Agente ne seri.OfficialAgent je napisao/la:sta balite nad Pjanicem nakon slucajnog gola![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Agente ne seri.OfficialAgent je napisao/la:sta balite nad Pjanicem nakon slucajnog gola![]()
desavalo se ovo i vecim i iskusnijim golmanima a opet prijateljska utakmica...R3dDevil je napisao/la:Da je De Gea bio,nebi bilo ni gola
ono je sve osim slucajnog golaOfficialAgent je napisao/la:sta balite nad Pjanicem nakon slucajnog gola![]()
Mislim da ce LVG forsirati i 4-3-3...Ova formacija 3-5-2 me je malo iznenadila, nisam mislio da ce to koristit i u Unitedu. To znaci nekoliko stvari. Kao prvo moramo dovest najmanje dva stopera, jer trenutno imamo 3 seniorska stopera, znaci nemamo rezerve. Tu je mladi Keane, ali je to vec rizik. Druga stvar je sto sada za Nania, Zahu i mozda Younga prakticki ne postoji pozicija. Nani ne moze igrat krilnog beka, nije dovoljno dobar u odbrani. Mozda moze protiv skroz slabih protivnika. Isto vazi za Zahu. Young mozda moze, ali nisam bas siguran. Rafa bi mogao eksplodirat na toj poziciji, i panj Valencia ce vjerovatno igrat solidan broj utakmica.
Predvidjam nam haotican zadnji dan transferskog roka...A kad se sjetim proslog odma mi muka.Rooney88 je napisao/la:Moram priznati da me ova tisina oko transfera jako brine. Brzo ce proci ovaj ostatak prelaznog roka a nama trebaju jos minimalno 2 dobra igraca, vezni i stoper, LvG ce biti na mukama da vrati tim u CL bez toga, pogotovo ako zeli forsirati ovu formaciju iz prve dvije pripremne. Nadam se da znaju sta rade i da ce sve na dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.