Kao da ima 25 godina a ne za 2 mjeseca 31 godinu. Njegovo je proslo. Moze u vrh glave imati 2 sezone na vrhunskom nivou i to je sve i to ako mu se posreci i sloze jos neke kockice. Njemu je u ovoj romi i ovakvoj italijanskoj ligi sasvim okej i ako ne dovedu nikakvog svjetskog napadaca u romi ce mu biti ekstra. Jer roma kakva god da je ona ce u narednih 2-3 sezone minimum ako se ne desi nesto nepredvidjeno uvijek biti u top3 do 4 ekipe u najgorem slucaju sto u prevodu znaci da kakav god bude napadac davat ce preko 10 golova po sezoni. Vidjet cemo sta ce biti u januaru ali za sada je dzeko prakticno jedini pravi napadac tu. Imaju i saravija i salaha i jos neke ali sve su oni vise krila tako da dzeko za sada ima zacementiranu poziciju i moze si priustiti i neku losu partiju a u ovakvoj ligi kakva je italija, da me Hebes u tri tekme ce postici barem jedan gol, to je neminovno.Alipasino je napisao/la:Pod hitno bjezat iz Rome jer neces nista osvojit pored Juventusa u evropi mozda medju prvih 16 ili 8 i to je to inace fataj se noge u januaru jer sa njima nema hajra mozes bit i najbolji strjelac ali ucinak konacni 3-4 mjesto polufinale kupa i osmina finale evrope mislim da im je to domet sad su bez Salaha i to ce uticat puno na njegovu igru.Prognoziram do kraja prve polusezone svega jos 2-3 pogodka Dzeke neznam sto ali imam suhu da je bio to onaj trzaj sto on moze krenulo ga ali nece dugo zivi bili pa vidjeli zato januar bjezana Engleska ili Njemacka.
Zato ne vidim razlog da mijenja sredinu.