FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

Levin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Levin » 21 jan 2025, 12:57

gegenpressing je napisao/la:
21 jan 2025, 12:41
Super,dok neki sapunjaju mačora i primaju platu za nerad!
Apsolutna podrška!
Drug moj uvijek će takvih biti i takvih ima u svim organizacijama. Samo je pitanje koliko njihov nerad narušava strukturu organizacije. Obzirom da je Klub UG i da tu nema "gazde" koji će praviti "čistku" jedini način je da se imena tih pojedinaca iznesu u javnost. :kafa:
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 21 jan 2025, 13:16

EDobric1997 je napisao/la:
21 jan 2025, 12:35
braco je napisao/la:
20 jan 2025, 12:42
Dan Lagumdžija i da li smo u njemu dobili novog Armina Hodžića?

slika

Poređenje koje smo često mogli čuti među našim navijačima nakon potpisa Lagumdžije. Obojica visoki, defanzivni/centralni vezni, u sličnim godinama su došli u Želju, sve to ljude instinktivno podsjeća na mlađeg Armina Hodžića.

Pogledajmo kroz analitiku da li je to zaista tako.

Defanzivne brojke Lagumdžije ove sezone.

slika

Ova grafika predstavlja poređenje Lagumdžije sa svim ostalim defanzivnim i centralnim veznim u ligi koji su odigrali minimalno 900 minuta ove sezone. U obzir su uzete samo defanzivne kategorije, a zelena boja znači da je iznadprosječan u toj kategoriji (11-35% igrača na toj poziciji u ligi), a plava da elitan u toj kategoriji (top10% igrača lige na toj poziciji).

Ne moram objašnjavat šta znači koja kategorija jer je samo po sebi sve jasno osim kategorije defensive actions koja predstavlja zbir osvojenih defanzivnih duela, intervencija/presijecanja i klizećih po utakmici. On je u toj kategoriji kao što grafika pokazuje bolji od 90% igrača u ligi.

Možemo zaključiti sa grafike da defanzivne brojke za Lagumdžiju izgledaju vrlo obećavajuće jer je u svakoj od navedenih iznadprosječan ili elitan.

Naprimjer kategorija koja je kod Hodžića najjača aerial duels won ili ti ga osvojeni zračni dueli je također vrlo dobra i za Lagumdžiju u čemu je bolji od 86% igrača kao što i grafika prikazuje.

Poređenja radi, pogledajmo defanzivne brojke Hodžića iz sezone 2022/2023:

slika

Na njoj vidimo da je Hodžić bio nemoguće dobar u zračnim duelima, bukvalno je najbolji u ligi bio u toj kategoriji u poređenju sa ostalim DM/CM, nadmašivši 100% igrača u ligi te sezone.

Na sljedećim grafikama možete vidjeti drugačiju vizualizuaciju poređenja Lagumdžije sa ostalim defanzivnim i centralnim veznim u ligi koji su ove sezone odigrali minimalno 900 minuta.

slika

Za prvu grafiku sam za X osu izabrao Aerial duels per 90 ili vam ga broj zračni duela u koje ulazi po utakmici, a za Y osu sam izabrao Aerial duels WON per 90 odnosno broj OSVOJENIH zračnih duela po utakmici i vidimo da je u top 5 DM/CM lige u obje kategorije.

Tačnije ulazi u 4.16 zračnih duela po utakmici, a osvaja 2.15 zračnih duela po utakmici. Tu možemo naći neke sličnosti sa Hodžićem iako je Hodžić ipak bio najbolji DM/CM u toj kategoriji u ligi ubjedljivo.

slika

Na ovoj drugoj grafici o Shots blocked per 90, odnosno izblokirani udarci po utakmici i Lagumdžija je 3. najbolji među DM/CM u ligi u toj kategoriji ove sezone. Ispred njega (0.56 izblokiranih udaraca po utakmici) su samo njegov tadašnji klupski kolega Perić (0.62) i Zlomislić (0.81).

slika

Treća kategorija je ona koju sam već spomenuo , a to je Successful defensive actions per 90, odnosno zbir osvojenih defanzivnih duela, intervencija/presijecanja i klizećih po utakmici. Lagumdžija je na scoreu od 10.31 uspješnih defanzivnih akcija po utakmici, što ga stavlja na treće mjesto u ligi među DM/CM u toj kategoriji ove sezone, a ispred njega su samo Al Jaber (11.46) i Bubanja (13.69). U ovoj kategoriji je Lagumdžija bolji od Hodžića iz sezone 22/23 jer je Hodžić imao iznenađujuće prosječan procenat osvojenih defanzivnih duela.

