Možda i bude ali ovdje bi trebalo podržati i BH telecom. Ako se ne varam gledanje preko pay-per-view košta oko 2 KM a ima i opcija za 10 KM 30 dana ili 26 za 90 dana. Ne znam kakvi su uslovi tačno treba pročitati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
samo My tv. PS oni koji imaju u planu kupiti Moja web tv, neka to urade prije 01.02.2025. Od prvog februara će poskupiti pretplata.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ja uzimam ovu od 90 dana. Kupujem samo zbog Želje, jer nisam korisnik BH Telecoma ( barem kada je kablovska u pitanju ). A uglavnom, ako si i ti u istoj situaciji, onda produži prije feebruara. Jer će od februara ova pretplata od 90 dana koštati 40KM umjesto 26KM.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Isto napravio prije par dana. Malo su nas koji ne koristimo usluge BH telecoma zeznuli kako su uzeli dio prava od Arene. Sve naše utakmice će vjerovatno biti na My TV. Ovaj paket normalno se koristi na drugim mrežama u BiH. Ovi iz inostranstva imaju posebne pakete pa ne znam šta je razlika. Trebalo bi istražiti.TMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:22ja uzimam ovu od 90 dana. Kupujem samo zbog Želje, jer nisam korisnik BH Telecoma ( barem kada je kablovska u pitanju ). A uglavnom, ako si i ti u istoj situaciji, onda produži prije feebruara. Jer će od februara ova pretplata od 90 dana koštati 40KM umjesto 26KM.
Arena Premium će se od februara dodatno plaćati. Tj neće biti dio standardnog Arena paketa, kao do sada. Tako da je bolje da idemo preko My tv.Levin je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:34Isto napravio prije par dana. Malo su nas koji ne koristimo usluge BH telecoma zeznuli kako su uzeli dio prava od Arene. Sve naše utakmice će vjerovatno biti na My TV. Ovaj paket normalno se koristi na drugim mrežama u BiH. Ovi iz inostranstva imaju posebne pakete pa ne znam šta je razlika. Trebalo bi istražiti.TMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:22ja uzimam ovu od 90 dana. Kupujem samo zbog Želje, jer nisam korisnik BH Telecoma ( barem kada je kablovska u pitanju ). A uglavnom, ako si i ti u istoj situaciji, onda produži prije feebruara. Jer će od februara ova pretplata od 90 dana koštati 40KM umjesto 26KM.
Zasto bi neko placao skuplje bh telekomu samo moja web tv kad moze imati iptv? I mirni ste sa svim arenama i my tv 

Ovdje se govori o legalnim opcijama, ti vec pominjes ilegalnu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hvala obojici uzecu onu moju tv web i rahat samTMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:22ja uzimam ovu od 90 dana. Kupujem samo zbog Želje, jer nisam korisnik BH Telecoma ( barem kada je kablovska u pitanju ). A uglavnom, ako si i ti u istoj situaciji, onda produži prije feebruara. Jer će od februara ova pretplata od 90 dana koštati 40KM umjesto 26KM.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zato što je BH Telecom platio prava prijenosa tih utakmica, isto kao i Arena. Od tih prava dio dobijaju svi klubovi u BiH. Da ne govorim o činjenici da napokon imamo prijenose svih utakmica PL a nadam se uskoro i prijenose svih utakmica sa livada Prve Federalne i RS-a.

Kao što Irfo kaže ovdje se govori o legalnim opcijama od kojih Klub ima neke koristi. Kada bi svi koristili IPTV ne bi ni bilo prijenosa zato što se ne bi isplatilo plačati TV prava a onda ti IPTV ne bi značio ništa u ovom slučaju.
Samo dobro provjeri koji paket možeš koristiti jer ove cijene iznad subza korisnike u BiH.NoDi80 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 12:25Hvala obojici uzecu onu moju tv web i rahat samTMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:22ja uzimam ovu od 90 dana. Kupujem samo zbog Želje, jer nisam korisnik BH Telecoma ( barem kada je kablovska u pitanju ). A uglavnom, ako si i ti u istoj situaciji, onda produži prije feebruara. Jer će od februara ova pretplata od 90 dana koštati 40KM umjesto 26KM.
a inače je IPTV besplatan? De ba. Koristio sam ja par godina i IPTV. Pa minutu prije početka utakmice padne link. Ili se odjednom pojavi neki lijevi kanal na mjestu kanala gdje bi trebala biti utakmica. Neka hvala. Kada već plačam svakako onda barem ne želim strahovati hoću li moći gledati utakmicu.
Problem sa Moja TV je što se ne može u svim krajevima BiH gledati. U mjestima u kojima Bošnjaci nisu većina,nema mogućnost priključka BHTelekom usluga pa samim tim i Moja TV.
znam ja to dobro. I ja sam jedno vrijeme bio primoran koristiti usluge HT Mostar, dok nije Telemach došao. Ali ima opcija Moja Tv web. Za korisnike drugih internet i kablovskih provajdera. I ja nju koristim. Plaćam isključivo da bi mogao gledati utakmice Željezničara.
To sam i ja aktivirao u Austriji uvijek gledam my tvTMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:16znam ja to dobro. I ja sam jedno vrijeme bio primoran koristiti usluge HT Mostar, dok nije Telemach došao. Ali ima opcija Moja Tv web. Za korisnike drugih internet i kablovskih provajdera. I ja nju koristim. Plaćam isključivo da bi mogao gledati utakmice Željezničara.
Ima aplikacija Moja Tv Web i preko nje gledam na telefonu levina mi
Steta samo sto ne mogu svi kanali, ali eto ima MY Tv za Zeljeznicar i to je najbitnije

