FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nikakve stranke, pamfleti, fleyeri. Azmir ako zeli moze rijesiti sve u roku par dana.....ponavljam, Slobodin glavni gazda je skustina kluba, grad Tuzla i faraon mogu ne mogu nista sto skupstina kluba odluci......skupstina kluba je ta koja o svemu odlucije....nek Azmir dogovara sa skupstinom i napravi klub po svojoj mjeri kakav on zeli da taj klub bude.
-
Sloboda1919
- Kontakt:
znao sam da je Probisvjet-Azmir ili ti Azmir-Probisvjetsolinas je napisao/la:Slusaj,kasno je,sutra cemo nas dvojica prodiskutovati,Skver je napisao/la:Zamolio bih navijace i simpatizere Slobode za malo strpljenja i dostojanstva. Nista jos nije gotovoo. Citam nocas cijelo vrijemo i ne moigu da vjerujem.....Azmir Husic da zeli moze potpisati reprogram, stvar bi bila rijesena, FK Sloboda je je udruzenje gradjanja i on to moze uraditi......grad Tuzla nema nista sa tim, danas sam citav dan provjeravao i informisao se o tom problemu...njemu nije kocnica niko......o svemu odlucuje skupstina kluba koja je jedini izvrsni organ, grad Tuzla nema veze sa tim, niti ljudi koji vode grad...Azmire, ako zelis Slobodu, Sloboda moze biti tvoja 1/1....nece grad placati nesto sto nije u vlasnistvu grada.
nije Azmir cvjecka,probisvjet je to,pa kako god to ko svatio,medjutim Problem je dublje prirode,pravno gledajuci...sa pravne strane,nesigueno je to sve,i covjek trenutno nece da ulazi u te vode.nije to bas tako jednostavno,objasnicu ti sutra na PP.
Eto sutra na trening,valjda nas bude sto vise..jer krece borba za spas Slobode..zadnja nam je sansa.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
OK skver.nema frke.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Znam ja odlicno sta je problem, napisao sam sve, ako hoce ili ako ne zna obezbjedit cu mu ljude koji ce mu pomoci oko svega....yebem vise i grad i razna udruzenja.solinas je napisao/la:Slusaj,kasno je,sutra cemo nas dvojica prodiskutovati,
nije Azmir cvjecka,probisvjet je to,pa kako god to ko svatio,medjutim Problem je dublje prirode,pravno gledajuci...sa pravne strane,nesigueno je to sve,i covjek trenutno nece da ulazi u te vode.nije to bas tako jednostavno,objasnicu ti sutra na PP.
- Beduin
- Kontakt:
Ja postavio na fb, pozivajte i vi.Sutra svi na stadion Tusanj na trening Slobode u 12:30h, Husref i igraci nas trebaju a ujedno da se prozove Imamovic i Secerbegovic.
Kako bude neka bude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta cemo sa Secerom i secerima...covjek se bas nafurao da je vlasnik TUSNJA,sta liSkver je napisao/la:Znam ja odlicno sta je problem, napisao sam sve, ako hoce ili ako ne zna obezbjedit cu mu ljude koji ce mu pomoci oko svega....yebem vise i grad i razna udruzenja.solinas je napisao/la:Slusaj,kasno je,sutra cemo nas dvojica prodiskutovati,
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Secer ima licne konflikte sa Slobodom...nije covjek toliko los loliko ga ovdje predstavljamo.....on je samo statisticka pogreska.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Dobro, ove dvije utakmice igraci garantuju da ce gristi, hvala im. Ponosan jer znam da ce nam donijeti prvo mjesto na pauzi. Neka ganjaju sebi ugovore i plate
.. Od pauze domace igrace, a na ostalima valjda ce kapnuti koje obestecenje za kraj sezone.
Ono sto mene svrbi, je sto dopustamo da se sve u Tuzli gasi. Pa gdje je taj inat, od Husinske bune i nadalje? Zasto nema zdravorazumske rasprave o tome, da se iscisti ko je kriv, ko ce ispravljati uz ciju pomoc?
Ono sto mene svrbi, je sto dopustamo da se sve u Tuzli gasi. Pa gdje je taj inat, od Husinske bune i nadalje? Zasto nema zdravorazumske rasprave o tome, da se iscisti ko je kriv, ko ce ispravljati uz ciju pomoc?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Grad Tuzla , na kojem moze igrati domace susrete ako zeli i FK Mladost iz Doboja kod Kaknja ako plati.aleksandar_veliki je napisao/la:Ko je gazda stadiona?Skver je napisao/la:Nikakve stranke, pamfleti, fleyeri. Azmir ako zeli moze rijesiti sve u roku par dana.....ponavljam, Slobodin glavni gazda je skustina kluba, grad Tuzla i faraon mogu ne mogu nista sto skupstina kluba odluci......skupstina kluba je ta koja o svemu odlucije....nek Azmir dogovara sa skupstinom i napravi klub po svojoj mjeri kakav on zeli da taj klub bude.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odlicno...pa ako nije toliko los i ako je statisticka pogreska nek se tjera u tri p i c k e materine svoje a ne da hiljadama ljudi j e b e zivce...i sta cemo sa tim njegovim licnim konfliktom brate....najbolje da se klub ugasi zbog toga jer Secer nije los covjekSkver je napisao/la:Secer ima licne konflikte sa Slobodom...nije covjek toliko los loliko ga ovdje predstavljamo.....on je samo statisticka pogreska.
