Ako i malo nisu sigurni, po pravilu trebaju da puste da se play zavrsirio_Ferdy88 je napisao/la: Zar sudije ovo ne bi trebale vidjeti bez reviewa
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Sto nije bio booth review, kakve veze ima zastavica, ono je smijesno priznat, a kamoli ne pregledat poslije, nemoguce da nije vidio sudija da je lakat i oba koljena na podu...alemsa je napisao/la:Nije tacno, rekli su 4 puta, svaki TD se automatski pregleda, medjutim on je bacio challenge flag prije toga ILEGALNO, i iz tog razloga play postane unreviewable, i sta je zvano na terenu stojiEdin TM87 je napisao/la: Nema veze kako god da je bacio, kazu da se nije cuo sudijski zvizduk i da nije nikako bilo reviewable.
Evo TD Lionsi, toliko da cete uzet i uz pomoc sudija, a bilo bi razvljaljivanje do kraja od strane Lionsa da nije bilo pomoci...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Rek'o sam ti vec sto nisu pregledali, da nije bacena zastavica ilegalno, play bi bio automatski pregledan, kao uobicajeno.Edin TM87 je napisao/la: Sto nije bio booth review, kakve veze ima zastavica, ono je smijesno priznat, a kamoli ne pregledat poslije, nemoguce da nije vidio sudija da je lakat i oba koljena na podu...
Evo TD Lionsi, toliko da cete uzet i uz pomoc sudija, a bilo bi razvljaljivanje do kraja od strane Lionsa da nije bilo pomoci...
TD nije bio, ali sta sad, greske se desavaju.
Pa eto nek i poderu, dosadilo nam je samo pobjedjivat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo se moralo vidjeti i sa terena, nije bila hrpa igrača na Forsettu, 1vs1 bio, tačno se vidjelo da je bio down i sa koljenom i sa laktomalemsa je napisao/la:Ako i malo nisu sigurni, po pravilu trebaju da puste da se play zavrsirio_Ferdy88 je napisao/la: Zar sudije ovo ne bi trebale vidjeti bez reviewa
Iako Schwartzu na dušu ide, al' mislim da će morati ovo pravilo mijenjati vrlo brzo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne daj Boze da se Patriotsima dogodio ovakav TD
Mislim da bi bilo veselo onda na ovoj temi.
Samo kada se sjetim prosle godine kada smo u utakmicama imali rezultatski zaostatak, kada su bili komentari tipa da se nista ne brinemo jer ce sudije poceti sada bacati zastavice u korist domoljubaca.

Samo kada se sjetim prosle godine kada smo u utakmicama imali rezultatski zaostatak, kada su bili komentari tipa da se nista ne brinemo jer ce sudije poceti sada bacati zastavice u korist domoljubaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Svejedno kome se god dogodio ovako bi bilo kako je bilo, nebitno Hanson ce rijesiti FG-om ovo.amerosm je napisao/la:Ne daj Boze da se Patriotsima dogodio ovakav TD![]()
Mislim da bi bilo veselo onda na ovoj temi.
![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
- randy_moss
- Kontakt:
Tooooooo Lionsi!!!

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- randy_moss
- Kontakt:
Ima li kraja ovoj vrazijoj utakmici? 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nevjerovatna tekma, šta rade ovi Lionsi, upucavaju sami sebe po ko zna koji put 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Ovo samo Billy Cundiff moze promasiti, tako da su se srecnici opet izvukli. 
Tako to rade najbolji
dushmani ujedajte se za bubrege
10-1
dovidjenja i prijatno

