FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bayern će davati 8 igrača Elfu što je za aveee Bayern, čak i ako panj Rudy nastavi sa igrama u belom dresu podržavam jer u krv brzo uđe Bavarska crvena boja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
schickeria
- Kontakt:
Ancelotti za bild potvrdio da je kimmich buduci desni bek bayerna,tu vise nema nikakve dileme
Ako potpisu tolisso i sanchez onda napdamo titulu prvaka europe bez ikakvog ustrucavanja i okolisanja
Bilo bi sjajno zadrzati sancheza jer vidal ima 31 godinu a ovi ima predispozicije da ga nasljedi samo da se malo opusti i privikne na njemacki stil igranja i zivota
Jos kad pogledas da nam dogodine dolazi goretzka besplatno........
Ako potpisu tolisso i sanchez onda napdamo titulu prvaka europe bez ikakvog ustrucavanja i okolisanja
Bilo bi sjajno zadrzati sancheza jer vidal ima 31 godinu a ovi ima predispozicije da ga nasljedi samo da se malo opusti i privikne na njemacki stil igranja i zivota
Jos kad pogledas da nam dogodine dolazi goretzka besplatno........
Cijena kao da se kupuje Veratti, vrijedi li Tolisso tolkih para, nikad cuo za njega 
- anelbavarac
- Kontakt:
Vrijedi li Douglas Costa 45mil 
Ako Pogba vrijedi 120, vrijedi i Costa trećinu Pogbe, hajde da i mi nekad preprodamo igrača po masnoj cijeni.
Costa ce biti zvijer sljedece sezone gdje god ode.. 
Samo puno je 40 mil za Tolisoa, plafon je 25-30 mil. A i ne znam šta ce nam. Nije ništa bolji od Renata.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Kakvo je stanje na trzistu cijena Coste oko 40miliona koliko se ocekuje da tranafer bude je prava sitnica.Prepustamo vam Tolisa mi napadamo Veratija i svi sretnianelbavarac je napisao/la:Vrijedi li Douglas Costa 45mil
Max Allegri
Čim je Costa na licitaciji neko krilo se ganja. To krilo može biti samo Alexis, ukoliko želimo nešto ozbiljno iduće sezone, dok su ostala super krila zauzeta i skupa. Ova prilika sa godinom ugovora se mora iskoristiti.
I ja se pitam, fkt velika cijena valjda su ga dobro procjenili.Balance je napisao/la:Cijena kao da se kupuje Veratti, vrijedi li Tolisso tolkih para, nikad cuo za njega
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern u top 10 do sad u vezi transfera
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
A jeste napaćeni sa tim cijenama i novcem. Bayern je firma kao i svaka druga koja ulaže svoj kapital u razvoj iste. To ulaganje se mora povinovati trendu i zakonima koji važe danas na tržištu. Realno nijedna osoba za puko šutanje lopte i trčanje ne bi trebala biti skuplja od par milja, i plate isto tako (akrobata iili cirkusant čisto talenta radi bi trebali imati 10 puta veće plate), ali popularnost sporta i konkurencija na tržištu gura te cifre naprijed. Danas nije dovoljno imati samo sportistu fizikalija i talenta radi već i izgleda, ideala, stila života koji se identifikuje i čijem životu streme milioni djece, a i starijih, koji kasnije kupuju suvenire, dresove, plaćaju pretplate i time više doprinose jačanju brenda kluba nego li bi to doprinijeo neki super talent od 17 godina koji košta 2 mil. a za kojeg niko nije čuo. Ljudi danas najintimnije stvari i najuzvišenije ideale zamijenjuju za novac, što nije čudo, i to je pravac koji je nametnut na ovom stepenu razvoja društva i bez toga nema egzistencije. Jednostavno, ko se ne povinuje tom trendu, balasnirajući u tom kontekstu između sportskih i finansijskih rezultata, i ko bude zadrt vrijeme i konkurencija će ga, vjerovatno, pojesti.
