KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Kad Seha ili neko drugi usere tekmu onda nastaje trka na forumu ko ce ga prije pljunuti,ali kad usere Felix onda niko ne smije nista reci,vec pljuvaci drugih brane Felixa i traze mu opravdanje na sve moguce nacine. Hebi ga ,treba biti posten pa reci, covjek je usro i vozdra. Ali ovdje nema toga,svako ima svoje igrace koji su uvijek Ok ,dok drugi i kad odigraju dobro,daju 20 koseva,skacu itd nadje se zamjerka,kaze fulio je 3 trojke ili ne znam sta,pa nije niko Jordan da ne fula nesto ,jer da jeste ne bi igrao u Bosni vec u NBA.
Samo malo realnosti molim....
Samo malo realnosti molim....
Glavni problem ove ekipe nisu ni Felix ni Šeha,veliki problem jeste pozicija centra.Tu smo totalno inferiorni u odnosu na ostale ekipe.Bez obzira kako završi NLB liga mi ako hoćemo da pariramo Širokom moramo dovesti kvalitetnu peticu.Inače hercegovci će nas opet oderati.
-
- Kontakt:
bosna je trenutno ispred heliosa jelde kad se odigra zaostala utakmica,i ostanu dva kola,olimpija je iz slovenije kao i helios jelde 

Feliks je trenutno nas najbolji igrac ,ali steta sto od junaka postade tragicar ...
neznalice neka pogledaju valorizaciju Feliksa Kojadinovica sa ove utakmice pa ce im sve biti jasno ...
pobjedili su nas reprezentativci Raduljica i Samardziski ,,,a nama treba centar poput LENSA za zavrsnicu i Bremer na kecu jer nemamo dobre jedinice ,,,,da bi mogla uzvratiti Mejsonu ,jer on je pola Sirokog ...
Sirokog nose dobri Grgat pod kosem i Mejson cudo od djeteta ...
neznalice neka pogledaju valorizaciju Feliksa Kojadinovica sa ove utakmice pa ce im sve biti jasno ...
pobjedili su nas reprezentativci Raduljica i Samardziski ,,,a nama treba centar poput LENSA za zavrsnicu i Bremer na kecu jer nemamo dobre jedinice ,,,,da bi mogla uzvratiti Mejsonu ,jer on je pola Sirokog ...
Sirokog nose dobri Grgat pod kosem i Mejson cudo od djeteta ...
-
- Kontakt:
ma kakav mejson,Zlatko jovanović je bolji od njega haha...
di je neneo???? Imam osćećaj da ce te izgubiti hahahh...ili di su likovi koji kažu bolji ZLAJA od MASONA hahaah....možda je malo bolji ZLAJA
CHESTER MASON MVP CIJELE LIGE TRENUTNO, NADAM SRE DA CE TAKO OSTATI!!!! AL BOLJI JE ZLAJA HAHAHHAHAH!!!! CHESTER KRALJU!!!!

CHESTER MASON MVP CIJELE LIGE TRENUTNO, NADAM SRE DA CE TAKO OSTATI!!!! AL BOLJI JE ZLAJA HAHAHHAHAH!!!! CHESTER KRALJU!!!!

