U-15 djecaci demoliraju zenske reprezentacije u fudbalu pred svjetsko prvenstvo i onda kukaju da nisu dovoljno placene.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U-15 djecaci demoliraju zenske reprezentacije u fudbalu pred svjetsko prvenstvo i onda kukaju da nisu dovoljno placene.
Onda su vam baš losi ti termini.
Koliko god svi mi ovdje bili pesimisticni, ja i dalje licno tvrdim da se u ovoj ligi svako moze pobijediti. Sto rece covjek sinoc s Benjom i Rahmanom gubili u TZ, a s puno slabijim timovima pobjedjivali.
Bolje da ne pričamo na tu temu, odmah ce raja negativu furati narednih 10 dana
Eto sad nije negativaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2021, 19:57Bolje da ne pričamo na tu temu, odmah ce raja negativu furati narednih 10 dana![]()
Nisam ni ja najpismeniji, al de Allaha ti napisi barem negdje to "h" na kraju rijeci, ko da slusam nekog Sumadinca u kafaniNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:15Fkt su nam juniori dno dna svake godine
Zadnja dobra,a vjerovatno i najbolja generacija u histroiji nasi juniora je 2017/2018
Generacija u kojoj su bili:
Kovacevic,Dizdarevic,Kurdic,Besic,Islamovic,Imamovic,Sabanovic,Djokanovic,Mustafic,Salcin,Dervisagic,Resic,N.Hadzic,Mujakic isto malo kao i Pidro
Zlatna generacija koja se bez muke prosetala ligom i pobjegla 2.mjestu 14 bodova
Neko ne moze da shvati da ne mozes forsirati mlade igrace ako u njima nema kvalitet.
2017/2018 zadnja i jedina generacija iz koje mozes izdvojiti 6+ kvalitetni igraca koji bez probleme i sad mogu igrati kod nas u prvi 11
A sto se tice ovoga za Tuzlu i ja sad kontam
2019 kad smo uzeli duplu
Sa bas jakim timom izgubimo u Tuzli protiv Slobode 2:1
Sjecam se tog dana
Bjezali smo Zrinjskom 5 bodova,mi izgubili a Zrinjski treba da igra sa Sirokim
Bas puno sam se zivcirao poslije te nase utakmice,kontao sam da ce nam Zrinjski prici na -2 ali srecom pobjedio Siroki 1:0 golom u zadnjoj minuti![]()
Isto tako 2019/2020
Prejak tim
Trebala nam pobjeda u Tuzli mi 1:1 odigramo
A npr.2017/2018 sa znatno slabijim timom dobili smo ih 1:3 a sezonu prije toga 0:2
Tako da,moze bit svasta![]()
Ima li sta novo oko stranaca?
Ali je na preporuku Huremke dosla u klub, prvo na poziciju sekretarice i onda se laktala dalje do ovoga sto jeste.feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:34Samira Hurem je u zenskom fudbalu ono sto ni Vico ne moze postici u muskom, a vi Sabru vezujete za njih. Ona je ipak samo nas ujebala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.