Cijeli svijet im se smije,kakvog igraca su se odrekli

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ljudi i dalje pisu na forumu ovdje kako ne zale za njim i da nam nije potrebananelbavarac je napisao/la:Jesu bili Švercer i Robijaš u Cardiffu,da vide kako igra Kroos![]()
Cijeli svijet im se smije,kakvog igraca su se odrekli
harden je napisao/la:Nema dominacije u LP i dovodjenja samo talenata u isto vrijeme.
Real ce i bez igre pobjedjivati jer su individualno strasna ekipa.
3 klempe u 4 godine, yebes ligu. Bayern ovu smijesnu ligu moze uzeti sa kadetima.Saurman je napisao/la:Ako je Real toliko super kvalitetna ekipa i ima takve znalce na klupi poput Morate i Jamesa zašto im je trebalo 5 godina da osvoje Primeru.?
Manite me ovog svršavanja na Real kojeg je Bayern na Bernabeu sabio u 16m da nisu mogli preći centra, cigo Kassai je morao reagovati pa im je priznao 2 gola iz offsajda a kad je vidio da i to možda nije dovoljno isključio nam Vidala bez razloga.Najveća krađa u povjesti CL nakon Ovreba i Chelsea.
Da smo kojim slučajem dobili Juventus u 1/2 mi bi sinoć igrali finale.
Yebeš titulu na način na koji su došli do nje, kao i Barca protiv Chelsea uvijek će ostati mrlja.U ravnopravnom omjeru snaga nisu mogli ništa.harden je napisao/la:3 klempe u 4 godine, yebes ligu. Bayern ovu smijesnu ligu moze uzeti sa kadetima.Saurman je napisao/la:Ako je Real toliko super kvalitetna ekipa i ima takve znalce na klupi poput Morate i Jamesa zašto im je trebalo 5 godina da osvoje Primeru.?
Manite me ovog svršavanja na Real kojeg je Bayern na Bernabeu sabio u 16m da nisu mogli preći centra, cigo Kassai je morao reagovati pa im je priznao 2 gola iz offsajda a kad je vidio da i to možda nije dovoljno isključio nam Vidala bez razloga.Najveća krađa u povjesti CL nakon Ovreba i Chelsea.
Ja nikada necu prezaliti izgubljeno finale protiv Chelsea na domacem terenu. Vec bi bili blizu Milana po broju titula.Saurman je napisao/la:Ako je Real toliko super kvalitetna ekipa i ima takve znalce na klupi poput Morate i Jamesa zašto im je trebalo 5 godina da osvoje Primeru.?
Dok oni skontaju Zidanea, fraer uspio odbraniti titulu.muhamedhulk je napisao/la:Smijesno je reci da je Real bolji jer ima bolje pojedince; imaju Zidanea koji na -ne-znam-ni-ja-kako- nacin melje protivnike, diktira tempo utakmice i to je to.
Malo je promijenio formaciju, prepoznao da Ronaldo vise ne moze trcati uz liniju, prebacio ga u napad, i boom.
Samo me zanima jel' ovo njegov bljesak ili..mislim, sljedece sezone se vec zna kako ce igrati, i prostudirace ga treneri.
sljivo je napisao/la:Otkad ih je Pero popustio sa svojim karafekama i otkad sluša trenera i daje mu šta treba oni su uzeli tri titule. Naša uprava je uradila katastrofalne greške i zato imamo šta imamo odnosno nemamo LP. Igrala se snagatora, igrali bez sportskog direktora i pomoćnog trenera, prodali bekap napadača na zimu, vječno produžavali ugovore igračima koji se raspadaju bez da idu naprijed, treneri se više ništa ne pitaju, dovode se igrači koje uprava odabere a ne trener... sve dok je tako neće biti bolje. A što je najveća greška je to da se gleda trofej LP po svaku cijene na uštrb plana za budućnost. Ako se uzme ta LP smjena genaracije će nas ubit šakama.
U suštini si u pravu.muhamedhulk je napisao/la:Bayern nikad nije prodavao igrace za velike pare, ali nije ni davao ogromne pare.
Ako bi sad poceli da dovode igrace za 50+ mil, i to ne samo jednog, automatski bi znacilo da se mora i prodati neko. A sto prodavati top 3 igraca, npr? Ili samo zato sto ga hoce real npr.?
Ne vole u Bayernu to rizikovanje sa kupovinom/prodajom za ogromne pare. Imaju jake sponzore i to je osnova, ne kupuju/prodaju se igraci napamet, nego se radi pametno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.