Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Boli njih briga i za ultrase i hz, samo krenuli da se zabave i gledaju Sarajevo. Nisu ninznali da taj dan igra Zrinjski s nekim.
Vas klub je manji i nema tako sirok spektar raznih navijaca na gostovanjima, tesko vi to mozete shvatiti
Vas klub je manji i nema tako sirok spektar raznih navijaca na gostovanjima, tesko vi to mozete shvatiti
-
- Kontakt:
Mjesto lokacija ponašanje sve ok,ispade svi sto idu na utakmice vecer prije otisli u Mo,a na mostu sve momci bili,nije niko bio od 50godina sigurno,90 % oni u onom trenutku kad je sranje bilo su bili sa sjevera,ovi sa istoka i zapada su zaobilazili lagano okolo jer nisu u tom filmu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 17:05Nego sta si nego isprepadan kad mislis da su dva momka i dvije cure sa nasim obiljezjima neka izvidnica.
Ljudi krenuli gledati Sarajevo u Vrapcicima, svratili u Jablanicu na pecenje pa malo na Stari most da se slikaju...
Mislili da ce te lako pa dobili po glavi,jbg na greskama se uci.
Ja zavrsio na ovu temu,svakako je bilo prije 10 godina.
-
- Kontakt:
Necu ni ja vise o tome ali isao sam i idem na gostovanja i sa grupom u koloni a i privatnim autom sa drustvom odvojeno od grupe i znam kako to funkcionise a ti vjerovatno nisi dozivio ovo drugo i ne mozes to shvatiti.
-
- Kontakt:
Interni sukobiTheNorthFace je napisao/la: ↑27 dec 2020, 13:02šta je sad s njima, zna li neko? jedno vrijeme su imali jaka izdanja, znali su na marakani popuniti onaj box. kasnije se stesala brojka baš. općenito, nisam imao prilike upoznati nekog od njih, a zanima me, kakva je kod njih situacija što se tiče razmišljanja? ciljam na pitanje da li kao rezervni klub negdje u sebi drže par/czv, ili fkt samo rad? pritom me znaima i za obično raju koja prati rad, ne samo uf![]()
Now say my name.
"Heisenberg"
You're Goddamn right
"Heisenberg"
You're Goddamn right
Organizaciju postujem, ali i ovo drugo itekako postujem. Ne ides striktno da bi se s nekim tuko niti to treba biti glavni cilj, koji bi uvijek prije svega morao biti podrska svom klubu. Medjutim, samim tim sto na taj nacin ides, nudis se. Lako je biti mangup kad si jak u brojkama, ali treba osjetiti i sta znaci biti u manjini, a da opet cuvas obraz grupe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 17:28Necu ni ja vise o tome ali isao sam i idem na gostovanja i sa grupom u koloni a i privatnim autom sa drustvom odvojeno od grupe i znam kako to funkcionise a ti vjerovatno nisi dozivio ovo drugo i ne mozes to shvatiti.
Inace, 90minut jesi izletio da Grobari nisu imali preletace do slucaja Taton, ali i ne treba svako sve informacije znati i biti totalno upucen u sve da bi vazio za regularnog sagovornika. Tu je stvar u razmisljanju. Ne sumnjam da znas o cemu pricas za period koji potenciras, jer to je vjerovatno vas najbolji period i jako dobra prica. Postavljeni dobri temelji i za vasu grupu i za vas klub. S tim sto mislim da vam grupa kroz godine nije bas najbolje iskoristila taj temelj. Radi se, ali nije to na tom nivou kao prije 10ak godina. Imas dozu drskosti da se ne ustrucavas reci sta imas iako se to i nekim tvojim ne svidja i ne je.bes ti to i sto opusteno gledas na svu pricu, pa moze biti i to da nekad covjek i fula nesto, ali desava se to svakom. Mnogi ti nesto zamjere, ali treba stati iza svog misljenja i postujem sto od tog ne odustajes. Previse ustogljenosti nikad nije bio pravi navijacki djir niti je predstavljanje lazne slike i navlacenje na svoju stranu, a dosta ih zna to raditi da bi kreirali nesto drugaciju sliku od realne. Prava raja ce reci sta misli i kako u stvari jest bez kompleksa.