Danas je Comanu 21. rođendan i naosvajao se pofino, odnosno bio je prije 14 minuta, nadam se da je izgradio pobjednički mentalitet jer će mu trebati ako želi da bude uračunljiv kod našeg trenera:
2 Bundeslige
2 Ligue 1
1 Serie A
1 DFB-Pokal
1 Coppa Italia
1 Coupe De La Ligue
A i prošle sezone je bio naš najbrži igrač tako što je jednom prilikom istrčao brzinom 35.00 km/h
2 Bundeslige
2 Ligue 1
1 Serie A
1 DFB-Pokal
1 Coppa Italia
1 Coupe De La Ligue
A i prošle sezone je bio naš najbrži igrač tako što je jednom prilikom istrčao brzinom 35.00 km/h
Mali Dembele je nevjerovatan igrac i jos vise moze napredovati u taktickom i polju inteligencije. Tehnika, brzina, lucidnost, igrac je poteza i nasi moraju sljedece ljeto se okrenuti njemu, jer ne vidim ko bi mogao bolje zamijeniti leteceg holandeza. Novac se u ovom slucaju ne treba zaliti ili ce nam ponovo mahnuti igraca iz basce ovi ludjaci iz Engleske il Spanije. Cak i da izvisimo na Sanchezu misljenja sam da odmah treba krenuti po njega
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Moze Dembele sljedece sezone , BVB je odredio cjenu 100 milki pa tko voli neka izvoli bujrum .dirkules je napisao/la:Mali Dembele je nevjerovatan igrac i jos vise moze napredovati u taktickom i polju inteligencije. Tehnika, brzina, lucidnost, igrac je poteza i nasi moraju sljedece ljeto se okrenuti njemu, jer ne vidim ko bi mogao bolje zamijeniti leteceg holandeza. Novac se u ovom slucaju ne treba zaliti ili ce nam ponovo mahnuti igraca iz basce ovi ludjaci iz Engleske il Spanije. Cak i da izvisimo na Sanchezu misljenja sam da odmah treba krenuti po njega
Tolisso danas na ljekarskom pregledu u Munchenu...
Mogli bi ubost sa njim. Gledao sam ga par puta i nije los, nako na prvu. Stilom i gradjom podsjeca na Svajnija.edo07 je napisao/la:Tolisso danas na ljekarskom pregledu u Munchenu...
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sa ovim transferom danas mislim da Bayern zavrsava s dovodjenjem igraca za slijedecu sezonu. Sumnjam da ce Gnabry biti posudjen da bi se doveo Alexis koji trazi nenormalnu platu koju mu nikad ne bi dao
Costa
Costa
Gnabry mislim da neće ići ni u kojoj opciji jer će biti između ostalog i bekap napadač. Alexis je tražena roba i šansa nam je to što ga Wenger ne namjerava pustiti u City pa da mu bude konkurencija iduće godine kad Arsenal vjerujem sa 100% posvećenošću napada EPL i što ni Wenger nije lud da mu da 23 mil koliko po špekulacijama traži. Najviše šanse tako dajem da će osteti u Arsenalu, pa preći nama, pa u City ili PSG.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Neuer
Kimmich-Hummels-Boateng-Alaba
(Rafinha)-(Sule)-(Martinez)-(Bernat)
Pozicije
O golmanu ne vrijedi trositi rijeci, sve jasno.
Desni bek Kimmich, Rafinha kao zamjena.
Lijevi bek Alaba, Bernat kao zamjena.
Stoperi- ne znam i ne vjerujem da smo ikada imali jace stopere, svejedno ko bude igrao ovo je
Mislim da je samo Hummelsu pozicija zagarantovana.
Veza i napad, to cemo jos da vidimo na sta ce to izaci. Cekamo Tollisa
Kimmich-Hummels-Boateng-Alaba
(Rafinha)-(Sule)-(Martinez)-(Bernat)
Pozicije
O golmanu ne vrijedi trositi rijeci, sve jasno.
Desni bek Kimmich, Rafinha kao zamjena.
Lijevi bek Alaba, Bernat kao zamjena.
Stoperi- ne znam i ne vjerujem da smo ikada imali jace stopere, svejedno ko bude igrao ovo je
Veza i napad, to cemo jos da vidimo na sta ce to izaci. Cekamo Tollisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.