Ajd ne seri, kad neno govori da ima osjecaj da ce te pobijediti vecina vas se u misiju rupu sakriješampioni je napisao/la:di je neneo???? Imam osćećaj da ce te izgubiti hahahh...ili di su likovi koji kažu bolji ZLAJA od MASONA hahaah....možda je malo bolji ZLAJA
CHESTER MASON MVP CIJELE LIGE TRENUTNO, NADAM SRE DA CE TAKO OSTATI!!!! AL BOLJI JE ZLAJA HAHAHHAHAH!!!! CHESTER KRALJU!!!!![]()
![]()
Šta bi od onakve Bosne, prije 2-3 godine igrala ko Philadelphia, sad borba za goli opstanak jednog od najvecih kosarkaskih klubova Jugoslavije, ccc, sramota!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Phoenix will rise againWert je napisao/la:Šta bi od onakve Bosne, prije 2-3 godine igrala ko Philadelphia, sad borba za goli opstanak jednog od najvecih kosarkaskih klubova Jugoslavije, ccc, sramota!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
sta hoces da kazes s ovim.....da je namjerno prodao utakmicu....nemoj kevine da aludiras na nesto.....stvarno nema potrebe.......Kevin je napisao/la:mislim da svaka budala zna da promasi koš, a kamoli Kojadinović..tako da mi ta priča ne pije vodu..a sad šta je on kontao to samo on zna..neno#4 je napisao/la:nakon sto je zlaja na 70:71 masio trojku, branimo napad, baja skace i dodaje feli koji vara jednog igraca i dodaje do zlaje, ali sudije sviraju faul na feli....staje na slobodna, prvo ni ne dolazi do kosa, drugo mu svi sugerisu da masi, sto on i hoce da uradi...medjutim, kad je peh onda je peh, baca loptu koja se odbija od obruc i ulazi...tajm aut djurovic trazi, preuzimamo sve ne damo im da izvedu i lopta nekako dolazi do raduljice na sest metara od kosa iz ugla i covjek se maltene baca u tribine i ispusta loptu, svirena se cuje i lopta ulazi kao kap u kos......odigrali smo vjerovatno najbolju tekmu sezone dole.....
P.S. uzasno se bojim zagreba danas da ne izgube, jer meni se cini da su odustali od final 4.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kako nama nedostaje 4, ali i 5 iskreno receno meni je na pamet jedan igrac koji moze igrati na 5 i 4, sto je igrao kako u EL, Eurocupu, tako u repki susjedne zemlje inace rodjeni sarajlija i mislim da sada nebi problemima sa vracanjem, ove sezone je malo igrao i to u timu sa ikonicem pa je ostao bez kluba, a sada na 2 mjeseca nebi bio preskupdeniso je napisao/la:Glavni problem ove ekipe nisu ni Felix ni Šeha,veliki problem jeste pozicija centra.Tu smo totalno inferiorni u odnosu na ostale ekipe.Bez obzira kako završi NLB liga mi ako hoćemo da pariramo Širokom moramo dovesti kvalitetnu peticu.Inače hercegovci će nas opet oderati.
http://www.euroleague.net/competition/p ... &pcode=BOM
kao sto rekoh nije igrao ove sezone puno
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=28674
jos bi ga ja pride zadrzao za sljedecu sezonu, tako da bi za sljedecu sezonu dovodio jednog centra i dao priliku klincu, naravno da se plasiramo u NLB
jos bi pored njega doveo nesovica koji je klasicni indijanac, ali igra izvrsnu odbranu i ako podivlja moze razvaliti, taman da stvara pritisak na masonu, a ni on se nije naigrao ove sezone taman da igra za male pare
ALI, kao sto uvijek postoji ali, kakva je situacija u klubu prij cemo ostati bez igraca nego dovoditi nove i kako stvari stoje samo je najvaznije da nebudfemo zadnji onda cemo ucjeniti dionicama za wild card za sljedecu sezonu
PS
pa i ti si hercegovac

