Daleko od toga da su Bale i Hazard talenti koje treba cekati, JA sam za to ako se vec daju pare koje se pominju da se dovede mladji igrac od Alexisa a World Class. Ove koje sam naveo su top, koliko je realno ne zna se mada danas ko ima pare sve je realno.harden je napisao/la:Pa sta bi ti, ako se dovede talenat, dok taj talenat izraste u pravog igraca ova okosnica ekipe ce ti imati problem sa godinama. Sta si napravio u tom slucaju? Nista.Gigabyte je napisao/la:Daleko od toga da je Alexis lose pojacanje, ali godine? Pa sljedece godine opet traziti pojacanje a kako cijene divljaju ono sto valja ove godine je 50 sljedece je 100 miliona.. Ako ce vec pljunuti kesh za igraca neka to bude Hazard ili Bale.. Moja licna zelja ode u Liverpool kod Klopa.. Salah (posto ce se javljati ovi "pametni" jos jednom ponavljam bez obzira odakle dolazi i sto Roma nije nivo Bayerna, MOJA zelja)
Zato Bayernu trebaju trenutno WC igraci. Neuer, Lewa i ostali koji cine okosnicu ekipe nemaju vremena cekati talente.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Realno, skoro nikakve sanse su da dovedemo takve igrace. Oni bez 80-100mil nece nikud, a proci ce jos dosta vremena prije nego Bayern dadne toliko za igraca.Gigabyte je napisao/la:Daleko od toga da su Bale i Hazard talenti koje treba cekati, JA sam za to ako se vec daju pare koje se pominju da se dovede mladji igrac od Alexisa a World Class. Ove koje sam naveo su top, koliko je realno ne zna se mada danas ko ima pare sve je realno.
Bale = hodajuca bolnica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je bio Robben ako je Bale hodajuca bolnica? Ako nema Bayern sanse za takve igrace, onda te nema na vrhu, onda neka se okrene svojim talentima ili neka postane Dortmund 2 nego svake godine davati po 50-60 miliona za 29-to godisnjake.
Bayern neće postati drugi dortmund niti će izdvajati te ogromne sume za pojačanja.
Bayern ima odličnu upravu koja za uslovno rečeno male novce dovodi vrhunske igrače.
Koliko su plaćeni roberi i levat?
Usput da pozz kolegu farinelija kojeg ni sam ne znam koliko nisam vidio na temi

Bayern ima odličnu upravu koja za uslovno rečeno male novce dovodi vrhunske igrače.
Koliko su plaćeni roberi i levat?
Usput da pozz kolegu farinelija kojeg ni sam ne znam koliko nisam vidio na temi
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
schickeria
- Kontakt:
Kroos je poslje pogbe postao najskuplji veznjak svijeta ,vrijedi 70 miliona eura...
Nepopustljivost uprave u tom slucaju se pokazalo kao fatalna greska
Nepopustljivost uprave u tom slucaju se pokazalo kao fatalna greska
- anelbavarac
- Kontakt:
BREAKING: Alexis Sanchez is going to Manchester City and it will be announced in the coming days. [via @gerardromero]
Perisic

U17 dere 3:0 Schalke u prvoj polufinalnoj utakmici.
Kako bi se taj momak uklopio kod nassljivo je napisao/la:Perisic![]()
koju poziciju je igro Kimmich protiv Danske? na snimku ko da je s beka doletio u šesnaesterac
-
schickeria
- Kontakt:
igrali su u sistemu 3-4-3 ,kimmich je igrao desnog bocnog u cetvorcicoelho41 je napisao/la:koju poziciju je igro Kimmich protiv Danske? na snimku ko da je s beka doletio u šesnaesterac
Kimmich je u zadnjih 14 utakmica elfa igrao na njih 13 na desnom beku ,on je buducnost bayerna i elfa ,to je dogovor rummenigge-low vec odavno
Otprilike Lahm je u Kimmichovim godinama premješten sa lijevog na desnog beka, iako smo svi mislili da ne možemo imati boljeg potencijala na lijevom beku od tadašnjeg Lahma, tako sad i za Kimmicha, siguran sam da će se snaći na desnom beku i da nema potrebe da se bori za mjesto zadnjeg veznog, kada ima otvorenu poziciju na desnom beku i sigurno ima mozga u glavi da postane jedan od najboljih na toj poziciji u svijetu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Alexis je sve blize i blize.
Thiago i Sule su dva jedina igraca koja su u ligi prosle sezone imala preko 2000 pasova.
Thiago i Sule su dva jedina igraca koja su u ligi prosle sezone imala preko 2000 pasova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zar on nije na putu za man cityOmerbavarac je napisao/la:Alexis je sve blize i blize.![]()
:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
City je na dalekom stapu.phily je napisao/la:zar on nije na putu za man cityOmerbavarac je napisao/la:Alexis je sve blize i blize.![]()
:
Samo Bayern i to za 25M.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vjerovacu kad ga vidim u dresuOmerbavarac je napisao/la:City je na dalekom stapu.phily je napisao/la:zar on nije na putu za man cityOmerbavarac je napisao/la:Alexis je sve blize i blize.![]()
:
Samo Bayern i to za 25M.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
phily je napisao/la: vjerovacu kad ga vidim u dresu
Kicker kaze da za Costu i Sanchesa jos uvijek nema niti jedne konkretne ponude.
Kakav ba Kicker. Ubleha ko oni engleski. Samo BILD.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto se Bayerna tice oni imaju poprilicno dobre informacije.sljivo je napisao/la:Kakav ba Kicker. Ubleha ko oni engleski. Samo BILD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.