Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Sta ovo na Grbavici opet trenirate?!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zašto opet, nikada to nije ni prekidano. Osim kada se ide na neke pripreme ili kada se trenira negdje na prirodnoj travi. Otoka, Ilidža itd.bhsport je napisao/la:Sta ovo na Grbavici opet trenirate?!
Nisam to znao, pa sta je sa Otokom ima li se u planu tamo nesto praviti?open je napisao/la:Zašto opet, nikada to nije ni prekidano. Osim kada se ide na neke pripreme ili kada se trenira negdje na prirodnoj travi. Otoka, Ilidža itd.bhsport je napisao/la:Sta ovo na Grbavici opet trenirate?!
Jel placate te treninge nama?
bhsport je napisao/la:Nisam to znao, pa sta je sa Otokom ima li se u planu tamo nesto praviti?open je napisao/la:Zašto opet, nikada to nije ni prekidano. Osim kada se ide na neke pripreme ili kada se trenira negdje na prirodnoj travi. Otoka, Ilidža itd.bhsport je napisao/la:Sta ovo na Grbavici opet trenirate?!
Jel placate te treninge nama?
Pa druže moj kako da se plaća Želji kada je taj teren vlasništvo Novog Sarajeva. Naravno, Željo upravlja terenom, ali Novo Sarajevo je još nekim ekipama dalo termine. Željo ima tamo sve za omladinski pogon, a jedan termin dnevno ima Olimpic. Svako plaća svoje režijske troškove.
Željo je vlasnik glavnog terena i onog drugog pomoćnog.
Ovako olimpikovci innteresuje me par stvari o harisu duljevicu..je li on babin sin ili se progurao radom I trudom? I da li je isti pitar ili manijak?
''Moj tim je svojom igrom pokazao da može biti ravnopravan s obje vodeće ekipe. Jednog dana volio bih zaigrati za Željezničar mada u ovom trenutku nemam tu želju jer se trudim i dajem sve od sebe želeći još napredovati kao fudbaler Olimpica'', govori Duljević.gruezi je napisao/la:Ovako olimpikovci innteresuje me par stvari o harisu duljevicu..je li on babin sin ili se progurao radom I trudom? I da li je isti pitar ili manijak?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- Greenfingers
- Kontakt:
Vukovi su oslabljeni svakako protiv Sarajeva, zato je Gracic i govorio o tome, pa i ja kazem da bi dvica bila senzacija, a nije nemoguca misija.Svrki je napisao/la:Ja sam gledao na tv-u Gracica koji kaze da Olimpic protiv Sarajeva nema nikakve sanse i u tom smislu da je Sarajevo kvalitetnije puno. Sto znaci da od tih bodova nema nista ?!Greenfingers je napisao/la:Samo dvica protiv Sarajeva, bi legla, ko budali šamar, približili bi se na bod, onda bi, uvjeren sam, Olimpic, pun samopouzdanja, zahuktao se ko lokomotiva (ali ne ona iz Mostara) , mozda Sarajevo, pa ne mozda, jeste blagi favorit, ali mi niko nemoze reci da je Olimpic totalni autsajder, pa na kraju krajeva i Zeljo, Sarajevo i mi imamo isti broj poraza, a samo Gošk ima vise nerijesenih od Vukova, tako da mi opet nekako remi izgledao dosta realan.
Olimpic otpisati. Velika greška 
- Greenfingers
- Kontakt:
Upravo tako, rođačeopen je napisao/la:Olimpic otpisati. Velika greška
Mali gradski derbi nek protekne u fer i korektnoj igri i naravno neka bolji pobjedi. 
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Više nego dobro rečeno. Neka tako bude.DFB je napisao/la:Mali gradski derbi nek protekne u fer i korektnoj igri i naravno neka bolji pobjedi.
oni su sami sebe odpiali..slusam onog kapitena kao nemaju inperativa a pobjedom nekom dosli bi na bod sarajevu, skromno misljenje najmanje 2 razlike za bordo komsijeGreenfingers je napisao/la:Upravo tako, rođačeopen je napisao/la:Olimpic otpisati. Velika greška
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Jeste vala baš. Mislim da je kapiten trebao reći da će dobiti sa 7:0

Pa valjda je normalno da se u takvim izjavama taktizira.
Pa valjda je normalno da se u takvim izjavama taktizira.
- Greenfingers
- Kontakt:
Upravo to hoću reći, ali hajd, reko, da ne ulazim u rasprave 
Ovo nije istina, ipak i vi imate dug prema drzavi.avlami97 je napisao/la: Oko plaćanja neće biti nikakvih problema. Olimpic je zakupio stadion Tušanj, za treniranje i igranje utakmica. Potpisao Ugovor, lupam, na pola godine i oni će te svoje finansijske obaveze izmiriti odmah, kako ne bi nanijeli štetu drugoj strani.
Olimpic vode odgovorni ljudi, koji nikada nikoga nisu izradili i svoje obaveze, ti ljudi su prema svima izmirili, uredno, savjesno i na vrijeme.
Kod rukovodećih ljudi u Olimpicu nema foliranja, lažnih obećanja, reklamiranja preko tuđih leđa i sl. stvari. Rukovodstvo Olimpica ni jedan klub, ni jedan grad, ni jednu lokalnu zajednicu nije pokušalo obamanuti, jer rukovodstvu Olimpica to nikada nije bilo svojstveno ni u sferi, sporstkog, privatnog ili bilo kog drugog oblika uobičajenog ponašanja.
Dug nije uvecan nego naslijedjen,odrzava se nula.
Cestitam Upravi i g.Demirovicu na ispunjenju uvjeta za licencu.
Jbg ne moraju se hvaliti samo igraci,ovo je jako bitno za klub.
Cestitam Upravi i g.Demirovicu na ispunjenju uvjeta za licencu.
Jbg ne moraju se hvaliti samo igraci,ovo je jako bitno za klub.
Imate vi dugova prema državi i prema igračima. O kakvom poštenju rukovodstva Olimpika vi pričate: To pojedini igrači najbolje znaju:
Koliko znam ne održava se. Čuo sam da je nedavno 200 hiljada poreza preko nekog sponzora riješeno. Ne znam kojeg, ali dva sponzora su nova na dresu.
Zadnja izmjena: arbitraža, dana/u 29 mar 2013, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
puza je napisao/la:Imate vi dugova prema državi i prema igračima. O kakvom poštenju rukovodstva Olimpika vi pričate: To pojedini igrači najbolje znaju:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
puza je napisao/la:Imate vi dugova prema državi i prema igračima. O kakvom poštenju rukovodstva Olimpika vi pričate: To pojedini igrači najbolje znaju:
Nemoj ti majstorija o dugovima igračima. Naravno da svi klubovi imaju problema, jer kriza je. Ali nemoj ti, ako si navijač Veleža. Sada su vam ustupili igrača bez marke. Mislim na Vladavića. Malo korektnosti ne bi škodilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.