AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Al zato je Spal u rangu Reala i zato nas ovako pritišću i naši se ne mogu sastat sa loptom.
Hakan u kanalu
Igramo sa 3 nazad jbt
Hakan u kanalu
Igramo sa 3 nazad jbt
-
- Kontakt:
Pa jbg valjda forum i sluzi za to da neko iznese svoje misljenje bilo to za formaciju ili za igraca (a da ga ne ismijavaju) jer svi razmisljamo o tome sta uraditi da bi se spasila sezona, koje poteze napraviti. Logicno je da prvi trener snosi odgovornost za lose rezultate jer ne mozes 11 igraca zamijeniti, pa mora se dovesti neko ko je imao rezultate iza sebe i da onda sa sigurnoscu se moze reci da nema.pomoci ovim igracima. Gledam Inter ove sezone izgledaju kao svemirski brod u odnosu na prosle sezone (u kojima su imali strasna ulaganja u tim ali bez rezultata). Kuca se pravi od temelja a to je u ekipi dobar trener pa tek onda dalje.
Ma dobro ljudi, ipak mi imamo loš tim, a Spal je satkan od zvijezda. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Joj dao bi pola plate da mi je sad vidjeti face Maldinija i Bobana
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Protiv nas svaki tim izgleda kao da je satkan od najvećih zvijezda, čak i Brescia, Spal i sl.

@gambler
Naravno forum nam služi da kažemo svoje mišljenje, ali mišljenje sa nekim činjenicama, a ne nebuloze...
Ja ljetos pričam jedno, 90% foruma priča drugo.
Stručnjaci me još na to sve ismijavali!

Sad ti isti likovi pričaju isto što i ja mjesecima
(valjda skontali nakon par mjeseci što nas svako piša), samo još par pojedinaca teše svoju teoriju i to je ono što je najgore...
- senadrosoner
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Mene stid kao obicnog navijaca. Da li je imalo stid ove fudbalere koji milione eura uzimaju za ovakvo nesto, bas se pitam.
Prije svega prodati Paquetu i Piateka vec na zimu i izgurati sezonu nekako, barem vec ffp popraviti, a tim nista slabiji nece biti.
Prije svega prodati Paquetu i Piateka vec na zimu i izgurati sezonu nekako, barem vec ffp popraviti, a tim nista slabiji nece biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- crvenocrni
- Kontakt:
Sa bodom preskacu Torino i ucvrscuju se u gornjem dijelu donjeg dijela tabele
Piatek bi se nadavao golova da mi neko stvori sansu, al ovaj tim stvara jednu ili eventualno 2 sanse po utakmici tako da ni puno bolji napadaci ovdje ne bi dobro prosli...
- Fantasista
- Kontakt:
Trener, trener i samo trener. Conte je dokaz koliko trener znači. Vidiš kako igraju Candreva i Dambrosio i budu ti jasne neke stvari. Drkaju qrac na treningu i logično da se ne mogu povezat. Da im dođe trener koji zna šta hoće i da ih spremi fizički onda bi bila druga priča. Slažem se da ih Inter i Juve nabiju ali da ih drugoligaši gaze i brukaju to nema smisla. Čak i najgora ekipa ima neku ideju i način igre kada izađe na teren, samo Milan izgleda izgubljeno i kao da su se igrači prvi puta sreli. To je samo trener kriv i niko više.
- Fantasista
- Kontakt:
Paquetta i Piatek su top igrači ali nemaju sa kime igrati. Piateku da neko da loptu možda bi i zabio. Lucas nema sa kim igrati u vezi i još ga debil gurnuo desno, upropastit će i ovo malo što nam je ostalo.
Od toliko stvari, on nađe mjenjati lijevog beka iako je Duarte solidno igrao tu. Daj pobogu mjenjaj nešto gore.
Odlično, prizvao sam Susericu u međuvremenu. Preokret incoming.
Mali Naser igra sa najvećim mudima. Nekad i previše samopouzdanja ima, ali bar jedini pokušava napraviti višak i ubrzati igru. Šteta što ga ove ostale pasivnjače samo gledaju i šetkaju.
Gledaj ovog Hakana glupog

Mali Naser igra sa najvećim mudima. Nekad i previše samopouzdanja ima, ali bar jedini pokušava napraviti višak i ubrzati igru. Šteta što ga ove ostale pasivnjače samo gledaju i šetkaju.
Gledaj ovog Hakana glupog

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Hoćel se ikad iz kornera lopta normalno ubacit, yebemu majku k'o da nije jeo 3 dana
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
E za šta ovaj dade karton igraču Milana.
-
- Kontakt:
Treba ubaciti Leaoa i probati sa dva spica.
Pa zar ovdje nema elemenata za crveni karton, s obzirom da je bio zadnji igrač? 

Daj brate sudija, poguraj nas sa nečim, vidiš da nam ne ide ovako kme kme.
Daj brate sudija, poguraj nas sa nečim, vidiš da nam ne ide ovako kme kme.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Susooooo je digao i Bobana i Maldinija na none 

-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!rope11 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 22:13Od toliko stvari, on nađe mjenjati lijevog beka iako je Duarte solidno igrao tu. Daj pobogu mjenjaj nešto gore.
Gledaj ovog Hakana glupog![]()
NAJBOLJI NAŠ IGRAČ (OSIM DONNARUME), jedini koji može nešto makar na kvalitet i znanje I EVO POPIŠAO TE LIK BRZINSKI!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 31 okt 2019, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pa brate Šefćo, jel' fino rekoh da donosi preokret?
Hajmo sad nekako naći načina da kiksemo.

Hajmo sad nekako naći načina da kiksemo.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Jest, još da nisi to cinično mislio i sa podsmijavanjem i sprdnjom, sve bi to bilo super!

Jel' vidiš eto po ko zna koji put, da cirkuse pišeš, moj Pero...

Nisi loš momak, čak te i gotivim, ali brate fudbalsko znanje ti je tanko, nemoj se ljutiti, ništa lično!
Imaš volju i želju, to cijenim i navijač si od srca, ali Bgm znanje je malo tanje...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.