FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jasminee jasminee jasmineee **** ti sve zenskeee
Jasmineeeee umro ti meniiiii
Jasmineeeee umro ti meniiiii
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Znači ipak smo popušili...
Za manje od 30 minuta...
Za manje od 30 minuta...
Evo ja prebacio na TV slon cekam.NKMramor je napisao/la:Znači ipak smo popušili...
Za manje od 30 minuta...
Kako sad stvari stoje....crno.
Ali nadam se da ce prelomiti i vratiti se u Januar.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta vam je vise ba..neki su punoljetni a ko djeca se ponasaju....jest faraona boli tuki sto mu ovdje psujete....sigurno ga m u d o zulja...de napisite sta ako znate il ste naculi...HUSIC JE OTISAO,PODNIO JE OSTAVKU....idete mi vise na k u r a c sa pricom dal je otisao i jel to sigurno...UG i FKR se MORAJU brzo izorganizovat da probamo covjeka prelomit i vratit...kad faraon i njegovi ahbabi nisu...nemoguca je to misija al nada zadnja umire
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bio je i jutros. Igračima nije ništa rečenosloboda72 je napisao/la:Neko je pitao za trening.Sutra je trening jer je utakmica igrana u ponedeljak(jučer).
Niko, niko, samo Sloboda
Neko rece danas da je trebao biti odrzan sastanak izmedju UG i Fukara pa ima li neko da zna da li je bio taj sastanak i sta su rekli na istom...Prodje jos jedan dan a nista se konkretno ne uradi i mislim da ce nam ovako proci i odlazak Azmira da ce svi sjediti skrstenih ruku i da cemo gledat propasta voljenog nam kluba
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne moze brate.solinas je napisao/la:![]()
Sve ce biti dobro,drkate ba kurcu beze.
NY
Mozel ona mramorova slika na fcb stranicu molim lijepo
Ako se Husić ne prelomi da se vrati, UG u potragu za nekim ko bi privatizovao Slobodu. Dok još imamo članove u Skupštini koji bi podržali izmjenu statuta u tom pravcu. Drugog izlaza nemamo.
sve što smo znali, razlog odlaska su reprogram, lažna obećanja, lažni dogovori i tako dalje
čitajući između redova, čovjek ne želi da ode, san mu je donijeti titulu na Tušanj, više je nego voljan da ostane, ali ako ga grad ispoštuje za ove gore stvari, što se tiče ekipe i svega toga, kaže čovjek da zlatna karika ide bolje nego što se očekivalo i tako dalje
čitajući između redova, čovjek ne želi da ode, san mu je donijeti titulu na Tušanj, više je nego voljan da ostane, ali ako ga grad ispoštuje za ove gore stvari, što se tiče ekipe i svega toga, kaže čovjek da zlatna karika ide bolje nego što se očekivalo i tako dalje
Eto sada je sve jasno ne trazi covjek pare od grada, covjeku treba potpisan reprogram i vjerovatno da se stadion da onome kome pripada a to je FK SLOBODA
Potpuno razumijem Predsjednika Husića.On je u prethodnim sedmicama finalizirao pregovore sa budućim Generalnim sponzorom.Radi se o kompaniji svjetskog imena. Kako sad tim ljudima objasniti da je naš račun blokiran i to zbog neplaćenog Poreza? Da li im objašnjavati da novac trebaju uplaćivati na pod- račune?Dakle ,opet smo kod reprograma neplaćenog poreza.I opet smo u istoj pat poziciji sa vlastodržcima.Početkom novembra napravljen je predlog Nacrta gradskog Budžeta za 2016.U tom Nacrtu koji je sada u fazi javne rasprave nema sredstava za prvu ratu reprograma poreza.Izvjesni Tan kada je preuzeo FK Sarajevo jedino nije pristao da plaća poreski dug tog Kluba.Neće ga plaćati ni godpodin Husić , taman posla.Sutra je 25.novembar i bit će vjerovatno održana sjednica Gradskog vijeća svečanog karaktera.Dan poslije, u četvrtak je redovna sjednica GRADSKOG VIJEĆA GDJE ĆE SE SIGURNO RAZGOVARATI o Budžetu Tuzle za 2016.Sjednice se već godinama održavaju u BKC –mala sala.