Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
so loooooooooooooooong, suckers !!!
ovaj liverpool pojma nema. gerrard im je bog.
so loooooooooooooooong, suckers !!!
ovaj liverpool pojma nema. gerrard im je bog.
- rob do bagro
- Kontakt:
da da kolega...brzopotezno izjednacenjeomerbavarac je napisao/la:Babel je igracina. A sta 1:1. Pa kad prije u pm.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ma kad ne ide ne ide, Europian dreams good bye
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Babelu svaka cast nista sa benitezom vise nismo u stanju igrali ni u ligi prvaka.........Teska su vrmena pred liverpulom
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma odbrana **** .. Samo Agger trci i igra .. Ako Masch pomogne dobro je ako ne , gol ! Carragher nista ne moze , Kyrgiakosa da ne spominjem / Babelu svaka cast za gol 

Aj bar trofej u ELMa kad ne ide ne ide, Europian dreams good bye

Od sad cemo se druziti Cetvrtkom s kolegom Hadzicem i Vugdalicem, koji ce prenositi utakmice Liverpoola. Termin je u 19.00 i 21.05 h.
Hebo ti tu ekipu kad u njoj glavnu ulogu igra Kyrgiakos, igrac za kojeg je Frankfurt (koji se posljednjih godina bori za opstanak u Bundesligi) procjenijo da vise nije koristan i poslali ga u Grcku.
Liverpoola mi je samo zao iz razloga zato sto su i prije ovih mafijasa koji su poceli prati svoj novac u Engleskoj bili veliki klub, a ne kao Chelsea i Man. City koji su prije bili prosjecni Engleski klubovi danas tipa Aston Villa i Everton, koji jednu-dvije sezone napreve neki krupan korak ka vrhu tabele.
Hebo ti tu ekipu kad u njoj glavnu ulogu igra Kyrgiakos, igrac za kojeg je Frankfurt (koji se posljednjih godina bori za opstanak u Bundesligi) procjenijo da vise nije koristan i poslali ga u Grcku.
Liverpoola mi je samo zao iz razloga zato sto su i prije ovih mafijasa koji su poceli prati svoj novac u Engleskoj bili veliki klub, a ne kao Chelsea i Man. City koji su prije bili prosjecni Engleski klubovi danas tipa Aston Villa i Everton, koji jednu-dvije sezone napreve neki krupan korak ka vrhu tabele.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kirgijakos opet grijesi nenormalno primili smo gol zbog njegove greske a imao je i prije toga gresku gdje nas je rejna spasio ...definitivno lik nije za FCL kao ni Voronjin to se veceras vidjelo
Svka cast Babelu na fantasticnom pogodku svaka cast Torresu na igri i borbenosti iako igra pod injekcijama dokazao je da je No 1 sto se napadaca tice u Evropi a mozda i sire...
Nadam se samo da se Babel vraca u formu jer sad nam je neophodan sa svojim golovima i dobrim igrama ...
Razocaran rezultatom DA razocaran igrom NE osim sto sam razocaran (mada nista novo )igrom pojedinaca Kirgijakos,Voronjin,Lucas...
Svka cast Babelu na fantasticnom pogodku svaka cast Torresu na igri i borbenosti iako igra pod injekcijama dokazao je da je No 1 sto se napadaca tice u Evropi a mozda i sire...
Nadam se samo da se Babel vraca u formu jer sad nam je neophodan sa svojim golovima i dobrim igrama ...
Razocaran rezultatom DA razocaran igrom NE osim sto sam razocaran (mada nista novo )igrom pojedinaca Kirgijakos,Voronjin,Lucas...
RAFA **** TE VORONIN!!!!!!!! BABEL JE POKAZAO KAKAV JE IGRAC SAMO MU TREBA MINTAZA !!!! I POVJERENJE !!!!!!!
You are someone else I am still right here
kak bas nas taj kujac da ujede uvjek mi primamo golove u zadnjim minutama

