Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
eto i mladi izjednacili 1:1
Cuj 2:1 za Portugal! Svako ko pomisli na takav scenario ne treba da navija za BiH.Knele je napisao/la:Eh, dragi/e forumaši/ce odoh ja put Tuzle, valja se sat vremena voziti, a tamo ne mogu ni zamisliti šta me čeka. PAKAO! Baš kao što i Portugalce čeka, ali sam, nažalost, još uvijek pesimista.
Moja prognoza (molim te Bože da sam pogriješio): BiH - Portugal 1:2
Neka nam Allah dragi podari prolaz, a to znači bolje dane za ovu zemlju, bolje ljude, bolji pogled svijeta na nas, ma sve ono najbolje.
Sretno ZMAJEVI, cijela BOSNA I HERCEGOVINA je uz vas, i dio hercegovine i rs. Ali, zato će sve nadoknadit zapadne komšije, kao i pola svijeta.
U Teheranu na trgu oko 60 000 ljudi za obilježjima BiH večeras
U pravom Teheranu ima na ulicama BH zastava, i bice nas veceras mali milion koji cemo se radovati prolazu BH fudbalera u JAR-u.
Bice 3:1 za BiH nakon produzetaka.
Haurdić pogodio, odličan gol. Bilbija imao dobru priliku za 2:1.thwkiel je napisao/la:eto i mladi izjednacili 1:1
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
ozbiljno'???U pravom Teheranu ima na ulicama BH zastava, i bice nas veceras mali milion koji cemo se radovati prolazu BH fudbalera u JAR-u.
Grad Zmaja od Bosne ili ti Gradačac.vOluMme je napisao/la:odakle si ti ???Knele je napisao/la:Eh, dragi/e forumaši/ce odoh ja put Tuzle, valja se sat vremena voziti, a tamo ne mogu ni zamisliti šta me čeka. PAKAO! Baš kao što i Portugalce čeka, ali sam, nažalost, još uvijek pesimista.
Neka nam Allah dragi podari prolaz, a to znači bolje dane za ovu zemlju, bolje ljude, bolji pogled svijeta na nas, ma sve ono najbolje.
Sretno ZMAJEVI, cijela BOSNA I HERCEGOVINA je uz vas, i dio hercegovine i rs. Ali, zato će sve nadoknadit zapadne komšije, kao i pola svijeta.

Legendarna slika!

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
cijeli Jordan navijao za BiH
bosnia_rules je napisao/la:ozbiljno'???U pravom Teheranu ima na ulicama BH zastava, i bice nas veceras mali milion koji cemo se radovati prolazu BH fudbalera u JAR-u.
Imaš ulicu "Bosna i Hercegovina" u Teheranu, nekad u toj ulici je bila, ne znam jeli sad, i ambasada Jugoslavije/SCG.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
U jedinim svedskim novinama danas: "Portugal ce se preplasit atmosfere u Zenici kaze selektor BiH Dnezvni Avaz
"

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:bosnia_rules je napisao/la:ozbiljno'???U pravom Teheranu ima na ulicama BH zastava, i bice nas veceras mali milion koji cemo se radovati prolazu BH fudbalera u JAR-u.
Imaš ulicu "Bosna i Hercegovina" u Teheranu, nekad u toj ulici je bila, ne znam jeli sad, i ambasada Jugoslavije/SCG.
iranci su legende
ali jeli tacno da danas navijaju za nas,imaju li nase zastave po teheranu?

aj navrati do Lukavca...utakmica se gleda u Sportskoj Dvorani...5000 će ih bit...jooooj **** ti ovu sloveniju...Knele je napisao/la:Grad Zmaja od Bosne ili ti Gradačac.vOluMme je napisao/la:odakle si ti ???Knele je napisao/la:Eh, dragi/e forumaši/ce odoh ja put Tuzle, valja se sat vremena voziti, a tamo ne mogu ni zamisliti šta me čeka. PAKAO! Baš kao što i Portugalce čeka, ali sam, nažalost, još uvijek pesimista.
Legendarna slika!![]()
Nemam ti pojma, ja sam iz drugog teherana. Kolega cole vjerujem ima više detalja iz Azije.ali jeli tacno da danas navijaju za nas,imaju li nase zastave po teheranu?