Ono u čemu Lagumdžijine brojke nisu dobre ove sezone su one koje se tiču dodavanja, tačnije progresivnih dodavanja, tačnih dugih lopti, uspješnih driblinga i slično ali mislim da možemo to malo pripisati i ekipi u kojoj je igrao jer zaista je igrao u tankoj ekipi. Ekipa na koju su protivnici igrali pressing jer su znali da nemaju dovoljno kvaliteta, a ti u takvoj situaciji pod pressingom imaš još manje vremena na ionako tanke saigrače da odigraš neki tačan progresivan pass. Treba uračunati i psihički aspekat igrača jer nije lako biti dobar u svemu kad svake sedmice primaš 3 komada, mentalno nije lako se nosit sa tim i uporedo igrati odličnu utakmicu.

Dribling je u neku ruku i bitan za njegovu poziciju jer igra na poziciji gdje se mora igrao u GOŠK-u ili Želji osloboditi protivničkog pressinga. Poređenja radi, podcijenjeno je koliko je Hodžić bio dobar dribler, pogotovo za svoju visinu.

Isto ako ćemo govoriti o poređenju, Hodžić je bio vrhunsko oružje kod naših ofanzivnih prekida, dosta bodova nam je donosio svojim golovima tako što bi mu Štilić najčešće iz slobodnog udarca ili kornera centrirao loptu na glavu, a ovaj je to znao pospremit.

Mislim da Lagumdžijine brojke se mogu popraviti u tom ofanzivnom smislu u timu poput Želje koji je ipak puno kvalitetniji od GOŠK-a. Mada naravno ne očekujem u smislu da će on u Želji sad stalno imati hollywoodska dodavanja, vjerovatno nije taj tip igrača svakako. Kad sam gledao protiv nas u Gabeli meni se čini tehnički dobar u smislu neke aspekata koji nisu toliko statistički opipljivi poput prijema lopte i kontrole lopte, što recimo Harun Karić nije baš imao. Čak mi se činio i dobar u iznošenju lopte.

Možda i nije fer ga porediti sa Hodžićem koji je te sezone ipak bio među top 3 igrača lige na svojoj poziciji i dogurao čak do šireg spiska Hadžibegića ako se dobro sjećam, ali mislim da nije loša kocka s obzirom na faktore koje sam naveo u jednom postu ranije:
braco je napisao/la:
09 jan 2025, 13:40
Jako mi je bitna logika transfer kod dovođenja nekog X igrača, odnosno koji thought process se desio da se dovede taj igrač.

Nekako mislim da moraš gledati da ima što više pozitivnih faktora u procesu odlučivanja da li se treba dovesti nekog igrača, a ujedno tako i sa njima gledati može li se amortizovati udarac eventualnog neuspjeha tog transfera tj. ako se nakon određenog vremena taj igrač ispostavi da je flop.

Uzet' ćemo primjer Lagumdžije.
  • Relativno mlad igrač s obzirom da nije baš ni da je tinejdžer
  • Njegov bivši trener, a naš čovjek Adžem ima jako dobro mišljenje o njemu kao igraču
  • Naš sadašnji trener Ćorić sigurno poznaje GOŠK s obzirom da je tamo radio i imao se od koga raspitat o Lagumdžiji
  • Profil veznog kakvog nemamo u ekipi s obzirom na fizičku konstituciju i nadmoćnost u skok igri
  • Vjerovatno neće imati veliku platu
  • Sad dolazimo do dijela kojeg sam se već dotakao na početku posta, tj. o tome šta ako taj igrač se ispostavi kao flop. U slučaju Lagumdžije, na njegovoj poziciji imamo Husu, Radovca i vjerovatno ćemo još jednog veznog dovesti na toj poziciji, tako da i ako se ispostavi da Lagumdžija nije dovoljno dobar, imaju još 3 opcije koje mogu igrati na njegovoj poziciji i samim tim ublažavaš štetu.

