3 pobjede
1 remi
5 poraza
9:13 gol razlika
10 bodova
3 iznad zone za ispadanje
Gattuso je bogotac za ove pajsere na klupi.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Rekao je Shevchet i još milion drugih stvari buraz koje su 100% istina, samo izgleda sve stručnjaci znaju, Shevchet nema pojma šta priča!milanist je napisao/la:Nema hljeba od nas, igra katastrofa ne znam sta vise reci, oba desna beka su nam odigrala ko muda.
u pravu je shevko bio kad je rekao da je Conti talasika mrtva, vidjelo se sinoc ( i sam licno sam se nadao da ce biti onaj igrac iz Atalante ), a o Calabriji da ne trosim epitete.
Rope ba, ljudi koji razumiju o čemu pričam, njima ne trebam objašnjavati...rope11 je napisao/la:A je li se tebi mora nacrtati da nijedan klub osim ovih iz top 3 nemaju jači roster od nas i da je trenutašnja pozicija na tabeli sramotna? Treba li možda i obojiti?
Yebote, predstavljaš ih kao da su Frosinone, pa kao, bilo je očekivano da ćemo u novembru biti udaljeni 3 boda od zone ispadanja.![]()
Nakačio se na tu dvojicu koji su najmanje krivi za sve što se dešava, a uostalom, kao da je iko znao da će se teško povrijediti.
Conti je možda od starta pogrešan profil igrača jer je bio wingback, a ne bek, ali ko zna koliko bi do danas napredovao i u kakvog bi beka izrastao da je redovno igrao, a ne odsustvovao dvije godine radi teških povreda koljena. Za Caldaru ćemo vidjeti kad se oporavi, nakačio si mu se na grbaču čim je potpisao ugovor.

Mozda na osnovu protekle sezone gdje nam je za trunku izmakla LP. Empoli razvali Intera i pred kraj utakmice imadne 2 100% sanse gdje je samo puka sreca spasila Intera, ili Sassuolo na poluvremenu protiv Atalante ima 1:1 i Berardi pravi ono sranje cini mi se nakon odsviranog 1.pol i dobija direkan crveni karton (prije toga zabio gol za vodstvo) i tako ostavlja Sasuolo na cjedilu, a njihov ponajbolji igrac im bio. Cak mi je bila i sumnjiva ta situacija, onako glupo ponasanje Berardija, kao da je trazio crveni, ali nebitno.pesmaster je napisao/la:Ne razumijem na osnovu cega pojedinci i dalje tvrde da Milan ima roster za 4-6 poziciju. Na osnovu igre, postignutih golova, izradjenih akcija ili pogleda na samu tabelu? Ova ekipa treba potpun remont sa tim da su potrebni igraci profila theo ili donaruma a ne panjevi kessie biglia itd.. Ja sam jucer prvi put nakon 2008 svjesno propustio utakmicu, nemam volje da gledam ovu patnju.. Toliko hvala nasem rosteru top4.. Hah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.