FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 10 jun 2017, 17:59

Carrasco pogotovo sad neće nigdje jer Atletico ima zabranu transfera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jun 2017, 18:44

Imbecili iz uprave jos jednom pokazuju svoju nesposobnost.
Odjjeba ih lik hladno. :kafa:
Sad ce Gnabry, ili Brandt, sve pokusaji od igraca.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 jun 2017, 23:53

Jeste nekima teret navijati za Bayern u pm,dajte ljudi olaksajte se promjenite klub,nemojte nas ovdje zamarati djecijim zeljama i iluzijama,bas me raduje ovaj transfer rok jer znam da ce najbolja uprava na svijetu vratiti bayernu dnk i zadrzati nas u top 5 klubova u evropi.Neki mnogo vise ulazu od nas a kita su za nas.;-)

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 10 jun 2017, 23:54

Brat Kimmich 3 asista veceras, jest da je San Marino :clap:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2017, 01:20

Jedna baba mi je jednom rekla: "Sine, crne cipele i tvrd k... nikada ne izlaze iz mode". Bio sam premlad da to shvatim, a onda sam nekoliko godina poslije listao Gazzetu dello Sport i na duplerici naišao na sliku gospodina s Ray Bankama i Filterom 160 u ustima. Na njemu Di Caprio odijelo, svježe podšišan, Ralon pod vratom. Navodno je bio prvi izbor za onu legendarnu reklamu kad onaj čovjek u kišnom kaputu dolazi po onu ženu na željezničkoj stanici pa ju zagrli, a ona se orosi u spavaćici. Zagrli je, okrene se i ode. Ostane samo omaz karizmi kišnom gospodinu, 'What difference a day makes' na gramofonu i vlak koji prolazi linijom Tovarnik - Vinkovci.
Rekao je jednom Jankulovski: "Imao sam veliki problem čitanja dijagonala. Pozvao me doma, žena Rumunjka je napravila fažol ili tripice, ne sićan se točno, otvorili smo butelju Vranca i zdimili dvije, tri. Iako sam do te večere pročitao samo 'Vlak u snijegu', nakon te večere sam znao ne samo čitat dijagonale nego i namjestit ofsajd.
A nije ni Mila Horvat luda. Kada je stao pored nje u mix zoni, shvatila je koja je razlika između srebra i zlata. Nikakvi Beckhami i Kristijani Ronaldi nisu dorasli takvom kuronji. Sićan se i dan danas. On ledomat, a ona ko bambus. Izvija se, a nije ni zapuvalo. Njegov pogled od štikli prema gore i samo dvije riječi: "molto bene..."
Jedini čovjek koji bi iz našeg Žorža izvukao 85 posto. To je više od svih Ligi prvaka koje je osvojio. De Niro i Pacino u jednoj personi. Orosila Vam se svaka Don Carlo, sretan rođendan šmekeru!

slika
:urnebes: :urnebes: :bow: :bow:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la Derdiyok » 11 jun 2017, 05:01

Omerbavarac je napisao/la:Jedna baba mi je jednom rekla: "Sine, crne cipele i tvrd k... nikada ne izlaze iz mode". Bio sam premlad da to shvatim, a onda sam nekoliko godina poslije listao Gazzetu dello Sport i na duplerici naišao na sliku gospodina s Ray Bankama i Filterom 160 u ustima. Na njemu Di Caprio odijelo, svježe podšišan, Ralon pod vratom. Navodno je bio prvi izbor za onu legendarnu reklamu kad onaj čovjek u kišnom kaputu dolazi po onu ženu na željezničkoj stanici pa ju zagrli, a ona se orosi u spavaćici. Zagrli je, okrene se i ode. Ostane samo omaz karizmi kišnom gospodinu, 'What difference a day makes' na gramofonu i vlak koji prolazi linijom Tovarnik - Vinkovci.
Rekao je jednom Jankulovski: "Imao sam veliki problem čitanja dijagonala. Pozvao me doma, žena Rumunjka je napravila fažol ili tripice, ne sićan se točno, otvorili smo butelju Vranca i zdimili dvije, tri. Iako sam do te večere pročitao samo 'Vlak u snijegu', nakon te večere sam znao ne samo čitat dijagonale nego i namjestit ofsajd.
A nije ni Mila Horvat luda. Kada je stao pored nje u mix zoni, shvatila je koja je razlika između srebra i zlata. Nikakvi Beckhami i Kristijani Ronaldi nisu dorasli takvom kuronji. Sićan se i dan danas. On ledomat, a ona ko bambus. Izvija se, a nije ni zapuvalo. Njegov pogled od štikli prema gore i samo dvije riječi: "molto bene..."
Jedini čovjek koji bi iz našeg Žorža izvukao 85 posto. To je više od svih Ligi prvaka koje je osvojio. De Niro i Pacino u jednoj personi. Orosila Vam se svaka Don Carlo, sretan rođendan šmekeru!

