Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ashmeade(100m) 1 80.00
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
2:1 za kopenhagen, jos pola sata do kraja..Italia je napisao/la:Nordsjaeland - Kopenhagen zx2/pm3 bez problema
jos turci da daju po gol (ps1) i eto para.. al kako igraju dabogda..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
pozdrav svima. vidim da ih je malo redovitih ostalo u ovoj temi, a i samome mi je kladiona zadnja stvar na pameti usred ljeta.. No, ima dosta snookera ovih dana pa cu odigrat koji tiket, čisto da vidim jel još mogu pogodit šta
Za današnje kvalifikacije evo par preporuka (bez analize, ali ako tko želi nek se javi na pm pa ću obrazložit vidim li na vrijeme)
bingham - burns 1 @1,30 (ovo se čini kao sigurica dana, ne shvaćam zašto je 1,30 na Stuarta)
jones - einsle 1 @1,45
holt - patrick 1 @1,40
lisowski - highfield 1 @1,45
delu - carrington 1 @1,45
Ukupna kvota: 5,5485
Od mogućih iznenađenja izdvajam:
bond - hang li 2 @2,20 (ovo smatram "najsigurnijim iznenađenjem"
)
woolaston - haotian 2 @2,40
williams - swail 2 @2,90
Selt - Advani 2 @1,85
Selt postavljen za blagog favorita, al daleko je to od logike. Pankaj Advani se neće predat tek tako, i ne samo da se neće predat već mislim da je trenutno bolji igrač od Selta.
Nek je sa srećom!

Za današnje kvalifikacije evo par preporuka (bez analize, ali ako tko želi nek se javi na pm pa ću obrazložit vidim li na vrijeme)
bingham - burns 1 @1,30 (ovo se čini kao sigurica dana, ne shvaćam zašto je 1,30 na Stuarta)
jones - einsle 1 @1,45
holt - patrick 1 @1,40
bond - hang li 2 @2,20 (ovo smatram "najsigurnijim iznenađenjem"

williams - swail 2 @2,90
Selt - Advani 2 @1,85
Selt postavljen za blagog favorita, al daleko je to od logike. Pankaj Advani se neće predat tek tako, i ne samo da se neće predat već mislim da je trenutno bolji igrač od Selta.
Nek je sa srećom!

U desetom selu živi Antuntun!
Svaka cast ovo mi je bio zadnji par koji sam cekoItalia je napisao/la:Nordsjaeland - Kopenhagen zx2/pm3 bez problema

]Pozdrav
Svima vama kojima su dosadili listici po djepovima i njihovo zaokruzivanje mozete skinuti aplikaciju koja se zove betting slip i sve radi sam. Recimo igraliste over 2,5 cim padne 3 gol aplikacija ga zaokruzi .integriran je live score. Najljepse u cijeloj prici je sto je aplikacija besplatna
Svima vama kojima su dosadili listici po djepovima i njihovo zaokruzivanje mozete skinuti aplikaciju koja se zove betting slip i sve radi sam. Recimo igraliste over 2,5 cim padne 3 gol aplikacija ga zaokruzi .integriran je live score. Najljepse u cijeloj prici je sto je aplikacija besplatna
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
Krenulo odlično, trebao pasti samo Swail.. Na kraju totalno neobjašnjivo izgube lisowski i chang li.bevanda4 je napisao/la:pozdrav svima. vidim da ih je malo redovitih ostalo u ovoj temi, a i samome mi je kladiona zadnja stvar na pameti usred ljeta.. No, ima dosta snookera ovih dana pa cu odigrat koji tiket, čisto da vidim jel još mogu pogodit šta![]()
jones - einsle 1 @1,45
holt - patrick 1 @1,40
bond - hang li 2 @2,20 (ovo smatram "najsigurnijim iznenađenjem")
williams - swail 2 @2,90
Selt - Advani 2 @1,85
Nek je sa srećom!
Eh....
U desetom selu živi Antuntun!
Nadam se da mi može pomoći neki iskusniji kladioničar, pogotovo neko ko se dugo kladi u Bet Live kladionicama. Uglavnom, naletio sam na ove mogućnosti "Bonus dvoznak". Nude se dvoznaci 1X,X2 i 12 po malo većim kvotama nego u običnoj ponudi. E sad, mene zanima kakva su pravila tu, da li se može singlirati uplata na bonus dvoznak, da li se mora kombinovati s nekim drugim normalnim parovima i koliko tih parova mora biti da bi se i ovo moglo odigrati? Hvala unaprijed.
Smoke Weed Everyday!
Moras minimalno 5 bonus dvoznaka odigrati, ne mozes ih singlirati, niti ih mozes kombinovati sa bilo kakvom drugom ponudom!EvoMene je napisao/la:Nadam se da mi može pomoći neki iskusniji kladioničar, pogotovo neko ko se dugo kladi u Bet Live kladionicama. Uglavnom, naletio sam na ove mogućnosti "Bonus dvoznak". Nude se dvoznaci 1X,X2 i 12 po malo većim kvotama nego u običnoj ponudi. E sad, mene zanima kakva su pravila tu, da li se može singlirati uplata na bonus dvoznak, da li se mora kombinovati s nekim drugim normalnim parovima i koliko tih parova mora biti da bi se i ovo moglo odigrati? Hvala unaprijed.
moze li ovaj janowic 2:0 uzeti blake-a
Guarin14 je napisao/la:Moras minimalno 5 bonus dvoznaka odigrati, ne mozes ih singlirati, niti ih mozes kombinovati sa bilo kakvom drugom ponudom!EvoMene je napisao/la:Nadam se da mi može pomoći neki iskusniji kladioničar, pogotovo neko ko se dugo kladi u Bet Live kladionicama. Uglavnom, naletio sam na ove mogućnosti "Bonus dvoznak". Nude se dvoznaci 1X,X2 i 12 po malo većim kvotama nego u običnoj ponudi. E sad, mene zanima kakva su pravila tu, da li se može singlirati uplata na bonus dvoznak, da li se mora kombinovati s nekim drugim normalnim parovima i koliko tih parova mora biti da bi se i ovo moglo odigrati? Hvala unaprijed.
Hvala puno majstore!

