FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 22:46

Davno sam rekao da je Holger prespor. Trebaju biti brzi bekovi. Bosingwa je igračina ili onaj iz Lyona Aly Cissokho.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 13 feb 2010, 22:50

Bayern mi nešto igrački pada. Gledao sam utakmicu protiv Fürtha i Dortmunda i moram reći da im neće biti baš tako lako u ligi prvaka.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 13 feb 2010, 22:58

Zdena04 je napisao/la:Bayern mi nešto igrački pada. Gledao sam utakmicu protiv Fürtha i Dortmunda i moram reći da im neće biti baš tako lako u ligi prvaka.

ma bitno je zabit vise nego sto se primi, to nam je sad filozofija :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 22:59

Preskup je Aly, a Jose ne znam, a ima tu još par igrača koji su dobri kao bek. Prema napadu smo jaki, ali odbrana je malo kritična, Daniel je u velikoj formi, a Martin se izmori na onoj svojoj ženi, aaaa, ko ne bi haha :mrgreen:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 13 feb 2010, 23:00

Cescinho4 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Davno sam rekao da je Holger prespor. Trebaju biti brzi bekovi. Bosingwa je igračina ili onaj iz Lyona Aly Cissokho.
Normalno da su i jedan i drugi bolji od Badstubera, al realno tesko da ih Bayern moze dovest ;)
holdger je stoper, nije bek, kod galla igra jer ovaj ima te neke fix ideje, al et prolazi za sad :D
Bayern & Željo & Hajduk

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 23:07

Holger jeste stoper, ali imamo mi sada stopere, a mora biti jako kvalitetan na svojoj poziciji. Mislim da je sjajan igrač, i da je već veoma kvalitetan, volio bih ga vidjeti kao stopera umjesto Martina koji se samo zeza.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 13 feb 2010, 23:09

Neutral je napisao/la:Holger jeste stoper, ali imamo mi sada stopere, a mora biti jako kvalitetan na svojoj poziciji. Mislim da je sjajan igrač, i da je već veoma kvalitetan, volio bih ga vidjeti kao stopera umjesto Martina koji se samo zeza.
imamo, al kakve, holdger je vec sad bolji od demichelisa, a sa van buytenom je tu negdje jer je ovaj u strasnoj formi, al makar se za budocnost ne moramo brinuti, ima on i breno na stoperima, bit ce to paklen tandem :)
Bayern & Željo & Hajduk

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 23:27

Naravno, ako Bog da , najbolji i stopersi par u budućnosti, Breno i Badstuber.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2010, 01:30

Cestitke na zasluzenoj pobjedi, i osvojenoj tituli prvaka Njemacke. Nadam se da ce to sto se tice LP predstavljati Njemacki fudbal kako se od vas to i ocekuje.

@ Neutral

kao sto ti kazes da bi vama Jansen legao kao kec na desetku to si upravu, ali eto vasa trenerska legenda Klinsmann :D :D je procjenio da on nije kvalitet za Bayern, zajedno za zahrdjalim managerom pod nadimkom "crvena paprika". Nemojte me sta pogresno shvatiti, ali UH je u posljednje vrijeme imao vise promasaja, nego extra pogodaka na trzistu. Ovo isto vazi i za Hummelsa, mislim da je on ostao i da ga je van Gaal forsirao imali bi stoperski par narednih 15 godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 14 feb 2010, 01:33

amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi, i osvojenoj tituli prvaka Njemacke. Nadam se da ce to sto se tice LP predstavljati Njemacki fudbal kako se od vas to i ocekuje.

@ Neutral

kao sto ti kazes da bi vama Jansen legao kao kec na desetku to si upravu, ali eto vasa trenerska legenda Klinsmann :D :D je procjenio da on nije kvalitet za Bayern, zajedno za zahrdjalim managerom pod nadimkom "crvena paprika". Nemojte me sta pogresno shvatiti, ali UH je u posljednje vrijeme imao vise promasaja, nego extra pogodaka na trzistu. Ovo isto vazi i za Hummelsa, mislim da je on ostao i da ga je van Gaal forsirao imali bi stoperski par narednih 15 godina.
ruku na srce, jansen ono sto je odigro nije bilo nesto specijalno, pokazo je jhako malo od onoga sto je pokazo u reprezentaciji (imao je nekolko prpremnih dobrih, al ostalo nije vriejdno spomena).Nekako me podsjeca na podolskog, uvijek igra dobro za repku, a u bayernu nista :)
Bayern & Željo & Hajduk

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2010, 01:41

HuX je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi, i osvojenoj tituli prvaka Njemacke. Nadam se da ce to sto se tice LP predstavljati Njemacki fudbal kako se od vas to i ocekuje.

