ja bi možda i trebao igrati, jer obicno padam na njima kada se kladim i to bude jedini par. sjecam se ove sezone protiv kopenhagena za pare, ne sjecam se koliko, a kuci protiv galate za oko 90. al slaba ponuda danas i ako stavim past cu sigurno na necemu drugom, a onda nema smisla kada bi taj par nedo bog pogodioDenno je napisao/la:Ja ne bi mogao odigrati na Juve u ovom trenutku nema sanse,vcrs ako izgubimo ni milioni dobitka me ne bi utjesili.A veceras ocekujem bod.Dovoljno za nastavak borbe,ionako su na proljeće donji.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
nema potpisa
-
Evil Genius II
ne znam, ne vidim ovu utakmicu kao 'must win' niti bi me nesto pretjerano puno pogodio eventualni poraz. mi imamo svoj cilj i lagano idemo ka njemu, a to je plasman u LP. ova ekipa nije gradjena za titulu niti vjerujem da je moze osvojiti sa trenutnim rosterom tako da trebamo biti realni i svjesni svojih mogucnosti tj jacine ove ekipe u odnosu na rivala koji vec dvije/tri godine sklapa ovaj tim koji ima. naravno, pobjeda bi bila ogroman uspjeh ali i iznenadjenje ako cemo bit' posteni.
admire, ako je tako onda obavezno odigraj juve.
admire, ako je tako onda obavezno odigraj juve.
Meni bi remi bio ok jer nam dolaze na proljeće,a da spustimo gaće lopovima ne bi trebali.Ova ekipa nije loša,a oni nisu ništa posebno,prosjek tim koji je malo iznad nas samo zbog sudija.Juuuveee Merdaaaaaaaa.
embrace the chaos
-
Evil Genius II
neZeman je napisao/la:Igra li Balzak?
maicon - benatia - castan - dodo
E onda nemamo nikakve šanseEvil Genius II je napisao/la:neZeman je napisao/la:Igra li Balzak?![]()
maicon - benatia - castan - dodo
Bar da Grk zaigra umjesto Doda, je li bar on dostupan za ovu utakmicu?
NAPRIJED NARODE!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi (open image in new tab)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Napokon dodje i taj dan kad ce biti odigrana ova velika utakmica,ja bi veceras bio prezadovoljan bodom jer bi ostali jedina neporazena ekipa u ligi a jos bi bili u borbi za to skudeto i ako je primarni cilj da se izbori liga sampiona.
Sta na kraju bi sa Pastoreom,sve lafo bilo gotovo i na kraju nista hahaha.
Sta na kraju bi sa Pastoreom,sve lafo bilo gotovo i na kraju nista hahaha.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
jeste ali mislim da nema sanse da ga garcia stavi na lijevog beka. dodo je trenutno prva opcija i htjeli ne htjeli valja nam se na to naviknuti. ko zna, mozda veceras izdominira (dabogda)Zeman je napisao/la: Bar da Grk zaigra umjesto Doda, je li bar on dostupan za ovu utakmicu?
ma dodo samo nek se skoncentriše na odbranu, a nek ne prelazi centarEvil Genius II je napisao/la:jeste ali mislim da nema sanse da ga garcia stavi na lijevog beka. dodo je trenutno prva opcija i htjeli ne htjeli valja nam se na to naviknuti. ko zna, mozda veceras izdominira (dabogda)Zeman je napisao/la: Bar da Grk zaigra umjesto Doda, je li bar on dostupan za ovu utakmicu?
nema potpisa
Bolje da bez Dodoa da igramo nego s njim.Usrat će nešto garant.Mada ja nešto nevjerujem u ove formacije,imam osjećaj da Rudi iznenađenje sprema.
embrace the chaos
-
Evil Genius II
iznenadjenje moze biti samo u napadu ako mene pitas. a dobar je dodo, popravio se mali u zadnjih par utakmica. vise nije uzasan, sad je 'nako . . . 
Večeras je bitno da se ne izgubi iz milion razloga, a jedan od najvažnijih je to što će nam večerašnja utak. vjerovatno odrediti i januarski mercato.
X bi bio pristojan i zajedne i za druge, mislim da bi s tim razultatom bili zadovoljni i anamoni, a i mi.
Dodo' jeste bolji u zadnjih par utak. nego inače, ali je pravio direktne kikseve za primljeni gol protiv Viola i u Milanu. Ja taman kad sam ga htio pohvaliti u tim utak. zbog nekoliko odličnih oduzimanja lopte u odbrani, on je uspio sve to zahebati sa svojom dekoncentracijom. Stvarno se pribojavam kako će večeras funkcionisati naša lijeva strana dodo-totti. Imaće Castan pune ruke posla
, a i Kevin će morati dosta pomagati toj lijevoj strani.
X bi bio pristojan i zajedne i za druge, mislim da bi s tim razultatom bili zadovoljni i anamoni, a i mi.
Dodo' jeste bolji u zadnjih par utak. nego inače, ali je pravio direktne kikseve za primljeni gol protiv Viola i u Milanu. Ja taman kad sam ga htio pohvaliti u tim utak. zbog nekoliko odličnih oduzimanja lopte u odbrani, on je uspio sve to zahebati sa svojom dekoncentracijom. Stvarno se pribojavam kako će večeras funkcionisati naša lijeva strana dodo-totti. Imaće Castan pune ruke posla
- Romanista10
- Kontakt:
Dali je Pjanke stvarno produzio do 2019. Ili su to samo medijska nagadjanja ??
Nije još, ali hoće. 
Dze su nasi navijaci ovdje ? :p
Bila bi nepravda da Juventus osvoji titulu! Roma igra viktorije u Torinu......
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontreJoeCelt je napisao/la:Bila bi nepravda da Juventus osvoji titulu! Roma igra viktorije u Torinu......
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pametni ste bili i protiv Galate!Yucca je napisao/la:Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontreJoeCelt je napisao/la:Bila bi nepravda da Juventus osvoji titulu! Roma igra viktorije u Torinu......![]()
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
JoeCelt je napisao/la:Pametni ste bili i protiv Galate!Yucca je napisao/la:Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontreJoeCelt je napisao/la:Bila bi nepravda da Juventus osvoji titulu! Roma igra viktorije u Torinu......![]()
Roma je za klasu bolji tim u ovom trenutku .....
Drzi se ti NFL ostavi fudbal
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino roma igra al bez prilike za sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.