Peljto sudi u nebitnoj utakmici, prije je trebao biti u Trebinju, BL , Tuzli ili Širokom!
Kako se lahko zaborave moljakanja da se ne dobije Mladost, pa onda izbace Mladost iz lige jer ne mogu šurovati sa njom. Lažovi, i falsifikatori svega na svijetu.
Namicatelji EU vrijednosti koji pjevaju fašističke pjesme na fudbalskoj utakmici.Nije im prvi put!
hajde pojednostavi recenicu, ovako ne ide. padezi, odvajanje, ije ili je. Ma nista. Daj ponovomiki651 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 16:46Ono što je opće poznato i bezbroj puta dokazano je da klub iz grada je svjetlosnim godinama ispred kluba iz predgrađa.
Sve ostale konotacije mržnja vrijeđanja, komlepksi slijede zbog gore navedenog.
Al šta ćeš moraju se ljudi na neku način boriti zavaravati, lagati tako im mrvicu lakše bude....do slijedećeg susreta.
Baksuzi kakvi jesmo, imali smo nesreću da se Liga kup Jugoslavije igrao samo 2 sezone, nije zaživio i svi su ga zaboravili...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:251971:
Champions: Hajduk
Cup winners: Crvena Zvezda
Sloboda Tuzla: 10. mjesto
Osobno ga polabrnjaj svima nama.
Da se nadovezem na svoju prethodnu poruku, savez bi trebao da za ovo kaznjava i domaci klub, za propuste u organizaciji.
Ne, ne, to je vas osjecaj. Ja znam da vama ne bi vrijedile 3 titule i 3 kupa ove godine da ste jucer 3:0 izgubili. I to je kompleks, zato je i poslan lik koji zivi u c2 da ne bi slucajno neki faul penal katastrofa da se desi. Jer, opet bi bilo postrojavanje (uvijek je poslije derbija, a tek kako medijima objasniti postrojavanje na +25
Sto nije pogurao Slogu protiv Slobode sad na Tusnju? Koliko cujem sudjenje je bilo skroz korektno, jos Slogi ponisten cist gol pred kraj utakmice. Ako se vec gura neki klub, onda bi kod tog nepostojeceg ofsajda gdje sudija to vidi kao 50:50 situaciju, trebao to da sudi u korist kluba koji se "gura", a ne obrnuto.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 15:46Vici je cilj da Borac ode u Europu, a izbore opstanak drugi klubovi iz RS-a. U tom kontekstu treba gledati sve sudijske odluke. Nebitno za koji klub navijate, nekad ce biti ostecen nekad poguran shodno tome. Na to kad dodas greske radi cistog neznanja, imas lakrdiju od sudjenja i lige.
Nije lijepo govoriti neistine !!!killafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:02Ne, ne, to je vas osjecaj. Ja znam da vama ne bi vrijedile 3 titule i 3 kupa ove godine da ste jucer 3:0 izgubili. I to je kompleks, zato je i poslan lik koji zivi u c2 da ne bi slucajno neki faul penal katastrofa da se desi. Jer, opet bi bilo postrojavanje (uvijek je poslije derbija, a tek kako medijima objasniti postrojavanje na +25) zato daj Antonija iz Mostara neka sudi, da smo sigurni da nece biti greske za Velez a da sebi obezbijedimo pokoji faul u nekim opasnim situacijama za kontru.
E zbog toga je lijepo biti navijac Veleza, nisi nastao kao rival nekkm drugom, nisi nastao u ratu, nisi nastao na kostima ljudi. Sve ono sto ne moze 50 titula donijet, i to vam je praznina koja vas frustrira toliko pa mislite da je ovdje neko frustriran.
I naravno, u najmanju ruku zanimljivo je da se Zrinjski organizaciono podigao na veci nivo tek kad je Velez postao konkurentan. I to nesto znaci, ne smije se ponoviti vise sezona da Velez ode u Evropu a Zrinjski ne, jer ode Zrinja u zaborav za pola godine, presaltavanje na Hajduka opet![]()
Neka vas dugo tu da svake godine bude 30ak bodova razlike ako ste vec vi razlog uspjehakillafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:02Ne, ne, to je vas osjecaj. Ja znam da vama ne bi vrijedile 3 titule i 3 kupa ove godine da ste jucer 3:0 izgubili. I to je kompleks, zato je i poslan lik koji zivi u c2 da ne bi slucajno neki faul penal katastrofa da se desi. Jer, opet bi bilo postrojavanje (uvijek je poslije derbija, a tek kako medijima objasniti postrojavanje na +25) zato daj Antonija iz Mostara neka sudi, da smo sigurni da nece biti greske za Velez a da sebi obezbijedimo pokoji faul u nekim opasnim situacijama za kontru.
E zbog toga je lijepo biti navijac Veleza, nisi nastao kao rival nekkm drugom, nisi nastao u ratu, nisi nastao na kostima ljudi. Sve ono sto ne moze 50 titula donijet, i to vam je praznina koja vas frustrira toliko pa mislite da je ovdje neko frustriran.
I naravno, u najmanju ruku zanimljivo je da se Zrinjski organizaciono podigao na veci nivo tek kad je Velez postao konkurentan. I to nesto znaci, ne smije se ponoviti vise sezona da Velez ode u Evropu a Zrinjski ne, jer ode Zrinja u zaborav za pola godine, presaltavanje na Hajduka opet![]()
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, CAZIN, Doktorinho, feniksptica, Google Adsense [Bot], newton_heath_lyr, Sheyi, VolimBiH96 i 68 gostiju.