Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U PL više mešetarenja, lopovluka, krađe, neg u federalnoj i kantonalnoj 

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Pa sto ste prekinuli s onom cetvorkom dobili po teren i prestali vam se klubovi zaliti
I mnogr bosnje bi za pare zednog preko vode preveli
Mani te mi rata i te price ja govorim sta je danas
Onaj reis groblje prodo islamske zajednice dodiku za pare
I mnogr bosnje bi za pare zednog preko vode preveli
Mani te mi rata i te price ja govorim sta je danas
Onaj reis groblje prodo islamske zajednice dodiku za pare
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 24 apr 2023, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i oni su dobri koju marku sigurno čim to sve nijemo posmatraju.. Eto npr Azmir Husic je clan IO u savezu pa et sta mu rade
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Da ima postene strane neko bi se zalio svi sute sto svi sute
Svi imaju prste umjesane u mutne poslove
Zbog para danas zena te ostavi amdzic ti je sprci
Svi imaju prste umjesane u mutne poslove
Zbog para danas zena te ostavi amdzic ti je sprci
-
- Kontakt:
Znači siže tvoje priče je da se u školama u RS pušta baja mali knindža u školama!?sudac92 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:33Tko on to nedužno dijete i odgaja, i njega su tako odgojili. To je njima u krvi, od himne srbije u školama do tri prsta i ne volim te Alija zato što si balija. A ja sam ti u miješanom braku, oženjen srpkinjom, odvojen od porodice trenutno i slušam to neki dan od djeteta koji je drugi razred. Pjeva i kad ga majka, moja žena srpkinja napala i pitala odakle ti to i nemoj da te čujem više, šta misliš odakle? Iz škole gdje se djeci sapire mozak kao i ovom maloumnom debilu, koji danas sutra isto će da radi ili i sad radi. Uzmi samo dječiji plan i program u toku školske godine i sve će ti biti jasno. **** ti nacionalistički mozak i pišam ti se na trobojku majmun zatupljeni!
E pa svašta.....al mene više fascinira ovaj scenario koji si složio u svojoj glavi i natjerao sebe da je istina, pa ti je to bilo malo i pretvorio si u text, u koji će neko povjerovati naravno

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ruzno je reci ali dok neko ne prebije onog koji je na vrhu piramide ove lakrdije od suđenje nema ovdje normalnog fudbala.
-
- Kontakt:
Niko realan svako puse svojom stranom
061657tako je ide dopuna na tvoj broj
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 24 apr 2023, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko je penala svirano za Borac do sad u sezoni, garant preko 10, imal negdje neka tabela?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brat od priče o guranju klubova iz RS-a i sudijskih lakrdija, preko toga da su ustvari cetalji zrtve jer smo ih prije stalno izbacivali lige do toga da je reis prodao zemljište Dodiku, aferim. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jede.š go.vna jarane,bila je inicijativa 4r pa Željo nije htio ni na sastanak doći,pitari se ispalili odmah,Sloboda nakon kazne za nošenje transparenta!Velež i Hasić ostao sam u borbi sa mafijom!Hasić na kraju i dobio na sudu,a vi sad uživajte i čekajte kad će ko doći na red za klanje!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:35Da ima postene strane neko bi se zalio svi sute sto svi sute
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Zabit ce ga Hrelja i pokazat da im ni sudije ne mogu pomoci 

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pa jest to tako imamo i mi te bosnjake u savezu i sta rade osim sto primaju pare da se sute
-
- Kontakt:
Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:38Niko realan svako puse svojom stranom

Ugasite je pr c i l a vas liga ovakva
Kakav jad i cemer. Da Bog da se ugasila i liga i klubovi

Kakav jad i cemer. Da Bog da se ugasila i liga i klubovi

-
- Kontakt:
Sto poludi tv
A poludi i forum jucer i dansas dodo i hakeri bn tv n1 i face citav dan napadaju
Eo i sad prije 20 sekundi u isto vrijeme i forum i televizija mi odose u pm
A poludi i forum jucer i dansas dodo i hakeri bn tv n1 i face citav dan napadaju
Eo i sad prije 20 sekundi u isto vrijeme i forum i televizija mi odose u pm
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 24 apr 2023, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
I kaze neko var. Nisu prijenos u stanju do kraja organizovat.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje vam je to na transfermarktu za penale?
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Antikloc, aqarius, AvantiBL, Beli98, Burberry46, Direktorcic, Fudo, Guest1945, Hajdeee, jurisicduska, Lecler, perodeformero, supervizor, VolimBiH96 i 132 gosta.