Rope je možda zaslužio medalju, ali ti i tvoj brat fantasista ste zaslužili
Eto banana, za laku noć kamilo!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Brate, to sve govori samo o njemu kao ljigi od čovjeka i o tome ko sve piše na ovom forumu, čast izuzetnim i dobrim momcima, kojih ima ovdje na forumu...The40YearOldVirgil je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:36ma ne sumnjam ja da si ti jači od njega fizički, ali ovakve osobe se sluze svakakvim smicalicama, pa evo čitav je podforum okrenuo protiv tebe haman, a ti ovdje pozitivacnikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:34Hahahahahahahahahahahahahahahahahahah! Druže moj, moj i njegov susret bi trajao max 7 sekundi da držim jednu ruku iza ledja kunem ti se svim...The40YearOldVirgil je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:29Mogu te naučiti kako da saznaš tuđu IP adresu, ali da ti otkrivam nema šanse. Nije baš legalno, a i dobio bih perma ban.![]()
@shevchet bgm imas ovdje puno hejtera, cuvaj se ti njih, nikad ne znas. Ovom fantasisti si bas upao u oči, cuvaj se njega druze !![]()
Fukara jedna obična, koja provocira i vrijedja ljude po netu, a uživo je to beskičmenjak na kvadrat!![]()
Od njega i takvih se Shevchet neće sa 60 čuvati, a ne sa 30!![]()
Pa Šele u vakat si ovdje pisao kad si se nekada svađao sa Muxom da Milan pratiš od '88 godine, a sad govoriš da imaš 30 godina.nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:34Hahahahahahahahahahahahahahahahahahah! Druže moj, moj i njegov susret bi trajao max 7 sekundi da držim jednu ruku iza ledja kunem ti se svim...The40YearOldVirgil je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:29Mogu te naučiti kako da saznaš tuđu IP adresu, ali da ti otkrivam nema šanse. Nije baš legalno, a i dobio bih perma ban.![]()
@shevchet bgm imas ovdje puno hejtera, cuvaj se ti njih, nikad ne znas. Ovom fantasisti si bas upao u oči, cuvaj se njega druze !![]()
Fukara jedna obična, koja provocira i vrijedja ljude po netu, a uživo je to beskičmenjak na kvadrat!![]()
Od njega i takvih se Shevchet neće sa 60 čuvati, a ne sa 30!![]()
Evo da vidiš, koliki je Shevchet gospodin i laf...
Samo pitam legendo moja, ti znaš da te ja nikada nisam ujedao za razliku od ovog Roupanikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:55@Raonffa
Od '89 tačnije...
Nemam 40, a to je 30 bilo slikovito više kao pola od 60, na taj fazon...
Nemoj biti dušebrižnik, ja se ne zbunim tako lako.![]()
Imaš mahanje i pričamo o Milanu ovdje, ovo što je za Jagomira, neka idu, ovdje je tema Milan.
Hvala!![]()
Da. IP decoder.LegendKiller je napisao/la: ↑01 nov 2019, 00:31Jao šta sam propustio, bem ti kardan![]()
novi šefćin klovn se pojavio, lik koji ima program koji otkriva IP adrese, wauuuu dal je moguće.
memčo#šećfo#neznančo"virđo#kardan
Rope nek je srećno!!!
Što se tiče tekme, po vašem pisanju vidim da je isti kardan kao i do sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.