FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hulehule
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hulehule » 24 nov 2015, 17:02

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
hulehule je napisao/la:
solinas je napisao/la:Cujem svasta se prica.secer bi mogao pripaziti imovinu
Nemoj te o tome ovako javno, bice svasta ako Bog da al tisu i onako su se svi nesto uzy.bali po gradi... i policija sa kalasima po gradu hoda pa bolje je nesto i presutit
s cim ba hoda ? :wtf: :wtf:
Danas oko pola 2 tri drota idu, dva nose kalase...ista situacija i kod hypo banke u toranj zgradi

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 24 nov 2015, 17:06

hulehule je napisao/la: Danas oko pola 2 tri drota idu, dva nose kalase...ista situacija i kod hypo banke u toranj zgradi
to su ti posljedice onog u parizu i u sarajevu

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 nov 2015, 17:07

ma murija se uzjebala rati ovih qurcoglavih vehabija, znamo svi gdje zivi i gradonacelnik i Secer a boga mi i yebeni Berba :!: bit ce svega samo treba paziti da neko ne najebe da ga ne pomjesaju s teroristom :urnebes: :urnebes: :urnebes: a mi se samo za nasu svetinju borimo :kafa:
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 nov 2015, 17:07

Cuvaju banku :tralala:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2015, 17:16

Nije se vala sad zezati sa murijom..ljudi hodaju sa kalasima po citavom gradu,nema gdje ih nema..al ko ih .ebe,mi imamo vaznija posla,a to je da vratimo Husica,treba malo stisnuti ove iz gradske uprave,previse su se digli..

Ima li kakvih info,desavanja,cuo sam da je na fb pokrenuta akcija u vezi podrske Husicu..posto nemam fb da vidim sta se pise? Glupo bi bilo da sad ostanemo nijemi na sve ovo !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2015, 17:23

Komplet moja familija mu takari citav dan familiju izdajnicku. Yebe mu od fontane do seke. Yebem mu usta skrbava i njemu i saradnicima.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 nov 2015, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 17:24

NKMramor je napisao/la:Lijepo oplakah. :urnebes:
slika
Dajte mi secera i vode :urnebes: :urnebes: :tokralju:

NY.

Mozel ovo na fcb molim te :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 nov 2015, 17:26

neka fontana, lijepo je to, neka i Panonice, neka i Tvrtka, ne treba psovat' nešto lijepo i dobro radi toga što ne ebe sport u ovom gradu, mislim beze ;) psujte njega, udarajte ga, radite šta hoćete, al' ne znam kome normalnom može smetat' nešto lijepo radi toga što ga ne vole

kakva bi Tuzla bila bez parkova, Panonice, pa i tih fontana, dajte malo razuma jebga

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2015, 17:35

Chinaglia je napisao/la:neka fontana, lijepo je to, neka i Panonice, neka i Tvrtka, ne treba psovat' nešto lijepo i dobro radi toga što ne ebe sport u ovom gradu, mislim beze ;) psujte njega, udarajte ga, radite šta hoćete, al' ne znam kome normalnom može smetat' nešto lijepo radi toga što ga ne vole

kakva bi Tuzla bila bez parkova, Panonice, pa i tih fontana, dajte malo razuma jebga
U yebo te tvrtko, nisli ga ni poznavao, a branis ga.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 17:36

Chinaglia BA
Znas li ti na sta BI tusanj licio i da je u ove tri godine Azmir imo tih 900 000 TJ da je Stadion slobodin,i da smo mi dobili te pare,haloo druze garantujem da nebi licio na rusevinu il BI bio isto,Ali placen reprogram.
**** im JU majku svima odreda secere najgore te zadesilo majku vam lopovsku,vratite Stadion pravom vlasniku Slobodi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 nov 2015, 17:39

Viđo danas Secera,na faci mu onaj uvijek kiseli osmijeh ,neces jos dugo ni ti hinjo ybm li ti klicu.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 nov 2015, 17:40

Mene samo zanima zar niko od ovih danasnjih medija (tuzlanskih medija) nije mogao doci do Imamovica i da cujemo njegov stav ili supcinas nije imao hrabrosti javiti se na telefon

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 nov 2015, 17:40

dobar :lol:

gledaj, Tvrtko kao Tvrtko neće uljepšati grad, ali eto, kao historijskoj ličnosti, kralju naše domovine, podignut mu je spomenik i neka je, meni ne smeta, niti sam oduševljen, ali neka se zna, neka znaju mlađe generacije ko je bio Tvrtko! ebeš ga, u Mostaru su napravili statuu Bruce Leeja, pa mu drugi dan odmah ukrali čoke :lol: želim reći da ima i gorih od Faraona po tom pitanju :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2015, 17:41

solinas je napisao/la:Chinaglia BA
Znas li ti na sta BI tusanj licio i da je u ove tri godine Azmir imo tih 900 000 TJ da je Stadion slobodin,i da smo mi dobili te pare,haloo druze garantujem da nebi licio na rusevinu il BI bio isto,Ali placen reprogram.
**** im JU majku svima odreda secere najgore te zadesilo majku vam lopovsku,vratite Stadion pravom vlasniku Slobodi
Seceru izgleda sa pluca otislo na mozak. Prije utakmice zvao komunalca da pita da teren pospu sa soli za puteve. :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 nov 2015, 17:45

zato Secer kupuje novog audija sinu i kesira za njega godisnju platu Mersudina Ahmetovica :clap: kako?
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 nov 2015, 17:47

wien, Faraon ne bi dao pare za Slobodu, gradio on fontate, Panonicu, spomenike, ili ne, znači, isti qrac! čovjek je takav, šta ćeš, zamisli da nam je gradonačelik takav da ulaže u sport i da nam sport cvjeta, onda bi ga ljudi prozivali jer ne gradi grad, fali nam ovo, fali nam ono, kontaš, uvijek se nađe neko nezadovoljan

da nam je naći nekog ko će ulagat' u sport, ali i u grad, da se Tuzla još više gradi i napreduje, ali ne može jebga

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 24 nov 2015, 17:50

fukaratz je napisao/la:zato Secer kupuje novog audija sinu i kesira za njega godisnju platu Mersudina Ahmetovica :clap: kako?
Zaradjuje secer mladji vise nego sto je ovaj ikad zaradjivo vjeruj mi...odroni od ljudi obojica

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 nov 2015, 17:51

volio bih da čujem Fuleta legendu, nešto je tih ovih mjeseci

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 nov 2015, 17:57

Chinaglia je napisao/la:volio bih da čujem Fuleta legendu, nešto je tih ovih mjeseci
Još uvijek nije otkrio gdje se lopta duva... :urnebes:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 nov 2015, 18:00

Gdje je onaj Amer, Dado jel se tako vabi? Visi ovdje i dan i noć, sad kad treba nigdje ga nema :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.