@ Neutral

ruku na srce, jansen ono sto je odigro nije bilo nesto specijalno, pokazo je jhako malo od onoga sto je pokazo u reprezentaciji (imao je nekolko prpremnih dobrih, al ostalo nije vriejdno spomena).Nekako me podsjeca na podolskog, uvijek igra dobro za repku, a u bayernu nista :)
Podolskog su previse napuhali mediji i oni njegovi iz Kolena. Imam osjecaja da je u njih na prvom mjestu Podolski, pa onda sve ostalo, Bayern nasjeo doveo njega i imao problem. Kao sto "crvena paprika" kaze, postigne gol protiv San marina, cijeli Koeln pobudali i nisi miran narednih 20 dana. Sto se Jansena tice odigrao je on dosta dobrih utakmica za Bayern u toj sezoni, ali je imao nesrecu sto se povrijedio kada je sezona ulazila u sami finis (odigrao nespreman EP), i nije bio spreman za pocetak priprema za narednu sezonu i zatim je presao u HSV. U HSV-u je pokazao koje mogucnosti posjeduje ako mu se ukaze povjerenje, brz igrac, strasan u prodorima, cak je popravio svoju igru u odbrani. Kada je Jansenu trebalo najvise povjrenja njega si Klinsmann i Hoeness odbacili i lahko ga se odrekli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Frki
Kontakt:

Post Postao/la Frki » 14 feb 2010, 07:48

Slažem se amerosm u vezi Jansena.

Još kad vratimo Kroos-a bićemo nato :)
Bayern-Balkan.net je opet živ :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 feb 2010, 11:01

geronimo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Odbrana ne bas blistava. Sad i Buyten poceo da sara.
To je ono sto me najvise brine, nemamo prave odbrane i zbog toga mozda necemo biti sudionici same zavrsnice Lige sampiona.
Mischur nije los, ali nije to to, Buyten je klasu nize od njega, ali imamo srece da je u izuzetnoj formi.
Lahm je Ok, ali druga strana...Badtruba za beka :shock: sa svojom visinom, brzinom i ostalim hepecima. Meni bi vise legao na poziciju stopera.
Mnoge stvari ce se izmjeniti od naredne sezone, a za ovu...imamo ubitacan napad, pa se tu i tamo koji kiks odbrane brzo zaboravi. :mrgreen:
rekoh ja tebi da i nije bas preporucljivo druziti se sa ovom omladinom :D
cuj, nemamo odbrane :lol:
covo bolan znas li da sam i pored spojenog skaja prestao gledati bayern :?:
eto, jucer sam propustio prvo poluvrijeme i umjesto utakmice gledao survivor-a :)
yebote,bi mi zanimljivije gledati kako onaj lik(voditelj) jede zive zabe, gustere, crve..., i ostalu gamad nego gledati bayerna.
zasto :?:
zato sto unaprjed znam kakav ce kraj biti :lol:
zar si misljenja da igraci razmisljaju drukcije :?:
oni su svjesni da im ostali iz bl nisu neka konkurencija pa se tako i postavljaju.
jednostavno, igraju onoliko koliko im treba. ako bi neki protivnik i zabio gol, bayern ce tri.
kada protivnik povede onda slijedi totalna bay-dominacija i i nabijanje istog u sesnaesterac, tj. igraju se viktorije :lol:
cekaj na utakmicu protiv florenca ili onu 28-og protiv hsv-a.
u tim utakmicama ce igrati ozbiljnije ;) pa cemo vidjeti kakva je ta odbrana.
jedino sto zamjeram galonji jesta forsiranje kap´tena bomela :roll: vjerujem da bi hamit bio bolje rjesenje na poziciji zadnjeg veznog. ali, yebiga, zemo je zemo.
fan haal = g. wilders :lol:
ps
nadam se da ce i hamitu produziti ugovor.
pps
ovima koji forsiraju kroosa...
koga ce galonja izbaciti da igra taj tinejdzer :?:
mozda mullera koji je trenutno jaci od kroose i koji je izbacio olica, ili kap´tena i zemu bomela, ili svajnija koji je, napokon, nasao svoju poziciju na kojoj rastura a troduplo je jaci od kroosa u odbrani :?:
mislite li kako mu je dovoljno da se pojavi na a. areni i kaze: "ja sam kroos, onaj sto je asistir´o u l´guzenu, pokazite mi mjesto na kojem cu igrati" :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 14 feb 2010, 11:07