Boze budi drug veceras!
-
- Kontakt:
ajd cut cemo vise od cole ondaVanBasten je napisao/la:Nemam ti pojma, ja sam iz drugog teherana. Kolega cole vjerujem ima više detalja iz Azije.ali jeli tacno da danas navijaju za nas,imaju li nase zastave po teheranu?

bosna danas ima jaaku podrsku...Bosna,Turska,Iran,,veci dio Hrvatske,,sve arapske zemlje

Sreco ,,, budi se! 

Zeničani "ćirinom" sirenom budili Portugalce, par sati prije utakmice grad vrije
STARO i mlado, navijači Bosne i Hercegovina od Švedske i Australije do Zvornika i Maglaja sjatili su se danas u grad, koji će zahvaljujući Ćirinim zmajevima postati znamenit i po nečem drugom osim po zloglasnom KP domu.
Ljubazni Zeničani, koji su objeručke prihvatili brojne goste i novinare iz "trećih zemalja", na svakom koraku časte i zahvaljuju se svima koji su iz daleka potegli do grada koji je danas, ne samo zemljopisno, srce Bosne.
Video koji pripremamo i koji ćete uskoro moći pogledati donijeti će vam atmosferu sa zeničkih ulica, sokaka i čaršija. Zasada nudimo mali uvid u ono što čeka Portugalce večeras i što su već iskusili.
Portugalce cijelu noć izluđivali vatrometom, dugim farovima i sirenom lokomotive
Poduzetni Bosanci dali su novo značenje terminu paklena atmosfera. Bogatim i uglednim gostima, koji su odsjeli u novom i luksuznom hotelu Bosna priuštili su besanu noć. I to kako: Simultanim akcijama na nekoliko različitih lokacija tjerali su Deca, Simaa i društvo da zabijaju glavu pod jastuk i turaju čepiće u uši.
Sve je počelo paljenjem vatrometa tik iznad glava igrača Portugala, a nastavilo se specifičnom metodom "mučenja". Navijači BiH su se poredali autima na brdu nasuprot hotela Bosna i svako malo u smjeru soba portugalskih reprezentativaca palili duga svjetla. Onima koji su prespavali torturu vatrometa i dugih farova priređeno je buđenje uz reski zvuk sirene stare lokomotive stacionirane na zeničkom željezničkom kolodvoru.
Kada znate sve ovo postaje jasno zašto i portugalske kolege danas ne mogu doći k sebi zbog atmosfere u koju su "upali".
"Tito, Alah, Ćiro i Džeko"
Svi naši sugovornici, a gotovo da nema čovjeka koji je odbio stati pred Indexovu kameru, nemaju dvojbe tko su dva najzaslužnija čovjeka za bosanski narodni i nogometni preporod.
Iz auta koji u velikom plavo-žutom karuselu kruže Zenicom trešte Ćirini piskutavi uzvici. Dok izbornikovo "**** me se koga ćemo izvući u baražu, neka dođe tko hoće" nadglasava pozive mujezina s minareta svi, baš svi, ljudi s kojima smo pričali slave Ćiru, za kojeg govore "Veći je od Tita", "Ćiro je Alah". Nekolicina vlasnika i vlasnica zlatarskih radnji, s kojima smo pričali, ozbiljno razmišljaju da svoje radnje preimenuju u Bosanski dijamant.
Pravo se ludilo tek očekuje
Dok se večer spušta na Zenicu, a početak utakmice sve više bliži, u čaršiji je sve više navijača okićenih dresovima i zastavama reprezentacije, dok se na baš svakom uličnom raskrižju šal BiH može kupiti u protuvrijednosti od 35, a zastavica za sedam kuna.
Velika je šteta da Bilino polje prima tek 15 tisuća gledatelja, jer večeras bi se tamo natiskalo i 60-70 000. Za mnogobrojne koji neće naći svoje mjesto na stadionu uz rijeku Bosnu osiguran je prijenos na sportskom terenu Kamberović polje, gdje se očekuje oko 20 000 gledatelja.
STARO i mlado, navijači Bosne i Hercegovina od Švedske i Australije do Zvornika i Maglaja sjatili su se danas u grad, koji će zahvaljujući Ćirinim zmajevima postati znamenit i po nečem drugom osim po zloglasnom KP domu.