Tu imamo dobar primjer u Allysonu prošle godine. Kad si se odlučio na rizik da ga dovedeš, problem je u tom riziku bio taj što ako on ne uspije onda nemaš neke opcije koje ga mogu pokriti jer si imao u tom trenutku samo Gasala i Drlju na toj poziciji i Amoaha (kasnije će se ispostavit van forme) koji je fiksiran na desnom krilu, a lijevo gdje je Allyson doveden Amoah nije mogao igrati. Da smo mi hipotetički u istom trenutku doveli i Allysona i Boljevića na lijevo krilo, pa da se kasnije Allyson ispostavi kao flop, rekli bi yebiga bar imamo Boljevića na toj poziciji, zato smo upali tada u baš gadan problem.

Sada imaš već 2 provjerene opcije na poziciji veznog Radovca i Husu koji nas je sviju pozitivno iznenadio, te potencijalnog još jednog novog veznog pored Lagumždije, dakle mogli bi imati 4 opcije na toj poziciji.
  • Treba spomenuti i ovo što je @geggenpressing kao dosta upućen forumaš napisao, da su Borac i Zrinjski također bacili oko na njega, dakle i drugi su nešto vidjeli u njemu.
Uzimajući u obzir sve ove faktore koje sam napisao, po meni se vrijedi "kockati" sa dovođenjem Lagumdžije. Ne postoji nikakav garant da će on biti uspješno pojačanje jer on sutra može biti flop i onda ti džaba svi ovi faktori koje sam napisao ali isto tako da mi sad dovedemo nekog veznog kojem ćemo dati 200.000 KM godišnju platu za kojeg možda mogu naći još bolje argumente zašto ga dovesti nego za Lagumdžiju isto tako može biti flop.

Razgovarao sam sa nekim ljudima iz kluba i pitao ih zašto ne angažuju nekog kao našeg Bracu. Sigurno može pomoći. Rekli su mi da su već informisani od nekoliko forumaša o radu Brace i da su ga nakon čitanja nekoliko postova već pozvali na razgovor. Braco obraduj nas!!! :D :tokralju:
Braco je to i više nego zaslužio. Četitamo ti, @braco, očekujemo da počneš raditi u klubu. Nek ti drže identitet pod velom tajni, propast će nam onda ova anonimnost ovdje. :bih:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 21 jan 2025, 15:44

Jos 2 clanske do 6000.
Idemo dalje !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 jan 2025, 16:16

6007 aktivnih clanova u ovom trenutku.. :ljepota: :salut:

Navijači Željezničara su klubu kroz članstvo za 20 dana donijeli vise od 150 hiljada KM..

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 22 jan 2025, 12:04

Gledam klip sa treninga i u jednom trenutku sa ledja mi se od Markovica ucini da je Bogicevic. Noge mi se oduzese

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 jan 2025, 12:11

Brkooo je napisao/la:
21 jan 2025, 16:16
6007 aktivnih clanova u ovom trenutku.. :ljepota: :salut:

Navijači Željezničara su klubu kroz članstvo za 20 dana donijeli vise od 150 hiljada KM..
Ide ko u Zahide :mrgreen:

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 22 jan 2025, 14:22

Fudbalski Savez Kantona Sarajevo (FSKS) obavještava javnost da je konačnim rješenjem Ministarstva pravde i uprave Kantona Sarajevo broj: 03-03-04-17971/24 od 13.01.2024. godine, odbijen zahtjev za upis promjena u registar udruženja, podnesen od strane neovlaštenog lica Kasima Cerića, na što je FSKS ukazivao u proteklom periodu.

Sve odluke donesene na tzv. „Vanrednoj skupštini FSKS“ dana 13.11.2024. godine su nezakonite i ne mogu, niti su ikada mogle proizvesti bilo kakvo pravno dejstvo. Slijedom navedenog, de facto je nezakonita i tzv. „Izborna skupština FSKS“ koja se 11.12.2024. godine održavala u hotelu „Ibis“ u Sarajevu, u isto vrijeme kada se održavala i zvanična Izborna skupština FSKS pod nadzorom Izborne komisije Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH (NS/FS BiH) u prostorijama NS/FS BiH.