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Odbrana ne bas blistava. Sad i Buyten poceo da sara.
To je ono sto me najvise brine, nemamo prave odbrane i zbog toga mozda necemo biti sudionici same zavrsnice Lige sampiona.
Mischur nije los, ali nije to to, Buyten je klasu nize od njega, ali imamo srece da je u izuzetnoj formi.
Lahm je Ok, ali druga strana...Badtruba za beka :shock: sa svojom visinom, brzinom i ostalim hepecima. Meni bi vise legao na poziciju stopera.
Mnoge stvari ce se izmjeniti od naredne sezone, a za ovu...imamo ubitacan napad, pa se tu i tamo koji kiks odbrane brzo zaboravi. :mrgreen:
rekoh ja tebi da i nije bas preporucljivo druziti se sa ovom omladinom :D
cuj, nemamo odbrane :lol:
covo bolan znas li da sam i pored spojenog skaja prestao gledati bayern :?:
eto, jucer sam propustio prvo poluvrijeme i umjesto utakmice gledao survivor-a :)
yebote,bi mi zanimljivije gledati kako onaj lik(voditelj) jede zive zabe, gustere, crve..., i ostalu gamad nego gledati bayerna.
zasto :?:
zato sto unaprjed znam kakav ce kraj biti :lol:
zar si misljenja da igraci razmisljaju drukcije :?:
oni su svjesni da im ostali iz bl nisu neka konkurencija pa se tako i postavljaju.
jednostavno, igraju onoliko koliko im treba. ako bi neki protivnik i zabio gol, bayern ce tri.
kada protivnik povede onda slijedi totalna bay-dominacija i i nabijanje istog u sesnaesterac, tj. igraju se viktorije :lol:
cekaj na utakmicu protiv florenca ili onu 28-og protiv hsv-a.
u tim utakmicama ce igrati ozbiljnije ;) pa cemo vidjeti kakva je ta odbrana.
jedino sto zamjeram galonji jesta forsiranje kap´tena bomela :roll: vjerujem da bi hamit bio bolje rjesenje na poziciji zadnjeg veznog. ali, yebiga, zemo je zemo.
fan haal = g. wilders :lol:
ps
nadam se da ce i hamitu produziti ugovor.
pps
ovima koji forsiraju kroosa...
koga ce galonja izbaciti da igra taj tinejdzer :?:
mozda mullera koji je trenutno jaci od kroose i koji je izbacio olica, ili kap´tena i zemu bomela, ili svajnija koji je, napokon, nasao svoju poziciju na kojoj rastura a troduplo je jaci od kroosa u odbrani :?:
mislite li kako mu je dovoljno da se pojavi na a. areni i kaze: "ja sam kroos, onaj sto je asistir´o u l´guzenu, pokazite mi mjesto na kojem cu igrati" :lol:
van bommela

lahm van buyten holdger neki bek :mrgreen:
timo
roben kross riby
muuler
gomez
Bayern & Željo & Hajduk

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 feb 2010, 11:15

amerosm je napisao/la:Podolskog su previse napuhali mediji i oni njegovi iz Kolena. Imam osjecaja da je u njih na prvom mjestu Podolski, pa onda sve ostalo, Bayern nasjeo doveo njega i imao problem. Kao sto "crvena paprika" kaze, postigne gol protiv San marina, cijeli Koeln pobudali i nisi miran narednih 20 dana.
qrac prenapuhan.
jesi li ga gledao pod don hajnkesovom palicom :?:
igr´o je k´o singerica pa je i sam ulli rekao kako je steta sto tako nije igrao ranije jer bi sigurno ostao u bayernu.
ima tehniku, ima brzinu, jak sut i sto je glavno, odlicno bi se uklopio sa robberijem ;)
u kolle-u je slican problem kao u bayernu pod klinsijem: trener im je los pedagog.
nego gledaj ti da vam se matori asmaticari, tj. ze-ruu, ne prehlade na ovakvom vremenu jer bez njih nemate igraca :lol: stare kosti se lahko lome :)
sala...
nego, gledao sam ga protiv stutgarta 8-) ako vam on ne pomogne da se dokopate mjesta koja vode u lp, onda stvarno ne znam ko bi vam pomogao.
drzim vam palceve ;)
ps
hukse dragi, taj timo je krampa i to ona tupa :lol:
a za bomela mozes samo da sanjas. prije ce galonja istjerati riberija nego kap´tena ;)
nego, gdje ti je tu swajni?
cova nosi ekipu a ti bi ga istjer´o :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 feb 2010, 11:21

HuX je napisao/la: van bommela

timo
roben kross riby
muuler
gomez

Ti si tu Svajnija izbacio za Kroosa, a Bommela zamijenio za Timu, kojeg sam ja htio gledati na pocetku sezone u prvih 11, sad nema sanse

