Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Alegri trenutno najpoželjniji trener u Europi 
Ako Alegri ode u Real koliko je realno očekivati da se Conte vrati u Juventus?
Il Club più titolato al mondo!
Navodno ima klauzulu s interom da ne moze trenirati u Italiji 1 sezonu tako da otpada. Vjerovatno je ili Max ili ostanak Pirla.
A i da nema, Agnelli i Conte nisu u dobrim odnosima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Covjek dva puta odbija Real zbog Juventusa. Legenda i Juventino do kosti. Sad bolje da se ne zajebavaju i ispostujte covjeka do kraja
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sretan sam. Hvala Max, koji si kralj i gospodin.
hvala BBogu
prvi sam bio za njegov odlazak iz razloga sto sam bio siguran da je u njemu problem
medjuim jasno je da je uprava sa sportskim direktorom napravila njesra
prvi sam bio za njegov odlazak iz razloga sto sam bio siguran da je u njemu problem
medjuim jasno je da je uprava sa sportskim direktorom napravila njesra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nmg se sjetiti sta sam onomad pisao ali govorio sam za Sarrija da nije gospodin iako je frajer korektan na kraju ispao i nadao sam se Pirlu da nije zatucan sa 4-4-2 i ekspresijom face „nemoj me svega ti“.
IlCapitano je napisao/la: ↑27 maj 2021, 11:53Covjek dva puta odbija Real zbog Juventusa. Legenda i Juventino do kosti. Sad bolje da se ne zajebavaju i ispostujte covjeka do kraja
Max Allegri
Bentornatno Max. Lijepo je ovo sve ispalo za njega. 5 lijepih godina u Juveu, 2 finala LP, želio odvesti klub u jednom smjeru a uprava u drugom, vrijeme pokazalo da su pogriješili, odmorio od fudbala, vraća se sa više ovlasti u klub. Žao mi je Pirla, imao je grešaka al nije sve ni do njega, s Maxom i pametnim transferima je opet Juve glavni kandidat za Scudetto, znao sam da conte ide čim se ukaže prilika. Dolaskom Maxa raste i mogućnost razlaza s Ronaldom, bilo bi pravo vrijeme. Dybala ili novi ugovor ili i on da pakuje kofere. Treba još neko Cherubiniju, spominju se Carnevali i Arrivabene.
- forza_juve
- Kontakt:
Nije mala stvar dva puta odbiti Real.
Jednostavno stvoren je da vodi klub u Italiji a koga će ako neće Juventus ipak je proveo lijepe trenutke u klubu, još više mi se sviđa što će imati više slobode i ovlasti nego prije.
Napokon došlo čelnicima iz guzice u glavu
Forza Juve
Jednostavno stvoren je da vodi klub u Italiji a koga će ako neće Juventus ipak je proveo lijepe trenutke u klubu, još više mi se sviđa što će imati više slobode i ovlasti nego prije.
Napokon došlo čelnicima iz guzice u glavu
Forza Juve
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A Ivica Osim?Mig_Mig je napisao/la: ↑27 maj 2021, 12:00IlCapitano je napisao/la: ↑27 maj 2021, 11:53Covjek dva puta odbija Real zbog Juventusa. Legenda i Juventino do kosti. Sad bolje da se ne zajebavaju i ispostujte covjeka do kraja![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini covjek u historiji Reala koji ih je odbio dva puta
Hajde Max,vracaj oteto.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Allegri je mozda " odbio" real opet, ali znao je on ako ostane bez titule prve god da bi ga odma smjenli. Plus sto je sada dobio jednu jaku funkciju gdje ce se on sada vise pitati u vezi dovodjenje igraca. To nebi nigdje dobio...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.