FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Carrasco pogotovo sad neće nigdje jer Atletico ima zabranu transfera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Imbecili iz uprave jos jednom pokazuju svoju nesposobnost.
Odjjeba ih lik hladno.
Sad ce Gnabry, ili Brandt, sve pokusaji od igraca.
Odjjeba ih lik hladno.
Jeste nekima teret navijati za Bayern u pm,dajte ljudi olaksajte se promjenite klub,nemojte nas ovdje zamarati djecijim zeljama i iluzijama,bas me raduje ovaj transfer rok jer znam da ce najbolja uprava na svijetu vratiti bayernu dnk i zadrzati nas u top 5 klubova u evropi.Neki mnogo vise ulazu od nas a kita su za nas.
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN
Brat Kimmich 3 asista veceras, jest da je San Marino 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna baba mi je jednom rekla: "Sine, crne cipele i tvrd k... nikada ne izlaze iz mode". Bio sam premlad da to shvatim, a onda sam nekoliko godina poslije listao Gazzetu dello Sport i na duplerici naišao na sliku gospodina s Ray Bankama i Filterom 160 u ustima. Na njemu Di Caprio odijelo, svježe podšišan, Ralon pod vratom. Navodno je bio prvi izbor za onu legendarnu reklamu kad onaj čovjek u kišnom kaputu dolazi po onu ženu na željezničkoj stanici pa ju zagrli, a ona se orosi u spavaćici. Zagrli je, okrene se i ode. Ostane samo omaz karizmi kišnom gospodinu, 'What difference a day makes' na gramofonu i vlak koji prolazi linijom Tovarnik - Vinkovci.
Rekao je jednom Jankulovski: "Imao sam veliki problem čitanja dijagonala. Pozvao me doma, žena Rumunjka je napravila fažol ili tripice, ne sićan se točno, otvorili smo butelju Vranca i zdimili dvije, tri. Iako sam do te večere pročitao samo 'Vlak u snijegu', nakon te večere sam znao ne samo čitat dijagonale nego i namjestit ofsajd.
A nije ni Mila Horvat luda. Kada je stao pored nje u mix zoni, shvatila je koja je razlika između srebra i zlata. Nikakvi Beckhami i Kristijani Ronaldi nisu dorasli takvom kuronji. Sićan se i dan danas. On ledomat, a ona ko bambus. Izvija se, a nije ni zapuvalo. Njegov pogled od štikli prema gore i samo dvije riječi: "molto bene..."
Jedini čovjek koji bi iz našeg Žorža izvukao 85 posto. To je više od svih Ligi prvaka koje je osvojio. De Niro i Pacino u jednoj personi. Orosila Vam se svaka Don Carlo, sretan rođendan šmekeru!

Rekao je jednom Jankulovski: "Imao sam veliki problem čitanja dijagonala. Pozvao me doma, žena Rumunjka je napravila fažol ili tripice, ne sićan se točno, otvorili smo butelju Vranca i zdimili dvije, tri. Iako sam do te večere pročitao samo 'Vlak u snijegu', nakon te večere sam znao ne samo čitat dijagonale nego i namjestit ofsajd.
A nije ni Mila Horvat luda. Kada je stao pored nje u mix zoni, shvatila je koja je razlika između srebra i zlata. Nikakvi Beckhami i Kristijani Ronaldi nisu dorasli takvom kuronji. Sićan se i dan danas. On ledomat, a ona ko bambus. Izvija se, a nije ni zapuvalo. Njegov pogled od štikli prema gore i samo dvije riječi: "molto bene..."
