RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2010, 14:34

I ja bih volio da vidim taj clanak, ako je ikako moguce, gledao sam na stranici "Dnevnog Lista", ali nista nisam nasao...

P.S. O Skupstini i izboru pricas kao da se ljudi biju ko ce uci u UO Veleza, pa kazes da treba pametno birati, nismo u takvoj situaciji, nazalost.
Support Velez, It's logical! ★

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 okt 2010, 15:03

Ovu raju sa strane, koji nisu baš najbolje upućeni o dešavanjima u Mostaru u zadnjih 20 godina bih zamolio da nas poštede svojih komentara i savjeta.Nemojte nam ljudi na muku prisjedati, isto tako nas nemojte žaliti.Pregurali smo mi puno gorih stvari i već smo se navikli odavno na loše, neznam ni kako bi se ponašali da krene bolje.Mostar je bio jedan od najljepših gradova u bivšoj Jugi, pričalo se o tome.Velež je bio klub koji nikad nije bio prvak ali je imao simpatizere širom Jugoslavije, zbog svoje prepoznatljive i originalne igre.Ovo i ono vrijeme se nemože ni po čemu porediti.Vraćeni smo 100 godina u nazad u ovome **** ratu, većina nas je obolila na razne načine.Ako seremo po SDA i SBiH nemora značiti da smo ateisti ili nevjernici, da smo zadrte komunjare.Ja sam Musliman i otac mi je išao u džamiju kad je 95% ovih što su sad na vlasti bilo zadrte komunjare.Jedan je od prvih članova SDA i otpora prema srpskočetničkom agresoru,a poslije i ustaškom.Već u ratu je uvidio sve prljave stvari i izmakao se od svega toga, vidio je da ovaj jadni narod služi kao stoka političarima.Vidio je šta se sve radilo na linijama razgraničenja.Neki su u sred rata slobodno išli u zap. Mostar i Nevesinje, a ti isti danas nas jebu i vladaju gradom.Najviše je ispušila mala obična poštena raja koja je išla na pošteno.Danas u ist. Mostaru imamo 1000 ljudi koji žive dobro a ostatak je na granici siromaštva.To 1000 ljudi su većinom sami političari koji vladaju i njihove porodice i mešetari, koji za njih rade.U Mostaru se nemožeš nigdje zaposliti ako nekome iz stranke nepušiš ****, možeš konobarisati ili raditi negdje na građevini.Nemožeš stvoriti nikakvu veću firmu ma kako sposoban bio, jer opet da bi uspio moraš biti u talu sa njima, jer inače nemožeš dobiti ni jedan iole ozbiljan posao tj proći na tenderu.Nakon svega toga nam uzmu i onu stvar koja bi trebala biti operisana od toga, fudbal i Veleža.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 okt 2010, 15:11

mujoisuljo je napisao/la:Ovu raju sa strane, koji nisu baš najbolje upućeni o dešavanjima u Mostaru u zadnjih 20 godina bih zamolio da nas poštede svojih komentara i savjeta.Nemojte nam ljudi na muku prisjedati, isto tako nas nemojte žaliti.Pregurali smo mi puno gorih stvari i već smo se navikli odavno na loše, neznam ni kako bi se ponašali da krene bolje.Mostar je bio jedan od najljepših gradova u bivšoj Jugi, pričalo se o tome.Velež je bio klub koji nikad nije bio prvak ali je imao simpatizere širom Jugoslavije, zbog svoje prepoznatljive i originalne igre.Ovo i ono vrijeme se nemože ni po čemu porediti.Vraćeni smo 100 godina u nazad u ovome **** ratu, većina nas je obolila na razne načine.Ako seremo po SDA i SBiH nemora značiti da smo ateisti ili nevjernici, da smo zadrte komunjare.Ja sam Musliman i otac mi je išao u džamiju kad je 95% ovih što su sad na vlasti bilo zadrte komunjare.Jedan je od prvih članova SDA i otpora prema srpskočetničkom agresoru,a poslije i ustaškom.Već u ratu je uvidio sve prljave stvari i izmakao se od svega toga, vidio je da ovaj jadni narod služi kao stoka političarima.Vidio je šta se sve radilo na linijama razgraničenja.Neki su u sred rata slobodno išli u zap. Mostar i Nevesinje, a ti isti danas nas jebu i vladaju gradom.Najviše je ispušila mala obična poštena raja koja je išla na pošteno.Danas u ist. Mostaru imamo 1000 ljudi koji žive dobro a ostatak je na granici siromaštva.To 1000 ljudi su većinom sami političari koji vladaju i njihove porodice i mešetari, koji za njih rade.U Mostaru se nemožeš nigdje zaposliti ako nekome iz stranke nepušiš ****, možeš konobarisati ili raditi negdje na građevini.Nemožeš stvoriti nikakvu veću firmu ma kako sposoban bio, jer opet da bi uspio moraš biti u talu sa njima, jer inače nemožeš dobiti ni jedan iole ozbiljan posao tj proći na tenderu.Nakon svega toga nam uzmu i onu stvar koja bi trebala biti operisana od toga, fudbal i Veleža.
slika

