Ja sinoć prolazim pored tog dispjeja i kontam isto. Samo jedan kamen i jedna budala . . . i stvar gotovastaragarda je napisao/la:NADAM SE DA CE NEKO POLUPAT ONAJ DISPLEJ STO SU GA BEVBA I KOMPANIJA POSTAVILI,MATER IM J E B E M KLOSARSKU...I NJIMA I ONOM FRANKESTAJNU OD KLUBA...CUJ,SLOBODA...AHAHAHAHA
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Slatinash_7
- Kontakt:
Skver druze ti veze nemas izgleda ste se ovdje dogadja..Gradska uprava vec 20 godina postavlja ljude u tu skupstinu koja je kako ti kazes vlasnik kluba,godinama daje neke transe klubu koje su se trosile igracima na ruke pa ih isti sad tuze,godinama je postavljala predsjednike Slobode,UO i ko zna sta vec nije doslo,pazi sad,DIREKTNOM naredbom iz gradske uprave,savjetnika Jasminovog ovog ili onog,u Slobodi niko nikad nije mogao doci bez da se upetljao nekako sa njima i da oni to nisu odobrili..I sad bi oni da dodje Toyota,Azmir,ti ili ja i da vratimo dug od pazi,8 miliona maraka koliko je bio prije nego je dosao Azmir,jesi ti lud?!Eto covjek je nekako vratio 4 miliona duga,de nek ti koji su taj dug napravili vrate drugu polovicu i puste ljude koji hoce i znaju raditi da nastave voditi Slobodu onako kako treba..Azmir je pogrijesio sto nije dao taj finansijski izvjestaj da im se posere svima u usta..Grad za Slobodu ti je poput loseg roditelja,pustio dijete da se drogira,da se uvuce u dugove i de hajd sad nek neko drugi placa komunu i sa svim dilerima i kamatarima da se bori,ne budi smijesan,to ne smije tako biti i ja se nadam da nece!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
batigol777
- Kontakt:
Ljudi moji ko ce izvuc pare od politicara e ja nu skidam kapu da je kupit kako dobro auto ili kakav koncert organizovat gdje ce se velicat nacelnik za organizaciju to ja. Al da oni daju neke milione u sport daj boze ipak oni ,, brinu" o mnogo bitnim stvarima. A prave se da ih kao to sve brine radi gglasova i kao pomazu koliko mogu.
Ja se nadam da ce Azmir ipak ostati i fa ce sloboda nastaviti gdje je trenutno.
Ja se nadam da ce Azmir ipak ostati i fa ce sloboda nastaviti gdje je trenutno.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto Gracic nije zelio da dodje u Tuzlu jel se sjecate? Jer nije zelio da prihvati dug, ovi nisu mogli da ugase klub, a Gracic nije zelio da vraca to. A oni nisu imali namjeru da mu vracaju to.. Znaci ne znam sto su lagali Azmira
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah do nas je jbg, a mi smo ko mu.da....najbolje bi bilo Azmira okrivit za gasenje kluba, da nama savjest bude mirna
za Ditom NIKO qrcem nije mrdnuo, za FK ce bit 100 ljudi i caoooo
uostalom vidjet cemo danas na treningu...jbg jest ono uvijek ove klubove gase u nevakat, kad je zima protestovat..sto nece u junu da se moze na kafu pa usput do protesta malo
za Ditom NIKO qrcem nije mrdnuo, za FK ce bit 100 ljudi i caoooo
uostalom vidjet cemo danas na treningu...jbg jest ono uvijek ove klubove gase u nevakat, kad je zima protestovat..sto nece u junu da se moze na kafu pa usput do protesta malo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Druze mi kao navijaci nosimo prevelik teret godinama ko sto Harry kaze odose zivci.
Ne mogu ja zapostaviti zivot da ganjam neke stvari koje nisu duznost navijaca. Vec sto puta smo pokazali gradskoj vlasti za koga smo i sta hocemo..
Ja sam vise za destruktivne stvari nego za ova mirna okupljanja. Bas njih boli qrac sto ce neko danas biti na treningu.
