Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

alan_kardec
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2014, 00:34

drummer je napisao/la:Nema ti sta bubnjar biti nejasan,on ti je fanaticni,zagrizeni Bosanac,patriota i navijac reprezentacije od kad ona postoji
Svaka čast.

drummer je napisao/la:Recimo,Argentinci bi trenutno u svakom sukobu Maradone i Mesija stali na stranu Mesija
Maradona je bio još jedan u nizu selektorskih promašaja na klupi Argentine, koji nije ispunio očekivanja. Recimo, u kvalama za prošlo sp, njega Bolivija nabije 6:1, na prvenstvu ih Njemačka razmontira 4:0 iako Argentina ima (imala je i za vrijeme Maradone), bez pretjerivanja, najpotentniji napad na svijetu. Sa druge strane je Messi, čovjek koji je godinama unazad u top 3 svjetska igrača. Pravo težak izbor Argentincima.

drummer je napisao/la:isto kao je sto je logicno da je navijacima BiH vazniji Edin Dzeko ili Emir Spahic nego Safet Susic,on je samo selektor i to je prolazna faza.

Navijačima BiH je Džeko važniji dok radi svoj posao, tj. dok zabija golove i bori se i dok se ne mješa u tuđi (selektorov) posao. Džeko kakav je viđen nedavno u Innsbrucku, ne treba baš nikome. Nakon opravdanih zivžduka sa tribina, on provocira navijače, a poslije utakmice njegov otac/babo drži predavanje selektoru. :lolno: :wtf: Može mu se jer je jaran sa kapitenom. :crazy: Only in the Balkans.

drummer je napisao/la:Doduse i igraci su prolazni ali oni igraju po deset i vise godina i normalno da ostave veci trag u reprezentaciji.Mislim,vazan je i selektor ali ni blizu kao igraci.
Naravno da Spaha nije savrsen,da ima gresaka,krivih poteza,da je pomalo i igresivan igrac ali mi znamo da je on takav a na kraju krajeva svi smo mi ljudi i pravimo greske.Pokazivanje srednjeg prsta golmanu naravno nije lijepo ali desava se to,nije ni prvi ni zadnji.To nije razlog da se zbog toga poziva na javni linc,oduzimanje kapitenske trake ili izbacivanje iz reprezentacije.
:yawn:

drummer je napisao/la:Ali nisu napadi na Spahica zbog toga i sad nego odavno i zbog nekih drugih stvari koji nemaju nikakve veze sa njegovom igrom i uopste dogadjajima na terenu.
Ja znam od koga i zbog cega to dolazi i kao patriota i navijac reprezentacije naravno da podrzavam kapitena jer se on bezbroj puta dokazao i njega niko navijacima ne moze ogaditi,ta rabota je uzaludna.

Joj demagogije. :crazy: Koje su to druge stvari i od koga dolaze napadi na kapitena?

drummer je napisao/la:Zivio ti meni.
Takođe. :wave:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2014, 00:41

drummer je napisao/la:Spahic igra odlicno,stub je odbrane Leverkuzena i jedan od njihovih najboljih igraca.
Jedan od najboljih njihovi igrača a dobija nogu na kraju sezone. :eh:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 mar 2014, 00:52

Pa jel treba crtati,selektor je neki dan u intervjuu za jedan portal priznao da mu se Spahic i Dzeko nikada nisu mjesali u posao niti bi on to dozvolio.
Znaci neko je lagao,selektor ili novinari.I zbog te lazi imamo ozbiljnih problema koji se i dalje nastavljaju kao i napadi na iste zbog te lazi.Ta laz je izazvala probleme,kome to treba i ko to radi i zasto?Odgovor na to rijesava problem.
Ko je ovdje lud?

PS:Maradonu sam spomenuo zato sto je najbolji argentinski igrac svih vremena.I pored toga naravno da argentinci nece trpiti sve samo zato sto je on najbolji igrac svih vremena.To je paralela sa jednom nasom legendom,sada selektorom.
Sto se tice Dzeke on je nas najbolji igrac i daje sve od sebe kad igra za reprezentaciju.Kao dokaz nudim njegove golove,naime bio je dva puta za redom drugi najbolji strijelac citavih evropskih kvalifikacija.
A protiv Egipta je bio indisponiran,povrijedjen i uvrijedjen tako da mu to halalim.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 31 mar 2014, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 mar 2014, 00:55

Sto se tice razloga napada na Spahica objasnio sam na predhodnim stranicama.Postavio sam i neka pitanja i niko mi nije odgovorio.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 mar 2014, 09:40