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 okt 2010, 15:51

mujoisuljo je napisao/la:Ovu raju sa strane, koji nisu baš najbolje upućeni o dešavanjima u Mostaru u zadnjih 20 godina bih zamolio da nas poštede svojih komentara i savjeta.Nemojte nam ljudi na muku prisjedati, isto tako nas nemojte žaliti.Pregurali smo mi puno gorih stvari i već smo se navikli odavno na loše, neznam ni kako bi se ponašali da krene bolje.Mostar je bio jedan od najljepših gradova u bivšoj Jugi, pričalo se o tome.Velež je bio klub koji nikad nije bio prvak ali je imao simpatizere širom Jugoslavije, zbog svoje prepoznatljive i originalne igre.Ovo i ono vrijeme se nemože ni po čemu porediti.Vraćeni smo 100 godina u nazad u ovome **** ratu, većina nas je obolila na razne načine.Ako seremo po SDA i SBiH nemora značiti da smo ateisti ili nevjernici, da smo zadrte komunjare.Ja sam Musliman i otac mi je išao u džamiju kad je 95% ovih što su sad na vlasti bilo zadrte komunjare.Jedan je od prvih članova SDA i otpora prema srpskočetničkom agresoru,a poslije i ustaškom.Već u ratu je uvidio sve prljave stvari i izmakao se od svega toga, vidio je da ovaj jadni narod služi kao stoka političarima.Vidio je šta se sve radilo na linijama razgraničenja.Neki su u sred rata slobodno išli u zap. Mostar i Nevesinje, a ti isti danas nas jebu i vladaju gradom.Najviše je ispušila mala obična poštena raja koja je išla na pošteno.Danas u ist. Mostaru imamo 1000 ljudi koji žive dobro a ostatak je na granici siromaštva.To 1000 ljudi su većinom sami političari koji vladaju i njihove porodice i mešetari, koji za njih rade.U Mostaru se nemožeš nigdje zaposliti ako nekome iz stranke nepušiš ****, možeš konobarisati ili raditi negdje na građevini.Nemožeš stvoriti nikakvu veću firmu ma kako sposoban bio, jer opet da bi uspio moraš biti u talu sa njima, jer inače nemožeš dobiti ni jedan iole ozbiljan posao tj proći na tenderu.Nakon svega toga nam uzmu i onu stvar koja bi trebala biti operisana od toga, fudbal i Veleža.
Suosjećam! Ja se ponekad pojavim na ovoj temi iz nostalgičnih pobuda. Meni, kao i mnogim Bosancima, Velež je nekad bio veoma drag. Ja sam iz reda onih mlađih koji su gledali Esu Dugalića, Vahu, Čorbu, Envera, a i malo kasnije kad su se pojavili i oni mlađi kao Kajtaz i Tuce. U to vrijeme u mom Gradačcu nije bilo prvoligaša (tako se to onda zvalo) pa smo navijali za klubove iz drugih gradova. U našoj blizini je bila Sloboda, za koju ja, pored Omladinca i Zvijezde, danas navijam, međutim Sloboda je nešto pretjerano bila vezana za Crvenu Zvezdu i Partizan pa ko je volio tu "vrstu fudbala" navijao je za originalne predstavnike. Mi obični lokal patriote i pomalo nacionalno osjetljivi navijali smo za bosanske klubove. Neki iz mog komšiluka su navijali za Čelik neki za Sarajevo ili Želju, eto, ja sam, u to vrijeme poštovao i volio Velež. Ništa pretjerano, nego kad se gledaju utakmice, ja sam volio da Velež pobijedi svog protivnika bez obzira ko je bio na suprotnoj strani terena. Možda ta neka, davna, prva poluljubav učini da ja ponešto napišem na ovoj temi. Mislim da je logika da se navija za klub koji ti je najbliži geografski, mada ne mislim da iko ima ekskluzivitet, pa tako ni Mostarci ne mogu prisvojiti Velež od bilo koga ko voli ili bar samo poštuje taj klub ili njegovu tradiciju. A možda su u pravu i oni koji će sad reći šta se mi imamo miješati u Veležove probleme, mi koji smo nekih 250 ili 300 km udaljeni od Mostara. Ja Veležu želim svako dobro! Želim mu da stalno bude u vrhu BiH fudbala. Želim da Veležovi uspjesi usreće njegove navijače ali se nikada neću složiti s nekima koji će izreći veoma oštru ocjenu da je Mostaru više naštetila SDA I SBIH nego neki drugi koji su organizirali Heliodrome i slična "okupljališta". Pri tome ne podržavam lopove bez obzira na njihovo ime i političku orjentaciju. Žao mi je običnih ljudi. Žao mi je što je tako, kako si naveo. Kod nas (u Gradačcu) nije tako ni blizu. Nadam se da će neki razumjeti oni koji neće, mislim da to smišljeno i s namjerom rade pa..... eto ih tamo!
A đe da znam?!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 okt 2010, 15:53

