FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nadam se da će klub uzeti u obzir datum obnove članstva kada budu Europske utakmice.
Hajde ba 6 hiljada članova klub koji puni Grbavicu svaki vikend, šta smo stali??
Hajde ba 6 hiljada članova klub koji puni Grbavicu svaki vikend, šta smo stali??
Grupa iznad svakog pojedinca.
Smtram da jos 1/2k, obicno dobijemo clanova pred Evropu kad svi hoce karte.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:49Nadam se da će klub uzeti u obzir datum obnove članstva kada budu Europske utakmice.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zato i kažem da prednost imaju članovi koji su člansku obnovili u januaru.Pablo11 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:13Smtram da jos 1/2k, obicno dobijemo clanova pred Evropu kad svi hoce karte.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:49Nadam se da će klub uzeti u obzir datum obnove članstva kada budu Europske utakmice.
Mora se svaki prelazni rok pokvariti potpisivanjem nekog polu-amatera
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Vjerovatno Antonio a nije Pavić
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislim da je riječ o Trogrančiću. Ići će sa ekipom u Antaliju.
-
- Kontakt:
Ne kosta puno. Tri cetri sad
Ako je Trogrančić u pitanju, on će biti odličan.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:17Mislim da je riječ o Trogrančiću. Ići će sa ekipom u Antaliju.

(Vrlo zanimljiv potez ako njega potpišemo)
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Ti potpisi dobro dodju protiv uroka
- mamonelafo
- Kontakt:
Mislim da će biti još članova, sad je 23.01, mjesec januar je dug, bila Nova godina. Sad će to krenuti, nadam se.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nadam se da ima dosta raje van Sarajeva koja će se učlaniti u februaru kada dođu na utakmicu..mamonelafo je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:42Mislim da će biti još članova, sad je 23.01, mjesec januar je dug, bila Nova godina. Sad će to krenuti, nadam se.
-
- Kontakt:
Samo ograniciti derbi i evropa clan=karta, krenut ce samo od sebe..
Ma da je i ovo top
Ma da je i ovo top
Odma sad za prvu utakmicu na Grbavici pred derbi staviti clan karta i to je to...
-
- Kontakt:
Ti samo pljujes, ko da prizeljkujes da lose krenemo i da ovaj levat sto je bio u OP Bayerna, Ajaxa i Dinama bude flop. A levati su Coric i Rahimic, dokazano. Ti, eto, znas bolje. Nemoj da ti vadim postove.
Previse pljujes da nemas licni interes ili da si ispao iz kombinacije pa ti krivina.
-
- Kontakt:
SS nema nista sa ovim potpisima (Brazilci i ova ubleha). Ljudi bez minute ozbiljnog fudbala..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:51Ti samo pljujes, ko da prizeljkujes da lose krenemo i da ovaj levat sto je bio u OP Bayerna, Ajaxa i Dinama bude flop. A levati su Coric i Rahimic, dokazano. Ti, eto, znas bolje. Nemoj da ti vadim postove.
Previse pljujes da nemas licni interes ili da si ispao iz kombinacije pa ti krivina.
Referenca bio u OP Dinama, Mineira.. dovoljno govori.
Zasto ne bih pljuvao ako potpisu Amerikanca? Mora da mi neko pare daje.. ili me ima tu?
Takodjer i potpisi Radovca, Al Jabera, Sosica, Lagumdzije.
Sve sto ima smisla podrzavam. Ovo ostalo stvarno trebam lagat sam sebe i da kazem "mozemo profitirat".
A i sam kazes "levat" i sta ocekivati od "levata"? Bolje je dovesti Sadikovica ili Garcevica npr..?
Izvadi molim te postove, pogotovo za odnos Karjasevica, Karamarka..
mozda pljuje previse, ali sta je u ovom slucaju pogrijesio? trograncic zna lopte i to se vidi, ali govorimo o fudbaleru koji s 25 godina nema minute seniorskog fudbala na profesionalnom nivou. da igra za minimalac, ja ga ne bi potpisao. to sto je kao omladinac bio u ajaxu, bayernu, red bullu, dinamu bi bila odlicna referenca da mu je jedno pet godina manje. ne znam sta danas to moze znaciti.
brazilci su pozitivno iznenadjenje, barem meni koji nisam imao nikakva ocekivanja. mislim da bi mogli valjati, ali naravno da treba sacekati da odigraju koju utakmicu da vidimo na cemu smo. u svakom slucaju, ne bi nikako njih dvojicu u istu ravan sa trograncicem.
brazilci su pozitivno iznenadjenje, barem meni koji nisam imao nikakva ocekivanja. mislim da bi mogli valjati, ali naravno da treba sacekati da odigraju koju utakmicu da vidimo na cemu smo. u svakom slucaju, ne bi nikako njih dvojicu u istu ravan sa trograncicem.
- gegenpressing
- Kontakt:
Kakav crni Amer,sam si sebe ukopao,dokaz da samo blebetaš.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 jan 2025, 16:01SS nema nista sa ovim potpisima (Brazilci i ova ubleha). Ljudi bez minute ozbiljnog fudbala..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:51Ti samo pljujes, ko da prizeljkujes da lose krenemo i da ovaj levat sto je bio u OP Bayerna, Ajaxa i Dinama bude flop. A levati su Coric i Rahimic, dokazano. Ti, eto, znas bolje. Nemoj da ti vadim postove.
Zasto ne bih pljuvao ako potpisu Amerikanca? Mora da mi neko pare daje.. ili me ima tu?
Sve sto ima smisla podrzavam. Ovo ostalo stvarno trebam lagat sam sebe i da kazem "mozemo profitirat".
A i sam kazes "levat" i sta ocekivati od "levata"? Bolje je dovesti Sadikovica ili Garcevica npr..?
Brohra ribo se...
On misli na drugog sa probe fulio je. Meni se svidio prvi trening, ali iskreno nista posebno. Neka potpisu ako misle da moze dati ruke.gegenpressing je napisao/la: ↑23 jan 2025, 16:18Kakav crni Amer,sam si sebe ukopao,dokaz da samo blebetaš.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 jan 2025, 16:01SS nema nista sa ovim potpisima (Brazilci i ova ubleha). Ljudi bez minute ozbiljnog fudbala..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:51
Ti samo pljujes, ko da prizeljkujes da lose krenemo i da ovaj levat sto je bio u OP Bayerna, Ajaxa i Dinama bude flop. A levati su Coric i Rahimic, dokazano. Ti, eto, znas bolje. Nemoj da ti vadim postove.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma **** ce oni prvi Coricu i Rahimicu mater ako ne daj Boze krene kako ne treba. Vjerovatno probaju da isforsiramo dobru atmosferu.svemalim1 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 16:17mozda pljuje previse, ali sta je u ovom slucaju pogrijesio? trograncic zna lopte i to se vidi, ali govorimo o fudbaleru koji s 25 godina nema minute seniorskog fudbala na profesionalnom nivou. da igra za minimalac, ja ga ne bi potpisao. to sto je kao omladinac bio u ajaxu, bayernu, red bullu, dinamu bi bila odlicna referenca da mu je jedno pet godina manje. ne znam sta danas to moze znaciti.
Obradovao si me sa Brazilcima.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, legendarnadruga i 45 gostiju.