- Omerbavarac
- Kontakt:
Dok god postoji sansa treba se nadati. Niste izgubili sve sanse. ABD zajedno sa Bayernom da ispisete jednu historiju, a to je povratak iz ponora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E kad neide onda FKT neide hebem ti rafine taktike....
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Brate Bayern je navikao igrati u Kup Uefa , pa nekada ni tamo .. A Liverpool je uvijek bio medju 4 najveca tima ! Zato ovo boli , ali se nadam da Lyon nece otici u Francusku da se brani vec da nastavi da pobjedjuje na gostovanjima ... Ono sto me raduje je da Torres ocito nece morati na operaciju , ali brine me Gerrard koji ce za 2 sedmice biti na travnjaku .. Aqua se ocekuje protiv Birminghama ..
Voroninu ne treba davati sansu da igra , mozda se HSV predomisli
Napoli na pragu potpisivanja 5 god . ugovora sa Dossenom 
Voroninu ne treba davati sansu da igra , mozda se HSV predomisli

- reds_forever
- Kontakt:
razocarana sam...dabogda se babelu noge pozlatile a kyrgiakosu iste otpale...i prije ove greske napravio je jednu koja nas je mogla puno kostati...od voronina i nisam ocekivala nista drugo...svijet bi propao kad bi on gola pogodio 

Lakse bi mi palo da igramo samo EPL,da ispadnemo iz LP nego da idemo u euroligu....OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate Bayern je navikao igrati u Kup Uefa , pa nekada ni tamo .. A Liverpool je uvijek bio medju 4 najveca tima ! Zato ovo boli , ali se nadam da Lyon nece otici u Francusku da se brani vec da nastavi da pobjedjuje na gostovanjima ... Ono sto me raduje je da Torres ocito nece morati na operaciju , ali brine me Gerrard koji ce za 2 sedmice biti na travnjaku .. Aqua se ocekuje protiv Birminghama ..
Voroninu ne treba davati sansu da igra , mozda se HSV predomisliNapoli na pragu potpisivanja 5 god . ugovora sa Dossenom
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne seri. A eto vi niste navikli. Pa sjeti se da ste igrali Kup Uefa ne tako davno, kad ste ga osvojili. Alaves je bio protivnik.OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate Bayern je navikao igrati u Kup Uefa , pa nekada ni tamo .. A Liverpool je uvijek bio medju 4 najveca tima ! Zato ovo boli , ali se nadam da Lyon nece otici u Francusku da se brani vec da nastavi da pobjedjuje na gostovanjima ... Ono sto me raduje je da Torres ocito nece morati na operaciju , ali brine me Gerrard koji ce za 2 sedmice biti na travnjaku .. Aqua se ocekuje protiv Birminghama ..
Voroninu ne treba davati sansu da igra , mozda se HSV predomisliNapoli na pragu potpisivanja 5 god . ugovora sa Dossenom

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vidi se da je tebi udario ovaj remi u glavu. Saznali smo da se Fiorentina nalazi u Francuskoj. A sto se tice Voronina, nema sanse da on dodje u HSV, posto se politika kluba svodi na dvodjenje mladih igraca koji ce u HSV-u postati veliki igraci, i mislim da tu prije svega gledamo igrace tipa Zec i ostali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate Bayern je navikao igrati u Kup Uefa , pa nekada ni tamo .. A Liverpool je uvijek bio medju 4 najveca tima ! Zato ovo boli , ali se nadam da Lyon nece otici u Francusku da se brani vec da nastavi da pobjedjuje na gostovanjima ... Ono sto me raduje je da Torres ocito nece morati na operaciju , ali brine me Gerrard koji ce za 2 sedmice biti na travnjaku .. Aqua se ocekuje protiv Birminghama ..
"My Favorite Ring is Always the Next One"
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Boze oduzmi voronjinu noge...............................................