Ne mogu ja zapostaviti zivot da ganjam neke stvari koje nisu duznost navijaca. Vec sto puta smo pokazali gradskoj vlasti za koga smo i sta hocemo..
Ja sam vise za destruktivne stvari nego za ova mirna okupljanja. Bas njih boli qrac sto ce neko danas biti na treningu.
Samo se nadam da ce alkos Secer danas biti na svom ''radnom mjestu''.
A i ovi sa fb stranice tkz. kluba OKK likovi sve zivo banovase,hhaha kakv su oni cirkus, hebo im Bevba staru svima.
SVI NA TUSANJ, SVI ZA SLOBODU !!!
A i ovi sa fb stranice tkz. kluba OKK likovi sve zivo banovase,hhaha kakv su oni cirkus, hebo im Bevba staru svima.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ne laprdajte puno, za sat i pol na trening i podrzati momke, Musemica, podrsku iskazati Azmiru, ako mozemo i kakav transparent razviti, bilo bi lijepo.
Seceru i vlastodrzcima se nayebat familije. Neka znaju da ce biti popljuvani od navijaca i na ulicu kad izadju, ako nista bar nece mirno spavati veceras!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Seceru i vlastodrzcima se nayebat familije. Neka znaju da ce biti popljuvani od navijaca i na ulicu kad izadju, ako nista bar nece mirno spavati veceras!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Azmir je u svakom razgovoru poslije ostavke indirektno prozvao ko je krivac. Ne toliko Džasmin, koliko Berbic i Secerbegovic. Bem im pleme seljacko, komunisticko
Niko, niko, samo Sloboda
Da se sto prije oporavite od tragedije koja vas je zadesila. Nadam se da vam nece uticati na rezultate, jer ste ove sezone stvarno dobri.
Sretno i pozdrav iz Zenice.
Sretno i pozdrav iz Zenice.
Dobro je da bar neko zna kao sto ti znas......otkrio si nam ovdje toplu vodu....ovdje se o tome pise dvije godine i kusur. Kad si toliko pametan de ti nama objasni sta i kako treba, evo za pocetak da imas informaciju da Azmir ima vecinu u skupstini.Slatinash_7 je napisao/la:Skver druze ti veze nemas izgleda ste se ovdje dogadja..Gradska uprava vec 20 godina postavlja ljude u tu skupstinu koja je kako ti kazes vlasnik kluba,godinama daje neke transe klubu koje su se trosile igracima na ruke pa ih isti sad tuze,godinama je postavljala predsjednike Slobode,UO i ko zna sta vec nije doslo,pazi sad,DIREKTNOM naredbom iz gradske uprave,savjetnika Jasminovog ovog ili onog,u Slobodi niko nikad nije mogao doci bez da se upetljao nekako sa njima i da oni to nisu odobrili..I sad bi oni da dodje Toyota,Azmir,ti ili ja i da vratimo dug od pazi,8 miliona maraka koliko je bio prije nego je dosao Azmir,jesi ti lud?!Eto covjek je nekako vratio 4 miliona duga,de nek ti koji su taj dug napravili vrate drugu polovicu i puste ljude koji hoce i znaju raditi da nastave voditi Slobodu onako kako treba..Azmir je pogrijesio sto nije dao taj finansijski izvjestaj da im se posere svima u usta..Grad za Slobodu ti je poput loseg roditelja,pustio dijete da se drogira,da se uvuce u dugove i de hajd sad nek neko drugi placa komunu i sa svim dilerima i kamatarima da se bori,ne budi smijesan,to ne smije tako biti i ja se nadam da nece!
