Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
drugari, ima li negde dobrog hd prenosa (da ne koci)? hvala
acestream://086daef5a95f615ea8d8f0845532205217542ab8
Kao sto Sam reko nece lopte dobit nema Salaha manje sansi kontri i nazalost to CE se i odrazit na naseg Dzeku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Spaletti nasao danas igrati u 5-4-1
Ovo ce ga i kostati utakmice. Niti je defanzivno ostvario neku ravnotezu a u napadu su nemocni.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kakva postava Rome jbt, sve same drvosjece na terenu, ovdje 90% igraca ne moze ispepat loptu do 3, a kamoli sta vise
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sta je sa Dzekom ne moze do zraka do dodje i to je vise prehodao dosad nego pretrco.
🔵⚪
E ne mozes vjerovati s kakvim debilima on igra..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
S ovakvom igrom i postavom, do sutra nece dati gola...
- Goalgetter
- Kontakt:
Postavka na terenu dno. Ne mogu tu ni igraci nista, kad stojis prakticno sa 5 igraca nazad + De Rossi i Strootman jos duboko povuceni. Peresa je zatvorio Lulic na desnoj strani, tako da preostaje samo hoce li nesto iskombinirati Perrotti i Nainggolan.
Kukavicka postavka, dosad niti jedna upotrebljiva lopta za Dzeku.
Kukavicka postavka, dosad niti jedna upotrebljiva lopta za Dzeku.
Trojica igrača u veznom redu Rome su kreativni samo u tome kako nekom igraču slomiti nogu, a ne kako kreirati šansu za gol. Ova trojica ne bi mogla kreirati protiv Vrbanjuše šansu. Jedine dvije opcije prema naprijed u prvih 11 Rome su Džeko i Perotti.

Sa ovakvim iznošenjem lopte neće izdržati do 70te minute, ljudi ne mogu tri pasa sastaviti.
Džeko naravno nevidljiv jer je postavka utakmice potpuno promašena.
Drago mi je da ste i vi primjetili ono što sam i ja, kukavički postavljeno.
Džeko naravno nevidljiv jer je postavka utakmice potpuno promašena.
Drago mi je da ste i vi primjetili ono što sam i ja, kukavički postavljeno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A sta je to po vama trebao Spaleti izvesti majke vam, panjcugu Iturbea ili 40-godisnjeg Tottija od prve minute u derbiju?
Izveo je najboljih i najspremnijih 11, formaciju podredio igracima koje ima i sve ok, druga stvar sto to na terenu ne funkcionise, nije do njega sto su Salah i Saravi nedostupni pa je morao citav koncept mjenjati jer jednostavno nemas igraca naprijed.
Totti bi valjda trebao uci pa bi trebalo biti lopti za Dzeku, ovako je nevidljiv.
ali ona scena kad upade...
Izveo je najboljih i najspremnijih 11, formaciju podredio igracima koje ima i sve ok, druga stvar sto to na terenu ne funkcionise, nije do njega sto su Salah i Saravi nedostupni pa je morao citav koncept mjenjati jer jednostavno nemas igraca naprijed.
Totti bi valjda trebao uci pa bi trebalo biti lopti za Dzeku, ovako je nevidljiv.
ali ona scena kad upade...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Au, jbt!
- Goalgetter
- Kontakt:
****. 
Dobar ti ovaj WallaceSuljo20002 je napisao/la:Obavio svoju navijačku dužnost,dao glas za Ciru ionako je bolji od Dzeke.Svakako sutra ovaj smrdljivi klubcic u kojem igra ce da popushi a Wallace ce da strpa Dzekija u dzep...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj Strootmana 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Strucnjaci ss foruma na aparatima 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Catalunya1, jasmin10, rukometubih23 i 53 gosta.