Nadalje, navedenim rješenjem Ministarstva pravde i uprave Kantona Sarajevo ustanovljeno je i da je izvještaj Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo o obavljenom nadzoru nad zakazivanjem i održavanjem vanredne sjednice Skupštine FSKS (izvještaj od dana 27.11.2024. godine), kojim se pokušala legalizovati nezakonita tzv. „Vanredna skupština FSKS“ održana dana 13.11.2024. godine, netačan i tendenciozno sačinjen u svrhu promocije vlastitih interesa pojedinaca, zbog čega su zaprimljeni podnesci zbog eventualnog postojanja sukoba interesa ministra kulture i sporta proslijeđeni na nadležno postupanje Uredu za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo, na što je Savez također ukazivao u proteklom periodu.

Također nije prihvaćen ni set obrazaca potpisan od strane Ibrahima Hasanbegovića, nelegalno izabranog Predsjednika na nezakonitom skupu, održanom po falsifikovanom pozivu u hotelu „Ibis“ u Sarajevu 11.12.2024. godine, ovjeren falsifikovanim pečatom FSKS. Svi budući pokušaji diskreditovanja legalne Izborne skupštine FSKS održane dana 11.12.2024. godine u prostorijama NS/FS BIH, a koji imaju za cilj nove pokušaje legalizacije nezakonitog izbornog skupa u hotelu „Ibis“, podrazumijevat će potencijalnu krivičnu odgovornost učesnika ovog procesa.

Na nezakonitoj „Vanrednoj skupštini FSKS“ između ostalog, imenovana je i tzv. „Izborna komisija FSKS“ koja je zloupotrijebila zvanični poziv i potpis Predsjednika FSKS Hamde Spahića za Izbornu skupštinu FSKS u prostorijama NS/FS BiH, pozvala članove FSKS da prisustvuju nelegalnom skupu u hotelu „Ibis“ istog dana u isto vrijeme kada se održavala zvanična Izborna skupština FSKS u prostorijama NS/FS BiH, i nezakonito sprovodila izbore bez ikakvih informacija o tome ko su zvanični delegati klubova sa pravom glasa, i koji klubovi nisu na vrijeme dostavili svoje delegate za Izbornu skupštinu, pa samim tim nisu ni mogli biti učesnici izbornog procesa, što je predmet disciplinskog postupka.

Informacije koje se plasiraju u javnom prostoru od strane nepotpisanih „sarajevskih klubova“ nisu utemeljene na istini i izraz su volje samo nekolicine klubova, predvođenih bivšim članom Izvršnog odbora FSKS i advokatima koji su nezadovoljni ishodom vlastitog pravnog djelovanja i rezultatima izbora.

Njihova trenutna aktivnost ima za cilj opravdanje sada već nezakonitih postupaka koje su poduzimali, a usmjerena je na diskreditaciju legalnih organa i tijela Saveza, te dodatno narušavanje ugleda fudbalskih organizacija. FSKS ostaje dosljedan svojim statutarnim obavezama i nastavlja s radom u interesu svih svojih članova, promovišući transparentnost, zakonitost i poštovanje principa sportskog fair-playa.

FSKS djeluje, kao i uvijek do sada, u skladu sa Statutom FSKS i odlukama Skupštine FSKS, te poziva sve fudbalske klubove i fudbalske radnike koji to do sada nisu učinili, da se vrate u okvire statutarnog djelovanja, da se suzdrže od daljih aktivnosti koje narušavaju jedinstvo i ugled FSKS, i da se okrenu konstruktivnom dijalogu i zajedničkom radu na unapređenju fudbala u Kantonu Sarajevo, kako bi se u konačnici prevazišla međusobna neslaganja nastala kao rezultat direktnog miješanja politike u sport i trećih lica u izborne procese fudbalskih organizacija."

Da se vidi ko je bio na kojoj strani i kakvu su pitari hajku pokrenuli

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 22 jan 2025, 14:25

Bravo Samire. Sretno i da nastavis kao do sad

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 jan 2025, 14:36

Bravo :clap:
Željezničar za život cijeli!