Mont0 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Svak me j.ebo ako sebi necu kupiti, popeti se na lipu i cekiti po cijeli dan :mrgreen:
Sta ti je bolan komunisti su to. 8-)
:lol: :lol: :lol:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 okt 2010, 15:56

Urban Batalion je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Svak me j.ebo ako sebi necu kupiti, popeti se na lipu i cekiti po cijeli dan :mrgreen:
Sta ti je bolan komunisti su to. 8-)
:lol: :lol: :lol:
Ko naš Jasmin pjesnik, sad ćeš vidjet negdje iza grma se pojavljuje Ademir, direktor Tehnograda koji će za nekih dva miliona iz budžeta na mjestu gdje je bio onaj top napraviti fontanu 3 x 3 m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A đe da znam?!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 okt 2010, 16:35

Raz_ba je napisao/la:
Suosjećam! Ja se ponekad pojavim na ovoj temi iz nostalgičnih pobuda. Meni, kao i mnogim Bosancima, Velež je nekad bio veoma drag. Ja sam iz reda onih mlađih koji su gledali Esu Dugalića, Vahu, Čorbu, Envera, a i malo kasnije kad su se pojavili i oni mlađi kao Kajtaz i Tuce. U to vrijeme u mom Gradačcu nije bilo prvoligaša (tako se to onda zvalo) pa smo navijali za klubove iz drugih gradova. U našoj blizini je bila Sloboda, za koju ja, pored Omladinca i Zvijezde, danas navijam, međutim Sloboda je nešto pretjerano bila vezana za Crvenu Zvezdu i Partizan pa ko je volio tu "vrstu fudbala" navijao je za originalne predstavnike. Mi obični lokal patriote i pomalo nacionalno osjetljivi navijali smo za bosanske klubove. Neki iz mog komšiluka su navijali za Čelik neki za Sarajevo ili Želju, eto, ja sam, u to vrijeme poštovao i volio Velež. Ništa pretjerano, nego kad se gledaju utakmice, ja sam volio da Velež pobijedi svog protivnika bez obzira ko je bio na suprotnoj strani terena. Možda ta neka, davna, prva poluljubav učini da ja ponešto napišem na ovoj temi. Mislim da je logika da se navija za klub koji ti je najbliži geografski, mada ne mislim da iko ima ekskluzivitet, pa tako ni Mostarci ne mogu prisvojiti Velež od bilo koga ko voli ili bar samo poštuje taj klub ili njegovu tradiciju. A možda su u pravu i oni koji će sad reći šta se mi imamo miješati u Veležove probleme, mi koji smo nekih 250 ili 300 km udaljeni od Mostara. Ja Veležu želim svako dobro! Želim mu da stalno bude u vrhu BiH fudbala. Želim da Veležovi uspjesi usreće njegove navijače ali se nikada neću složiti s nekima koji će izreći veoma oštru ocjenu da je Mostaru više naštetila SDA I SBIH nego neki drugi koji su organizirali Heliodrome i slična "okupljališta". Pri tome ne podržavam lopove bez obzira na njihovo ime i političku orjentaciju. Žao mi je običnih ljudi. Žao mi je što je tako, kako si naveo. Kod nas (u Gradačcu) nije tako ni blizu. Nadam se da će neki razumjeti oni koji neće, mislim da to smišljeno i s namjerom rade pa..... eto ih tamo!
Ja misliim drug da smo se nas dvojica razumjeli.Nekažem sad da globalno u BiH nevalja SDA i SBiH ali ovo što je u Mostaru isplivalo većinom nevalja, ljudi se za pare prodaju.Nisu samo oni, oni su vladali, mislim da bi i većina drugih isto učinilo.Malo je danas poštenih i karakternih ljudi, vrlo malo.Prodat će čitav svoj narod samo da bi njihovim guzicama bilo dobro, a neznaju da su sutra možda svoju unačad zajebali.
Jedan moj bivši dobar jaran kojemu je poginula majka od ustaškog snajpera mene ufatio da me učlani u lijanovića stranku, tad sam se posvađao sa njim, ali što je tuga 90% raje je glasalo za njih koje je on vrbovao, samo radi pišljivih 100KM. hejjj!!!Prodaju se ljudi za 100KM!!!Šta ti imaš tu pričati.Evo sad da se pokrene nas 10 sa foruma da nešto uradimo, evo recimo za Velež.Bar 3 će otić i ispričati sve to drugoj strani zato što će možda imati neke koristi.Mi smo **** narod i šta ćeš.U ratu je u Mostaru poginulo koliko hoćeš momaka, samo radi izdaja, i to prva klasa momci i kao borci i kao ljudi.**** pređe tema na rat i ružne stvari i izvinjajem se radi toga, ali nemogu ni šutiti kad vidim kroz šta prolaze ljudi u Mostaru koji su sve za ovu državu i grad dali.Nemože se porediti zlo koje su nam ustaše i četnici nanjeli sa ovdašnjim političarima, ali više boli jer su naši.Da nebi neko krivo shvatio, ja volim Mostar i BiH sa svim narodima i narodnostima, svi koji je osjećaju svojom zemljom i Mostar svojim gradom.Postoje dobri i loši ljudi i samo ta podjela bi trebala da važi, ništa više.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 26 okt 2010, 00:33