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 jan 2025, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- mamonelafo
- Kontakt:
Ukoliko BH Telecom kupi Telemach, kupuje i njihovu infrastrukturu, tako da, vjerovatno će biti sada sve pokriveno. Ukoliko je Telemach u tom mjestu provukao svoju infrastrukturu, bez obzira ko je većina, bit će sada Moja TV. Valjda.TMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:16znam ja to dobro. I ja sam jedno vrijeme bio primoran koristiti usluge HT Mostar, dok nije Telemach došao. Ali ima opcija Moja Tv web. Za korisnike drugih internet i kablovskih provajdera. I ja nju koristim. Plaćam isključivo da bi mogao gledati utakmice Željezničara.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Mora prvo konkurencijsko vijece odobriti prodaju. Ukoliko se to desi onda bi krajnji korisnici dobili najbolje od obje strane.mamonelafo je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:54Ukoliko BH Telecom kupi Telemach, kupuje i njihovu infrastrukturu, tako da, vjerovatno će biti sada sve pokriveno. Ukoliko je Telemach u tom mjestu provukao svoju infrastrukturu, bez obzira ko je većina, bit će sada Moja TV. Valjda.TMovac je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:16znam ja to dobro. I ja sam jedno vrijeme bio primoran koristiti usluge HT Mostar, dok nije Telemach došao. Ali ima opcija Moja Tv web. Za korisnike drugih internet i kablovskih provajdera. I ja nju koristim. Plaćam isključivo da bi mogao gledati utakmice Željezničara.
Od ovih što su došli, evidentno je da će Šošić biti pojačanje.
Veoma, veoma dobro ide na treninzima, samo da neigranje od pola godine ne ostavi traga na njegovu fizičku spremu, da se ne preforsira.
Brazilac stoper djeluje dobro na treninzima, dobro barata loptom. Ali, vidjećemo, meraja je jedino mjerilo.
Lagumdžija se nije mogao uklopiti, kao što to naglašava Ćorić, zato što se odmah i povrijedio kad je došao.
Svakako je i u Gošku bio u zadnje vrijeme bio povrijeđen, tek je počeo pomalo ulaziti u zadnjim utakmicama.
Od njega zaista ne znam šta očekivati. Ili, tačnije, ne očekujem ništa od njega, pa se možda i pozitivno iznenadim.
Veoma, veoma dobro ide na treninzima, samo da neigranje od pola godine ne ostavi traga na njegovu fizičku spremu, da se ne preforsira.
Brazilac stoper djeluje dobro na treninzima, dobro barata loptom. Ali, vidjećemo, meraja je jedino mjerilo.
Lagumdžija se nije mogao uklopiti, kao što to naglašava Ćorić, zato što se odmah i povrijedio kad je došao.
Svakako je i u Gošku bio u zadnje vrijeme bio povrijeđen, tek je počeo pomalo ulaziti u zadnjim utakmicama.
Od njega zaista ne znam šta očekivati. Ili, tačnije, ne očekujem ništa od njega, pa se možda i pozitivno iznenadim.
-
- Kontakt:
Hvala na informacijama. Kako ti se cini Lausevic?mavi je napisao/la: ↑28 jan 2025, 15:34Od ovih što su došli, evidentno je da će Šošić biti pojačanje.
Ima problema sa kvadricepsom, ne znam koliko ce se naigrati ove polusezonemavi je napisao/la: ↑28 jan 2025, 15:34Od ovih što su došli, evidentno je da će Šošić biti pojačanje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pa, realno, Laušević je došao preko štele, to je opšte poznata stvar.Hansestadt je napisao/la: ↑28 jan 2025, 15:39Hvala na informacijama. Kako ti se cini Lausevic?mavi je napisao/la: ↑28 jan 2025, 15:34Od ovih što su došli, evidentno je da će Šošić biti pojačanje.
Rahimić ga je doveo zbog njegovog menadžera, koji ga je birvaktile odveo u Rusiju.
Taj menadžer se hvalio po Gbavici prije nego što je mali i prošao probu, da će sigurno potpisati i da mu je već našao stan gdje će stanovati.
Zato sam skeptičan, zbog činjenice da je zbog poznanstva unaprijed bio "predodređen" za nas da potpiše.
Mislim, ovo je činjenica, većina raje koja prati treninge to zna.
E, sad, mali trenutno na treninzima i ne izgleda baš loše, mogao bi biti neka treća opcija, za zadnjih desetak minuta na Grbavici kad se ganja rezultat.
Moglo bi biti nešto od njega, nije isključeno, mada je to još uvijek daleko od kvaliteta jednog Krpića, Dangubića...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, b00t, benko21, F1921B, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, mamonelafo, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rule_hz, zeljovolimte i 160 gostiju.