Svaka čast.drummer je napisao/la:Nema ti sta bubnjar biti nejasan,on ti je fanaticni,zagrizeni Bosanac,patriota i navijac reprezentacije od kad ona postoji
Maradona je bio još jedan u nizu selektorskih promašaja na klupi Argentine, koji nije ispunio očekivanja. Recimo, u kvalama za prošlo sp, njega Bolivija nabije 6:1, na prvenstvu ih Njemačka razmontira 4:0 iako Argentina ima (imala je i za vrijeme Maradone), bez pretjerivanja, najpotentniji napad na svijetu. Sa druge strane je Messi, čovjek koji je godinama unazad u top 3 svjetska igrača. Pravo težak izbor Argentincima.drummer je napisao/la:Recimo,Argentinci bi trenutno u svakom sukobu Maradone i Mesija stali na stranu Mesija
drummer je napisao/la:isto kao je sto je logicno da je navijacima BiH vazniji Edin Dzeko ili Emir Spahic nego Safet Susic,on je samo selektor i to je prolazna faza.
Navijačima BiH je Džeko važniji dok radi svoj posao, tj. dok zabija golove i bori se i dok se ne mješa u tuđi (selektorov) posao. Džeko kakav je viđen nedavno u Innsbrucku, ne treba baš nikome. Nakon opravdanih zivžduka sa tribina, on provocira navijače, a poslije utakmice njegov otac/babo drži predavanje selektoru.
drummer je napisao/la:Doduse i igraci su prolazni ali oni igraju po deset i vise godina i normalno da ostave veci trag u reprezentaciji.Mislim,vazan je i selektor ali ni blizu kao igraci.
Naravno da Spaha nije savrsen,da ima gresaka,krivih poteza,da je pomalo i igresivan igrac ali mi znamo da je on takav a na kraju krajeva svi smo mi ljudi i pravimo greske.Pokazivanje srednjeg prsta golmanu naravno nije lijepo ali desava se to,nije ni prvi ni zadnji.To nije razlog da se zbog toga poziva na javni linc,oduzimanje kapitenske trake ili izbacivanje iz reprezentacije.
drummer je napisao/la:Ali nisu napadi na Spahica zbog toga i sad nego odavno i zbog nekih drugih stvari koji nemaju nikakve veze sa njegovom igrom i uopste dogadjajima na terenu.
Ja znam od koga i zbog cega to dolazi i kao patriota i navijac reprezentacije naravno da podrzavam kapitena jer se on bezbroj puta dokazao i njega niko navijacima ne moze ogaditi,ta rabota je uzaludna.
Joj demagogije.
Takođe.drummer je napisao/la:Zivio ti meni.