FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma dovedemo Sanchesa i Verattija i damo Hofenhajmu na posudbu Komana i Renata i taman da Negelsman od njih napravi igrace pa da se svi vrate u Klub za godinu dve
•
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli zaista ostajemo za desnog beka na Kimmichu i na njegovoj zamjeni Rafinhi.
Zaista dokle više sa Rafkom. Pozicija na kojoj ćemo imat najviše problema naredne sezone.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Kao da su braća
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos samo sluzbena potvrda za Tolissoa.
Znamo da su iz Lyona uvijek dolazili dobri igraci, dobri veznjaci pogotovo a sumnjam da smo ga uzeli onako iz cista mira.
Bayern svoje igrace skautira po godinu dana, pa cak i vise, tako da sam uvjeren da ivaj trasnfer ne moze biti promasen.
Nova spekulacija je neko Ajaksovo dijete no ne vjerujem da tu ima ikakve istine.
Vezni red i odbrana su kompletirani, barem kada su u pitanju stoperske pozicije. Jedno krilo moramo dopeljati, kvalitetno i privjereno krilo (Alexis
) te zamjenu za Lewya.
Za Costu navodno imamo ponudu Juventusa od 40 miliona, sto je za mene vise nego dobar posao.
Napokon da i Bayern jednog svog igraca procijeni i proda za vise novca nego sto vrijedi.
Znamo da su iz Lyona uvijek dolazili dobri igraci, dobri veznjaci pogotovo a sumnjam da smo ga uzeli onako iz cista mira.
Bayern svoje igrace skautira po godinu dana, pa cak i vise, tako da sam uvjeren da ivaj trasnfer ne moze biti promasen.
Nova spekulacija je neko Ajaksovo dijete no ne vjerujem da tu ima ikakve istine.
Vezni red i odbrana su kompletirani, barem kada su u pitanju stoperske pozicije. Jedno krilo moramo dopeljati, kvalitetno i privjereno krilo (Alexis
Za Costu navodno imamo ponudu Juventusa od 40 miliona, sto je za mene vise nego dobar posao.
Napokon da i Bayern jednog svog igraca procijeni i proda za vise novca nego sto vrijedi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Pojavila se neka vešć da je Vidal narajcan da nauči "šaolin soker" pa bi put Dalekog istoka.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eno i Bild javlja da Juve daje 40 miliona za Costu.
Lijepo ga upakovati i poslati, uz zahvalnicu.
Lijepo ga upakovati i poslati, uz zahvalnicu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
@HomeBayern__Corentin Tolisso is already at Säbener Straße. Official announcement in few minutes
Posao je posao, ja ne bih za njega zalio tih para, jedini legitiman nasljednik Robbena po menijamesrodriguez je napisao/la:Moze Dembele sljedece sezone , BVB je odredio cjenu 100 milki pa tko voli neka izvoli bujrum .dirkules je napisao/la:Mali Dembele je nevjerovatan igrac i jos vise moze napredovati u taktickom i polju inteligencije. Tehnika, brzina, lucidnost, igrac je poteza i nasi moraju sljedece ljeto se okrenuti njemu, jer ne vidim ko bi mogao bolje zamijeniti leteceg holandeza. Novac se u ovom slucaju ne treba zaliti ili ce nam ponovo mahnuti igraca iz basce ovi ludjaci iz Engleske il Spanije. Cak i da izvisimo na Sanchezu misljenja sam da odmah treba krenuti po njega
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ovi su znali jos u novembru
Koliko kvaliteta na stoperu, mogao bi Carlo probati neku formaciju sa trojicom nazad
Mislim da samo Mats ima zagarantovano mjesto, ovi ostali ce se morati namuciti posteno.
Mislim da samo Mats ima zagarantovano mjesto, ovi ostali ce se morati namuciti posteno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Tesko da ijedan klub u Evropi ima takva cetiri stopera na raspolaganju. Nas krilo svijetske klase (Sanchez) dijeli od najvecih dometa.harden je napisao/la:Koliko kvaliteta na stoperu, mogao bi Carlo probati neku formaciju sa trojicom nazad![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Izgleda da je Tolisso potpisao za Bayern.