Je li moze neko da kopira ili skenira intervju Dzubura da procitam jer ga nigdje ne mogu naci?
Je li istina da ce Baka mozda postat trener Veleza? Nadam se prekidu ove krize iducoj domacoj utakmici...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 okt 2010, 00:38

Demantovo je baka to nazalost....nista od tog :roll:

uzmite 6 bodova do kraja polusezone nekako,ako je ikako moguce...malo se pojacajte i konsolidujte ...i opstanak je tu..iskreno se nadam... :)

Gledajte sad uzmite bodove sa strane jer cemo vas "nazalost" morat pobjedit u Mostaru,iako ja ocekujem tesku tekmu..tako da imate neku zalihu do tada hehe...

Sretno Velezu ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 okt 2010, 16:16

cunami je napisao/la:Je li moze neko da kopira ili skenira intervju Dzubura da procitam jer ga nigdje ne mogu naci?
Je li istina da ce Baka mozda postat trener Veleza? Nadam se prekidu ove krize iducoj domacoj utakmici...
Cunami druze, imas u svakoj trafici prekjucerasnji broj dnevnog lista....

@raz ba...
Ne glasam ja za HDZ, ne placam njima struju, ni vodu, ni telefone ni nista....I samim tim nemam pravo od njih nista ni traziti......Svaka cast toj stranci, ali iskreno, jer ispunjava zelje svojim glasacima i nikad nece dovesti Zrinjski na grane na kojima je Velez vec odavno..RESPECT za njih....Znaci, majstore kani se njih, nebitni su na ovoj temi...

