valencia pred prelazom,rosenborg ce biti 100%

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SteveHeighway je napisao/la:Vrijedi li gol u gostima u ovom danskom kupu ybo mater cijelo vrijeme kontam odgovara mi ovih 0 0
Evo ga da ne razmisljas previseSteveHeighway je napisao/la:Vrijedi li gol u gostima u ovom danskom kupu ybo mater cijelo vrijeme kontam odgovara mi ovih 0 0
Haha to al dzaba imam valenciu i genk anderlecht goloveTomBrajder je napisao/la:Evo ga da ne razmisljas previseSteveHeighway je napisao/la:Vrijedi li gol u gostima u ovom danskom kupu ybo mater cijelo vrijeme kontam odgovara mi ovih 0 0
ubiše nas ljudi kojima igraju 2 vreče sala hahahahaEnemy00 je napisao/la:Hajde BiH igrajte picke...Litvanija Vam silu prosipa
prvi set završenkatakomba je napisao/la:6:2 ...katakomba je napisao/la:vrlo moguce..shnjim je napisao/la:7+?
ko je kupio kupio jeJanez je napisao/la:Napoli![]()
![]()
Mnogi će sutra bez mesa ostati izgleda![]()
baš kao valerenga kad smo igrali 1 ono prva dvojka nakon sto letEdin.- je napisao/la:Da smo mi keca igrali na empoli tradicija bi bila srusena ubio bi napoli hljeb u njima cc a vako kara obicna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Logicno,nema vise bacanja para na ovu nejac.SteveHeighway je napisao/la:Valencia ce tesko ovo preokrenuti jer ovaj Rayo strasan kuci,odigrao sam dvojku bez da sam pogledao statistiku tu sam se zayebao,dok Napoli mi je dosta izglednija varijanta 3+ ili oba daju ,ne znas nikad sa njima
pravnik87 je napisao/la:1-1 i crveni, ajmo još penal ako zaškripipravnik87 je napisao/la:ako iko odradi prelaz danas rosenborg ce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.