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
covjek imao triple double proslu utakmicu i najzasluzniji za pobjedu, ovu utakmicu bio opet najbolji igrac i da nije bilo njega nebi ni dospjeli do sanse da pobjedimo, tako to sto nije fulio je glupost, ali da ga treba pljuvati netrebaneno#4 je napisao/la:sta hoces da kazes s ovim.....da je namjerno prodao utakmicu....nemoj kevine da aludiras na nesto.....stvarno nema potrebe.......Kevin je napisao/la:mislim da svaka budala zna da promasi koš, a kamoli Kojadinović..tako da mi ta priča ne pije vodu..a sad šta je on kontao to samo on zna..neno#4 je napisao/la:nakon sto je zlaja na 70:71 masio trojku, branimo napad, baja skace i dodaje feli koji vara jednog igraca i dodaje do zlaje, ali sudije sviraju faul na feli....staje na slobodna, prvo ni ne dolazi do kosa, drugo mu svi sugerisu da masi, sto on i hoce da uradi...medjutim, kad je peh onda je peh, baca loptu koja se odbija od obruc i ulazi...tajm aut djurovic trazi, preuzimamo sve ne damo im da izvedu i lopta nekako dolazi do raduljice na sest metara od kosa iz ugla i covjek se maltene baca u tribine i ispusta loptu, svirena se cuje i lopta ulazi kao kap u kos......odigrali smo vjerovatno najbolju tekmu sezone dole.....
P.S. uzasno se bojim zagreba danas da ne izgube, jer meni se cini da su odustali od final 4.....
Denzimare
index kojadinovica u NLB je 15.4, a sehovica 12.8 + taj index je nabio na pocetku sezone kada ga je isao sut u odbrani skoro pa da ga vise nema, a svi znamo kakav je on defanzivac, felix uvijek gine na terenu, dok to sa kapitenom odavno, nazalost, nije slucaj
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nermine, fino je sanjati, ali mi iako ostanemo nazalost 80 posto je da necemo nikoga dovoditi....cak mozda nas neko i napusti.......aldin klinac je toliko pehova imao, mada da ti pravo kazem gledao sam ga i za vogoscu, nula bodova....nerminh74 je napisao/la:kako nama nedostaje 4, ali i 5 iskreno receno meni je na pamet jedan igrac koji moze igrati na 5 i 4, sto je igrao kako u EL, Eurocupu, tako u repki susjedne zemlje inace rodjeni sarajlija i mislim da sada nebi problemima sa vracanjem, ove sezone je malo igrao i to u timu sa ikonicem pa je ostao bez kluba, a sada na 2 mjeseca nebi bio preskupdeniso je napisao/la:Glavni problem ove ekipe nisu ni Felix ni Šeha,veliki problem jeste pozicija centra.Tu smo totalno inferiorni u odnosu na ostale ekipe.Bez obzira kako završi NLB liga mi ako hoćemo da pariramo Širokom moramo dovesti kvalitetnu peticu.Inače hercegovci će nas opet oderati.
jos bi ga ja pride zadrzao za sljedecu sezonu, tako da bi za sljedecu sezonu dovodio jednog centra i dao priliku klincu, naravno da se plasiramo u NLB
jos bi pored njega doveo nesovica koji je klasicni indijanac, ali igra izvrsnu odbranu i ako podivlja moze razvaliti, taman da stvara pritisak na masonu, a ni on se nije naigrao ove sezone taman da igra za male pare
ALI, kao sto uvijek postoji ali, kakva je situacija u klubu prij cemo ostati bez igraca nego dovoditi nove i kako stvari stoje samo je najvaznije da nebudfemo zadnji onda cemo ucjeniti dionicama za wild card za sljedecu sezonu
PS
pa i ti si hercegovac
P.S. linkovi ti nisu nesto uredu....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja sam odgovorio da je rijec o snovima, dok klinac ima sansu da bude minimalno prosjecan centra NLB lige, ako nista bolji od bajica samo mora poceti dobijati minute, a izvinjavam se za linkove
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2006
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2006
Ponosni.nerminh74 je napisao/la:kako nama nedostaje 4, ali i 5 iskreno receno meni je na pamet jedan igrac koji moze igrati na 5 i 4, sto je igrao kako u EL, Eurocupu, tako u repki susjedne zemlje inace rodjeni sarajlija i mislim da sada nebi problemima sa vracanjem, ove sezone je malo igrao i to u timu sa ikonicem pa je ostao bez kluba, a sada na 2 mjeseca nebi bio preskupdeniso je napisao/la:Glavni problem ove ekipe nisu ni Felix ni Šeha,veliki problem jeste pozicija centra.Tu smo totalno inferiorni u odnosu na ostale ekipe.Bez obzira kako završi NLB liga mi ako hoćemo da pariramo Širokom moramo dovesti kvalitetnu peticu.Inače hercegovci će nas opet oderati.
PS
pa i ti si hercegovac