dushmani ujedajte se za bubrege
10-1
dovidjenja i prijatno
- randy_moss
- Kontakt:
Deine Mutti ist dusman.
randy_moss je napisao/la:Deine Mutti ist dusman.
10-1 bode oci
Mozda sam prepotentan, ali mene nikako nije strah ovih Texansa u duelu koji nas ceka za dvije sedmice. Ukoliko napad pruzi svoj maksimum ubijedjen sam da cemo pobjediti, ali ko da gledam po obicaju ce Brady na toj utakmici odigrati jednu od najlosijih ove sezone.
Protiv vas ce to sve biti drugacije ne sikiraj se, svaka tekma u nfl-u je drugacija. Plus moras uzet u obzir da je ovo Detroitu bila biti ili ne biti tekma za trku za PO, tako da je normalno da ce zapeti.amerosm je napisao/la:Mozda sam prepotentan, ali mene nikako nije strah ovih Texansa u duelu koji nas ceka za dvije sedmice. Ukoliko napad pruzi svoj maksimum ubijedjen sam da cemo pobjediti, ali ko da gledam po obicaju ce Brady na toj utakmici odigrati jednu od najlosijih ove sezone.
Ma iskreno ne odnosi se toliko na ovu tekmu koliko na onu protiv Jaguarsa. Znam da je svaka utakmica u NFL-u drugacija, ali kada Vam je najlosiji napad postigao preko 30 poena, onda ne vidim razlog da to ne uradi i najbolji napad lige - naravno opet ponavljam pod uslovom da Brady i kompanija budu na nivou tj. da se npr. ne ponove Cardinalsi ili Seahawski.alemsa je napisao/la:Protiv vas ce to sve biti drugacije ne sikiraj se, svaka tekma u nfl-u je drugacija. Plus moras uzet u obzir da je ovo Detroitu bila biti ili ne biti tekma za trku za PO, tako da je normalno da ce zapeti.amerosm je napisao/la:Mozda sam prepotentan, ali mene nikako nije strah ovih Texansa u duelu koji nas ceka za dvije sedmice. Ukoliko napad pruzi svoj maksimum ubijedjen sam da cemo pobjediti, ali ko da gledam po obicaju ce Brady na toj utakmici odigrati jednu od najlosijih ove sezone.
Opet burazeru svaka tekma je drugacija, **** ga desi se, pa prosle godine GB jedinu tekmu izgubi od Chiefsa (a 15-0 bili) nea to nikakve veze.amerosm je napisao/la:
Ma iskreno ne odnosi se toliko na ovu tekmu koliko na onu protiv Jaguarsa. Znam da je svaka utakmica u NFL-u drugacija, ali kada Vam je najlosiji napad postigao preko 30 poena, onda ne vidim razlog da to ne uradi i najbolji napad lige - naravno opet ponavljam pod uslovom da Brady i kompanija budu na nivou tj. da se npr. ne ponove Cardinalsi ili Seahawski.
Plus drugacije se postavi protiv drugih ekipa, **** ga protiv Jacksonvilal udjes u tekmu kao da si je vec dobio a ono bude drugacije, vidjet cemo aBd za koju heftu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma neće ta tekma kako izgleda ništa značiti, jer su Texansi skoro pa sigurni na prvom mjestu, a mi 3 ili 4, jer teško da će Ravensi do kraja izgubiti 2 tekme, a mi sve dobiti
Tako da bi to mogao tek preview nekog eventualnog PO okršaja, gdje bi se glavni akteri čuvali od povreda ( a Gronk svakako ne bi igrao), a možda bi gledali i rezerve, znajući BB-a
Tako da bi to mogao tek preview nekog eventualnog PO okršaja, gdje bi se glavni akteri čuvali od povreda ( a Gronk svakako ne bi igrao), a možda bi gledali i rezerve, znajući BB-a
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@ rio
ukoliko Chargersi kojim cudom dobiju Ravense sve je moguce s obzirom da jos igraju protiv Steelersa, Broncosa i Giantsa. Ja ce se tek oprostiti druge pozicije nakon sto vidim rezultat Nedjeljne utakmice Ravensa.
Mada iskreno i ne znam koliko je i dobro imati bye week s obzirom na rezultate Packersa i Giantsa u protekle dvije sezone.
ukoliko Chargersi kojim cudom dobiju Ravense sve je moguce s obzirom da jos igraju protiv Steelersa, Broncosa i Giantsa. Ja ce se tek oprostiti druge pozicije nakon sto vidim rezultat Nedjeljne utakmice Ravensa.
Mada iskreno i ne znam koliko je i dobro imati bye week s obzirom na rezultate Packersa i Giantsa u protekle dvije sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.