Poziv je stigao iz Gradske uprave ... zvali su ga.. sada posto mnogo puta rijec nisu odrzali ostaje da vidimo ----
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Probisvjet
- Kontakt:
Po svoj prilici secer se nece pojaviti na Tusnju. Eno ga u Merkatoru nabio kacket do nosa. Hinjo, yebo mu zenu onaj ko ga postavi.fukarezv je napisao/la:Samo se nadam da ce alkos Secer danas biti na svom ''radnom mjestu''.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
@Skver pa sta pitas ti onda ima li neko drugo rjesenje osim da Grad isplati taj dug koji su nabili njegovi ljudi,nisi mi jasan nikako?Dzaba Azmiru vecina bilo gdje,zakona o privatizaciji nema a i da ima covjek se vjerovatno nebi upustio u taj projekat zbog tih dugova,dzaba vecina u skupstini kad ne vraca skupstina dugove,nije niko iz skupstine direktor stadiona,covjeku su svezane ruke kao sto svi znamo za iole ozbiljnije stvari dok se ne vrati dug a kojeg mora vratiti OPSTINA jer su oni i krivi za njega..
Slatina Bog i batina
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam kako ce ovo zavrsiti, razlicite informacije i misljenja stizu sa svih strana, ali je jedno sigurno: ovako ne moze i nece dalje. Azmir ako ostane, sigurno nece biti pod ovim uslovima, grad ce morati potpisati reprogram i onda cemo prodisati punim plucima, ali ne znam samo do kad i to.
Ako se Azmir ne vrati u klub, jedino rjesenje je mijenjanje statuta i potraznja investitora koji ce postati vecinski vlasnik kluba i tako sam raditi kako misli da treba, to je jedino dugorocno rjesenje, jer je svima preko glave ovo natezanje iz sezone u sezonu. U tom slucaju ce i Azmir moci preuzeti klub i raditi bez necijeg uplitanja, a ako ne zeli preuzeti onda se ponuditi drugima pod istim uslovima: ekspresno vracanje duga i nastavak ovoga sto je do sad uradjeno.
Ako FK Sloboda ostane pod komandom grada ja vise ne idem na Tusanj, sve dok nas ne kupi neko i prestanu malverzacije. Kao sto Solinas rece: ranije nisam ni znao ko je predsjednik kluba i ko sjedi u Upravi, isao sam na utakmice iz ljubavi prema klubu i fudbalu, bodrio ih, radovao se i tugovao zajedno sa njima, ni slutio nisam da su ovako lose vodili klub i ovoliko ga zaduzili, haram im bio svaki dinar i Bog uvijek vraca po zasluzi, plasim se da se to ne vrati njihovima koje najvise vole umjesto njih samih. Sad sam stariji, uceniji i uvidjam neke stvari, a to je da ne zelim vise placati kartu, trositi zivce, vrijeme, rizikovati po gostovanjima batine ili krivicnu prijavu radi nekih smradova koje boli kita za nas, a klub unistavaju. Do povratka Azmira ili nekoga ko ce postati vlasnik kluba kao Tan i imati sve ovlasti ja ne pisem ovdje (ko zeli, ima PP da se cujemo), a buduci stav sam vec iznjeo gore.
Suze mi hoce na oci kad vratim svo vrijeme unazad. Vidicu kako ce se odvijati stvari ovih dana a onda me mogu i banovati admini, zamolit cu ih, lakse ce mi biti da kao i ranije citam novosti s vremena na vrijeme kao "gost". Za neke cu biti ckaPi, izdajica, kako se klub voli u svakoj situaciji, al neki ce razumjeti i ovaj stav da je ovakvih stresova bilo i previse i uvijek se popustalo, dolaskom na stadion se davala podrska gradskoj upravi i onima koji zaduzuju klub, ja to vise ne zelim. U najgorem scenariju da se svaku tekmu pale baklje i unistava imovina na stadionu, opet se samo nabija dug klubu pa ni to nije rjesenje. Ali ako nema drugog, onda sve porusiti i prijetiti svaku utakmicu dok se ne otjeraju.
Nadam se najboljem scenariju, da cemo iz ovoga izaci kao pobjednici i krenuti u nastavak borbe za vrh. U protivnom - adio.