Boze oduzmi voronjinu noge...............................................

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je reci 

ja sam se vec ranije oprostio sa ligom prvaka za ovu sezonu jer kako ocekivati pobjedu protiv lyona sa voroninom i onim grkom u ekipi, za nih je i lukas majstor, iako smo stvarali prilike ali kad nece nece, i pored toliko problema sa ekipom mi nemamo ni srece, ponovo primamo gol u 90 minuti iz nicega, i gubimo 4 boda u zadnjoj minuti, ali to je fudbal
znaci od sad liverpool gledamo na OBN
IN RAFA WE TRUST
YNWA
znaci od sad liverpool gledamo na OBN
IN RAFA WE TRUST
YNWA
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
ne ubijaj nam naduamerosm je napisao/la:Vidi se da je tebi udario ovaj remi u glavu. Saznali smo da se Fiorentina nalazi u Francuskoj. A sto se tice Voronina, nema sanse da on dodje u HSV, posto se politika kluba svodi na dvodjenje mladih igraca koji ce u HSV-u postati veliki igraci, i mislim da tu prije svega gledamo igrace tipa Zec i ostali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate Bayern je navikao igrati u Kup Uefa , pa nekada ni tamo .. A Liverpool je uvijek bio medju 4 najveca tima ! Zato ovo boli , ali se nadam da Lyon nece otici u Francusku da se brani vec da nastavi da pobjedjuje na gostovanjima ... Ono sto me raduje je da Torres ocito nece morati na operaciju , ali brine me Gerrard koji ce za 2 sedmice biti na travnjaku .. Aqua se ocekuje protiv Birminghama ..

Sarajevo i Liverpool
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
UH OD KAD SE JA NISAM JAVIO , DADE MI OVA POGAN OD BRATA DA NAPISEM NESTO ... NE DA MI DA PISEM DA NE BI BLATIO BENITEZA ! A ZAR NIJE OBLACEN I PREVISE .. 1 POBJEDA PROTIV MANCHESTERA, NERIJESENO PROTIV LYONA I 4 PORAZA , TJ OD 6 UTAKMICA 4 BODA
BOLJE I DA KLINSMAN DODJE BAR CE SHVATITI DA BABEL TREBA IGRATI U PRVIH 11 ! ZNACI REINA , GLEN , CARRA , SKRTEL , AGGER , FABIO , AQUA , MASCHERANO , GERRARD , KUYT , BABEL , TORRES , NGOG OSTAJU U TIMU , OSTALI KOMOTNO MOGU NAPUSTITI , ZAJEDNO SA VLASNICIMA I SA RUMENIM //
JEDNOG IGRACA OD NEMETHA DAJE NA POSUDBU , A VORONIM MU IGRA U PRVOJ POSTAVI .. GLEDAO SAM SVAKU PRIPREMNU UTAKMICU I VIDIO DA JE NEMETH BAR 5 PUTA BOLJI OD VORONINA ... PRODATI GA HERTI , ZA 1 MILION 1 ALI NE MOZE OSTATI VISE ... LUCASA DATI NEGDJE NA POSUDBU ILI UZETI NESTO LOVE ZA NJEGA . DOSENA TAKODJER PAPA , RIERA I BENAYOUN ISTO ...
JOVO NANOVO SVE !
NE MOGU JA DA SE SVADJAM SA OVIM SVOJIM BRATOM KOJI GA BRANI , JER STVARNO NE VIDIM ZASTO TO RADI ? COVJEK KOJI JE OSVOJIO LIGU PRVAKA I TO JE TO ! NISTA ZNACAJNO NIJE URADIO .. JEDINO STO JE ISKORISTIO NEKE VEZE I DOVEO TORRESA ...
NE MOGU DA SE POMIRIM SA TIM DA CEMO IGRATI U EURO LIGI SA NEKIM TIMOVIMA ZA KOJE PRVI PUT CUJEM ( I OD SERIFA CEMO ISPASTI AKO NAM DODJE )
BENAYOUN IGRACINA , WAO ! DRIBLA DRIBLA DRIBLA , PUFF PADE .. USTANE OPET ISTO NIKAKVE KORISTI OD NJEGA .. AKO SE ODBIJE DO NJEGA LOPTA I ZABIJE ... BABEL JE TAJ IGRAC KOJI TREBA IMATI MJESTO U PRVIH 11 ... TORRES SA 50 % SNAGE BOLJE ODIGRA OD OVIH 100% SPREMNIH ...
MOGAO JE I BABELA STAVITI DESNO A KUYTA UMJESTO VORONINA IZA TORRESA , ALI ON HOCE DA MU PLAVUSICA IGRA , NE MOZE DATI GOL SA 2 METRA ...
HOCE LI TAJ AQUILANI VISE ZAIGRATI ?? CIM JE TO ITALIJAN NE MOZE ON , JEDNOM POVRIJEDJEN OSAKACEN ZAUVIJEK !

