatno za neku siću.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Može Morto, ali pod uslovom da se ne bavi više vremenskom prognozomGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 dec 2022, 10:48Da Mirvića savjetujemo @napoleon, @ElCartel, @NisamInsajder, @AdoHz, @Morto i ja, mislim da bi bolje rezultate napravili duplo nego do sad.

Igrači će odmah na trening.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nešto na kafu, ovo sigurno ide preko Zubanovića čim je Konyaspor u pitanju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ne smije se pustiti Ljukovac ispod 200.000 € i 15%.
Pustit će ga za cvaju i tufahiju. Piljarski mentalitet za piljarski posao.
Zasto su uopce pustali decka u Tursku, umjesto da ga afirmisemo u prvi tim, vece koristi bi klub imao, nego sto bi ga sad dobili pisljvih 100 - 200k eura.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Jadnimi, OzmoodPinglewood, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 62 gosta.