Ostavio je onaj poraz u finalu kupa mnogo vece posledice nego sto sam sam sebi zelio da priznam.
Sve top ekipe koje zele nesto da osvoje ovaj dio sezone moraju da igraju u top formi dok smo se mi ovaj April totalno raspali i ne pokazujemo znake da skoro mozemo dici formu ponovo.
Glavni osnovni razlog je i Arteta kome ne postoji bilo kakva rotacija u ekipi i ako je ove sezone dobio najsiri roster u Evropi. Igraca cijedi dok god isti ne crkne i od njega ne ostane nista.
Igraci mu se vrate iz povrede i on mu odma da 90 min da igra i ko rezultat ovaj nakon 2 utakmice ponovo aut.
Primjer Saka. Usao je rovit u sezonu ali umijesto da ga osposobi za finis on ga je forsirao na max tako da sada u kljucnom dijelu sezone nama desnu stranu pokriva ograniceni Madueke i klinac od 16 godina. Ista stvar i sa Odegardom. Cim je se vratio Eze mjesec dana nije dobio minute igre dok je ovaj nesrecnik krepavao po 90 min. Timber mu je igrao sve utakmice i ako je od nove godine bilo evidetno da je nacet. Havertz isto nakon duze pauze odmah 2 utakmice po 90 min i setback na jos mjesec dana... Rice evo zavrsava sezonu pod inekcijama i ne bi se iznenadio da sledece sezone ne propusti pola utakmica... itd itd itd...
Imas najsiri moguci roster ikada i ne znas da procijenis kad ti igrac mora odmoriti. Zato sada i placamo ovaj danak zamora pred zavrsne utakmice sezone.
I na kraju ta psiha gdje vise niko ne vjeruje da mozemo bilo sta. Nije kraj jos drzimo sve u nasim rukama ali ako ne skupe muda pocevsi od nedjelje sledi nam samo odbrojavanje do konacnog kraja
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!