(početak oko9 sati)Ja očekujem prisustvo Slobodinih lobista na ovoj sjednici.Da li će to biti Predsjednik Skupštine Slobode Kemal Kurević ili predsjednik ili predstavnici UG Prijatelji ili UG Fukare sasvim je svejedno.Najbolje da budu svi.Dobro bi bilo i kada bi pod pendžerom grupa Slobodaša –Fukara svojim prisustvom povećala pritisak sa kojom „serenadom“odnosno klicanjem Slobodi i Predsjedniku Husiću.Reprogamom poreza tj uplatom prve rate za prvi mjesec po potpisu REPROGRAMA naš račun se odmah deblokira i možemo nakon dugih godina disati svojim plućima.Tada svjetla obraza možemo finalizirati pregovore sa generalnim sponzorom.Također Reprogram nam je potreban u postupku za Licenciranje kako za PL tako i za LE ili LP.Otud dolazi razočarenje Predsjednika Husića i to sa punim pravom.Navijači Slobode su u specifičnoj situaciji .Jasno je da navijači prije svega daju neposrednu navijačku podršku Slobodi kako na Tušnju tako i na strani.Međutim,ovaj put smo u situaciji da osim toga MORAMO da se bavimo onim čime se navijači rijetko ili nikad ne bave a to je „politika Kluba“.Sloboda je na samrti i mi svi to znamo , već godinama.Ovaj čovjek ,(Husić), je Bogom poslan da nam pokaže put nade tj da možda ipak Sloboda može ozdraviti.Ne treba ovdje trošiti puno riječi nego preći na djela.Ozbiljni ljudi će ovo shvatiti. Pozdravljam fejsbuk podršku koja je pokrenuta. Nadam se da ćemo vidjeti i plakate sa odgovarajućim sadržajem.Pozdravljm svaki zakonom dozvoljeni vid akcije. Šuplju priču treba ostaviti za drugo vrijeme.“Bog neće neće izmijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promijeni (sam) sebe.“( Kur' an).Sretno nam bilo ako Bog da.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 nov 2015, 21:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haha kakvog su covjeka otjerali..
Da hoce pomrijeti svi.
Da hoce pomrijeti svi.
Eto GA.reprogram.Stadion
Dovidjenja i prijatno
Dovidjenja i prijatno
Jeebote, koja težina u grudima. U piičku materinu . . .zaajebavao ga je Šećer sa stadionom, zaajebavali ga ovi sa tužbama, zaajebavao ga je Grad . . ..
-
- Kontakt:
I sam je rekao TESKO, znaci nije nemoguce da se vrati. Previse on voli Slobodu da bi odustao.
Nadam se da grijesim , ali izgleda da nista pozitivno nemoze da uspije u nasoj drzavi ! Covjek dodje , digne klub iz mrtvih i papci iz gradske uprave na sve to se jednostavno popisaju ! Kako cu se onda nadati boljem za Celik , jer ovakav covjek kao sto je Azmir , tesko i jedan klub da ce ugledati tu slamcicu sanse za boljem . Mada ja mislim da Azmir voli Slobodu i da je nece tek tako ostaviti ! Sretno vam u svakom slucaju

Čelik do bagro
Znaci sjednica gradskog vijeca i stavka za izdvajanje sredstava za reprogram su kljucni da bi Azmir ostao...Ne treba mu nikakva sada pomoc samo da mu se skine sa ledja stara dugovanja...Ovo sto je covjek vcrs rekao je vise nego posteno i mora se naci modus da se izvrsi pritisak na gradsku vlast da se usvoji reprogram...Cak sta vise covjek i ne krivi Jasmina koliko mi se cini da krivi ove sto vole kosarku i koji tu pritiscu Imamovica da daje vise para na njih nego na FK
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.