Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa isto tako smo i mi Messia doveli. Samo se ne zna. Nije budala da sad najavljuje odlazak. Čekaće se naredno ljeto.leorey je napisao/la:
Ma gotovo je to samo sto se nece objaviti do negdje maja sljedece godine. Pa nece neki klub objaviti da je prodao igraca a da ce i dalje igrat za njih, nidje veze. Ocekuje se od Pogbe da sljedece sedmice kaze da ostaje u Juveu, prvenstveno jer je tako u tajnosti dogovoreno izmedju Barce, Juvea i njega.To odgovara i Juveu koji ce ga zadrzati a i Barci da ne ode u drugi klub. Jasno ko dan.
Hahaha pa ti gori od Marotte trolleru jedanIlCapitano je napisao/la:Moze par miliona i da odustanu od Moratine klauzule.
Pa Barca i jest klub u kojem to moze postat i u buducnosti se boriti za zlatnu loptu, a ne JuventusPogba je napisao/la:U tajnosti, ali eto na forumu se zna.![]()
Jedino što se zna je da je ponuda odbijena i to je jasno rečeno.
Dajte se malo spustite na zemlju.
No, bilo bi zanimljivo ili bit će, ako pređe tamo, za koliko mjeseci cca će biti proglašen najboljim veznjakom svijeta.
Dajem rok mjesec-dva.
Vidio sam to maloprije, i to za manje od 30 milionaPrincipe je napisao/la:Arturo Vidal agrees five-year deal with Real Madrid and will move after the Copa America. ???
Ozbiljan sam ja, ta se klauzula mora skloniti, momak će ako nastavi napredovati ovom brzinom vrijediti preko 50 miliona sljedeće godine, kakvih 35.L'Avvocato je napisao/la:Hahaha pa ti gori od Marotte trolleru jedanIlCapitano je napisao/la:Moze par miliona i da odustanu od Moratine klauzule.![]()
Ne vjerujem da će biti išta od ovoga, ali eto, nek se prenose vijesti.
Nego, imam osjećaj da će se Morata 99% htjeti vratiti u Real naredne sezone. Voli momak taj klub, šta ćeš. To bi bilo isto kao kad bi Marchisio otišao negdje van Italije. Pa obolio bi dok se ne vrati.
Mislilo se na nesto drugo kada se pricalo o osvajanju te lopte koja je,paradoxlano,izgubila svaki kredibilitet radi Mesija. On je nece dobiti ukoliko je bas preocito da je neko bio bolji. Bilo je doduse preocito i 2009/10 da je to Sneijder ukoliko su titule parametar ili koju godinu kasnije Ronaldo ukoliko su golovi u pitanju ali uglavnom se vise ne zna sta je u pitanju pa je tako isti Messi proglasem za najboljeg igraca na zadnjem svjetskom prvenstvu sto je smijesno itd,otuda ovakve zejebancijeleorey je napisao/la: Pa Barca i jest klub u kojem to moze postat i u buducnosti se boriti za zlatnu loptu, a ne JuventusBarca je primamljiva, sto zbog renomea, sto zbog klime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.