Neka izvjestaja, slika i cega treba, ali neka i price, nek se nesto desava pa ovako se vise ni na jednom navijackom forumu ne pise, a da nije od neke konkretne grupe. Totalno mrtvilo. Ko bi rekao da ce ss uzeti primat...

Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Kako se brat sredio, drze ga da se ne prostre kao tepih.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Derbi 2005/2006

i jedan bonus
BBB na Grbavici prijateljska 2005 god

i jedan bonus

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Izvjestaj jednog manijaka u vezi belaja
nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Iza sjevera ih provociralo par pjanih likova koji nemaju veze s TM i nastade haos
Zadnja izmjena: Tatamata1946, dana/u 28 dec 2020, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Da samo realno u vezi onoga što sam licno gledao i bio dio prošla su ta vremena davno pa se i fuli dosta stvari, al' u suštini i za ono što me isprave u privatnim porukama nekih 80% je uvijek istina ostalo se zaboravi 'ebiga prošlo mnogo vremena.Steelman je napisao/la: ↑27 dec 2020, 18:36Organizaciju postujem, ali i ovo drugo itekako postujem. Ne ides striktno da bi se s nekim tuko niti to treba biti glavni cilj, koji bi uvijek prije svega morao biti podrska svom klubu. Medjutim, samim tim sto na taj nacin ides, nudis se. Lako je biti mangup kad si jak u brojkama, ali treba osjetiti i sta znaci biti u manjini, a da opet cuvas obraz grupe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 17:28Necu ni ja vise o tome ali isao sam i idem na gostovanja i sa grupom u koloni a i privatnim autom sa drustvom odvojeno od grupe i znam kako to funkcionise a ti vjerovatno nisi dozivio ovo drugo i ne mozes to shvatiti.
Inace, 90minut jesi izletio da Grobari nisu imali preletace do slucaja Taton, ali i ne treba svako sve informacije znati i biti totalno upucen u sve da bi vazio za regularnog sagovornika. Tu je stvar u razmisljanju. Ne sumnjam da znas o cemu pricas za period koji potenciras, jer to je vjerovatno vas najbolji period i jako dobra prica. Postavljeni dobri temelji i za vasu grupu i za vas klub. S tim sto mislim da vam grupa kroz godine nije bas najbolje iskoristila taj temelj. Radi se, ali nije to na tom nivou kao prije 10ak godina. Imas dozu drskosti da se ne ustrucavas reci sta imas iako se to i nekim tvojim ne svidja i ne je.bes ti to i sto opusteno gledas na svu pricu, pa moze biti i to da nekad covjek i fula nesto, ali desava se to svakom. Mnogi ti nesto zamjere, ali treba stati iza svog misljenja i postujem sto od tog ne odustajes. Previse ustogljenosti nikad nije bio pravi navijacki djir niti je predstavljanje lazne slike i navlacenje na svoju stranu, a dosta ih zna to raditi da bi kreirali nesto drugaciju sliku od realne. Prava raja ce reci sta misli i kako u stvari jest bez kompleksa.
Neka izvjestaja, slika i cega treba, ali neka i price, nek se nesto desava pa ovako se vise ni na jednom navijackom forumu ne pise, a da nije od neke konkretne grupe. Totalno mrtvilo. Ko bi rekao da ce ss uzeti primat...![]()
Sto se grobara tice jesam izletio ocigledno cim me ispravljate, a mozda sam se loše izrazio.
Htio sam napisati da im je ostala originalna ekipa i da nije pala u muriju nakon Tatona da se ne bi desilo pola stvari koje su se desile s podjelama.
A možda i griješim i bilo bi sve isto.