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 22 jan 2025, 14:38

TefalTava je napisao/la:
22 jan 2025, 14:22
Fudbalski Savez Kantona Sarajevo (FSKS) obavještava javnost da je konačnim rješenjem Ministarstva pravde i uprave Kantona Sarajevo broj: 03-03-04-17971/24 od 13.01.2024. godine, odbijen zahtjev za upis promjena u registar udruženja, podnesen od strane neovlaštenog lica Kasima Cerića, na što je FSKS ukazivao u proteklom periodu.

Sve odluke donesene na tzv. „Vanrednoj skupštini FSKS“ dana 13.11.2024. godine su nezakonite i ne mogu, niti su ikada mogle proizvesti bilo kakvo pravno dejstvo. Slijedom navedenog, de facto je nezakonita i tzv. „Izborna skupština FSKS“ koja se 11.12.2024. godine održavala u hotelu „Ibis“ u Sarajevu, u isto vrijeme kada se održavala i zvanična Izborna skupština FSKS pod nadzorom Izborne komisije Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH (NS/FS BiH) u prostorijama NS/FS BiH.

Nadalje, navedenim rješenjem Ministarstva pravde i uprave Kantona Sarajevo ustanovljeno je i da je izvještaj Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo o obavljenom nadzoru nad zakazivanjem i održavanjem vanredne sjednice Skupštine FSKS (izvještaj od dana 27.11.2024. godine), kojim se pokušala legalizovati nezakonita tzv. „Vanredna skupština FSKS“ održana dana 13.11.2024. godine, netačan i tendenciozno sačinjen u svrhu promocije vlastitih interesa pojedinaca, zbog čega su zaprimljeni podnesci zbog eventualnog postojanja sukoba interesa ministra kulture i sporta proslijeđeni na nadležno postupanje Uredu za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo, na što je Savez također ukazivao u proteklom periodu.

Također nije prihvaćen ni set obrazaca potpisan od strane Ibrahima Hasanbegovića, nelegalno izabranog Predsjednika na nezakonitom skupu, održanom po falsifikovanom pozivu u hotelu „Ibis“ u Sarajevu 11.12.2024. godine, ovjeren falsifikovanim pečatom FSKS. Svi budući pokušaji diskreditovanja legalne Izborne skupštine FSKS održane dana 11.12.2024. godine u prostorijama NS/FS BIH, a koji imaju za cilj nove pokušaje legalizacije nezakonitog izbornog skupa u hotelu „Ibis“, podrazumijevat će potencijalnu krivičnu odgovornost učesnika ovog procesa.

Na nezakonitoj „Vanrednoj skupštini FSKS“ između ostalog, imenovana je i tzv. „Izborna komisija FSKS“ koja je zloupotrijebila zvanični poziv i potpis Predsjednika FSKS Hamde Spahića za Izbornu skupštinu FSKS u prostorijama NS/FS BiH, pozvala članove FSKS da prisustvuju nelegalnom skupu u hotelu „Ibis“ istog dana u isto vrijeme kada se održavala zvanična Izborna skupština FSKS u prostorijama NS/FS BiH, i nezakonito sprovodila izbore bez ikakvih informacija o tome ko su zvanični delegati klubova sa pravom glasa, i koji klubovi nisu na vrijeme dostavili svoje delegate za Izbornu skupštinu, pa samim tim nisu ni mogli biti učesnici izbornog procesa, što je predmet disciplinskog postupka.

Informacije koje se plasiraju u javnom prostoru od strane nepotpisanih „sarajevskih klubova“ nisu utemeljene na istini i izraz su volje samo nekolicine klubova, predvođenih bivšim članom Izvršnog odbora FSKS i advokatima koji su nezadovoljni ishodom vlastitog pravnog djelovanja i rezultatima izbora.

Njihova trenutna aktivnost ima za cilj opravdanje sada već nezakonitih postupaka koje su poduzimali, a usmjerena je na diskreditaciju legalnih organa i tijela Saveza, te dodatno narušavanje ugleda fudbalskih organizacija. FSKS ostaje dosljedan svojim statutarnim obavezama i nastavlja s radom u interesu svih svojih članova, promovišući transparentnost, zakonitost i poštovanje principa sportskog fair-playa.