Jedini čovjek koji bi iz našeg Žorža izvukao 85 posto. To je više od svih Ligi prvaka koje je osvojio. De Niro i Pacino u jednoj personi. Orosila Vam se svaka Don Carlo, sretan rođendan šmekeru!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ovo im je ubjedljivo jedan od najjacih opisaOmerbavarac je napisao/la:Jedna baba mi je jednom rekla: "Sine, crne cipele i tvrd k... nikada ne izlaze iz mode". Bio sam premlad da to shvatim, a onda sam nekoliko godina poslije listao Gazzetu dello Sport i na duplerici naišao na sliku gospodina s Ray Bankama i Filterom 160 u ustima. Na njemu Di Caprio odijelo, svježe podšišan, Ralon pod vratom. Navodno je bio prvi izbor za onu legendarnu reklamu kad onaj čovjek u kišnom kaputu dolazi po onu ženu na željezničkoj stanici pa ju zagrli, a ona se orosi u spavaćici. Zagrli je, okrene se i ode. Ostane samo omaz karizmi kišnom gospodinu, 'What difference a day makes' na gramofonu i vlak koji prolazi linijom Tovarnik - Vinkovci.
![]()
[emoji144] [emoji144]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gnabry nas, na 3 godine. Sta reci
Bojim se da nece nista biti od Sancheza
Ti si prizvao Gnabrya, tebe krivim za transferanelbavarac je napisao/la:Imbecili iz uprave jos jednom pokazuju svoju nesposobnost.
Odjjeba ih lik hladno.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
to je to pojacanje koje ce nam donijeti Ligu PrvakaAccording to Bild, Bayern have signed Serge Gnabry on a 3 years contract. He will cost 8 million euros.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Kakav je taj gnabri?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sada Gnabry, sljedece ljeto Leon Goretzka dzabe i Julian Brandt za 12 miliona

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- farinelli123
- Kontakt:
Gnabrijeve noge makar dobijaju informacije i zapovesti iz mozga ako nista drugo.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pametan potez iako bi bilo jos pametnije da ga sad proslijedimo Hoffi na posudbu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sa Gnabrijem po LP 
- farinelli123
- Kontakt:
Koliko ironije emituju vasi komentari au
Podjednako je napaljen i skoro isto brz kao Kosta. Jedino sto deluje kao neko ko voli da bude prva violina pa ce da sutira svako malo. Mrzece ga Roben a pogotovo Lewandowski.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobar je Gnabry, kao što kolega iznad reče, za razliku od Coste zna koristiti mozak dok igra.
Samo, mislio sam da će u Hoffenheim, ali eto.
Definitivno očekujem da prodaju Costu i dovedu zvučno pojačanje. Sve mi vuče na to.
Samo, mislio sam da će u Hoffenheim, ali eto.
Definitivno očekujem da prodaju Costu i dovedu zvučno pojačanje. Sve mi vuče na to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- anelbavarac
- Kontakt:
harden je napisao/la:Ti si prizvao Gnabrya, tebe krivim za transferanelbavarac je napisao/la:Imbecili iz uprave jos jednom pokazuju svoju nesposobnost.
Odjjeba ih lik hladno.![]()
Jest tesko provalit nase glavonje u upravi
S Gnabryem po klempu :kafa
hahahaahahhafarinelli123 je napisao/la:Gnabrijeve noge makar dobijaju informacije i zapovesti iz mozga ako nista drugo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Marsal
- Kontakt:
Jedan od najvećih talenata u posljednjih 10 godina u Arsenalu. Nažalost skenjala ga jedna yebena povreda i Wengerova ljubav prema vanbračnom sinu Walcottu. Sa 17 godina bio standardan kod nas nažalost do te povrede.sekerbay je napisao/la:Kakav je taj gnabri?
Prošlo ljeto kad je otišao kolektivno smo yebali Wengeru mater jer je njega prodao, a ostavio Walcotta, Chamberlaina ili Iwobija.
Dobili ste mega talenta i igrača koji će bit svjetska kalsa samo ako dobije pravu priliku i tretman koji zaslužuje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pisi češće na temi.farinelli123 je napisao/la:Gnabrijeve noge makar dobijaju informacije i zapovesti iz mozga ako nista drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.