Ako se Azmir ne vrati u klub, jedino rjesenje je mijenjanje statuta i potraznja investitora koji ce postati vecinski vlasnik kluba i tako sam raditi kako misli da treba, to je jedino dugorocno rjesenje, jer je svima preko glave ovo natezanje iz sezone u sezonu. U tom slucaju ce i Azmir moci preuzeti klub i raditi bez necijeg uplitanja, a ako ne zeli preuzeti onda se ponuditi drugima pod istim uslovima: ekspresno vracanje duga i nastavak ovoga sto je do sad uradjeno.
Ako FK Sloboda ostane pod komandom grada ja vise ne idem na Tusanj, sve dok nas ne kupi neko i prestanu malverzacije. Kao sto Solinas rece: ranije nisam ni znao ko je predsjednik kluba i ko sjedi u Upravi, isao sam na utakmice iz ljubavi prema klubu i fudbalu, bodrio ih, radovao se i tugovao zajedno sa njima, ni slutio nisam da su ovako lose vodili klub i ovoliko ga zaduzili, haram im bio svaki dinar i Bog uvijek vraca po zasluzi, plasim se da se to ne vrati njihovima koje najvise vole umjesto njih samih. Sad sam stariji, uceniji i uvidjam neke stvari, a to je da ne zelim vise placati kartu, trositi zivce, vrijeme, rizikovati po gostovanjima batine ili krivicnu prijavu radi nekih smradova koje boli kita za nas, a klub unistavaju. Do povratka Azmira ili nekoga ko ce postati vlasnik kluba kao Tan i imati sve ovlasti ja ne pisem ovdje (ko zeli, ima PP da se cujemo), a buduci stav sam vec iznjeo gore.
Suze mi hoce na oci kad vratim svo vrijeme unazad. Vidicu kako ce se odvijati stvari ovih dana a onda me mogu i banovati admini, zamolit cu ih, lakse ce mi biti da kao i ranije citam novosti s vremena na vrijeme kao "gost". Za neke cu biti ckaPi, izdajica, kako se klub voli u svakoj situaciji, al neki ce razumjeti i ovaj stav da je ovakvih stresova bilo i previse i uvijek se popustalo, dolaskom na stadion se davala podrska gradskoj upravi i onima koji zaduzuju klub, ja to vise ne zelim. U najgorem scenariju da se svaku tekmu pale baklje i unistava imovina na stadionu, opet se samo nabija dug klubu pa ni to nije rjesenje. Ali ako nema drugog, onda sve porusiti i prijetiti svaku utakmicu dok se ne otjeraju.
Nadam se najboljem scenariju, da cemo iz ovoga izaci kao pobjednici i krenuti u nastavak borbe za vrh. U protivnom - adio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljudi sabura samo
..nemojte me tjerat da se budim u 4 ujitru da vam govorim sabur sabur
hajte vi na trening I to 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
De care javljaj sta god novo cujes.TaRgEt_ je napisao/la:Poziv je stigao iz Gradske uprave ... zvali su ga.. sada posto mnogo puta rijec nisu odrzali ostaje da vidimo ----
Hajmo momci na trening polako..pokazat Musemicu i momcima da smo uz njih..ne ocekujen veliku cifru,radni ke dan..
Ovo ako izdrzimo svi kod psihijatra haha..
@Target
Samo javljaj sta se desava
Ovo ako izdrzimo svi kod psihijatra haha..
@Target
Samo javljaj sta se desava
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
FARAONE ISPOŠTUJ DOGOVOR SA HUSIĆEM I ODREDI NOVAC U BUDŽETU TUZLE I GARANCIJE ZA REPROGRAM POREZA.
FK SLOBODI KONCESIJA NA STADION TUŠANJ.
ŠEĆERBEGOVIĆ ,MUHAREMAGIĆ I OSTALI ŠTO DALJE OD FK SLOBODA.
FK SLOBODI KONCESIJA NA STADION TUŠANJ.
ŠEĆERBEGOVIĆ ,MUHAREMAGIĆ I OSTALI ŠTO DALJE OD FK SLOBODA.
Ja volim FK Tuzla City
. . .nadam se da će ovo neki mediji ispratiti . .. .inače, slabog će odjeka biti. . .vidimo se na treningu . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.