Neka Alvesa, odličan je otkad je počeo igrati i raditi za ugovor.messilla je napisao/la:Au mogao si vala sacekati jutro sa tim losim vijestima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Neka Alvesa, odličan je otkad je počeo igrati i raditi za ugovor.messilla je napisao/la:Au mogao si vala sacekati jutro sa tim losim vijestima.
Šteta što u fudbalu nema onih ugovora po 10 dana. Poslužio bi odlično do zime.messilla je napisao/la:To je i problem, dobar je kad se nalozi. Dati mu ugovor na dvije godine i ni dana vise. Naravno, na zimu (ili na ljeto pa ostaviti na posudbi do zime) dovesti desnog beka sa kojim ce dijeliti minute.
Jest al' kad vidiš ovo: Dani Alves (115) is the player with most successful tackles in the Liga this season, kada vidiš da asistencijom riješi Clasico i Pariz i odlično odigra protiv Citya ili da u zadnjih 5 utakmica ima prosječnu ocjenu 8 shvatiš da je još uvijek jedan od najboljih bekova svijeta. Alves je pošten i odradit će ugovor profesionalno do kraja.messilla je napisao/la:To je i problem, dobar je kad se nalozi. Dati mu ugovor na dvije godine i ni dana vise. Naravno, na zimu (ili na ljeto pa ostaviti na posudbi do zime) dovesti desnog beka sa kojim ce dijeliti minute.
Asistencija u Clasicu i 5,6 utakmica = jedan od najboljih bekova svijeta? Možda u nekom paralelnom šizosvemiru.Rajaz je napisao/la:Jest al' kad vidiš ovo: Dani Alves (115) is the player with most successful tackles in the Liga this season, kada vidiš da asistencijom riješi Clasico i Pariz i odlično odigra protiv Citya ili da u zadnjih 5 utakmica ima prosječnu ocjenu 8 shvatiš da je još uvijek jedan od najboljih bekova svijeta. Alves je pošten i odradit će ugovor profesionalno do kraja.messilla je napisao/la:To je i problem, dobar je kad se nalozi. Dati mu ugovor na dvije godine i ni dana vise. Naravno, na zimu (ili na ljeto pa ostaviti na posudbi do zime) dovesti desnog beka sa kojim ce dijeliti minute.
Naravno da ne postoji, trenutno. Eto bolji je onaj sto ga real dovodi iz Porta, odigrao po sezone na malo vecem nivou i bolji od ovoga koji ima trofeja koliko onaj godina. Uozbilji se maloDonnie Darko je napisao/la:Ma jbt Carvajal kakve on veze ima sad, krampa koja može trčat i to je to. Nije džaba Real doveo novog, kvalitetnog desnog beka prvom prilikom.
Al dobro hajd, ne postoji bolji desni bek od madafakin Dani Alvesa, predajem se
Pa ti si ga spomenuo a ne ja.Donnie Darko je napisao/la:Ma jbt Carvajal kakve on veze ima sad, krampa koja može trčat i to je to. Nije džaba Real doveo novog, kvalitetnog desnog beka prvom prilikom.
al se ti znas izvalit covjece ,dani alves jedan od najboljih bekova svijeta ,pa jesil ti svjestan svoje izvale bog teRajaz je napisao/la:Jest al' kad vidiš ovo: Dani Alves (115) is the player with most successful tackles in the Liga this season, kada vidiš da asistencijom riješi Clasico i Pariz i odlično odigra protiv Citya ili da u zadnjih 5 utakmica ima prosječnu ocjenu 8 shvatiš da je još uvijek jedan od najboljih bekova svijeta. Alves je pošten i odradit će ugovor profesionalno do kraja.messilla je napisao/la:To je i problem, dobar je kad se nalozi. Dati mu ugovor na dvije godine i ni dana vise. Naravno, na zimu (ili na ljeto pa ostaviti na posudbi do zime) dovesti desnog beka sa kojim ce dijeliti minute.
I svi su redom najmanje duplo bolji u defanzivi, i još mnogi mnogi desni bekovi. Jedino što Alvesa i dalje održava u takvim raspravama je ime i reputacija, te činjenica da ekipa sakriva njegove ogromne mane, prije svega Rakitić kojem ovaj treba zahvaliti na novom ugovoru.Rajaz je napisao/la:Pa ti si ga spomenuo a ne ja.Donnie Darko je napisao/la:Ma jbt Carvajal kakve on veze ima sad, krampa koja može trčat i to je to. Nije džaba Real doveo novog, kvalitetnog desnog beka prvom prilikom.
Ja ne vidim boljeg, Lahm pod Pepom igra veznjaka, dakle otpada. Ko ostaje ?
Danilo, Darmian, Juanfran, Lichsteiner, Zabaleta, Ivanović, Van der Wiel, Piszczek ?
Jako siromašno, ni jedan od ovih nema 50% ofanzivnog potencijala Alvesa i pass igre za Barcelone.
vise gledaj utakmice manje whoscoredRajaz je napisao/la:@barca_87 kao i inače ubija argumentima tipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa slobodno nabroj bolje, šta sad, ja ga ne vidim, možda ti znaš i vidiš bolje.
a kako si ti dokazao boga ti da je alves bolji od tih istih igracaRajaz je napisao/la:Ja još uvijek čekam da mi nabrojiš te igračine po manjim klubovima, čvrsto vjerujem da si ti pratio sve njih i s pravom možeš reći kako su zaista svi oni bolji od Alvesa.
Alvesa u Barceloni nikada i nije održavala defanziva već upravo suprotno, ofanziva i pass igra koju nema ni jedan od prethodno nabrojanih bekova. Svi vidimo da ovo nije ni blizu njegovog prajma ali i kao takav je bolji od većine danas, po meni još uvijek najbolji jer je tržište veoma oskudno kada su u pitanju full bekovi.
@barca_87 stani malo, ti si gledao Darmiana i ostale jel ?![]()
Sve koje si nabrojao su defanzivno orijentisani bekovi osim amerikanca Johnsona, toliko o tvom praćenju.
I ni u jednom trenutku mi nisi dokazao zašto su to svi oni bolji od Alvesa, ali ni u jednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.