Spaha ako zaigra protiv Mesija, pravi penal i crveni, to je zicer, e kad ga ne bude, mozemo hladno ocekivati da dobijemo Nigeriju i Iran i prodjemo dalje. ;)
Da je papak, dokazuje to po ko zna koji put, kabadahija i siledzija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 31 mar 2014, 12:21

bhsport je napisao/la:Spaha ako zaigra protiv Mesija, pravi penal i crveni, to je zicer, e kad ga ne bude, mozemo hladno ocekivati da dobijemo Nigeriju i Iran i prodjemo dalje. ;)
U pravu si. Ja bi tu Mravca stavio :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2014, 12:39

Ne bih Mravca, ali bi i rukama i nogama kopao da dobijemo Arslanagića i riješimo se ovoga jednom zauvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 31 mar 2014, 12:55

Virtu4l je napisao/la:Ne bih Mravca, ali bi i rukama i nogama kopao da dobijemo Arslanagića i riješimo se ovoga jednom zauvijek.
Mozda tinki odigra stopera? Il ga zamjeni kolasinac, al onda mora spaha da ide pa da dovodi novog beka....

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 31 mar 2014, 13:53

Ne seri drummer.na svakoj temi.nadji sebi neku trebu vidices kolko ces se opustiti

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 mar 2014, 13:54

Gotovi,osudjeni na debakl.
Uspjeli su.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 31 mar 2014, 14:02

ja gotivni smajlića rulet hala ban piva

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 mar 2014, 15:49

IcedMFEarth je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Spaha ako zaigra protiv Mesija, pravi penal i crveni, to je zicer, e kad ga ne bude, mozemo hladno ocekivati da dobijemo Nigeriju i Iran i prodjemo dalje. ;)
U pravu si. Ja bi tu Mravca stavio :mrgreen:
Moze al samo ako ce Hasagic sa kosmodiskom da brani!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 mar 2014, 16:05

Covjek u svakom klubu krene odlicno i na kraju sam sebe otjera pocevsi od Lokomotive pa u Montpellier otisao na pocetku odmah odlicne utakmice par golova nakon toga svadje kurce.nja i dvica, otislo u Sevilju isto ok pa sa par postupaka isto fakticki sebe otjerao u Anzhi i najsvjetliji primjer Bayer otisao tamo dobio dosta pohvala i opet gluposti radi..

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 31 mar 2014, 16:10

zivinaajkula je napisao/la:Emir malo gubi zivce ali znamo svi da je on borac i takav nam treba na SP da Messia isamara!
Jeste jeste borac kada treba slabice poput Marina da samara, cak i onaj kepec Aguero kada ga je sutnuo nogom u STL ko zdapi je sutio. Nije sine Spaha naletio na nekoga da mu zube prospe ko rizu po podu. Uvjek sam mrzio tipove siledzijskog mentaliteta kojeg ispoljavaju na slabijim od sebe, redovno sam ih mlavio.
Spahi pod hitno uzeti traku jer fakat je ne zasluzuje zbog svog ponasanja, a onda mu se lijepo nakon SP zahvaliti i vozdra. Traku vratiti Misketu ili pak je dati Begovicu jer momak je 100% na mjestu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 mar 2014, 17:49

Virtu4l je napisao/la:Ne bih Mravca, ali bi i rukama i nogama kopao da dobijemo Arslanagića i riješimo se ovoga jednom zauvijek.
Primijetio sam da fakat prezires kapitena, smijem li pitati zasto ?

ne trolam, ozbiljno pitam..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 mar 2014, 20:38

Emiru treba podrska,evidentno je u krizi... u interesu reprezentacije je da svim nasim igracima,strucnom stabu,savezu,pomognemo svi kako bi atmosfera u reprezentaciji bila na nivou,i samo tako mozemo u Brazilu postici dobar rezultat!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2014, 21:20

Papastathopoulos je napisao/la: Primijetio sam da fakat prezires kapitena, smijem li pitati zasto ?

ne trolam, ozbiljno pitam..
Mnogo je razloga, ali biću kratak, zato što nije kapiten kakvog jedna ozbiljna reprezentacija treba da ima. Previše loših stvari se dešava oko njega, a za dosta toga je direktan krivac. Bahatost, arogancija, pristup siledžije, na terenu i što je najgore - van njega. Kapiten treba biti primjer drugima u svakom pogledu, a Emir nije dobar primjer nikome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 31 mar 2014, 21:23

+1 :thumbup:
StarMo nije skutorija...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 mar 2014, 21:30

Cepi1981 je napisao/la: Jeste jeste borac kada treba slabice poput Marina da samara, cak i onaj kepec Aguero kada ga je sutnuo nogom u STL ko zdapi je sutio. Nije sine Spaha naletio na nekoga da mu zube prospe ko rizu po podu. Uvjek sam mrzio tipove siledzijskog mentaliteta kojeg ispoljavaju na slabijim od sebe, redovno sam ih mlavio.

Isto ovo sam i ja pisao :P :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 31 mar 2014, 22:44

Lijepo, tek danas upratih, kapiten nam zalupi vrata guzicom u jos jednom klubu :plac:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laganini1986 i 14 gostiju.