Jos abd Sanchez i eto nas opet medju glavnim kandidatima za klempu.
Costa ode u Juve za 40 miliona eura, sto je dobra prodaja. Ruku na srce, nije bio ono sto je trebalo Bayernu.
Kako god, opet cemo imati strasnu ekipu.
Jedino bi nam mozda desni bek mogao predstavljati problem, ali siguran sam da ce Kimmich postati dostojna zamjena za velikog Lahma.
Jos abd Sanchez i eto nas opet medju glavnim kandidatima za klempu.
Costa ode u Juve za 40 miliona eura, sto je dobra prodaja. Ruku na srce, nije bio ono sto je trebalo Bayernu.
Kako god, opet cemo imati strasnu ekipu.
Jedino bi nam mozda desni bek mogao predstavljati problem, ali siguran sam da ce Kimmich postati dostojna zamjena za velikog Lahma.
E sad smo se podmladili:
Thiago(1991), Tolisso(1994), Kimmich(1995), Coman(1996), Sule(1995), Sanches(1997) + Neuer, Hummels, Lewa, Vidal, Muller, Robbery savršen spoj mladosti i iskustva, džava svo bacanje miliona na gotove igrače ipak Bayern vodu pravu politiku, nema tu dvojbe, dovoditi mlade i razvijati ih, još ako šta izleti iz naše škole dobro i jest.
Thiago(1991), Tolisso(1994), Kimmich(1995), Coman(1996), Sule(1995), Sanches(1997) + Neuer, Hummels, Lewa, Vidal, Muller, Robbery savršen spoj mladosti i iskustva, džava svo bacanje miliona na gotove igrače ipak Bayern vodu pravu politiku, nema tu dvojbe, dovoditi mlade i razvijati ih, još ako šta izleti iz naše škole dobro i jest.
Thiagov blizanac je stigao, hajmo još po Alexisa ili neku takvu zvjerku i da krene ta sezona već jednom 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
schickeria
- Kontakt:
Bas me zanima u koliko ce utakmica gnabry mijenjati lewusljivo je napisao/la:Gnabry mislim da neće ići ni u kojoj opciji jer će biti između ostalog i bekap napadač. Alexis je tražena roba i šansa nam je to što ga Wenger ne namjerava pustiti u City pa da mu bude konkurencija iduće godine kad Arsenal vjerujem sa 100% posvećenošću napada EPL i što ni Wenger nije lud da mu da 23 mil koliko po špekulacijama traži. Najviše šanse tako dajem da će osteti u Arsenalu, pa preći nama, pa u City ili PSG.
Nema nista od alexisa ,nedavno se sastao nadzorni odbor kluba i odlucio da je to prevelika placa pogotovo jer pravi veliki disbalans između najbolje i drugog najbolje placenog igraca
Sljedeca lovina je carasco iako sumjam jer on ima klauzulu od 100 miliona,na prvu mi pada lemar ali ne vjerujem ni u to ,moguce da ostajemo sa ovim snagama za iducu sezonu plus nekakva kopija pizarra<8vidjet cemo ,mozda to bude gnabry
- anelbavarac
- Kontakt:
Znaci upravo su platili 41,5 mil za Tolissa.Der teuerste Bundesliga-Transfer aller Zeiten! Lyon verkündet, dass Corentin Tolisso den Bayern 41,5 Mio Euro plus 6 Mio Euro Bonuszahlungen kostet.
S bonusima ide to na 50 mil.
Nije lose.
Dobar je Tolisso all round igrač. Još samo da Sanchez dođe i napadamo klempu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
schickeria
- Kontakt:
nece dociAlminjo99 je napisao/la:Dobar je Tolisso all round igrač. Još samo da Sanchez dođe i napadamo klempu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cestitke Tolissou, Klubu i navijacima!!! I sretno!
))
Sad jos prodati Costu i zakljuciti transfer period (ako je istina da se odustalo od Alexisa).
Sad jos prodati Costu i zakljuciti transfer period (ako je istina da se odustalo od Alexisa).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.