FSKS djeluje, kao i uvijek do sada, u skladu sa Statutom FSKS i odlukama Skupštine FSKS, te poziva sve fudbalske klubove i fudbalske radnike koji to do sada nisu učinili, da se vrate u okvire statutarnog djelovanja, da se suzdrže od daljih aktivnosti koje narušavaju jedinstvo i ugled FSKS, i da se okrenu konstruktivnom dijalogu i zajedničkom radu na unapređenju fudbala u Kantonu Sarajevo, kako bi se u konačnici prevazišla međusobna neslaganja nastala kao rezultat direktnog miješanja politike u sport i trećih lica u izborne procese fudbalskih organizacija."

Da se vidi ko je bio na kojoj strani i kakvu su pitari hajku pokrenuli
Idu krivične,vjeruj.
Brohra ribo se...

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 22 jan 2025, 14:43

Najvažniji potpis ove zime :ljepota:
Grupa iznad svakog pojedinca.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 22 jan 2025, 14:46

Željezničar - Vareš 8.2.2025 u 18:30
Grupa iznad svakog pojedinca.

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 22 jan 2025, 14:46

Po meni Samke je najvece pojacanje ove zime, cekamo jos Bolju i Karamarka i to je to…. Jednom Zeljeznicar uvijek Zeljeznicar….

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 22 jan 2025, 15:36

Hajde Bolja i Karamarko 💪🏼 zavrsite to do petka..

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 22 jan 2025, 15:36

Bit ce zanimljivo vidjeti hoće li Ćorić mijenjati napadački dio ekipe,konkretno poziciju Dangubića,tu je sada i Šošić,a mislim da Bolja i Cvetanovski ostaju u prvoj postavi,jedino su tu dileme.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 22 jan 2025, 16:22

potpisi, produzenja, ciljana pojacanja (prinove), sponzori, marketing na nivou, coric i rahimic, dobra ekipa, fina hemija u svlacionici, novi fan shop, europa na dohvat ruke...

ima jos puno prostora za napredak u svim segmentima, ali stvarno se dobro radi. ne pamtim kad smo zadnji put izgledali ovako ozbiljno kao klub. svaka cast svima. lijepo bi bilo sve ovo zaokruziti prodajom al jabera ili nekoga drugog za fine pare.

idemo jos jace u iducu polusezonu, prekucati sa posjetom i podrskom :opaopa:

Lekqqq1921
Kontakt:

Post Postao/la Lekqqq1921 » 22 jan 2025, 16:43

Jel ljetos bilo pregovora sa ovim Gojkovićem sto je za kone potpisao il je samo šuplja bila?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 22 jan 2025, 16:56

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
22 jan 2025, 15:36
Bit ce zanimljivo vidjeti hoće li Ćorić mijenjati napadački dio ekipe,konkretno poziciju Dangubića,tu je sada i Šošić,a mislim da Bolja i Cvetanovski ostaju u prvoj postavi,jedino su tu dileme.
Ako se uklopi mislim da ce Madzid prvih 11 umjesto cvetanoskog, ozbiljnije djeluje. Cvetanoski je cak bolji sa klupe.
Fk Željezničar.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 22 jan 2025, 16:57

Lekqqq1921 je napisao/la:
22 jan 2025, 16:43
Jel ljetos bilo pregovora sa ovim Gojkovićem sto je za kone potpisao il je samo šuplja bila?
Jeste,nama je smanjio na 15.000€,zamisli šta je kod njih dobio :shock:
Brohra ribo se...

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 jan 2025, 17:04

gegenpressing je napisao/la:
22 jan 2025, 16:57
Lekqqq1921 je napisao/la:
22 jan 2025, 16:43
Jeste,nama je smanjio na 15.000€,zamisli šta je kod njih dobio :shock:
Sreća pa ne dođe. Ni on ni Čileanac i ko sve već ne. Sad' bi nam malo bilo 50,000 ĉlanskih.

A da je dobar igrač, u to nema sumnje.
Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AVNOJ, Cwirek, Hrasno15, Levin i 45 gostiju.