slika
:urnebes: :urnebes: [emoji144] [emoji144]
Ovo im je ubjedljivo jedan od najjacih opisa :rol:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 jun 2017, 11:37

Gnabry nas, na 3 godine. Sta reci :roll: Bojim se da nece nista biti od Sancheza

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 jun 2017, 11:49

anelbavarac je napisao/la:Imbecili iz uprave jos jednom pokazuju svoju nesposobnost.
Ti si prizvao Gnabrya, tebe krivim za transfer :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 jun 2017, 11:50

According to Bild, Bayern have signed Serge Gnabry on a 3 years contract. He will cost 8 million euros.
to je to pojacanje koje ce nam donijeti Ligu Prvaka :tokralju: :tokralju: :mrgreen: :mrgreen:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 jun 2017, 11:59

Kakav je taj gnabri?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 jun 2017, 12:08

sada Gnabry, sljedece ljeto Leon Goretzka dzabe i Julian Brandt za 12 miliona
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 jun 2017, 12:18

Gnabrijeve noge makar dobijaju informacije i zapovesti iz mozga ako nista drugo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2017, 12:24

Pametan potez iako bi bilo jos pametnije da ga sad proslijedimo Hoffi na posudbu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 jun 2017, 12:27

Sa Gnabrijem po LP :tokralju:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 jun 2017, 12:30

Koliko ironije emituju vasi komentari au :) Podjednako je napaljen i skoro isto brz kao Kosta. Jedino sto deluje kao neko ko voli da bude prva violina pa ce da sutira svako malo. Mrzece ga Roben a pogotovo Lewandowski.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jun 2017, 13:01

Dobar je Gnabry, kao što kolega iznad reče, za razliku od Coste zna koristiti mozak dok igra.
Samo, mislio sam da će u Hoffenheim, ali eto.
Definitivno očekujem da prodaju Costu i dovedu zvučno pojačanje. Sve mi vuče na to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 jun 2017, 13:02

harden je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Imbecili iz uprave jos jednom pokazuju svoju nesposobnost.
Ti si prizvao Gnabrya, tebe krivim za transfer :lol:

Jest tesko provalit nase glavonje u upravi :mrgreen:

S Gnabryem po klempu :kafa

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 jun 2017, 13:03

farinelli123 je napisao/la:Gnabrijeve noge makar dobijaju informacije i zapovesti iz mozga ako nista drugo.
hahahaahahha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 jun 2017, 13:08

sekerbay je napisao/la:Kakav je taj gnabri?
Jedan od najvećih talenata u posljednjih 10 godina u Arsenalu. Nažalost skenjala ga jedna yebena povreda i Wengerova ljubav prema vanbračnom sinu Walcottu. Sa 17 godina bio standardan kod nas nažalost do te povrede.

Prošlo ljeto kad je otišao kolektivno smo yebali Wengeru mater jer je njega prodao, a ostavio Walcotta, Chamberlaina ili Iwobija.

Dobili ste mega talenta i igrača koji će bit svjetska kalsa samo ako dobije pravu priliku i tretman koji zaslužuje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 11 jun 2017, 13:25

farinelli123 je napisao/la:Gnabrijeve noge makar dobijaju informacije i zapovesti iz mozga ako nista drugo.
pisi češće na temi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.