BOLJE I DA KLINSMAN DODJE BAR CE SHVATITI DA BABEL TREBA IGRATI U PRVIH 11 ! ZNACI REINA , GLEN , CARRA , SKRTEL , AGGER , FABIO , AQUA , MASCHERANO , GERRARD , KUYT , BABEL , TORRES , NGOG OSTAJU U TIMU , OSTALI KOMOTNO MOGU NAPUSTITI , ZAJEDNO SA VLASNICIMA I SA RUMENIM //
JEDNOG IGRACA OD NEMETHA DAJE NA POSUDBU , A VORONIM MU IGRA U PRVOJ POSTAVI .. GLEDAO SAM SVAKU PRIPREMNU UTAKMICU I VIDIO DA JE NEMETH BAR 5 PUTA BOLJI OD VORONINA ... PRODATI GA HERTI , ZA 1 MILION 1 ALI NE MOZE OSTATI VISE ... LUCASA DATI NEGDJE NA POSUDBU ILI UZETI NESTO LOVE ZA NJEGA . DOSENA TAKODJER PAPA , RIERA I BENAYOUN ISTO ...
JOVO NANOVO SVE !
NE MOGU JA DA SE SVADJAM SA OVIM SVOJIM BRATOM KOJI GA BRANI , JER STVARNO NE VIDIM ZASTO TO RADI ? COVJEK KOJI JE OSVOJIO LIGU PRVAKA I TO JE TO ! NISTA ZNACAJNO NIJE URADIO .. JEDINO STO JE ISKORISTIO NEKE VEZE I DOVEO TORRESA ...
NE MOGU DA SE POMIRIM SA TIM DA CEMO IGRATI U EURO LIGI SA NEKIM TIMOVIMA ZA KOJE PRVI PUT CUJEM ( I OD SERIFA CEMO ISPASTI AKO NAM DODJE )
BENAYOUN IGRACINA , WAO ! DRIBLA DRIBLA DRIBLA , PUFF PADE .. USTANE OPET ISTO NIKAKVE KORISTI OD NJEGA .. AKO SE ODBIJE DO NJEGA LOPTA I ZABIJE ... BABEL JE TAJ IGRAC KOJI TREBA IMATI MJESTO U PRVIH 11 ... TORRES SA 50 % SNAGE BOLJE ODIGRA OD OVIH 100% SPREMNIH ...
MOGAO JE I BABELA STAVITI DESNO A KUYTA UMJESTO VORONINA IZA TORRESA , ALI ON HOCE DA MU PLAVUSICA IGRA , NE MOZE DATI GOL SA 2 METRA ...
HOCE LI TAJ AQUILANI VISE ZAIGRATI ?? CIM JE TO ITALIJAN NE MOZE ON , JEDNOM POVRIJEDJEN OSAKACEN ZAUVIJEK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.