FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako će prodati mladunče sve im je oprošteno
GAHAHHAHAHAHAHAHAHBAA
GAHAHHAHAHAHAHAHAHBAA
Ko god je htio potrositi pare kakve u klubu, nek uplati na pomozi.ba ljudima za lijecenje. Haram bila svaka marka odnesena u klub dok su tu ovi ****! Nek im ide Mirzina raja, Bellator boy sa SKY app i ostala Mirviceva raja. Nase ovo FKS nije, to je sigurno..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Samo me zanima na koliko ce im dati ugovor 

Znaš kako kažu "ne grizi ruku koja te hrani" , tako da ne očekujem iskreno ništa od navijača i hordi po pitanju bojkota Mirvića,Aylah i ekipe.Pali smo na niske grane.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:36Nadam se da ce Horde fkt povest bojkot protiv kluba. Koga znate da hoce na tekmu ne dajte mu, pare za clanske trebamo skupit i dat u humanitarne svrhe, pokazat Mirvi sta mislimo o njegovom Sarajevu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pozivam pojedince da pocnu pratiti Zelju, fakat ste dosadili i Bogu i narod.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Niko ozbiljan nas nije htio, odnosno niko ozbiljan nije htio da ima bilo kakav vid saradnje sa droljom Ajlom, sponzorskom k.urvom Poturom i lezbejskim ludačama, pa Mirviću ništa drugo nije preostalo nego daj šta daš, a ovaj ublehaš je svakako vec godinama slobodan, niko ga živ nije ni tražio osim nas.
Lakše bi podnio da smo Vladu Jagodića ili Amrara Osima doveli za trenere nego ovoga kretena, kojem ce pomočnici biti još veče ublehe, Tošo Repuh, Obuča......

Lakše bi podnio da smo Vladu Jagodića ili Amrara Osima doveli za trenere nego ovoga kretena, kojem ce pomočnici biti još veče ublehe, Tošo Repuh, Obuča......

FRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:48Pozivam pojedince da pocnu pratiti Zelju, fakat ste dosadili i Bogu i narod.

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
PocnFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:48Pozivam pojedince da pocnu pratiti Zelju, fakat ste dosadili i Bogu i narod.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jedina logika je da je dobio na pola godine ugovor i da dolazi na ljeto neko normalan. Vidjet ćemo po pojačanjima na čemu smo. Ako budu neke ublehe onda nam je ovo početak kraja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Mirza hahahaha yebo te tito sve kontam neka zayebancija.
Mirvicu reci javno da perete pare preko FKS mater vam svima ebem.
ODLAZITE IZ SVETINJE!
Mirvicu reci javno da perete pare preko FKS mater vam svima ebem.
ODLAZITE IZ SVETINJE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:48Pozivam pojedince da pocnu pratiti Zelju, fakat ste dosadili i Bogu i narod.
Pocni ti pratiti.. za ovaj im potez aferim… nakon dugo dugo razmisljanja odlucili smo biti FK Hrid (sto je odlicna ekipa fkt ne vrijedjam)
Plan klub:
Ja i babo sami - babo treba da proda sina za 5.000.000 € i misija ispunjena..
E tugo
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Kako su do ovog došliajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:21Eto braca i zvanično je na stranici našoj.Shategabri je napisao/la: ↑12 dec 2022, 13:59Jel nam to Mirza novi trenerajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2022, 13:51Kako će je Dalara braca rolat, pod babinim vodstvom. Bit će MVP lige, kad mu babuka pronađe ulogu u prvih 11.![]()
![]()
Sačuvajte ljudi i ovo malo živaca što nam je ostalo. Ima dosta prečih stvari od Sarajeva... Porodica posao zdravlje itd.

Koševo Zapad
Srce me moje boli, sta mi rade od svetinje.
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 12 dec 2022, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Godina i po
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Svi pljuju Mirzu, a niko da napise realno kakav je trener i njegove rezultate. Ok zamjerio se s navijacina, ali za razliku od drugih trenera ima gard i muda, bolje i on sa domacim kadrom, nego Prosinecki duplo veca primanja plua doveo bi kombi svojih pomocnika
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Klub je dotakao dno zbog pritiska navijaca koji misle da su pametniji od Boga tobejarabi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:53FRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:48Pozivam pojedince da pocnu pratiti Zelju, fakat ste dosadili i Bogu i narod.
Pocni ti pratiti.. za ovaj im potez aferim… nakon dugo dugo razmisljanja odlucili smo biti FK Hrid (sto je odlicna ekipa fkt ne vrijedjam)
Plan klub:
Ja i babo sami - babo treba da proda sina za 5.000.000 € i misija ispunjena..
E tugo
Mirvic je ulozio 10 mil svog novca u klub, dok ulaze ima pravo da odlucuje. Dzaba pjenite!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ismire, ebemo ti zenu, Ajlu i Poturu u paketu.
Bas se igraju sa nama nazalost. Ako nista nadam se da ce bar dovesti kako treba pojacanja
FC United Of Manchester !