Nepostoji slovo zakona Koje to omogucava a Bez zog slova sve drugo SE moze srusiti kao kula öd karataSkver je napisao/la:Znam ja odlicno sta je problem, napisao sam sve, ako hoce ili ako ne zna obezbjedit cu mu ljude koji ce mu pomoci oko svega....yebem vise i grad i razna udruzenja.solinas je napisao/la:Slusaj,kasno je,sutra cemo nas dvojica prodiskutovati,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolje da ugasimo Slobodu da oraspolozimo malo Secera onda jer je kompleksas pa ce mu biti bolje mozdaSkver je napisao/la:Secer ima licne konflikte sa Slobodom...nije covjek toliko los loliko ga ovdje predstavljamo.....on je samo statisticka pogreska.
Ne mislim o njemu nista, sta ce moze uraditi...nemaju dvije lopate na stadionu......covjek cuva svoj posao kao sti bi i svako od nas to radio, ne branim ga ni malo.....on je samo obicni pijun koji cuva svoj posao...i meni druze ide sve to na qurac....i ja bi volio Arenu u vlasnistvu Slobode sa svim mogucim grijacima....i ispod trave i iznad.staragarda je napisao/la:odlicno...pa ako nije toliko los i ako je statisticka pogreska nek se tjera u tri p i c k e materine svoje a ne da hiljadama ljudi j e b e zivce...i sta cemo sa tim njegovim licnim konliktom brate....najbolje da se klub ugasi zbog toga jer Secer nije los covjekSkver je napisao/la:Secer ima licne konflikte sa Slobodom...nije covjek toliko los loliko ga ovdje predstavljamo.....on je samo statisticka pogreska.
Malo se raspitaj koja je razlika izmedju javne ustanove i udruzenja gradjanja kao sto je FK Sloboda.aleksandar_veliki je napisao/la: Pa nekako mi se cini da tu u i jeste glavni problem. Tu ta Javna ustanova Tusanj ili kako vec, dobija vise love od grada nego Sloboda. Zamisli kako bi Slobodi dobro bilo da se ta lova prebacuje njoj, a ne Seceru i ostalim lezihljebovicima. Skver je ubaceni element, sad mu ni Secer nije toliko los.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa kako nemaju 2 lopate na stadionu a godisnja im transa 300 000Skver je napisao/la:Ne mislim o njemu nista, sta ce moze uraditi...nemaju dvije lopate na stadionu......covjek cuva svoj posao kao sti bi i svako od nas to radio, ne branim ga ni malo.....on je samo obicni pijun koji cuva svoj posao...i meni druze ide sve to na qurac....i ja bi volio Arenu u vlasnistvu Slobode sa svim mogucim grijacima....i ispod trave i iznad.staragarda je napisao/la:odlicno...pa ako nije toliko los i ako je statisticka pogreska nek se tjera u tri p i c k e materine svoje a ne da hiljadama ljudi j e b e zivce...i sta cemo sa tim njegovim licnim konliktom brate....najbolje da se klub ugasi zbog toga jer Secer nije los covjekSkver je napisao/la:Secer ima licne konflikte sa Slobodom...nije covjek toliko los loliko ga ovdje predstavljamo.....on je samo statisticka pogreska.
p.s.ODLICNO SI TO NAPISAO DA ON SAMO CUVA SVOJ POSAO...STO U PREVODU ZNACI DA NE RADI NISTA..STO JE PRILICNO PORAZAVAJUCE I SRAMOTNO ZA DIREKTORA JEDNE JAVNE USTANOVE I KVAZI LEGENDE KLUBA
al boli ga tuki,plata redovna pa red dzabnih para red putovanja sa faraonom po turskoj..pa onda udri malo po promocijama knjiga one budale sto grad ovoliki vodi
Ja i ti se odlicno razumijemo, ovdje su samo u pitanju pravna pitanja...ne yebi me znas ti sve.aleksandar_veliki je napisao/la:
Samo cu ti reci, da su vam ovi iz grada bili pametni do 2019. godine biste imali malu arenu dovoljnu za kvalifijkacije evropskih tekmi, ali eto, njima su prici Secer i Javna ustanova nego dobrobit svih vas koji volite Slobodu. No, imaju jos vremena, ali izgleda da nemaju pameti...
Skver, ne bih u sitne sate ulazio u neku diskusiju, samo cu te pitati ko je osnivac JU?
Pa ja ti rekoh par postova iznad.
Slovo zakona je cudo moj Skver
Slovo zakona je cudo moj Skver
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de ba Aco sta propitujes toliko...sve je ovdje bolan jasno ko dan..gura se kosarkaski projekat na ustrb SLOBODE jer je privatni cejf gradskog kauboja i gradonacelnikovog jarana te vedrana lakica koji je isto kosarkaski zaljubljenik...sapatom su ugasili SLOBODU,KOSARKASKU i ne mogu stat na pola puta sa ovim novim frankestajnom a isprijecio im se na tom putu Husic te raju ponovo vratio na Tusanj sto njima ne odgovara pa covjeka karindzaju dok ne pukne jer drze grad i te poluge kojima mu podmecu noge ...naravno,nije to nista otvoreno i javno nego ono...udraraj ga pomalo dok ne padne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.