Znam da je situacija u klubu jako teška ali mi nemamo izbora i nisam baš siguran da će nam dati pozivnicu ako Igokea bude ispred nas.Što se tiče novca ,ima bar dva igrača kojima se treba zahvaliti poslije NLB i umjesto njih dovesti kvalitetnog centra na dva mjeseca.Bez kvalitetne 5-ice i finale domaće lige je upitno.
Molio bi samo da mi neko kaze ko je 100% siguran jel tekma sutra u 20.15 ili 19.25h
Jer na stranici KK Bosne piše u 20.15h
A BHT u najavi utakmice navodi 19.25 h:roll:

Jer na stranici KK Bosne piše u 20.15h
A BHT u najavi utakmice navodi 19.25 h:roll:

Evo dobila olimpija u zagrebu uz odličnu igru bivšeg kapitena.Olimpiji treba pobjeda protiv Heliosa tako da bi u zadnjem kolu protiv Hemofarma u Vršcu odlučila pitanje učesnika final four-a.Polako se okreće situacija u našu korist.
Dobro je sto je Olimpija pobjedila Cibonu,tako da su velike sanse da ipak nece pustiti Heliosu,u tom slucaju Bosni do kraja treba pobjeda protiv Zvezde,kako bi sigurno izbjegla zadnju poziciju! Sto se tice domace lige,mislim da je ne vrijedi ni igrati ukoliko se u narednih nekoliko dana ne pojacamo..Nama treba najmanje dva(2) vrhunska igraca za domacu ligu ako zelimo uzeti titulu prvaka drzave! Treba nam dobar pley i dobra petica,Bajic bi u tom slucaju mogao igrati cetvorku,a Minjici dati odredjenu minutazu na niskom krilu,iako bi ga najradije nogirao s noge na nogu...
U svakom slucaju sa dva kvalitetna pojacanja imali bi sasvim dobru ekipu za domacu ligu i velike sanse za titulu,a jasno je da navijacki gnjev na upravu moze spasiti samo osvajanje prvenstva,mada mislim da nasa nesposobna uprava to nije ustanju uraditi,jer su se unaprijed predali..
U svakom slucaju sa dva kvalitetna pojacanja imali bi sasvim dobru ekipu za domacu ligu i velike sanse za titulu,a jasno je da navijacki gnjev na upravu moze spasiti samo osvajanje prvenstva,mada mislim da nasa nesposobna uprava to nije ustanju uraditi,jer su se unaprijed predali..
Denzimare
index kojadinovica u NLB je 15.4, a sehovica 12.8 + taj index je nabio na pocetku sezone kada ga je isao sut u odbrani skoro pa da ga vise nema, a svi znamo kakav je on defanzivac, felix uvijek gine na terenu, dok to sa kapitenom odavno, nazalost, nije slucaj[/quote]
Da,a Felix ga je nabio pred kraj sezone, kad je tek dosao bio je kritican.
Ne branim Sehu ni nikoga,ali kad jedan pocne nekoga pljuvati onda svi ko papagaji se pridruze.Poenta je bila na jednakim arsinima,da treba priznati da je do njega ovaj zadnji poraz,ako se pljuje da nema povlastenih.
Drugo, Klinac nije odigrao ni minute a vec znate da ce biti samo prosjecan,u najboljem slucaju,kako znas?
Je li to sto je domaci igrac ? Takvi nam obicno ne valjaju
index kojadinovica u NLB je 15.4, a sehovica 12.8 + taj index je nabio na pocetku sezone kada ga je isao sut u odbrani skoro pa da ga vise nema, a svi znamo kakav je on defanzivac, felix uvijek gine na terenu, dok to sa kapitenom odavno, nazalost, nije slucaj[/quote]
Da,a Felix ga je nabio pred kraj sezone, kad je tek dosao bio je kritican.
Ne branim Sehu ni nikoga,ali kad jedan pocne nekoga pljuvati onda svi ko papagaji se pridruze.Poenta je bila na jednakim arsinima,da treba priznati da je do njega ovaj zadnji poraz,ako se pljuje da nema povlastenih.
Drugo, Klinac nije odigrao ni minute a vec znate da ce biti samo prosjecan,u najboljem slucaju,kako znas?
Je li to sto je domaci igrac ? Takvi nam obicno ne valjaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.