Ljubazni Zeničani, koji su objeručke prihvatili brojne goste i novinare iz "trećih zemalja", na svakom koraku časte i zahvaljuju se svima koji su iz daleka potegli do grada koji je danas, ne samo zemljopisno, srce Bosne.
Video koji pripremamo i koji ćete uskoro moći pogledati donijeti će vam atmosferu sa zeničkih ulica, sokaka i čaršija. Zasada nudimo mali uvid u ono što čeka Portugalce večeras i što su već iskusili.
Portugalce cijelu noć izluđivali vatrometom, dugim farovima i sirenom lokomotive
Poduzetni Bosanci dali su novo značenje terminu paklena atmosfera. Bogatim i uglednim gostima, koji su odsjeli u novom i luksuznom hotelu Bosna priuštili su besanu noć. I to kako: Simultanim akcijama na nekoliko različitih lokacija tjerali su Deca, Simaa i društvo da zabijaju glavu pod jastuk i turaju čepiće u uši.
Sve je počelo paljenjem vatrometa tik iznad glava igrača Portugala, a nastavilo se specifičnom metodom "mučenja". Navijači BiH su se poredali autima na brdu nasuprot hotela Bosna i svako malo u smjeru soba portugalskih reprezentativaca palili duga svjetla. Onima koji su prespavali torturu vatrometa i dugih farova priređeno je buđenje uz reski zvuk sirene stare lokomotive stacionirane na zeničkom željezničkom kolodvoru.
Kada znate sve ovo postaje jasno zašto i portugalske kolege danas ne mogu doći k sebi zbog atmosfere u koju su "upali".
"Tito, Alah, Ćiro i Džeko"
Svi naši sugovornici, a gotovo da nema čovjeka koji je odbio stati pred Indexovu kameru, nemaju dvojbe tko su dva najzaslužnija čovjeka za bosanski narodni i nogometni preporod.
Iz auta koji u velikom plavo-žutom karuselu kruže Zenicom trešte Ćirini piskutavi uzvici. Dok izbornikovo "**** me se koga ćemo izvući u baražu, neka dođe tko hoće" nadglasava pozive mujezina s minareta svi, baš svi, ljudi s kojima smo pričali slave Ćiru, za kojeg govore "Veći je od Tita", "Ćiro je Alah". Nekolicina vlasnika i vlasnica zlatarskih radnji, s kojima smo pričali, ozbiljno razmišljaju da svoje radnje preimenuju u Bosanski dijamant.
Pravo se ludilo tek očekuje
Dok se večer spušta na Zenicu, a početak utakmice sve više bliži, u čaršiji je sve više navijača okićenih dresovima i zastavama reprezentacije, dok se na baš svakom uličnom raskrižju šal BiH može kupiti u protuvrijednosti od 35, a zastavica za sedam kuna.
Velika je šteta da Bilino polje prima tek 15 tisuća gledatelja, jer večeras bi se tamo natiskalo i 60-70 000. Za mnogobrojne koji neće naći svoje mjesto na stadionu uz rijeku Bosnu osiguran je prijenos na sportskom terenu Kamberović polje, gdje se očekuje oko 20 000 gledatelja.
Zadnje dvije historijske tekme sam u malo brojnijem društvu gledao i oba puta nismo imali sreća.Sada ostajem kući pa šta nam Bog da.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova,ti ćeš biti prkosna,slobodna i ponosna !
Samo naprijed ljiljani !
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova,ti ćeš biti prkosna,slobodna i ponosna !
Samo naprijed ljiljani !
Lijevo !
Cuj "Ćiro je Alah", pa kako molim vas da onda imamo srece kad ovake nebuloze ljudi pricaju? 

Madafaka je napisao/la:Cuj "Ćiro je Alah", pa kako molim vas da onda imamo srece kad ovake nebuloze ljudi pricaju?
Ej, al oni su vjernici u srcu

a protiv koga igramo ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Protiv Španijenick je napisao/la:a protiv koga igramo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.