@drh...
Niko ne porice druze da je Dzubur najbolji predsjednik Veleza zadnjih godina....To je neupitno...Za mene ipak premalo....Nemamo vise ni vremena, ni sredstava za daljne produzavanje agonije gonjanjem rezultata, dobrih plata u klubu, a pogotovo nadogradnjom onog rugla udaljenog zna se vec koliko od centra kluba.....
Isto para treba za tribinu, bilo da je u Sjevernom ili u Vrapcicima...Reflektor je isto para, svlacionice su isto para....
Stadion se moze napraviti, a to i Dzubur vrlo dobro zna, na isti nacin na koji je uradjen Gradjevinski fakultet i Klinicki centar na Bijelom Brijegu...A da ne govorim koliki bi prateci sadrzaj i sve ostalo, pratili taj projekat...
Jedini problem je taj, sto tu ne bi bilo nikog, nego bi bili prinudjeni raditi i samo raditi....A ovdje svi bjeze od rada...U tome je problem brate...
Svi ce ti oni odgovoriti maherski na ovo pitanje, sa odgovorom: "Cekamo da se usvoji regulacijski plan za Sjeverni logor u kojem vec postoji izgradnja stadiona!"...Nazalost, to je samo jos jedna njihova obicna patka, jer neko iole upucen je svjestan da HDZ to nece nikada potpisati i krsiti pare u nesto gdje njih nece biti mnogo...
Ali, Univerzitet Dzemal Bijedic je vec vlasnik jednog velikog dijela Sjeverng logora i moze zapoceti sta hoce...Samo je problem, hoce li se?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 okt 2010, 19:14

Pola nasih problema bi se rijesilo izgradnjom bilo kakvog objekta u SL . Koliko neangazovnja ima pokazuje samo cinjenica da nitko nije ni pokusao da napravi nista tu. Cak ni jedan trening teren gdje bi i mladi i prvi tim mogli trenirati. Tu ne treba puno para samo malo dobre volje i organizacije.

Sumnjam da zelje ima ali je taj prioritet iza necijeg licnog interesa koji je tu zapisao teren.

Iz ovog razloga treba svakom Mostarskom "prodavacu usisivaca" pa makar to bio i Dzubur kojima su puna usta Veleza po raznim novinama zacepiti usta.

Kako je nihova konta glupa pokazuje i ona nova tribina/svlacionica iza gola u Vrapcicima , nikakve tu koncepcje nema.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 okt 2010, 23:07

Tacno tako....Zacepiti usta svima na kulturan nacin....Inace, u ovom gradu svako drustveno dobro je prisvojeno kao privatno, pa tako i Sjeverni logor...
Problem zvani "Velez" je problem koji je lako rijesiv....Smijesno je i pricati da ta investicija izgradnje stadiona ne bi bila isplativa u svakom slucaju.....Samo od kirija poslovnih prostora ispod tog stadiona bi mogli otplacivati ratu kredita za gradnju istog, a da ne govorimo ostale stvari, o otvaranju novih radnih mjesta itd....
A kao sto Kimbo kaze, da li je to neciji prioritet, to je drugi par opanaka....
Neko je nedavno napisao grafit na ulazu u Sjeverni, na pravnom faksu: "Ovdje se gradi Hofenhajm!"....
Daj ljudi da izvrsimo pritisak da se tu gradi Velez, na mjestu na kojem se i rodio....Jer ne trazimo mi nicije nesto, nego samo svoje, ono sto nam pripada....
A ovako?? Ja stvarno ne mislim da postoji covjek koji realno razmislja, a da se ne zapita, da li smo generacija koja suti i dopusta da se ugasi nesto sto traje 100 godina i u sta se svi mi kunemo.....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 26 okt 2010, 23:24

Po mom misljenju i sazananju,pare koje su se namjenjivale za izgradnju terena sa umjetnom travom od strane bivsih igraca su potrosene u nesto sasvim drugo samo ne u ono u sto je trebalo.I ova uprava moze da objezbjedi taj teren jer svake godine od UEFE savez podjeli klubovima odredjenu svotu novca ali to ode na neke druge stvari. Uzimanje kredita bilo kakvog za bilo sto je nemoguce trenutno jer su svi racuni blokirani od prijasnjih uprava a mislim da je nemoguce toliko para i podignut za kolektiv kakav je Velez jer svak zna u sta pare daje.Ovdje se raja mora izdignut iznad svega pa zapocet ove radnje a pricom i sranjem nema nista.
Evo utakmice iduce domace sa Celikom,dodjimo i pokazimo kako volimo klub a to svi znaju ali dodjimo da pomognemo klubu po ko zna koji put nasom pjesmom do pobjede i sto lakseg ostanka i ligi

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 okt 2010, 23:30

carina kad uleti na forum odmah se eseji pisu :mrgreen: :mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 okt 2010, 23:58

Pa sad..Ako UEFA i da to malo crkavice, mi je potrosimo na vracanje dugova igracima, ovima, onima..Trebalo se davno o tome misliti, sad nam doslo iz guzice u glavu..