Evo možes u privatne poslati isto baš me zanima prije 2010 ko su preletaci bili da su imali baš jaka imena na stranu Delija ili Grobara?
-
- Kontakt:
Do slucaja Taton Grobari su bili broj 1, od preletaca u originalnoj ekipi sa Kimijem, Kicom, Dzonijem je jedino bio Prelic (mislim da je on prvo pratio rad ), ali kasnije je postao bitna uloga na jugu i mislim da je bio jos Vavic, ali nisam siguran, poslije slucaja Taton Dzoni je doveo danasnje janicare kao svoje obezbjedjenje, kasnije sve vise nije vrijedno pomena...pokojni Kico je htio da napravi promjene, ali zna se kako je to zavrsilo...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Upravo to je i meni bilo u glavi jedan ili nijedan dakle i jesam dobro napisao jer znam da tad nije bio nikakva uloga na njihovom jugu da ne pišem nešto oštrije da se kao pitao za nešto jer nije.Fighter1926 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:05Do slucaja Taton Grobari su bili broj 1, od preletaca u originalnoj ekipi sa Kimijem, Kicom, Dzonijem je jedino bio Prelic (mislim da je on prvo pratio rad ), ali kasnije je postao bitna uloga na jugu i mislim da je bio jos Vavic, ali nisam siguran, poslije slucaja Taton Dzoni je doveo danasnje janicare kao svoje obezbjedjenje, kasnije sve vise nije vrijedno pomena...pokojni Kico je htio da napravi promjene, ali zna se kako je to zavrsilo...
Kad smo kod te price znamo svi malog koji je bio na zapadu s HZ pa prešao kod manijaka kad se preselio s koševa.
Naravno ovo ne vrijedi ni spominjati jer je baš dijete u pitanju samo eto reda radi da se zna da je bilo i kod nas, s druge strane prešao je nama isto manijak koji je išao kod njih na utakmice ( onaj što je uletio upravo protiv Borca i bacio baklju ) prešao je kad je baš bio mlad pa se u busu na prvom gostovanju proširilo da je manijak izbacili ga iz busa propitkivali ga na kraju je ostao gdje je ostao i u svom pravu zaslužio respekt na sjeveru.
To je ono što ja znam sigurnoscu da je znala raja.
-
- Kontakt:
Kad to spominjes uvijek se sjetim onog vaseg izvjestaja za 100. derbi, kad onaj cupo sto prodaje spice kaze prije sam navijao za Zelju dok me policija nije prebila, sad navijam za Sarajevo90minut je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:18Upravo to je i meni bilo u glavi jedan ili nijedan dakle i jesam dobro napisao jer znam da tad nije bio nikakva uloga na njihovom jugu da ne pišem nešto oštrije da se kao pitao za nešto jer nije.Fighter1926 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:05Do slucaja Taton Grobari su bili broj 1, od preletaca u originalnoj ekipi sa Kimijem, Kicom, Dzonijem je jedino bio Prelic (mislim da je on prvo pratio rad ), ali kasnije je postao bitna uloga na jugu i mislim da je bio jos Vavic, ali nisam siguran, poslije slucaja Taton Dzoni je doveo danasnje janicare kao svoje obezbjedjenje, kasnije sve vise nije vrijedno pomena...pokojni Kico je htio da napravi promjene, ali zna se kako je to zavrsilo...
Kad smo kod te price znamo svi malog koji je bio na zapadu s HZ pa prešao kod manijaka kad se preselio s koševa.
Naravno ovo ne vrijedi ni spominjati jer je baš dijete u pitanju samo eto reda radi da se zna da je bilo i kod nas, s druge strane prešao je nama isto manijak koji je išao kod njih na utakmice ( onaj što je uletio upravo protiv Borca i bacio baklju ) prešao je kad je baš bio mlad pa se u busu na prvom gostovanju proširilo da je manijak izbacili ga iz busa propitkivali ga na kraju je ostao gdje je ostao i u svom pravu zaslužio respekt na sjeveru.