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 14 feb 2010, 11:25

secer je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Podolskog su previse napuhali mediji i oni njegovi iz Kolena. Imam osjecaja da je u njih na prvom mjestu Podolski, pa onda sve ostalo, Bayern nasjeo doveo njega i imao problem. Kao sto "crvena paprika" kaze, postigne gol protiv San marina, cijeli Koeln pobudali i nisi miran narednih 20 dana.
qrac prenapuhan.
jesi li ga gledao pod don hajnkesovom palicom :?:
igr´o je k´o singerica pa je i sam ulli rekao kako je steta sto tako nije igrao ranije jer bi sigurno ostao u bayernu.
ima tehniku, ima brzinu, jak sut i sto je glavno, odlicno bi se uklopio sa robberijem ;)
u kolle-u je slican problem kao u bayernu pod klinsijem: trener im je los pedagog.
nego gledaj ti da vam se matori asmaticari, tj. ze-ruu, ne prehlade na ovakvom vremenu jer bez njih nemate igraca :lol: stare kosti se lahko lome :)
sala...
nego, gledao sam ga protiv stutgarta 8-) ako vam on ne pomogne da se dokopate mjesta koja vode u lp, onda stvarno ne znam ko bi vam pomogao.
drzim vam palceve ;)
ps
hukse dragi, taj timo je krampa i to ona tupa :lol:
a za bomela mozes samo da sanjas. prije ce galonja istjerati riberija nego kap´tena ;)
nego, gdje ti je tu swajni?
cova nosi ekipu a ti bi ga istjer´o :)
ko je krampa, jel kross :?: :?:
znam jbg da ga voli vise nego mater svoju :mrgreen: , al je za mene sramota da on igra i d aje kapiten
svinja nije srednji vezni, mada sad igra dobro, al njega i krossa mijenjat, to bi se dalo skontat kako :)
ja i za ovo oko podoslkog se slazem, samo sto je klinsman vise vodio racuna da dovede neke budine kipice nego da postavi igru kako bi i oin mogo igrat, a lik je stvarno dobar :D
Bayern & Željo & Hajduk

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 14 feb 2010, 11:28

The Game je napisao/la:
HuX je napisao/la: van bommela

timo
roben kross riby
muuler
gomez

Ti si tu Svajnija izbacio za Kroosa, a Bommela zamijenio za Timu, kojeg sam ja htio gledati na pocetku sezone u prvih 11, sad nema sanse
timo ne moze da ne valja, smao sto nije dobio priliku kakvu zasluzuje, nije mi jasno kako su bacili tolke pare na njega da sjedi na klupi :twisted:
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2010, 13:43

Sad prica za izbacivanje Bommela. Ljudi de malo ozbiljnosti. Bommel od kako je dosao Gaal igra duplo bolje nego sto je igrao u ranijim godinama. Nevjerovatno je koliko je u posljednje vrijeme pokretan, dosta dobre lopte dijeli, nudi se, trazi loptu, pa cak i suta i na kraju i golove je poceo da postize. :mrgreen: Sta vise reci za njega, kako trenutno igra, dopada mi se. Ocekujem barem jos 1 godine ugovora. Sto se tice Tyme, on ce najvjerovatnije ici iz Bayerna. Ne moze se izboriti za mjesto u prvom timu, a siguran sam da zeli da igra.
Dalje, ovaj sastav bez Schweinia nema smisla. Njega ne smije izbaciti ni pod razno. Skrasio se na poziciji koju je trazio toliko godina i napokon je pronasao. Trenutno je jedan od najboljih na svojoj poziciji u BL ako nije i najbolji. Tako da nam je on ta karika bez koje nema smisla igrati, sto se vidjelo i u kupu.
Kroos ce vjerovatno dobiti sansu u slijedecoj sezoni, a trenutno ne vidim ko bi mogao izletiti iz sastava, da bi ovaj nasao mjesto, ali to je samo trenutno. Ko zna sta ce biti u buducnosti....

Edit: Viole ostale i bez Gamberinija. Nezamjenjivi odbrambeni igrac u njihovoj formaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2010, 14:11

Jucerasnjom pobjedom protiv Dortmunda od 3:1 Bayern je izjednacio vlastiti rekord od 9 pobjeda u nizu. Inace ovo je 4 put da ostvaruju toliko pobjeda u nizu. Prvi put se desilo 1980/81, zatim 2001/02 i 2004/05. U slucaju pobjede protiv Nurnberga u slijedecem kolu postavice novi rekord lige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.