Smoke Weed Everyday!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da me nije strah eventualnog pada na jednom paru + srčanog..., počeo bi igrati tikete visokih dobitaka...
Ovako, moram da se umjereno sekiram padajući na jednom za tri'est KaEmOvA
Ovako, moram da se umjereno sekiram padajući na jednom za tri'est KaEmOvA

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Evo jedan listic za danas:
POLJSKA-TURSKA (21) (odg i 3 ) 2.05
NJEMACKA-FRANCUSKA (21) 1 2.3
HALIFAX-WREXHAM (odg i 3 ) 2.0
PORTUGAL-ESTONIJA (-138,5 ) vise 1.8
ukupno: 16.97
POLJSKA-TURSKA (21) (odg i 3 ) 2.05
NJEMACKA-FRANCUSKA (21) 1 2.3
HALIFAX-WREXHAM (odg i 3 ) 2.0
PORTUGAL-ESTONIJA (-138,5 ) vise 1.8
ukupno: 16.97
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bamberg vs Bayern hof 1 @1.9
Ocekujem nastavak niza i 5 medjusobni da dodje pobjeda domacina.Moguc rezultat 1:0.
Ocekujem nastavak niza i 5 medjusobni da dodje pobjeda domacina.Moguc rezultat 1:0.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:

Šta mislite o ovom za sutra? Nekako mi je Švedska klimava, al' eto...

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
@Gazija
Ja bi iskreno Brazil zaobisao nego švede...
Dolaze u evropu,promjena klime,vremenska razlika,a zaznut protivnik koji zna odigrat kontre..Bice zanimljivo vidjecemo na kraju tebi sretno
Dolaze u evropu,promjena klime,vremenska razlika,a zaznut protivnik koji zna odigrat kontre..Bice zanimljivo vidjecemo na kraju tebi sretno

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Kakva bolan promjena klime, 90% igraca Brazila su igraci iz EvropeSouthboy je napisao/la:@Gazija
-
- Kontakt:
evo i od mene jedan tiket za veceras:
bosna - usa tip: 1
austrija - grcka tip: 1/1
kolumbija - srbija tip: 1
madjarska - ceska tip: x
finska - slovenija tip: 2
poljska - danska tip: 2
belgija - francuska tip: x
to je to....sretno svima
bosna - usa tip: 1
austrija - grcka tip: 1/1
kolumbija - srbija tip: 1
madjarska - ceska tip: x
finska - slovenija tip: 2
poljska - danska tip: 2
belgija - francuska tip: x
to je to....sretno svima

-
- Kontakt:
jos nesta raja.....pokusajte utakmice na OVER 2,5
u prijateljskim to vecinom dolazi 

OLIVEIRENSE-CHAVES (odg i 3 ) @ 2.15
SJ.IRSKA-RUSIJA (F.T.) - 2 @1.45
WELLING-CAMBRIDGE (odg i 3 ) @1.85
ATLETICO MG-BAHIA BA - 1 @1.55
ukupno: 8.94
SJ.IRSKA-RUSIJA (F.T.) - 2 @1.45
WELLING-CAMBRIDGE (odg i 3 ) @1.85
ATLETICO MG-BAHIA BA - 1 @1.55
ukupno: 8.94
U prijateljskim se igra na golove..
Na zx2 fine kvote.
Na zx2 fine kvote.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.