To je ono što ja znam sigurnoscu da je znala raja.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Samo profitFighter1926 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:24Kad to spominjes uvijek se sjetim onog vaseg izvjestaja za 100. derbi, kad onaj cupo sto prodaje spice kaze prije sam navijao za Zelju dok me policija nije prebila, sad navijam za Sarajevo90minut je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:18Upravo to je i meni bilo u glavi jedan ili nijedan dakle i jesam dobro napisao jer znam da tad nije bio nikakva uloga na njihovom jugu da ne pišem nešto oštrije da se kao pitao za nešto jer nije.Fighter1926 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:05Do slucaja Taton Grobari su bili broj 1, od preletaca u originalnoj ekipi sa Kimijem, Kicom, Dzonijem je jedino bio Prelic (mislim da je on prvo pratio rad ), ali kasnije je postao bitna uloga na jugu i mislim da je bio jos Vavic, ali nisam siguran, poslije slucaja Taton Dzoni je doveo danasnje janicare kao svoje obezbjedjenje, kasnije sve vise nije vrijedno pomena...pokojni Kico je htio da napravi promjene, ali zna se kako je to zavrsilo...
To je ono što ja znam sigurnoscu da je znala raja.![]()

@ 90minut
Fighter ti je odgovorio. Razumijem da neko bude preletac zbog interesa, ali nikad mi nece biti jasno kako to drugi navijaci prihvataju. Ipak su im se ti momci penjali na skelu, a tek poslije toga je počela predstava. Svako tu moze imati misljenje, ali realnost je da je taj Alcatraz koliko god da su bili jaki tad ipak izvor ovog sto im se sad desava. Agentura, preletanje, nenavijacka sredstva, pa onda obezbjedjenje, dodje do Splicana i ubistva. Slucaj Taton je samo to sve pogurao, a najzalosnije je vidjeti kao sto se desilo u slucaju Perovic da te tvoji "saborci" sa tribine idu ubiti. Sve su to njihovi momci u prici tako da ko se lozi na mafijanje na tribini i nije za tribinu. Ili si navijac ili nisi, moraju se znati neke granice.
Mijenjamo misljenje, mijenjamo godinu, mijenjamo olovke, mijenjamo snove, mijenjamo zene, mijenjamo kola, mijenjamo lovu... Ali nikada klub svoj!
Tako bi glasila normalna prica, jer i sa drugovima se moze desiti da se desi neka promjena. Ljudi prave greske ili se dese okolnosti pa se udalje jedni od drugih, zivot je to, ali svoj klub nikad ne mijenjas, jer klub je korijen navijackih vrijednosti.
Fighter ti je odgovorio. Razumijem da neko bude preletac zbog interesa, ali nikad mi nece biti jasno kako to drugi navijaci prihvataju. Ipak su im se ti momci penjali na skelu, a tek poslije toga je počela predstava. Svako tu moze imati misljenje, ali realnost je da je taj Alcatraz koliko god da su bili jaki tad ipak izvor ovog sto im se sad desava. Agentura, preletanje, nenavijacka sredstva, pa onda obezbjedjenje, dodje do Splicana i ubistva. Slucaj Taton je samo to sve pogurao, a najzalosnije je vidjeti kao sto se desilo u slucaju Perovic da te tvoji "saborci" sa tribine idu ubiti. Sve su to njihovi momci u prici tako da ko se lozi na mafijanje na tribini i nije za tribinu. Ili si navijac ili nisi, moraju se znati neke granice.
Mijenjamo misljenje, mijenjamo godinu, mijenjamo olovke, mijenjamo snove, mijenjamo zene, mijenjamo kola, mijenjamo lovu... Ali nikada klub svoj!
Tako bi glasila normalna prica, jer i sa drugovima se moze desiti da se desi neka promjena. Ljudi prave greske ili se dese okolnosti pa se udalje jedni od drugih, zivot je to, ali svoj klub nikad ne mijenjas, jer klub je korijen navijackih vrijednosti.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.