Sa Celikom je 13 kolo, znaci za dvije sedmice, hajmo u Tuzlu :mrgreen:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 okt 2010, 00:12

Ma ja sam reko sa Celikom jer ako se odlucimo da se vratimo i pomognemo Velezu a stvarno bi trebali jer su si digli ruke od nas i Veleza,onda hajmo se vratit sa Celikom a do tad sve pripremit sta se treba pripremit.Sigurno je da Velezu treba podrska a bez nas je ne moze i nece imat a Velez se voli i za Velez se zivi i kad se ovo procita mislim da bi trebali otic na utakmicu i dati podrsku igracima i da ostanemo u ligi. Najvaznije stvari su da se sto prije odrzi skupstina i da se izabere trener jer ovako ne moze dalje jer idemo u duboku provaliju ili totalnu propast. Ovo za pare od UEFE je tacno ali ih treba raspodjelit kako treba

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 okt 2010, 00:15

Ma znam drug, nego eto naprdivam da ubijem zelju i potrebu za plakanjem :oops:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 okt 2010, 00:22

cunami je napisao/la:Ma ja sam reko sa Celikom jer ako se odlucimo da se vratimo i pomognemo Velezu a stvarno bi trebali jer su si digli ruke od nas i Veleza,onda hajmo se vratit sa Celikom a do tad sve pripremit sta se treba pripremit.Sigurno je da Velezu treba podrska a bez nas je ne moze i nece imat a Velez se voli i za Velez se zivi i kad se ovo procita mislim da bi trebali otic na utakmicu i dati podrsku igracima i da ostanemo u ligi. Najvaznije stvari su da se sto prije odrzi skupstina i da se izabere trener jer ovako ne moze dalje jer idemo u duboku provaliju ili totalnu propast. Ovo za pare od UEFE je tacno ali ih treba raspodjelit kako treba
Kome da ja dam podrsku?? Zaimovicu i Kadricu??? haha pa vi niste normalni! Kad pada kisa nezele da treniraju, a ja da svoj glas i dlanove trosim na njih... sve su to Pikini placenici :evil: :evil:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 okt 2010, 00:34

Dragi momak,moras shvatit da smo svi zajedno Velez a ne Pika,Kadric,Zaimovic i dr. Mi idemo dati podrsku kolektivu koji se zove Velez jer su ostavljeni od strane svakog pa cak i od navijaca a niko da se javno oglasi i to je ono sto mene kao malo starijeg navijaca boli. Srce me boli jer nekad imam utisak da je i RA digo ruke od ovoga i da ih boli neka stvar za Velezom. Ako je tako onda to nisu pravi navijaci. Nema nas na tribini ima pola godine i sta se promjenilo??? Nije nista nego je samo na gore situacija otisla i jos samo treba da i mi dignemo ruke i onda komotno mozemo zaboravit na sve. Velez spaja ljude a neki zele da se razdvoje i da se Velez ugasi a to im se nikad nece ostvarit. Idemo navijat za Velez a ne za Piku,Kadrica,Zaimovica i druge koji smetaju navijacima

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 27 okt 2010, 00:34

carina je napisao/la:@drh
Nepotrebno je brate i reagovati na ove neke upadace, na ove komentare i tipa Edinka i slicnih...Ja vise stvarno i ne zelim trositi vrijeme na njih....

@edinko
Molim te majstore skini mi se vise s neke stvari...Ako te stvarno interesuje koje sam vjere, dodji da ti skinem gacice, sagni se, i odmah ces zakljuciti prirodu stvari...
Ti momak stvarno imas GOLEMIH psihickih problema..Bola ti SANJAS "EDINKA"!!
Kakve bola ja sada veze imam sa tvojim frustracijama?Nisam se javio odavno jer nemam ni vremena a ni zivaca piskarati ovdje sa jednim obicnim frustriranim tipom koji na sebe uzima"zastitu Veleza",opravdanost glupog "bojkota"koji je dosao u najgore vrijeme za klub.I koji je do sada KLUB kostao jako puno!
Predzadnji smo na tabeli sa sest uzastopnih KATASTROFALNIH poraza?!

Za ovo da se ja sagnem..ma seka i mamica ti se saginju svaki dan,pitaj njih dvije za"ostalo"...
Sa tobom se ne isplati raspravljati jer ti SVAKI lonac-poklopis!
Fakat si saam sebi dao najbolji moguci nick-K a r i n a ...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.